Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... pečení, grilování nebo gurmánské recepty. Pocházející z iberských prasat starších než 10 měsíců, tento řez přináší intenzivní a charakteristickou chuť, kterou ocení milovníci iberského masa. Perfektní pro ty, kteří hledají autentický a vysoce kvalitní kulinářský zážitek.
Portfolio (15)
Belgie, Waterloo
...Entraña fina Vnější plec Entraña Fina Hampe Diaframma Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teplota skladování: Chlazené při -1º/+2º, hluboce zmražené při -18º Druhy: Hovězí Kvalita: Hovězí vysoké kvality Trvanlivost: Chlazené 120 dní, zmražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 0,30 až 0,60 kg Kalibr: Žádný kalibr...
Portfolio (46)
...Hovězí plíce se často používají v specializovaných receptech a tradičních pokrmech, nabízejí jedinečnou texturu a chuť. Obvykle se připravují pomalým vařením nebo dušením, dobře absorbují chutě a poskytují charakteristický příspěvek k kulinářským výtvorům. V Direct Meat Service Sverige AB zajišťujeme, že každý kus hovězích plic je pečlivě zpracován, aby si udržel svou přirozenou chuť a nutriční...
Francie, Baie-Mahault
...Prozkoumejte naši nabídku mraženého masa, vybraného pro jeho kvalitu a čerstvost. Každý kus je pečlivě připraven a rychle zmražen, aby si zachoval všechny své nutriční a chuťové vlastnosti. Ideální pro vaše každodenní jídla nebo speciální příležitosti, naše mražené maso je k dispozici v různých variantách: hovězí, kuřecí, vepřové, jehněčí a další. Využijte praktičnost a dlouhou trvanlivost našich mražených produktů, zatímco si vychutnáte jemné a chutné maso v každém soustu. Objednejte si nyní pro optimální kulinářský zážitek.
Portfolio (51)
Belgie, Woluwe-Saint-Pierre
...V M-S services najdete širokou škálu lákavých možností, jako je jemná jehněčí, kvalitní hovězí, halal možnosti, chutné králičí, prvotřídní skopové a kvalitní vepřové. Zavazujeme se vám nabídnout masné výrobky nejvyšší kvality, které uspokojí všechny chutě. Objevte rozdíl s naším výjimečným výběrem mas a uzenin.
Portfolio (4)
Německo, Bad Bellingen
...Préleveur de viande BeefSteaker pro ruční vyříznutí kusu tkáně z těl pro mikrobiologickou analýzu. Korunka je zasunuta ručně. Préleveur de viande pro bakteriologické odběry z povrchu těl. V rámci kontrol vnitřních procesů a hygieny jsou provozovny na porážku zvířat (porážky, řeznictví atd.) povinny pravidelně provádět mikrobiologické analýzy masných výrobků, např. hovězí, vepřové, kozí a koňské...
Portfolio (671)
Francie, Laissac
...Ať už jsou sklenice jednoduše vystaveny na stole, nebo je uzenina umístěna na talíři podle vašeho výběru, nikdy nebylo jednodušší připravit uzenářskou desku. Předkrmový talíř pro 25 osob připravený jedním mávnutím ruky, Pop a je hotovo! (84 g uzeniny na osobu) 3 měsíce trvanlivosti při pokojové teplotě před otevřením. Uzenina bez dusičnanů vyrobená v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu. Tradiční řemeslná výroba pouze ze 3 ingrediencí: vepřové nebo hovězí maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP z Kambodže. DLC: 90 dní Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 2,1 kg...
Portfolio (29)
Německo, Dissen
... injekce) je k dispozici pouze ve formě prášku, včetně stabilizace solanky. Na základě univerzálního základního koření je TenderFox® také k dispozici v aroma variantách Pečené, Uzené a Uzené šunky a Vařené šunky a v příchutích drůbež, vepřové a hovězí. V kombinaci s TopFox® suchým kořením může být TenderFox® dále použit mnoha jinými způsoby, např. v příchutích jehněčí, bylinky, chili nebo kouř. TenderFox® vám poskytuje optimální hodnotu v kombinaci s vynikající chutí – jedinečné řešení. Výhody v kostce: Flexibilní zvýšení hodnoty Jednoduché použití...
