...Naše vzácné jehněčí steak je pečlivě zpracován, aby poskytoval vynikající chuť a kvalitu. Každý kus je jemný a chutný, což zajišťuje příjemný kulinářský zážitek. Ať už připravujete klasické jehněčí jídlo nebo objevujete nové recepty, naše jehněčí poskytuje dokonalý základ pro řadu kulinářských kreací. S důrazem na kvalitu a chuť vám přinášíme jehněčí, které vyniká svou nadstandardní texturou a bohatou chutí. Naše nabídka jehněčího masa je navržena tak, aby poskytovala výjimečnou chuť a kvalitu.
... poskytuje dokonalý základ pro náš výtvor. Kvalitní Červené Víno: Infuze červeného vína dodává aromatickou hloubku, vytvářející symfonii chutí v každém zrnku soli. Čerstvé Šalotky: Šalotky, pečlivě vybírané, přinášejí lahodný jemný cibulový tón do této směsi. Doporučené Použití: Grilované Maso: Generózně posypte na vaše steaky, grilované pokrmy a drůbež pro explozi chutí. Gurmánské Saláty: Přidejte špetku pro zvýraznění chuti vašich salátů. Reference:SEL0016...
Portfolio (200)
... s lososovými odlesky Nos: vzdušný s tóny čerstvého červeného ovoce. Chuť: jemná, lehká a kyselá s jemnými bublinkami a intenzivními arómami jahod a malin. Příjemné a lahodné brut rosé! ACCORDS METS & VINS Star Bubbles Brut Rosé, víno ideální na aperitiv, bude dokonalým společníkem pro vaše ryby a bílé maso. Také skvěle doplní vaše zeleninové jednohubky, mini koláčky nebo gazpacho. Podávejte při teplotě mezi 6 a 8°C.
Portfolio (96)
Rumunsko, Botosani
...Dobře připravený kus masa lze podávat s červeným vínem s intenzivní chutí. Proto si můžete bezpečně vybrat Cabernet Sauvignon nebo Merlot. Samozřejmě můžete být kreativní a zkusit podávat hovězí s jinými víny, v závislosti na bylinkách a koření, které používáte. Tímto způsobem ještě více zdůrazníte chuť a šťavnatost karpatského hovězího.
Portfolio (23)
Bulharsko, Sevlievo
...Burgundské šneci Dostupné balení: 12 ks balení 60 ks balení Použité suroviny: Maso ze šneků Helix Aspersa Maxima, šnečí skořápky Helix Aspersa Maxima, Máslo (86 % tuku), cibule, česnek, koření, bílé víno Skladování: – 18 ° C Způsob přípravy: připraveno k přímé konzumaci. Ohřejte v předehřáté troubě na 180 ° C po dobu 8/10 minut. Podávejte teplé.
Portfolio (6)
Itálie, Montalcino
...Název produktu Capo Borgo I.G.T Místo původu Z vinic na statku v obci Montalcino Složení Hrozny Sangiovese Barva Jasně červená s rubínově-fialovými odstíny Aroma Vínové, výrazné, s náznaky zralého ovoce Chuť Suché, hladké a příjemné Doporučení k párování Těstoviny s omáčkou, dušené maso, pečeně, sýr Návrhy na podávání Vynikající kdykoliv a při jakékoliv teplotě, ale ne příliš vychlazené...
Portfolio (8)
Francie, Bordeaux
...-deux-Mers na krásných svazích, které podporují výsadbu na svazích, kde se nacházejí převážně jílovité vápencové a štěrkové půdy. Vinifikace je tradiční, víno je fermentováno a macerováno. Následně prochází malolaktickou fermentací a poté zraje v dubových sudech po dobu 6 měsíců, což uvolňuje jeho třísloviny a optimalizuje jeho uchování, zatímco ho zlepšuje.","Cépages":"Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%)","Producteur":"Castel","Formats et conditionnements":"Půl láhev (37,5 cl) - Karton po 12"}...
