Itálie, Nove
...% úmrtnosti i těch nejodolnějších druhů parazitů na teplo ve všech jejich vývojových fázích nebo k dosažení snížení o 2 nebo 3 logy celkového počtu bakterií uvnitř produktu. Fyzikální, chemické, organoleptické a nutriční vlastnosti jsou během jemného tepelně zpracování pomocí rádiových frekvencí co nejlépe zachovány. Tímto způsobem se získává zdravý a bezpečný produkt bez použití fumigantů, anoxické atmosféry nebo jiných chemických ošetření.
Portfolio (10)
Itálie, Modena
...Míchaná směs vysoké kvality, výsledkem stoletých zkušeností. Nejlepší původy kávy jsou praženy odděleně a poté smíchány podle starobylých receptů, aby byla zajištěna vyvážená a stálá kvalita. Inovativní balení je vybaveno speciálním jednosměrným ventilem s vysokým tlakem, který brání úniku přírodních aromat čerstvě pražené kávy, což zajišťuje delší uchování zrn v jejich původní atmosféře. Směs tak zachovává své cenné organoleptické vlastnosti a při otevření nabízí vynikající výsledek v šálku s vynikající stálostí výnosu.
Portfolio (2)
Španělsko, Mairena Del Alcor (sevilla)
...Z srdce Andalusie přináší Spanish Aurum na váš stůl svůj nejcennější elixír, výběr nejlepších extra panenských olivových olejů, tekutého zlata Španělska. Jedinečné klimatické a agronomické podmínky naší země, spolu s kvalitou vybraných odrůd, důkladnou prací a časnou sklizní, určují organoleptické vlastnosti našeho oleje. Skleněná láhev o objemu 250, 500, 750 a 1000 ml. PET o objemu 1, 2, 5 nebo 25 L. Kovová plechovka o objemu 1, 2 a 3 L. Nádoby od 1000 do 20 000 litrů.
Portfolio (4)
Ukrajina, Cherkasy
...Mouka z prosa má jemnou, mírně oříškovou chuť, která dodává pečivu jedinečnou chuť. Mouka z prosa může být použita jako ingredience pro směsi na pečení, těstoviny, chléb a občerstvení. Zrno pro výrobu mouky prochází hydrotermální úpravou, což prodlužuje trvanlivost, snižuje hořkost a zlepšuje fyzikální a organoleptické vlastnosti.
Portfolio (7)
Itálie, Catania
... zpracování, tedy bez přidání vody, disponuje drtičem pod vakuem, aby se předešlo oxidaci během mletí. Jakmile je olej získán, je okamžitě filtrován a uchováván v ocelových nádobách pod dusíkem, aby se zachovaly jeho organoleptické a nutriční vlastnosti. Olej opustí skladovací nádoby až ve chvíli, kdy bude lahvován.
Portfolio (8)
Itálie, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Z pečlivého výběru nejlepších sicilských obilovin vznikají CONCHIGLIONI. Proces zpracování probíhá za použití studené vody, aby se zajistila optimální konzistence těstovin při vaření. Lisování na bronzových formách umožňuje vznik malých abrazí na povrchu těstovin, které tak dokážou výjimečně zadržovat omáčky a koření. Těstoviny jsou také pomalu sušeny při nízké teplotě, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti a výživové hodnoty. Conchiglioni jsou těstoviny lisované na bronz, s řemeslným zpracováním. Doba vaření 9 / 11 minut...
Odpovídající produkty
Conchiglione
Conchiglione
Další produkty
Brožura produktů
Brožura produktů
Itálie, Palagonia
... peckou a jemnou pletí; nektarinka, také nazývaná "broskev s peckou", s hladkou a načervenalou pletí, s volnou peckou. Ovoce, protože je bohaté na vodu a šťávu, by mělo být spotřebováno do několika dnů od zakoupení, protože teplé letní teploty mohou zhoršit jeho organoleptické vlastnosti. Uložte plody do papírového sáčku při pokojové teplotě na 2 nebo 3 dny. Tímto způsobem budou připraveny k okamžité konzumaci a sladké a zralé v pravý čas. Nedávejte sáček do lednice, dokud proces...