Polsko, Brzozów
... zahrnují: <ul> <li> ospalost </li> <li> apatii </li> <li> podrážděnost </li> <li> úzkost a deprese </li> <li> vypadávání vlasů </li> <li> lámavé nehty </li> <li> zánět spojivek </li> </ul> Vitamin B7 lze nalézt v mase (vepřové, hovězí, drůbež), ve vaječných žloutcích, sýrech, otrubách, tmavé rýži, řepkovém a slunečnicovém oleji, stejně jako v ovoci - banánech, melounech, grepfruitech, hroznech a broskvích. Technologické procesy a tepelná úprava způsobují částečné nebo úplné ztráty biotinu obsaženého v potravinových produktech, proto je důležité, aby...
Portfolio (781)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... kulinářský zážitek. Tento kus není jen lahodný, ale také bohatý na esenciální živiny. El Secreto Ibérico je vysoký na bílkoviny a obsahuje zdravé tuky, což z něj činí výživnou volbu pro jakoukoli vyváženou stravu. Jeho všestrannost v kuchyni umožňuje přípravu různými způsoby, od tradičních pokrmů po inovativnější recepty. S El Secreto Ibérico se každé jídlo stává oslavou chuti a kvality.
Portfolio (8)
Německo, Berlin
...Potraviny pro lidskou spotřebu - různé země v Jižní Americe a z Ukrajiny nebo Afriky - Cukr, sója, obilí, kukuřice, fazole, - Drůbež, hovězí a vepřové maso také pro EXPORT DO ČÍNY - Káva, ořechy, různé oleje, řepkový, sójový, kukuřičný a palmový olej napište nám - chráníme vaše práva a vaše peníze - prostřednictvím naší jednoduché, ale bezpečné obchodní metody - vyzkoušejte nás! Průmyslové suroviny...
Portfolio (5)
Itálie, Martina Franca
...Capocollo di Martina Franca je vysoce kvalitní uzenina, vyráběná podle staré řemeslné tradice. Tato uzenina se vyznačuje kořeněnou a voňavou chutí, která je dosažena díky použití vincotto pugliese a uzení dřevem z mediteránní křoviny. Capocollo je ideální k vychutnání samostatně nebo jako součást uzenářského talíře, doplněného místními sýry a víny. Jeho řemeslné zpracování a jedinečná chuť z něj činí excelentní produkt pugliské gastronomie.
Portfolio (29)
Itálie, Orbassano
...Agnolotti piemontesi jsou autentickou specialitou Piemontu, pocházející z regionálního receptu z 19. století. Tyto ravioli jsou plněné třemi druhy čerstvého a libového masa (hovězí, vepřové a bílé maso) a sezónními zeleninami (dušené zelí, mangold nebo špenát v závislosti na ročním období). Hlavními ingrediencemi jsou vařená šunka, roast beef, vařené kuře, špenát, pečené vepřové, dušené zelí a mortadella. Tato kombinace chutí nabízí jedinečný a tradiční kulinářský zážitek, ideální pro ty, kteří chtějí ochutnat pravou piemontskou kuchyni.
Portfolio (57)
Německo, Hamm
...Nabízíme různé masokostní moučky a můžeme nabídnout: - Masokostní moučka hovězí - Masokostní moučka vepřová - Masokostní moučka jelení - Masokostní moučka jehněčí - Masokostní moučka koňská...
Portfolio (3)
Francie, Paris
...Uši hovězí pro psy: přírodní a udržitelné řešení Dopřejte svému čtyřnohému společníkovi výjimečný zážitek z kousání s našimi hovězími ušima pro psy, tato hovězí uši slibují bohatý a dlouhotrvající chuťový zážitek. Proč zvolit hovězí uši? - Velikost a trvanlivost: Naše hovězí uši jsou o 50 % větší než uši vepřové, což vašemu psu poskytuje delší dobu kousání, od 20 minut až po několik hodin...
Portfolio (115)
Rakousko, Wien
...v různých kvalitách, bloom a mesh ryby, hovězí, vepřové, drůbež...
Portfolio (190)
Itálie, Carbonara Al Ticino
...Vyrábíme příchutě pro širokou škálu produktů: omáčky, vývary, polévky, plněné těstoviny, masné výrobky, hotová jídla, občerstvení atd. Zvláštní pozornost je věnována formulaci mnoha "druhů masa" prostřednictvím vývoje zpracovatelských příchutí, které zahrnují: - Příchutě pečeného masa: hovězí, telecí, vepřové, kuřecí - Příchutě vařeného masa: hovězí, telecí, vepřové, kuřecí - Příchutě ryb...
