Německo, Dissen
...Houbami - Superpotravina s Budoucností Houbami - lahodná a zdravá ingredience, kterou lze použít k vytváření všech druhů vzrušujících chutí pro potravinářský průmysl. Zde je několik nápadů pro průmysl snacků, masa a mléčných výrobků.
Itálie, Pasturo
...Sýr s houbami, měkký a krémový, snadno roztíratelný. Jeho modrá plíseň se rovnoměrně rozprostírá po celé hmotě a chuť získává odstín blízký mléku. Celková chuť spojuje přitažlivou sladkost sýra s typickou chutí lanýžů. Průměrná hmotnost: 1,5 kg Minimální zrání: 50 dní...
Portfolio (7)
Španělsko, La Pobla De Benifassà
...Sýr vyrobený z pasterizovaného kozího mléka a černé lanýže. Sýr má cylindrický tvar. Jeho pasta je kompaktní a uzavřená, mírně elastická. Jeho barva je slonovinová s kousky černé lanýže a jemnou chutí lanýže. Zrání 45 dní. Obsahuje intoleranci na mléko. Vynikající s akáciovým medem s lanýžem.
Portfolio (6)
Itálie, Misano Adriatico
...Tento lahodný sýr caciotta COOPERLAT s houbami hříbky je nezbytností pro milovníky sýra. Balený v praktickém formátu 1,2 kg, tento čerstvý a krémový sýr je ideální na jednohubky nebo k doplnění předkrmu. Vynikající kvalita hříbků dodává caciottě lahodnou zemitou chuť, což z ní činí neodolatelný přírůstek na každý stůl.
Portfolio (200)
Itálie, Orbassano
...Srdcovité ravioli z čerstvého těsta, plněné houbami a ricottou, jsou vynikajícím příkladem italského řemesla, navržené tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější a nejsofistikovanější chutě. Těsto je tvarováno do malých srdcí, symbolu vášně a kulinářské oddanosti. Náplň ukrývá poklad chutí hub a čerstvou jemnost ricotty.
Portfolio (57)
Itálie, Noci
Sýrárna Ignalat je středně velká rodinná firma z Apulie, která působí na trhu od roku 1948 a specializuje se na výrobu mléčných výrobků výhradně z vybraného kravského mléka z Apulie. Ignalat vyrábí různé typy mléčných výrobků: čerstvé, uzené, zralé a různé typické apulijské speciality jako mozzarella nodino a treccia, burrata, uzená burrata pomocí přirozeného uzení v peci, plněné burraty (s černý...
Portfolio (10)
Itálie, Firenze
...Ingredience: bazalka 20 %, slunečnicový olej, brambory, sýr (mléko, sůl, syřidlo, lysozym bílkovina z vajec), piniové oříšky, letní lanýž (Tuber Aestivum Vitt. - původ Itálie) 3 %, aroma. Ideální v kombinaci s těstovinami, na mase, zelenině a bruschettě.
Portfolio (9)
...Maiski boschampignonsaus, tato klasická krémová zimní omáčka s opečenými lesními houbami je plná chuti. Skvěle se hodí k pečenému červenému masu, křupavě opečenému drůbežímu masu, ale také dodává extra chuť vašim divočinovým pokrmům. Na hlavním obrázku jsme ji navíc doplnili o modrou mramorovanou sýr jako Gorgonzola nebo Blauwe Achelse, kousky lískových oříšků a listy rozmarýnu. Na druhém obrázku vidíte pečenou zajíce, bramborové kuličky, Maïski jablka s brusinkami a naši boschampignonsaus!
Portfolio (33)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play