Portfolio (55)
Itálie, Trecastagni
...které vyhovují různým obchodním kontextům (např. hotely, lázně, maloobchod). Všechny formáty mají trvanlivost 24 měsíců (jednorázové, balení s 6 filtry, balení s 10 filtry, balení 1 kg). Doporučuje se skladovat na suchém a tmavém místě, aby se uchovaly organoleptické vlastnosti.
Odpovídající produkty
filtr bylinkových čajů
Bylinný čajový směs
Portfolio (1)
Španělsko, Castillo De Locubín
... více než 1200 členů pocházejících z Castillo de Locubín a Alcalá la Real. Síla, kterou získala během těchto let, se konkrétně projevuje v kapacitě mletí 500 000 kilogramů za den a kapacitě skladování ve vlastních skladech 3,5 milionu kilogramů oleje. Náš olej, Aceites Torrevigía, je výsledkem suroviny, která má privilegované organoleptické vlastnosti pro její přeměnu na olej. Na tomto základě...
Své životy věnujeme kávě. Známe DNA našich zrn a víme, jak s nimi zacházet, abychom z nich dostali to nejlepší. Respektujeme surovinu ve všech fázích. Studovali jsme pražící křivky a časy degasace každého jednotlivého původu, abychom zvýraznili jeho organoleptické vlastnosti. Provádíme cupping každého jednotlivého původu a vyvíjíme jedinečné směsi pro naše milovníky kávy.
Španělsko, Madrid
V ALMA DE AOVE nabízíme výběr nejlepších španělských Olejů z Olivových Plodů Extra (AOVE). Specializujeme se na AOVES prémiové kvality, které vynikají svou mimořádnou kvalitou a čerstvostí. Naše nabídka vždy zahrnuje oleje z poslední sklizně, z rané úrody, což zajišťuje, že všechny mají všechny organoleptické vlastnosti, které je činí jedinečnými. Spolupracujeme s různými značkami, odrůdami a...
Itálie, Cavezzo
Vegetariánské burgery Modena Funghi jsou vyrobeny z prvotřídních surovin, nejsou smažené, pečené v troubě, aby si zachovaly své nutriční a organoleptické vlastnosti; naše burgery jsou bezlepkové, bez konzervantů, chutné a lahodné. Modena Funghi nabízí 3 řady vegetariánských burgerů: - konvenční řada: Mr. Burgy Mr. Burgy nabízí 5 bezlepkových burgerů, které se vyznačují neobvyklými kombinacemi...
Španělsko, Majadahonda
... organoleptické vlastnosti a je také metodou, která nejlépe zachovává nutriční hodnoty oleje, a je tedy prospěšnější. Tato pracnější metoda je ta, kterou používáme ve Valdelaseras, a je to ta, která získává esenci olivy. V našem případě je to závazek vůči našim zákazníkům. Všechny naše odrůdy jsou z Extra panenského olivového oleje, přičemž prémiová varianta je gurmánský olej, kde jsou chuť a jemnost...
Francie, Laguinge
... rozložena na sloučeninu klasifikovanou jako pravděpodobně karcinogenní (což může být inhibováno přidáním vitamínu C). Vzhledem k tomu, že ji nepoužíváme, musí být doba sušení delší, což umožňuje mít šunku, jejíž organoleptické vlastnosti jsou hodny výjimečné šunky. https://lehena.ecommerce-solidaire.fr brzy na viděnou...
Itálie, S.stefano Di Rogliano
... hotového produktu. NAŠE FILOZOFIE - Podporujeme a praktikujeme „Etický marketing“, volíme propagaci poctivosti a odpovědnosti vůči spotřebitelům - Používáme suroviny nejvyšší kvality od italských a především kalábrijských dodavatelů - Respektujeme sezónnost ovoce a zeleniny - Nepoužíváme barviva a konzervanty - Přijímáme praktiky a postupy, které nám umožňují chránit životní prostředí - Používáme metodu vaření ve vakuu, která zachovává organoleptické vlastnosti našich produktů.
