Francie, Sarrola-Carcopino
Společnost Salaisons Joseph Pantaloni, výrobce řemeslných uzenin poblíž Ajaccia, zajišťuje prodej ve velkém množství profesionálům, stejně jako přímý prodej jednotlivcům. Výrobce korsických produktů, Salaisons Joseph Pantaloni, zdůrazňuje řemeslné výrobky z regionu. Salaisons Joseph Pantaloni vyrábí kvalitní uzeniny a korsické klobásy, výhradně z francouzského masa a s respektem k tradicím. Spole...
Portfolio (8)
Francie, Laissac
...Ať už jsou sklenice jednoduše vystaveny na stole, nebo je uzenina umístěna na talíři podle vašeho výběru, nikdy nebylo jednodušší připravit uzenářskou desku. Předkrmový talíř pro 25 osob připravený jedním mávnutím ruky, Pop a je hotovo! (84 g uzeniny na osobu) 3 měsíce trvanlivosti při pokojové teplotě před otevřením. Uzenina bez dusičnanů vyrobená v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu. Tradiční řemeslná výroba pouze ze 3 ingrediencí: vepřové nebo hovězí maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP z Kambodže. DLC: 90 dní Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 2,1 kg...
Portfolio (29)
Direct Meat Service je rodinná firma specializující se na prémiové masné výrobky pro maloobchodní i velkoobchodní zákazníky. S více než třicetiletými zkušenostmi v oboru si vybudovali pověst dodavatele masa nejvyšší kvality, včetně hovězího, vepřového, jehněčího a drůbežího, které pochází z důvěryhodných farem. Jejich moderní zařízení zajišťuje optimální zpracování a balení, přičemž dodržuje nejvy...
Belgie, Woluwe-Saint-Pierre
...V M-S services najdete širokou škálu lákavých možností, jako je jemná jehněčí, kvalitní hovězí, halal možnosti, chutné králičí, prvotřídní skopové a kvalitní vepřové. Zavazujeme se vám nabídnout masné výrobky nejvyšší kvality, které uspokojí všechny chutě. Objevte rozdíl s naším výjimečným výběrem mas a uzenin.
Portfolio (4)
Francie, Carpentras
... - Řemeslnou terinu z vepřového masa a jalovce - A nakonec sklenici řemeslné pomazánky na bázi zelených oliv a chorizo Malé + : Perfektní box pro milovníky uzenin, box na klíč pro aperitiv! SKU:2200056000000-1-1 Hmotnost:3 kg Rozměry:35 × 26 × 10 cm Upřesnění ohledně hmotnosti: Produkt podléhá vysychání Složení: Vepřové maso původem z Francie, vepřový tuk původem z Francie, sůl, dextroza, koření...
Portfolio (16)
...Nabízíme mražené přední vepřové nohy, které jsou exportovány po celém světě. Naše produkty jsou nejvyšší kvality a jsou zpracovávány podle přísných hygienických předpisů. Nabízíme konkurenceschopné ceny a rychlé dodací lhůty, abychom zajistili, že naši zákazníci obdrží nejlepší produkty. Důvěřujte našim zkušenostem v mezinárodním obchodě, abyste našli nejlepší vepřové produkty pro vaše potřeby.
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, přidané soli a koření, hnětený a plněný do přírodní střívka. S dozráváním přes 4 měsíce, s jemnou chutí a charakteristickou vůní. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Maso z iberského vepřového s žaludy, sůl, paprika, cukry, přírodní koření, rostlinná bílkovina, přírodní aroma a přírodní vepřové střívko...
Portfolio (43)
Portugalsko, Santarém
Monte Safira je prémiový výrobce a exportér vysoce kvalitních portugalských produktů, specializující se na olivový olej a tradiční uzeniny. Nacházející se v Portugalsku, Monte Safira se věnuje výrobě autentických produktů pomocí osvědčených metod, které vyhovují spotřebitelům hledajícím chutě své domoviny. Produktová řada společnosti zahrnuje extra panenský olivový olej, lisovaný za studena pro vy...
Portfolio (14)
Itálie, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., přítomná na trhu již čtyři generace, nabízí vysoce kvalitní zralé a čerstvé sýry. Jsme referenčním bodem pro mnoho evropských podniků v oblasti dodávek nejen zralého Parmigiano Reggiano od 12 měsíců až po 60 měsíců, ale také sýrů z kozího a ovčího mléka podle italské tradice. Jsme také dodavateli typických uzenin, jako jsou salám, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Par...