Portfolio (93)
Belgie, Nivelles
... jako zvýrazňovač chuti v různých potravinářských přípravcích, jako jsou omáčky, rybí pěny, rýžové víno, červený tofu, nakládaná zelenina, solené maso atd. Anekdota: Červená rýžová kvasnice je součástí čínské farmakopeje od dynastie Ming (1368-1644), byla nazývána „rýže dlouhého života“. Aktivní látkou červené rýžové kvasnice je monakolin K. Rýže, zdroj této látky, je předmětem intenzivního pěstování na celém světě, zejména v Číně, proto je rozumné vybrat červenou rýžovou kvasnici...
Portfolio (80)
Portugalsko, Tortosendo
D'alma Mater je přední exportér řemeslných potravin z Portugalska, specializující se na vysoce kvalitní, tradiční produkty z regionů Serra da Estrela a Beiras. S odhodláním zachovat dědictví a autentické chutě, Dalma Mater nabízí výběr renomovaných produktů, včetně sýra Serra da Estrela, sušených šunek a unikátních klobás, které jsou vyráběny s precizností a péčí. Tyto speciality jsou určeny pro z...
Francie, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 let Terroir : Jílovitá vápenatá půda Vendange : Strojní sklizeň Dégustation : • Robe : Hluboká červená, fialové odlesky • 1er nez : Červené ovoce • 2ieme nez : Kořeněné tóny • En bouche : Červené ovoce, vyváženost a svěžest • Caudalie dlouhá Accord mets/vins : Regionální pokrmy, maso, uzeniny Garde : 4 až 5 let Vinification : Odrůdění/Drcení. Plán macerace 10 dní při 24° pro zachování svěžesti a ovoce. Lisovaný výlisk přidán k moštu. FML na jemných kalech v zimě až do lahvování.
Portfolio (4)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Vysoký layon Vinifikace Alkoholová fermentace a zrání probíhá v sudech po dobu jednoho roku. Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Oko: Žlutá Nos: Ovocný, kompot, meruňky Ústa: Aroma žlutého ovoce a tóny kandovaného ovoce Potenciál zrání: 5 let Vyváženost: Suché Doporučení k jídlu a vínu: Ryby na omáčce, svatojakubské mušle, bílé maso a zralé sýry. Lopatka na americký způsob, langusta se smetanou a kuře na bílé omáčce. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Turecko, Gaziantep
...Originální kvalita. Dostupné ve velkoobchodních množstvích. Vyrobeno v Turecku. MOCNÉ A EFEKTIVNÍ ČIŠTĚNÍ - Na oxidovatelné skvrny (čaj, káva, víno) díky aktivnímu kyslíku - Na škrob (rýže, těstoviny, škrob) a skvrny od bílkovin (maso, vejce) kombinovaným působením enzymů - Na odolné skvrny díky alkalickým činidlům LESK A OCHRANA - Antivápenná akce pro dokonalé oplachování a lesk, bez skvrn...
Portfolio (44)
Německo, Lüdenscheid
...Použití: Rýže, polévky, telecí a vepřové maso, sladké omáčky, marinády, kompot, svařené víno/punč, punč Nyní využijte náš "Celý kardamom se slupkou" jako reklamní materiál nebo dárek. (Dotazy prosím zasílejte na: info@gojundgoj.de) Rádi vám naše produkty nabídneme také jako privátní značku, ve velkých baleních a pro další prodejce.
Portfolio (23)
Francie, Roubia
... vůně dřeva. Ústa Elegantní, silné, sametové, jemné třísloviny, měkké, strukturované tělo, dobrá intenzita. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso, Červené maso na omáčce, Hovězí filet, Tournedos, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 17° Barva: Červená Odrůda: Syrah Alkohol: 14% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Španělsko, Granada
...kouřových nuancí, s lehkým kořeněným a anýzovým nádechem.","Color":"Barva: Velmi intenzivní granátová, s fialovými okraji, lesklá a jasná, s velmi vysokou vrstvou.","Maridajes aconsejados":"Doporučené párování: Maso s vysokou konzistencí: červené, zvěřina, jehněčí z Segury. Skvěle se hodí k iberským uzeninám, paštikám a velmi zralým sýrům silné chuti.","Sabor":"Chuť: Vnímají se zralé třísloviny...
