Itálie, Aprilia
... řemeslných metod s inovací nejmodernějších výrobních a organizačních procesů. Můžeme poskytnout všechny kvality čerstvých, sušených a zmrazených lanýžů, kromě našeho širokého sortimentu konzervovaných produktů, pro které používáme výhradně italské ingredience, s kontrolovaným a certifikovaným dodavatelským řetězcem. Zpracovatelské procesy jsou přirozené a respektují správný čas při zpracování, aby se získal produkt, který si v průběhu času uchovává původní organoleptické vlastnosti.
Itálie, Molinella
...aby se stala partnerem pro všechny, kteří neustále hledají technologie a nápady pro optimalizaci procesů a zlepšení kvality, aniž by ztratili ze zřetele organoleptické vlastnosti produktu, v němž se ukrývají kořeny tradic a gastronomické kultury naší země.
Itálie, Zola Predosa
... teplé nebo také studené jídlo při ideální teplotě. Vysoké hygienické standardy zajišťují dokonalé uchování potravin, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti každého pokrmu, s ohřevem přesně nastaveným na každý produkt. 3 silné stránky automatů Bicom: 1. Přizpůsobivost jakémukoli typu obalu 2. Kompatibilita se všemi potravinovými vlastnostmi 3. Schopnost obsluhovat až 100 pokrmů současně. Jak...
... sklizní zemědělských produktů. Z tohoto důvodu jsme každý rok první oblastí, která začíná sklizeň oliv kolem 20. září, a olivový olej, který vyrábíme, je nazýván "agourelaio" s kyselostí, která nepřesahuje 0,35. Má vynikající chemické analýzy, výjimečné organoleptické vlastnosti a dosahuje skvělých výsledků v degustacích. Také náš olivový olej je schopen nést zdravotní tvrzení, protože jeho...
Itálie, Isola Della Scala
...postavené v srdci pozemku, je surovina okamžitě zmrazena metodou IQF (Individually Quick Frozen) a zpracována na pyré, aby se zachovaly všechny organoleptické vlastnosti čerstvého produktu. Naší misí je zajistit našim zákazníkům nejlepší kvalitu, bezpečnost potravin a původu produktu prostřednictvím přesné a pečlivé kontroly našeho výrobního procesu od pole až po zabalený produkt. Passolongo je vaším partnerem pro přizpůsobené polotovary z ovoce a zeleniny.
Španělsko, Almodóvar Del Campo
... organoleptické vlastnosti díky zvláštním klimatickým podmínkám a půdě v oblastech, kde se olivovníky nacházejí, v přechodové zóně mezi manchegskou nížinou a Sierra Morenou, což je činí jedinečnými. V našem moderním balicím závodě máme širokou škálu formátů, abychom vyhověli různým potřebám našich zákazníků.
... technik, které využívají dřevní odpad vzniklý při prořezávání stromů a vlhčí část, jako jsou plody, které nemají správné vlastnosti pro obchodování. Společnost disponuje skladem pro zpracování a balení citrusů, který je napájen fotovoltaickým systémem, což jej činí energeticky nezávislým. Produkt je zpracováván pečlivým výběrem, mytím, tříděním a balením. Sklad je navíc vybaven chladicími prostory pro chlazení a uchovávání plodů, pokud je to nutné, aby se zajistilo a udrželo jejich organoleptické vlastnosti.
Řecko, Athens
KALITERA znamená „nejlepší“ v řečtině. KALITERA jsou nejlepší produkty přírody z euforické řecké země, které vám přinášíme z celého světa pro lepší život. Naším posláním je dopřát vám zdravý, přírodní a chutný způsob stravování. KALITERA Extra Virgin Olive Oil má ovocnou vůni a hořko-pikantní chuť v dokonalé rovnováze (organoleptické vlastnosti: ovocné: 4,1; hořké: 2,9; pálivé: 3,3). Také se...
Itálie, Chiaramonte Gulfi (rg)
... používáme přírodní metody. Divoké fíky Přirozené prostředí naší pobřeží, kde se nacházejí fíky, je terasovité, což jim umožňuje zachovat všechny organoleptické vlastnosti, stopové prvky a aminokyseliny, které obsahují. Stolní hroznové víno Sicílie je druhým největším producentem stolního hroznového vína v Itálii. Díky středomořským subtropickým pedoklimatickým podmínkám můžeme být na trzích od července do...
Itálie, Catania
... srovnání. Led Free Ice je vyroben z nejčistší vody ošetřené reverzní osmózou (ošetření, které zachovává všechny organoleptické vlastnosti) a je dekalcifikován, aby měl průhledný a krystalický efekt. Od odběru vody po distribuci je potravinářský led Free Ice podroben neustálému monitorování, přičemž se přísně dodržují normy HACCP a splňují všechny hygienické a zdravotní požadavky stanovené zákonem pro lidskou spotřebu. Výsledkem je certifikovaný potravinářský kostek, co nejčistší, co existuje na trhu. Tak kompaktní, že se nemíchá s tvým nápojem.