Portfolio (54)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) má sídlo v Guijuelo (Salamanca) a věnuje se téměř výhradně průmyslové výrobě iberského prasete. Jejím cílem bylo vybudovat jatka se sekcí na porcování a tavení tuků, která by jim poskytla porážku a porcování prasat potřebných pro jejich průmysl, stejně jako transformaci slaniny na tuk prostřednictvím procesu tavení, přičemž průmysl zahájil svou činnost v roce 1982...
Portfolio (8)
Španělsko, Granollers
...Vepřové střeva. Dostupná v flexibilních nebo pevných obalech, s nebo bez dělicích přepážek. Jsou ideální pro klobásy: Chorizos, fuet, vařená butifarra. VELIKOSTI: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Portfolio (6)
Itálie, Martina Franca
Pioggia Store je italská společnost, která je lídrem v oblasti výroby a distribuce typických potravinářských produktů z Apulie, se zaměřením na export do mezinárodních trhů a velkoobchod. Díky pečlivému výběru surovin, pocházejících výhradně z místních farem a chovů, zaručujeme autentické a vysoce kvalitní produkty. Naše nabídka zahrnuje čerstvé sýry jako mozzarella di bufala, krémová burrata, zra...
Portfolio (29)
Francie, Castelnaudary
...Vakuově balený suchý vepřový břicho 100% domácí Složení: vepřové břicho, sůl, pepř, provensálské bylinky. Na vaše slaniny nebo na tenké plátky grilované pro vylepšení vašich míchaných nebo volských vajec. 19,35 €/kg Minimální čistá hmotnost produktu: 400 g.
Portfolio (37)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
... spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ Tuky: 38.5 g Nasycené tuky: 15.3 g Sacharidy: 2.1 g Cukry: 1.3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 3 g...
Itálie, Mesoraca
...Pokud je nakrájeno na tenké plátky, rozplývá se na jazyku. Doporučuje se jako předkrm a jako ingredience do hlavních jídel a pizz. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/500g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Španělsko, Murcia
...Naše maso Iberico vykazuje textury a chutě, které svědčí o našem pečlivě sledovaném výrobním cyklu. Ať už pro hotelový průmysl nebo pro spotřebitele, proč si neužít iberijské vepřové ve všech jeho podobách? Hmotnost: 1,2 kg...
Portfolio (178)
Itálie, Mugnano Del Cardinale
...Vepřové maso, aromata, mořská sůl, třtinový cukr, rajčatová omáčka, kávový prášek, přírodní aromata, koření Obsahuje alergeny: Hořčice, bez konzervantů a polyfosfátů Nutriční a energetické hodnoty na 100 g produktu Energetická hodnota 283 kcal 1177 kJ Tuky 15,0 g z toho nasycené tuky 6,3 g Sacharidy 1,8 g z toho cukry 1,8 g Bílkoviny 25 g vláknina 0,01 g sůl 1,3...
Portfolio (9)
Španělsko, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrika na šunky a uzeniny Juan Fernández S.L. Ruční výroba výrobků jako: El Botillo del Bierzo, pikantní a sladké chorizo, chorizo Herradura, uzené hovězí, sušená šunka, San Martiños (salchichón), cecina z hovězího, uzený lacón, slanina, uzený bacon, pečený lacón (gurmánský produkt) a další... Také nabízíme čerstvé vepřové maso jako: kotlety, svíčkovou, žebra, slaninu, lacón, čerstvou šunku, čerstvý koleno, a samozřejmě slané a čerstvé produkty jako: ucho, ocas, hřbet, vepřová hlava, čumák, vepřová noha.
Portfolio (4)
Výroba prosciutta a culatella Rosa dell'Angelo je zvláštní už od samého začátku. Maso má různé kvality, díky typu chovu na volném prostranství a starobylému zpracování, které se provádí výhradně ručně, pouze se solí a dlouhým zráním. Naši černí prasata starých plemen, která jsou téměř zcela vyhynulá, mají volnost se pasou v lesích. Svobodní pod sluncem, větrem a deštěm. Svobodní vyjadřovat svůj in...
Portfolio (10)
-Dodavatel mraženého vepřového masa, vnitřností a orgánů z vepřového masa, srdce, bránice, srdce, jazyky, játra, ledviny, plíce, žaludky. -Dodavatel iberijského vepřového masa, slanina, břišní maso, žebra, spare ribs. -Dodavatel přírodních střev. -Mražené vepřové vnitřnosti, játra, srdce, jazyky, žaludek, síťový tuk, plíce, ledviny, bránice, hřbetní tuk. -Dodavatel mraženého iberijského vepřového...