Portfolio (5)
Francie, Auxerre
...Oko červené, tmavé a intenzivní, fialové odstíny Nos malé černé ovoce, bílý pepř, koření Ústa aróma malého černého ovoce, jemné a pevné třísloviny na mládí Vinifikace Polokarbonická macerace. Po fermentaci je víno zráno v nerezových tancích až do lahvování. Doporučení k jídlu červené maso, zvěřina, grilované maso, tapas Rada enologa podávejte mezi 17 a 19 °C Alkohol: 13,5 % obj. Doba zrání: 5 let Balení: Karton po 6 lahvích 75 cl Domaine: Domaine du Siestou Appellation: Minervois Ročník: 2019 Odrůda: Grenache, Syrah Pěstování: Biologické Label: Ochranná zeměpisná značka...
Portfolio (190)
Francie, Fraisse Des Corbieres
... hydromel z medu z garrigue, pomocí enologické metody a u některých šarží probíhá zrání v hliněných nádobách (moderní amfory o objemu 160 l). Hydromel se podává chlazený, ohřátý a ochucený, dnes se často používá při přípravě mnoha koktejlů. Také se používá v kuchyni na deglazování (foie gras) a jako marináda pro jeho zjemňující účinek na maso.
Portfolio (10)
Francie, Brissac Loire Aubance
... POZNÁMKY K DEGUSTACI : Intenzivní červená barva. Krásná aromatická expresivita červeného a černého ovoce. V ústech voluptózní a komplexní, spojující černý rybíz, fialku a dřevité tóny. POHODLÍ JÍDLA/VÍNA : Uzeniny, chutné maso, zvěřina, omáčkové pokrmy a sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ : 17°C. Kartón 6 lahví po 75cl...
Portfolio (12)
Srbsko, Novi Sad
...Pak Sistemi je oficiálním distributorem Dry Ager. Originální německá skříň na sušení masa, která kombinuje moderní technologie s velkou láskou k masu. Dry Ager je jediný stroj, který vám přináší zážitek ze sušení masa bez obav z vývoje bakterií, plísní nebo jakýchkoli jiných mikroorganismů, které by mohly poškodit vaše maso a učinit váš konečný produkt nepoživatelným. Kromě masa je Dry Ager také vhodný pro ryby, sýry, klobásy, ale také pro těstoviny a víno.
Portfolio (2)
Francie, Saint Cannat
... Syrahu pro ovoce a koření. Nechte se okouzlit jeho vůní a překvapit vaše chuťové pohárky, bude ideálním partnerem pro kozí sýr nebo grilované či dušené červené maso. Důkaz v poháru! Ideálně podávat při 12°C-14°C...
Portfolio (46)
Francie, Grigny
...Ingredience: Pšeničná mouka - 30 %, zelenina (paprika, červená cibule) - 20 %, hovězí maso - 19 %, voda, slanina - 8 %, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), slunečnicový olej, sůl, cukr, bílé víno, glutamát, sezamový olej, pepř, zázvor v prášku, tapiokový škrob, E412 guarová guma. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energie 820 kJ / 196 kcal, tuky 8,0 g (z toho nasycené...
Portfolio (10)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Víno: Cuvée Croizillon je Cahors, který přináší čisté potěšení s aromatikou vyvíjející se na šťavnatých červených a černých plodech (třešně, švestky, ostružiny, jahody) a disponuje jemnými tříslovinami. Celkově je obzvlášť lahodné a potěší svou chutí. Malbec, který vybízí k sdílení mezi přáteli a skvěle doplní vaše aperitivy, uzeniny a maso. Vynikající víno pro přátele s výborným poměrem cena...