Zemědělská společnost Due Palmenti se nachází v Pedara v srdci východní Sicílie a specializuje se na výrobu a obchodování s aromatickými bylinami, které díky blízkosti k Etně dokážou uvolnit organoleptické vlastnosti zvláštní hodnoty a aromatičnosti, ale také na typické sicilské produkty, jako jsou dochucovadla, olivy a sušené ovoce. Každá fáze výroby našich produktů, od přesazení, sklizně...
Španělsko, Jabalquinto
... optimálním stádiu zralosti, aby se zachovala jejich čerstvost a organoleptické vlastnosti. Úplná sledovatelnost produktu, od olivového háje až po lahvování, zaručuje maximální kvalitu v každé fázi procesu. Aires de Jaén nabízí širokou škálu produktů, od svého klasického extra panenského olivového oleje až po exkluzivní edice jako "Primer Día de Cosecha", ideální pro nejnáročnější chutě. Kromě toho mají...
Portfolio (22)
Srbsko, Arilje
... vysokou kvalitu konečných IQF produktů a zachovává organoleptické vlastnosti a nutriční hodnotu ovoce. Snažíme se našim zákazníkům dodávat vysoce kvalitní, bezpečné a zdravé produkty, proto přísně kontrolujeme všechny fáze výroby, počínaje primární výrobou, kontrolou příjmu surovin, kontrolou zpracování, kontrolou zmrazení, tříděním, balením a dodávkou produktů. Ovoce třídíme pomocí moderní laserové technologie. Všechny výrobní procesy jsou v souladu s normami bezpečnosti potravin HACCP, Global G.A.P, BRC, IFS a máme všechny tyto certifikáty včetně certifikátu EOS pro organické produkty.
... zpracování rýže probíhá podle tradice: rýžové zrnko se zpracovává postupně s bělením, mletím na kamenech a finální úpravou při pokojové teplotě, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti naší vysoce kvalitní a gastronomicky prestižní rýže. Produkty crespiriso: Rýže Carnaroli, rýže Vialone nano, rýže Baldo, rýže Arborio, rýže Roma, aromatická rýže, černá rýže Venere, červená rýže Ermes, kukuřičná mouka, rýžová mouka, rýžové sušenky, hotové risotto s Carnaroli a černým lanýžem, houbami, rýžové těstoviny.
Španělsko, Escúzar
... ingrediencí, pro domácí, chutný a zdravý výsledek. Navíc náš inovativní technologický proces pomocí vysokého tlaku (HPP) a za studena zachovává všechny organoleptické vlastnosti ovoce a zeleniny a zajišťuje maximální kvalitu a bezpečnost potravin. Caña Nature | vaše zdravá volba...
Španělsko, Cenicero, La Rioja
Původ je v lese. Náš tým vybírá nejlepší dřevo z amerických, francouzských a středoevropských dubů: Jupilles, Tronçais, Vosgues, Missouri, Ohio… Následné sušení vyladí dřevo. Přirozeně a bez spěchu. Po dobu více než dvou let slunce a voda čistí dřevo od jeho nejvíce astringentních tříslovin, aby transformovaly jeho fenolový profil. Sud zlepšuje organoleptické vlastnosti vína a přidává mu přidanou...
Itálie, Caianello
... invaiatury). I když to znamená nižší výnos, zaručuje to mnohem vyšší kvalitu. Sběr probíhá převážně ručně a jen zřídka s pomocí mechanických prostředků, které však s ovocem zacházejí šetrně a vyhýbají se mu poškození. Naše olivové háje se nacházejí na ústí vyhaslého vulkánu uvnitř Regionálního parku Roccamonfina, dobře chráněné před jakýmikoli formami znečištění a chemickými hnojivy. Zvláštní charakteristiky území, na kterém jsou naše olivy pěstovány, dodávají oleji organoleptické a nutriční vlastnosti vyšší kvality.
Španělsko, Barcelona
...Tritordeum je nový přírodní obilnina, kombinace tvrdé pšenice (Triticum durum) a divokého ječmene (Hordeum chilense), která má pozoruhodné nutriční, agronomické a organoleptické vlastnosti. Je to udržitelnější obilnina než pšenice a má vlastnost vysoce stravitelného lepku. Tritordeum je vhodné pro výrobu široké škály inovativních funkčních produktů. Pro více informací navštivte: www.tritordeum.com...
Itálie, Gropello Cairoli
... autentickou rýži Carnaroli, klasickou odrůdu, a ne její náhražky. Sušíme ji na zemní plyn, provádíme pomalé mletí na kameni a balíme ji do ochranné atmosféry, abychom co nejlépe zachovali její organoleptické vlastnosti.
Španělsko, Barcelona
... multiflorální. Na jejich webových stránkách vidíme široký katalog produktů: medy z tymiánu, pomerančového květu, rozmarýnu, kaštanu, hory, květin, pohoří, eukalyptu, mandlonu a mnohem více. AOVE, který najdeme na beevoo.net, patří mezi nejvíce oceňované ve Španělsku. Jedná se o AOVE z rané sklizně, extrahovaný při teplotě 21-23ºC, který si zachovává všechny své organoleptické vlastnosti.
