Španělsko, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. je rodinná firma, která se více než století věnuje výrobě a zrání iberských šunek a dalších produktů z iberského prasete. Dokázala spojit tradiční metody s nejmodernější technologií, certifikovala své zařízení podle požadavků Evropské unie a od svého vzniku se integrovala do označení původu "Jamón de Guijuelo", aby mohla nabídnout maximální kvalitu ve všech svých produk...
Portfolio (43)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Nejvzácnější kousky našich iberských vzorků, jako je iberská kořist, jsou ty, které se ručně používají k výrobě našeho "Přírodního" iberského Bellota Salchichónu. Intenzivní aroma, šťavnatá textura a zvláštní rovnováha mezi tukem, libovým masem a černým pepřem dávají tomuto produktu jemnou přírodní delikatesu. Nyní, krájené v blistrovém formátu, ideální jako dárek. SKU:255003 Hmotnost zásilky:0,2 kg...
Portfolio (55)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
OD ROKU 1983 Produkty Masné BRISA, S.L. je rodinná firma sídlící v Guijuelu, která má více než 35 let zkušeností s výrobou vysoce kvalitních iberských produktů. Její počátky sahají do března 1983, kdy byla otevřena malá továrna o rozloze přibližně tisíc metrů čtverečních v centru města Guijuelo. Místo, kde byly postaveny první provozy, byla stará továrna na foie gras, která se jmenovala BRISA, od...
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
César Nieto je výrobce uzenin a šunek, který vám nabízí následující produkty: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Španělsko, Aracena
...Jamón de Jabugo zpracováváme tradičním způsobem s pomocí vzduchu z přírodního parku Sierra de Aracena a Picos de Aroche po dobu minimálně 24-36 měsíců. Péče a úsilí, které věnujeme našemu Jamónu JABUGO, nám umožňuje nabídnout vám ho s přesně vyváženým stupněm zrání. Také nabízíme iberskou šunku cebo, iberskou paletu Bellota, iberskou panenku, extra morcón, iberský chorizo, iberský salchichón a krájené iberské uzeniny. Kontaktujte nás touto cestou a rádi vám pomůžeme bez prodlení.
Populární země pro tento vyhledávací výraz