Portfolio (321)
Francie, Sète
...1 sáček trubiček z chobotnice, česnek, cibule, náplň (maso nebo ryba podle výběru), sůl, pepř, petržel, rajčatová omáčka, olivový olej, "aioli" a bílé víno. Doporučujeme rozmrazit vaše trubičky z chobotnice pod vodou těsně před přípravou. Naplnit trubičky náplní podle vašeho výběru a uzavřít konec trubičky párátkem. Orestovat česnek, cibuli a petržel. Přidat rajčatovou omáčku a bílé víno. Vložit naplněné trubičky a nechat dusit 25 až 35 minut na mírném ohni. Při servírování smíchat aioli s omáčkou. Podávat s těstovinami nebo rýží.
Portfolio (42)
Itálie, Maruggio
... charakteristický Chuť: Dobré třísloviny a struktura, měkké a obalující Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: Červená masa, divočák, pikantní sýry, maso, jehněčí, masová omáčka, maso na ohni, hovězí, klobásy, sýry.
Portfolio (8)
Švýcarsko, Hendschiken
...cukry (glukóza, škrobový cukr), antioxidanty (E331, E301), extrakty koření, zvýrazňovače chuti (E621), aroma). Vejce, strouhanka, sójová mouka, odstředěné mléko, voda, bílé víno, koření, cibule, zvýrazňovače chuti (E621), kuchyňská sůl. Na plechy s pečicím papírem a vložit do předehřáté trouby. Pečení: Při 200°C, cca 25 minut. Teplota skladování: min. -18°C, po rozmrazení již znovu nezmrazovat. Informace pro alergiky: obsahuje lepek, mléko, vejce, sóju. Masný výrobek určený k vaření. Vyrobeno ve Švýcarsku ze švýcarského masa.
Portfolio (7)
Finsko, Turku
...{"Designation":"DOC","Volume":"75cl","Ageing":"Toto víno zraje na kvasnicích v nerezových tancích minimálně čtyři měsíce a dále dva měsíce v lahvi.","Region":"Itálie – Piemonte","Alcohol Content":"13%","Variety":"100% Arneis","Pairing":"Vynikající aperitivní víno, syrové ryby, korýši, ryby, bílé maso, zelenina"}...
Portfolio (177)
Francie, Parnac
...Kruhy a strukturované Cahors Intenzivní a jemně vyvážené. Hluboká, zářivě červená barva, velmi aromatické (ostružiny, humus...), s dobře vyváženými tříslovinami a krásným závěrečným dojmem v ústech. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě kolem 15-16°. Navrhované pokrmy: pečené drůbeží, grilované maso, ryby v červeném víně. Ocenění: • Stříbrná medaile na Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Schopnost jalovcových bobulí chránit víno před zkysnutím byla známa již ve starověkém Římě. V zemích Středomoří a ve Skandinávii se jalovcové šišky používaly v marinádách a kořenících směsích pro maso a ryby. Použití pro Základ pro omáčky, polévky, omáčky, pokrmy z divočiny, marinády, vnitřnosti, kysané zelí. Chuť Pikantní, kyselo-hořká. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 7,5 Tuky (g / 100g)… 5,5 Sacharidy (g / 100g)… 57 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 310...
Portfolio (178)
Belgie, Zwijndrecht
.../tie/EVAL™/tie/EVA Čerstvé červené maso, ryby, sýr PET/PE/tie/EVAL™/tie/PE/PE PA/PE/tie/EVAL™/tie/PE Vysoce bariérové formovatelné struktury PA/EVAL™/PA/tie/PE Čerstvé těstoviny, polopečený chléb PA/EVAL™/PA/tie/lonomer PE/tie/PA/EVAL™/PA/tie/PE Sáček, Bag-in-box, přebal PE/tie/EVAL™/tie/PE Šťáva, víno, omáčky, rajčatový protlak PE/tie/EVAL™/tie/EVA Co nabízí bariérová vrstva EVAL™: - Vynikající bariéru proti kyslíku pro ochranu cenných ingrediencí potravin - Prodlouženou trvanlivost pro MAP (obalování v modifikované atmosféře) - Tisknutelnost s vysoce kvalitními a poutavými grafikami - ...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play