Španělsko, El Romeral
... výhradně plody, které splňují optimální standardy růstu a zralosti. Proces sklizně a zpracování se provádí při dodržení ideálních podmínek vlhkosti a teploty, aby se udržely organoleptické vlastnosti produktu na nejvyšší úrovni. Naše plantáže pistácií v Castilla la Mancha mají horké dny, chladné noci a vápenaté půdy, což nabízí optimální podmínky pro růst a pravděpodobně nejlepší pistácie na světě...
Itálie, Mercato Saraceno
... při vytváření exkluzivních směsí, které zvýrazňují organoleptické vlastnosti každé monodruhy. Jsme hrdí na to, že nabízíme různé směsi kávy, z nichž každá má svůj charakteristický chuťový profil, který uspokojí i ty nejnáročnější chutě. Jsme vděční za důvěru, kterou nám naši zákazníci projevili v průběhu let, a jsme vždy připraveni přivítat nové milovníky kávy v naší rodině. Vaše spokojenost je...
Portfolio (6)
Itálie, Biancavilla
... se nachází v oblasti D.O.P. Monte Etna, přesně na vulkanických územích obcí Biancavilla a Santa Maria di Licodia (nadmořská výška 555 metrů n.m.), právě zde jsou naše olivové háje zpracovávány bez použití chemických produktů. Olivy, zralé na slunci Sicílie a v teplých vulkanických půdách, se sbírají mezi listopadem a lednem výhradně ručně metodou "Brucatura". Tento postup umožňuje našemu oleji zachovat všechny kvalitní a vynikající organoleptické vlastnosti.
... důležitá je Stevia pro krmiva pro zvířata, domácí mazlíčky a hospodářská zvířata. Stevia je dostupná v různých formátech, jako jsou: celá listy, čajové řezání, jemně mletá a mikronizovaná, s využitím kryogenních mikronizátorů, aby se plně zachovaly všechny funkční organoleptické vlastnosti. Náš kontrolovaný a garantovaný dodavatelský řetězec nám umožňuje zajistit nejlepší kvalitu pro všechny naše produkty, od nejlepších surovin po balené výrobky. NAŠE HODNOTY Věříme ve zdravý, vyvážený a udržitelný životní styl. Obracíme se na lidi, kteří se chtějí stravovat přirozeně, stejně jako my.
Portfolio (9)
Španělsko, Cifuentes-Guadalajara
Jsme producenti, zemědělci, podnikatelé, zkrátka lidé, kteří začínají druhou činnost, která je udržuje spojené s jejich rodnou zemí. Úspěch našeho projektu spočívá ve výzkumu; aplikujeme inovativní procesy, experimentujeme s novými způsoby zavlažování a pěstování a využíváme nejmodernější technologie pro uchovávání lanýžů: naše balicí zařízení je v oblasti jedinečné a umožňuje udržet organoleptické vlastnosti lanýžů po delší dobu.
...Indie, Guatemala, Mexiko, Tanzanie, Peru a Indonésie jsou jen některé z zemí, se kterými spolupracujeme na nákupu vysoce kvalitní zelené kávy. Kvalita - KŘIVKA TEPLA věnovaná pro každou SMĚS Náš systém je vybaven softwarovou kontrolou, která zpracovává personalizovanou křivku tepla pro každý typ kávy. Homogenní výsledek zvýrazňuje organoleptické vlastnosti a nespaluje zrna. Tato ekologická metoda pražení snižuje spalování kouře. Služba - PO BOKU NAŠEHO PARTNERA Nejsme dodavatelé, ale partneři našich zákazníků.
Portfolio (3)
Itálie, Giarre
Vášeň pro naši zemi a pro produkty, které z ní pocházejí, způsobuje, že naši zástupci každý den vybírají ty nejlepší produkty přímo z polí, kde práce a pot našich farmářů jsou ukazatelem vysoké kvality a autentičnosti. Podporovat typické zemědělské a potravinářské produkty naší ostrova, představit jejich organoleptické vlastnosti a přinést je na stoly tisíců spotřebitelů, to je mise, kterou jsme...