Portfolio (2)
...Z lásky, vášně a oddanosti olivovníkům, ve správně vybraném období a tradičním olejovém mlýně, vytváří "Azienda Agricola Tola Salvatore" extra panenský olivový olej s mimořádnými vlastnostmi v bohaté oblasti Partinico a Monreale, na území Palerma (Itálie). Jeho organoleptické a senzorické vlastnosti ho činí jedinečným, vynikajícím pro dochucení vařeného nebo grilovaného masa, dušených pokrmů...
Itálie, Cesena
... vzhled, organoleptické a nutriční vlastnosti produktů. Ser.mac se etabloval jako lídr v návrhu a instalaci zařízení pro zpracování paraguayo (plochá broskev), stejně jako avokáda, rajčat, citrusů, broskví, nektarinek, jablek, hrušek, meruněk, kaki, granátových jablek, švestek, kiwi a cuket. Již delší dobu jsou hlavní investice společnosti Sermac zaměřeny na vývoj inovativních řešení v biometrickém...
Itálie, Favara
... studeného uzení rodí z potřeby poskytnout potravinám vysokou schopnost konzervace a nezměnit organoleptické vlastnosti ryb. Firemní zaměření je spojeno s ověřováním a analytickými kontrolami prováděnými na každé jednotlivé výrobní šarži, surovinách, prostředích a primárních obalech. Altamarea má za cíl distribuci bezpečného a kvalitního produktu prostřednictvím mikrobiologických a chemických analýz, které představují důležitý nástroj pro hodnocení úrovně bezpečnosti a hygieny potravin.
Itálie, Gubbio
... oleje. Konzervace oleje: Olej se skladuje v nerezových tancích při kontrolované teplotě, aby se produkt chránil před oxidací. Plnění: Olej se plní přímo podle směrnic HACCP (Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body). Po krátké pauze se olej přirozeně filtruje dekantací, aby se zachovaly jeho nutriční a organoleptické vlastnosti. Proto je přísně plněn do cínových nádob.
Itálie, Gambettola
Green Fruit S.n.c. importuje, distribuuje a prodává různé typy potravinářských produktů v B2B kanálu. Jsme zlatým dodavatelem na Alibaba.com. Naše produkty jsou určeny pro maloobchod, Horeca nebo firmy jako suroviny pro následné zpracování. Všechny produkty se vyznačují kvalitou transformačního procesu, který zaručuje lepší organoleptické vlastnosti a také delší trvanlivost. Dodavatelé jsou...
Itálie, Pienza
...), a zpracována do dvaceti čtyř hodin po sklizni. Extrakce oleje probíhá lisováním za studena a pomocí nejmodernějších mechanických procesů, díky nimž si získaný produkt zachovává téměř všechny organoleptické vlastnosti čerstvé olivy. Firma se může pochlubit téměř stoletou zkušeností v oboru, díky důležité profesionalitě, kterou získal její zakladatel, pan REMO MONACI.
Itálie, San Marco Evangelista
...plnosti, hořkosti, kyselosti, vůně a trvanlivosti; - Tyto senzorické aspekty jsou zachovány i během balení, aby se uchovaly organoleptické vlastnosti produktu a zabránilo se kontaktu s plyny, vlhkostí, světlem a dalšími vnějšími faktory, které by mohly poškodit tak snadno zkažitelný produkt. Naše vyvinutá řada produktů je velmi rozmanitá a zahrnuje kapsle (v průměrech 55 nebo dvoudílné, 44 a 38), kompatibilní kapsle (Lavazza Point/ A Modo Mio/ Blu, Nespresso a Dolce Gusto), zrnkovou kávu, mletou kávu a cukr.
La Coop. Alba Bio se zabývá pouze ekologickým zemědělstvím s cílem vyrábět produkty, které si zachovávají všechny své přirozené organoleptické vlastnosti. Nachází se v Marině di Ragusa na Sicílii, disponuje přibližně 80 hektary obdělávané půdy a nabízí širokou škálu produktů, jako jsou rajčata (rajčata na keřích, cherry rajčata, datlová rajčata, oválná rajčata, mini San Marzano a Piccadilly...
Itálie, Binasco
... řady Office Collection jsou určeny pro ty, kteří si i v kanceláři nechtějí odepřít potěšení z dobré kávy pro osvěžující přestávku nebo pro dodání energie. Kvalita celého výrobního cyklu je předpokladem pro valorizaci značky Bonomi. V laboratoři, před pražením, jsou testovány organoleptické vlastnosti káv použitých při přípravě různých směsí. Testy se týkají obsahu vlhkosti, barvy a velikosti zrn...
Itálie, Montesarchio
...které zkracují dobu skladování oliv a výroby a umožňují uchovat a zvýraznit jeho organoleptické vlastnosti: Extra panenský olivový olej s jedinečnou chutí! Díky podnikatelským schopnostem se dnes, s vývojem doby, vyrábí olej pro všechny potřeby od 100% italského evo po bio, olivový olej a komunitní olej. DE GREGORIO vyrábí na vlastní účet a pro soukromé značky, v roce 2016 se také vyrábějí kosmetické a tělové produkty vždy pod značkou De Gregorio.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play