Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě neexistují žádná omezení. Pokud je vakuově baleno, pak při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Horké porcování, chlazení, řezání do tvaru V, solení, přirozené sušení, odpočinek ve sklepě. Ingredience: Ibérský šunka z žaludů, sůl a konzervanty. Čistá hmotnost: 100 g.
Portfolio (43)
...instalace v, Bílých místnostech (čistých), Chladicích komorách, Mražení - V RWI ROOM WHITE INSTALACE, S.L Nabízíme naše služby a zkušenosti firmám a inženýrstvím Podařilo se nám vytvořit tým odborníků s vysokou kvalifikací, který má odpovídající přípravu a školení pro provádění všech typů instalací v, bílých místnostech (čistých), chladicích komorách, mražení, porcování, uzavírání hal, montáž regálů a jakéhokoli jiného nábytku atd... V Klimatizaci, Průmyslovém chlazení, Kombinace našich zkušeností a efektivity zaručuje našim klientům kvalitní služby a úplnou spokojenost s konečnými výsledky.
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) má sídlo v Guijuelo (Salamanca) a věnuje se téměř výhradně průmyslové výrobě iberského prasete. Jejím cílem bylo vybudovat jatka se sekcí na porcování a tavení tuků, která by jim poskytla porážku a porcování prasat potřebných pro jejich průmysl, stejně jako transformaci slaniny na tuk prostřednictvím procesu tavení, přičemž průmysl zahájil svou činnost v roce...
Matadero José Calatayud e Hijos, S.A. je riojanská společnost, která začala svou činnost před více než 40 lety. Její hlavní činnost se zaměřuje na zpracování drůbežího masa a jeho porcování. Od svých počátků se vždy vyznačovala kvalitou, službami, inovacemi a vývojem nových produktů. Již v 21. století, s touhou po neustálém zlepšování, byly vyvinuty 3 nové obchodní linie: čerstvé výrobky...
Španělsko, El Viso Del Alcor
Distribuujeme kvalitní hovězí, vepřové a jehněčí maso ve všech formátech: půlky, porcování, vakuově balené bezkostní kusy, plátky a speciální řezy atd. Naše distribuční oblast je regionální, s vlastní logistikou. Od roku 1980 se této činnosti věnujeme s vynikajícími výsledky jak v kvalitě produktů, tak v jednání s našimi zákazníky.
Španělsko, Lugo
PORÁŽKA A PORCOVÁNÍ HOVĚZÍHO, TELECÍHO A VOLA...
Španělsko, Zalamea La Real
Ve Raíces Serranas de Jabugo vyrábíme iberské šunky, plece a uzeniny z Huelvy. Disponujeme sušárnou, místností na porcování a výrobou uzenin, kde tradičně zpracováváme naše produkty. Přímý prodej z továrny profesionálům a konečným spotřebitelům.
Španělsko, Madrid
Cárnicas Voltoya, porcování, balení, konzervace a marketing hovězích kusů, čerstvých nebo zmrazených, jak na národní, tak na mezinárodní úrovni.
Španělsko, Barbastro
V našich prostorách o rozloze 12 000 metrů čtverečních se převážně zabýváme solení, sušením a zráním šunek (s garancí CONSORCIO DEL JAMON SERRANO a ESPECIALIDAD TRADICIONAL GARANTIZADA - ETG), stejně jako i ramínek. Provádíme jejich vykosťování a porcování (celé a půlky vykostěných šunek a ramínek, s kůží, bez kůže a zcela vyleštěné, stejně jako šunka a ramínko formované na krájení, kousky šunky...
Španělsko, SAN AGUSTIN DEL GUADALIX
Společnost zaměřená na zpracování, porcování, balení a distribuci všech druhů masných výrobků, jejíž hlavní produkce pochází jak z vepřového, tak hovězího masa. Od začátku naší činnosti jsme se zaměřili na export velkých objemů produkce, které podpořeny přísnými kvalitativními opatřeními umožnily získání různých mezinárodních povolení. Většina naší produkce je určena k exportu. Exportujeme do...
Chladící jatka a místnost na porcování vepřového.
Španělsko, Figueres
Místnost na porcování vepřové hlavy: maska, čenich, ucho, líčko s a bez kosti, maso z hlavy atd.
Populární země pro tento vyhledávací výraz