Portfolio (8)
...Produkty "mleté" vykazují určitou dynamiku v masném průmyslu s segmentací v prezentaci a použití. Na základě této skutečnosti vám PLASTOBREIZ nabízí standardní uzavíratelnou misku, kterou lze snadno rozdělit, s pečlivě navrženým designem pro mleté nebo kulaté obalované produkty. Mnoho aplikací: hovězí, drůbež, vepřové, telecí, ryby, obalované produkty, sója...
Portfolio (384)
Francie, Pledran
...Modul určený pro řezání a přípravu všech typů masa (hovězí, ovčí, vepřové, kozí atd.). Nabízíme vám - na výběr - modul zahrnující: - zónu příjmu surovin (karas) - zónu řezání a balení - část vaření (na vyžádání) - prostor pro skladování hotových výrobků - místnost pro skladování zásob, - šatnu - část sociálních prostor (kancelář, odpočinková místnost atd.) (na vyžádání) - zařízení a...
Portfolio (7)
Finsko, Turku
...Hovězí líčka jsou svaly na tvářích krav a jedná se o tužší kus masa, který je potřeba vařit dlouho a pomalu, aby změkl. Dobře absorbují chutě z tekutiny na dušení a když do nich říznete, jsou vláknité, téměř jako trhané vepřové. Pokud hledáte způsob, jak se odklonit od běžných kusů červeného masa a přidat něco trochu nového do vašeho domácího menu, hovězí líčka jsou perfektní variací od normy. Nejideálnější způsob, jak je připravit, je pomalé vaření.
Portfolio (177)
Německo, Nordrhein-Westfalen
...Mražené kuřecí části, hovězí a vepřové maso na prodej. Kontaktujte nás pro další podrobnosti a informace.
Portfolio (2)
Itálie, Mesoraca
...Pokud je nakrájeno na tenké plátky, rozplývá se na jazyku. Doporučuje se jako předkrm a jako ingredience do hlavních jídel a pizz. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/500g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
...šťavnaté, vařené, pečené a pikantní. Aroma jsou vyráběna v souladu s aktuálními směrnicemi EU (včetně nařízení o aromatech 1334-2008). Možné chuťové profily: Kuře a krůta Hovězí a pikantní maso Vepřové, šunka a slanina Jehněčí Česká republika: Česká republika 20 kg: 20 kg...
Portfolio (19)
Španělsko, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrika na šunky a uzeniny Juan Fernández S.L. Ruční výroba výrobků jako: El Botillo del Bierzo, pikantní a sladké chorizo, chorizo Herradura, uzené hovězí, sušená šunka, San Martiños (salchichón), cecina z hovězího, uzený lacón, slanina, uzený bacon, pečený lacón (gurmánský produkt) a další... Také nabízíme čerstvé vepřové maso jako: kotlety, svíčkovou, žebra, slaninu, lacón, čerstvou šunku, čerstvý koleno, a samozřejmě slané a čerstvé produkty jako: ucho, ocas, hřbet, vepřová hlava, čumák, vepřová noha.
Portfolio (4)
Ukrajina, Kharkiv
... vychutnat si lahodné, výrazně chutnající jídlo! ▪ Chutná dobře s jakýmkoli masem: drůbež (kuřecí, krůtí, kachní), vepřové, hovězí, jehněčí. ▪ Uvařte to jakýmkoli způsobem! Smažte na pánvi, vařte v mikrovlnce, pečte v troubě, smažte na otevřeném ohni, grilujte. ▪ Grilovací a BBQ koření lze používat po celý rok s jakýmikoli druhy masa připravenými jakýmkoli způsobem!
Portfolio (10)
Nizozemsko, Enschede
Spojené arabské emiráty, Dubai
...Vepřová plec je kus masa skládající se z kvalitního masa. Šťavnaté maso obsahuje minimální množství pojivové tkáně a tukové vlákna jsou rovnoměrně rozložena uvnitř svalů. Výrobce: Ukrajina Charakteristika: Chlazené, Mražené Chlazené produkty: 12 dní při 0 +4 ºC Mražené produkty: 6 měsíců při -18 ºC...
Portfolio (70)
Španělsko, Quart
... / 240 kg / 400 kg / 600 kg / 800 kg / 1200 kg na dávku. Aplikace: Vakuový tumbler je vhodný pro různé výrobní procesy masných výrobků, jako jsou vepřové, hovězí, jehněčí, kuřecí, kachní, ryby a mořské plody atd…...
Portfolio (50)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play