Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
...Ručně sklizené hrozny, třikrát tříděné: při nakládání, při příjmu a ve sklepě. Tradiční vinifikace, Beaujolais macerace trvající přibližně 8 dní v termoregulační nádrži před lisováním. NOTY K DEGUSTACI Intenzivní, jasná a průhledná purpurová barva s živými fialovými odlesky. Nos je velmi otevřený a expresivní, odhaluje tóny černého ovoce jako je ostružina a rybíz, které se rozvíjejí do...
Portfolio (60)
Francie, Saint-Vérand
...Vinifikace: Tradiční metoda Beaujolais, polokarbonická, v celých hroznech. S macerací průměrně 8 dní. Zrání v nádobách po dobu 6 až 8 měsíců. Degustace: Víno, které se nedělá zbytečně! Vůně je charakterizována typickými arómy pivoňky a třešně. V chuti je pevné, masité. Tanniny jsou přítomny, aniž by byly drsné. Kulatost odrůdy se zde projevuje s krásnou hloubkou.
Portfolio (18)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... přáteli, jak při aperitivu, tak u stolu! Domaine: Rodina Bodillard je vinařem již 7 generací a dnes vlastní 14 hektarů rozložených na 7 obcích mezi Beaujolais a Mâconnais. Některé cuvées jsou již certifikovány jako Biologické zemědělství a všechny budou certifikovány v následujících letech. Rozmanitost parcel umožňuje doméně pokrýt širokou škálu půd (granulární písky, břidlice atd.) a tím produkovat vína s různými charakteristikami. Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: 100% Petit AOC: Beaujolais Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2028 Teplota podávání: 14-16°C...
Portfolio (321)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play