Portugalsko, Santarém
Monte Safira je prémiový výrobce a exportér vysoce kvalitních portugalských produktů, specializující se na olivový olej a tradiční uzeniny. Nacházející se v Portugalsku, Monte Safira se věnuje výrobě autentických produktů pomocí osvědčených metod, které vyhovují spotřebitelům hledajícím chutě své domoviny. Produktová řada společnosti zahrnuje extra panenský olivový olej, lisovaný za studena pro vy...
Portfolio (14)
Portugalsko, Setúbal
VALEDEAL je portugalská společnost, která začínala jako převážně exportní firma. Na žádost některých partnerů jsme však začali dovážet některé produkty z oblastí, kde máme fyzickou přítomnost. V našem týmu máme profesionály s více než 20letou zkušeností, kteří působí v celém potravinářském řetězci, s cílem propagovat produkty na zahraničních trzích, a to od výroby, logistiky, obchodování až po distribuci. V naší nabídce produktů máme: Mražené vepřové maso, drůbež a iberské vepřové (Alentejano); Uzeniny z černého vepře; Hovězí jazyk; Ryby a mořské plody a Předpečené brambory ...
Portugalsko, Vila Nova De Poiares
FRESBEIRA - Indústria de Carnes, Lda se věnuje porážce, zpracování, rozbourání a transformaci masa z prasat, koz a ovcí. Nabízené produkty zahrnují čerstvé a mražené maso, uzeniny a předvařené pokrmy. S novým a moderním průmyslovým zařízením vybudovaným od základů v roce 2009, s kapacitou porážky 130 až 150 zvířat za hodinu a s moderními systémy zpracování a chlazení masa, zaručuje maximální...
... Jihozápadu, od andouillette z Troyes po paštiky nebo rillette z Le Mans, od kachního foie gras po kuře z Bresse, od starého Cantal po Saint Maure de Touraine, hovězí z Aubrac po černé vepřové z Bigorre, od růžových sušenek z Reims po čtyřčtvrťový breton, nezapomínaje na vína z Bordeaux, Burgundska nebo Loiry, najdete všechny své oblíbené francouzské produkty v našem obchodě s potravinami...
Portugalsko, Garvão
... ekosystém, který v Alenteju převládá, charakterizovaný porosty korkových a dubových stromů, v nichž černé prase využívá žaludy, plody těchto stromů bohaté na olejovou kyselinu, které spolu s genetikou plemene dodávají masu charakteristickou mramorovanou strukturu, jež jej činí jedinečným a zdravým, poskytujícím nezaměnitelnou chuť a aroma. -------- Zpracování černého prasete chovaného na pastvinách. Čerstvé maso z černého prasete, Šunky a plece z černého prasete a uzeniny. Přirozené zrání Garvão - Ourique Alentejo...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play