Portfolio (9)
Francie, Lamballe-Armor
... látek. Légum’party používá unikátní proces s nízkoteplotním vařením před balením, což umožňuje vyhnout se exsudátu v pytlích (bez oplachování ani odkapávání) a zachovat organoleptické vlastnosti zeleniny. Zelenina, prodávaná pod značkou Légum’party, je zaručeně 100% francouzská. Je dostupná ve čtyřech typech: plátky, půlplátky, kostky a wedges. Označení „Pomme de Terre de France“ a „Produit en...
Portfolio (17)
Španělsko, Bilbao
... naše suroviny pocházejí z fair trade a odpovědného obchodu, čímž zajišťujeme, že v celém našem výrobním řetězci je respektováno životní prostředí a sociální sféra. V současnosti nabízíme produkty, které jsou vyráběny ručně ve výšce 2500 metrů, čímž si zachovávají všechny organoleptické vlastnosti zeleniny: Mix exotické zeleniny 70g a 450g Mix batátů andských oranžových a fialových 50g a 450g Mix andské zeleniny 28g Mix tropického ovoce 28g a 450g Chipsy z křupavého jablka 28g a 350g...
Portfolio (10)
Itálie, Silvi
... tradičním lisu s žulovými kameny velmi krátce po sklizni, přičemž se získává "prvním studeným lisováním", které zachovává všechny organoleptické vlastnosti nejčistšího olivového oleje vyšší kategorie, získaného výhradně mechanickými postupy, jako je skutečné lisování oliv.
Itálie, Bari
... organoleptické vlastnosti, ale také nutriční hodnoty. Pasta Vera, která respektuje životní prostředí, ve svém výrobním cyklu používá pro své obaly pouze potravinářský papír, pocházející z recyklovaného papíru a opět recyklovatelný.
Bulharsko, Varna
... týkající se zpracování a skladování potravin. Při zpracování medu jsou pečlivě sledovány a přísně kontrolovány všechny organoleptické ukazatele, jako jsou chuť, barva, vůně, textura, stejně jako jeho fyzikálně-chemické vlastnosti. Jsme certifikovaným bioprocesorem medových produktů a jsme členem Asociace ekologických včelařů. Vyrábíme vlastní med a obchodujeme pod vlastní obchodní značkou (bilbo), stejně jako zpracováváme medové produkty pro naše partnery, které se obchodují pod jejich vlastními privátními značkami.
Itálie, Ispica
...": využitím specifických klimatických a environmentálních podmínek, typických pro jihovýchodní Sicílii, jsou zvýrazněny organoleptické vlastnosti produktu při dodržování nejpřísnějších a nejúčinnějších hygienických norem (HACCP). Vášeň a úsilí jsou konečně dalšími ingrediencemi, které přidávají hodnotu, což dělá sušená rajčata Agriblea produktem absolutní EXCELENCE.
Německo, Weinheim
... termostabilitu. Má pozitivní vliv na texturu, konzistenci a chuť produktu. Přírodní původ transglutaminázy činí hotové produkty ekologicky šetrnými. Použití transglutaminázy snižuje náklady na výrobu, zajišťuje fyzickou atraktivitu a zlepšuje organoleptické vlastnosti produktů, prodlužuje trvanlivost a zlepšuje vlastnosti, které mají pozitivní vliv na zdraví lidí. Navíc transglutamináza snižuje kalorický obsah produktů, redukuje (nebo dokonce eliminuje) stabilizované doplňky, zvyšuje výtěžnost hotových produktů. Také se snadno přizpůsobuje technologickému procesu.
Další produkty
Enzym transglutamináza
Enzym transglutamináza
Portfolio (1)
Francie, Colombelles
Inodry se specializuje na zpracování aktivních látek do práškové formy. Inodry nabízí inovativní proces dehydratace, granulace a obalování citlivých látek, aby zachoval jejich organoleptické vlastnosti, stabilitu a usnadnil jejich použití a skladování. Inodry zpracovává produkty jako jsou aminokyseliny, mastné kyseliny, aroma, bakterie, barviva, enzymy, rostlinné extrakty, esenciální oleje, kvasnice, minerály, probiotika a vitamíny. Inodry nabízí svá různá řešení pro sektory potravinářství, doplňků stravy, farmaceutického průmyslu a kosmetiky, stejně jako pro výživu zvířat.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play