Odpovídající produkty
Obal pro prasnici
Obal pro prasnici
Portfolio (1)
Jsme rodinná firma, která začíná svou cestu ve 20. století. Dědili jsme nejtradičnější a řemeslné hodnoty, jak gastronomické, tak kulturní, které nám umožnily růst a stát se firmou, kterou jsme dnes. Právě hodnoty a respekt k našim kořenům nás pohánějí k INOVACÍM, EVOLUCI A ADAPTACI na nové časy. Evoluce bez ztráty naší podstaty je klíčem, který udržuje živého ducha těch, kteří tvoří tuto malou ve...
Portfolio (9)
Francie, La Fouillade
...Všichni naši prasata jsou certifikována v ekologickém zemědělství. Jsou krmena obilovinami certifikovanými jako ekologické, pocházejícími z naší farmy. Naše vepřové rillette jsou baleny ve skleněných nádobách o objemu 180 g nebo 350 g. Zaručeno bez laktózy a bez dusitanových solí. Datum minimální trvanlivosti: minimálně 1 rok.
Portfolio (11)
Španělsko, Valencia
XarcuSpain je společnost zaměřená především na export gurmánských, řemeslných, zdravých a ekologických produktů španělského původu. I když jsme specialisté na sušené maso (šunka, chorizo a hřbet), v našem katalogu najdete různé kategorie. Medy, lanýžové produkty, likéry, oleje a jakýkoli druh masa. Naši činnost orientujeme na kanál HORECA a i když převážně spolupracujeme prostřednictvím distribu...
Portfolio (8)
Francie, Carquefou
Dům Quillard s talentem a upřímností podepisuje produkty "domácí", které odpovídají novým očekáváním: tradice, řemeslné zpracování a autentičnost. Každá produktová řada je výhradně vyrobena z prvotřídních surovin vybraných podle specifikací a zpracovávána tradičním způsobem. Uzenářství: * Šunka: Šunka z Vendée na starý způsob IGP, sušená šunka uzená na starý způsob * Uzenářské výrobky na starý zp...
Francie, Auros
...Rillette z kachního prsa Rillette z kachního prsa, zlatá medaile 2007 na mistrovství Francie v rillette. Terina o hmotnosti 2,4 kg. 80 % kachna, 10 % uzené kachní prso, 20 % vepřové. Doba trvanlivosti 30 dní. I přes svou vyšší cenu než rillette z husy, je to jeden z našich hlavních produktů, protože je to vynikající a lidé se k němu rádi vracejí. Máme také rillette z husy 80 % (mistryně Francie). Neváhejte nás požádat o náš katalog a ceny.
Portfolio (31)
...Konzumací tohoto masa říkáte ne cholesterolu a ano obsahu železa, který je dvojnásobný ve srovnání s jinými masy. Anémie, dieta na hubnutí, sportovní trénink nebo prostá touha po nových a místních chutích, důvodů pro výběr tohoto masa je mnoho a všechny jsou prospěšné pro zdraví. Maso osla je sicilský produkt. Maso osla (80 %), maso vepřové (20 %), dextróza, sacharóza, černý pepř, antioxidant: E300, konzervanty: E252, E250, přírodní aroma. Všechny naše uzeniny jsou plněny do přírodních střev. Skladujte při + 4 º C...
...Nejlepší italská sušená šunka. Pouze italské vepřové maso...
Španělsko, Badajoz
...Salchichón, uzenina pocházející z iberských prasat krmených krmivy složenými z obilovin a luštěnin a chovaných ve stádech nebo na výkrmu, v intenzivním režimu. Vyrobeno z libového a tučného masa iberského prasete, jemně nasekaného, ochuceného solí, pepřem, muškátovým oříškem, oreganem a česnekem, a plněného do přírodní vepřové střívko. Tradiční proces, který se provádí, se vyznačuje fázemi...
Španělsko, Peligros
...Směs aditiv (konzervantů) pro použití v uzenářství, určená k výrobě tepelně neupravených masných výrobků, sušených tradičními metodami (sušená šunka, sušená plec, sušené vepřové, sušené maso a podobné výrobky) s dobou zrání přes 45 dní. Formát: pytle 5 kg...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play