Itálie, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., přítomná na trhu již čtyři generace, nabízí vysoce kvalitní zralé a čerstvé sýry. Jsme referenčním bodem pro mnoho evropských podniků v oblasti dodávek nejen zralého Parmigiano Reggiano od 12 měsíců až po 60 měsíců, ale také sýrů z kozího a ovčího mléka podle italské tradice. Jsme také dodavateli typických uzenin, jako jsou salám, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Par...
Portfolio (54)
Itálie, Martina Franca
Pioggia Store je italská společnost, která je lídrem v oblasti výroby a distribuce typických potravinářských produktů z Apulie, se zaměřením na export do mezinárodních trhů a velkoobchod. Díky pečlivému výběru surovin, pocházejících výhradně z místních farem a chovů, zaručujeme autentické a vysoce kvalitní produkty. Naše nabídka zahrnuje čerstvé sýry jako mozzarella di bufala, krémová burrata, zra...
Portfolio (29)
Itálie, Mesoraca
...Pokud je nakrájeno na tenké plátky, rozplývá se na jazyku. Doporučuje se jako předkrm a jako ingredience do hlavních jídel a pizz. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/500g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Itálie, Mugnano Del Cardinale
...Vepřové maso, aromata, mořská sůl, třtinový cukr, rajčatová omáčka, kávový prášek, přírodní aromata, koření Obsahuje alergeny: Hořčice, bez konzervantů a polyfosfátů Nutriční a energetické hodnoty na 100 g produktu Energetická hodnota 283 kcal 1177 kJ Tuky 15,0 g z toho nasycené tuky 6,3 g Sacharidy 1,8 g z toho cukry 1,8 g Bílkoviny 25 g vláknina 0,01 g sůl 1,3...
Portfolio (9)
Výroba prosciutta a culatella Rosa dell'Angelo je zvláštní už od samého začátku. Maso má různé kvality, díky typu chovu na volném prostranství a starobylému zpracování, které se provádí výhradně ručně, pouze se solí a dlouhým zráním. Naši černí prasata starých plemen, která jsou téměř zcela vyhynulá, mají volnost se pasou v lesích. Svobodní pod sluncem, větrem a deštěm. Svobodní vyjadřovat svůj in...
Portfolio (10)
...Konzumací tohoto masa říkáte ne cholesterolu a ano obsahu železa, který je dvojnásobný ve srovnání s jinými masy. Anémie, dieta na hubnutí, sportovní trénink nebo prostá touha po nových a místních chutích, důvodů pro výběr tohoto masa je mnoho a všechny jsou prospěšné pro zdraví. Maso osla je sicilský produkt. Maso osla (80 %), maso vepřové (20 %), dextróza, sacharóza, černý pepř, antioxidant: E300, konzervanty: E252, E250, přírodní aroma. Všechny naše uzeniny jsou plněny do přírodních střev. Skladujte při + 4 º C...
...Nejlepší italská sušená šunka. Pouze italské vepřové maso...
Itálie, Villafranca Piemonte
...Společnost se zabývá porážkou, zpracováním a obchodem s vepřovým masem a vždy zaručuje čerstvý a pravý sortiment. Mezi produkty patří: čerstvé a mražené vepřové maso, uzeniny, šunky, salám, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta a cotechino.
... -Originální crespone a sottocrespone v balících k odtučnění nebo loupání -Originální mulette v různých velikostech, nebo oloupané -Suché měchýře připravené k použití v různých velikostech -Budellina všech kalibrů a velikostí -Technické a opoterapeutické produkty Vepřové střevo: -Bondiane -Koláče různých kalibrů a velikostí -Rovné, různých kalibrů v balících nebo v kusech svázaných Vlněné střevo...
Itálie, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, klobásy, vařenou šunku, sušenou šunku, cotechini a mnoho dalších, které prodáváme přímo v našem prodejním místě. Abychom zvýšili prodeje, otevřeli jsme také řeznictví v Langhe, v historickém centru Alby, a další v centru Turína, poblíž egyptského muzea, kde si můžete zakoupit veškeré naše vepřové maso a salámy.
Maloobchod s hovězím masem. Rodina Gatti se od konce 19. století s vášní věnuje pěstování polí a chovu zvířat. V roce 1979 byla založena současná agrozoot technika, ze které v roce 1998 vznikla značka PIO BOVE, registrovaná značka s garantovanou kvalitou a průkopník krátkého dodavatelského řetězce. Produkujeme vepřové maso, místní uzeniny, sezónní ovoce, sezónní zeleninu a čerstvá vejce.
Itálie, Montegiorgio
Od roku 1932 začal Guido Marzetti s mletím obilí na kamenných mlýnech a chovem prasat. Sušené a vařené šunky, mortadely a uzeniny z čistého vepřového masa a jodizované soli. Vařená šunka národní vysoké kvality z čerstvé národní vepřové kýty, bez lepku, bez laktózy.
Itálie, Torre De Passeri
Italská průmyslová výroba masa - Jehně, Ovce, Koza, Arrosticini, Vepřové, Uzeniny - Halal certifikace Itálie...
Itálie, Messina
Hovězí, vepřové, jehněčí Drůbež, vejce, uzeniny a sýry...
... porážku masa Grass Fed, což je maso vyšší kvality, které je krmeno výhradně na pastvinách v Lessinii. V našich obchodech nabízíme vybrané maso hovězí, telecí, vepřové, zvěřinu a drůbež, kromě hotových jídel a bioproduktů.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play