Polsko, Warszawa, Poland
...Proces výroby vaječného prášku začíná od čerstvých vajec, která procházejí různými pokročilými stroji. Po odstranění skořápek je směs filtrována a uchovávána v zásobnících při teplotě kolem 4 stupňů, poté jsou vejce pasterizována a sušena rozprašováním v tenké vrstvě. Konečný produkt se vyskytuje ve formě sušené a práškované. Tento produkt je také často označován jako „práškové vejce“, „vejce v prášku“ nebo „vejce v prášku v prášku“. Obsahuje přibližně 30-37% bílkovin. Barva se pohybuje od světlé po tmavě žlutou. Produkt nabízený společností Foodcom je bez GMO.
Portfolio (278)
Itálie, Santa Maria In Fabriago
... chovatelských systémů po pasterizované vaječné produkty v tekuté a práškové formě. Vejce ve skořápce jsou prodávána pod různými značkami v majetku společnosti. Skupina Eurovo je již léta lídrem také v dodávkách vajec pro privátní značky. Tekuté vaječné produkty, ať už čerstvé, zmražené nebo kryogelované, jsou rovněž k dispozici v mnoha formátech (brik, bag in box, cisterny pro velké uživatele) a...
Portfolio (1)
Německo, Sittensen
Kvalitní vaječné produkty v tekuté, zmrazené nebo práškové formě. Vaječné inovace a pohodlí, jako jsou plněná vejce a míchaná vejce. Mléčné a mléčné výrobky od másla po kozí sýr. Novinka - Sýrový prášek CL!

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play