...Prozkoumejte naši nabídku celého hovězího masa v původní podobě, ideální pro profesionální řezníky a milovníky kvalitního masa. Každá původní část pochází z hovězího dobytka chovaného za optimálních podmínek, aby byla zajištěna jemná a chutná masa. Ideální pro individuální porcování podle vašich potřeb, toto celé hovězí maso umožňuje připravit širokou škálu kulinářských pokrmů. Objednejte si ještě dnes pro nadstandardní hovězí maso.
... porcování a balení,
- chladničku pro skladování hotových výrobků,
- zónu pro expedici (pokud je potřeba),
- případně prostor pro prodejní obchod,
- jakékoli další specifické úpravy (na vyžádání)
Různé možné uspořádání (od jednoho po několik modulů).
Oprávněné podle směrnic normy CE
Objem drůbeže: 50 až 1200 kusů týdně
Plocha: 20 až 200 m²
Doba realizace: 1 až 4 měsíce...
...Materiály: Rukojeť z fluorescenčního žlutého plexiskla, čepel a zuby z nerezové oceli
Rozměry:
Kategorie: Vidlice na stůl Laguiole Tradition
Reference: 7013 FO I 49
Země výroby: Francie
Naše produkty jsou zaručeny na období 10 let proti všem výrobním vadám při normálním používání (vidlice na stůl slouží k porcování, vývrtka k otevření láhve). Opotřebení dílů způsobené časem, stejně jako nesprávné...
... chovů, které každoročně produkují omezený počet telat, abychom zajistili kvalitu.
Zahraniční telata pocházejí z Belgie a Nizozemska. Tato telata splňují standardní požadavky.
Naši řezníci provádějí hrubé porcování na požádání ve všech kvalitách.
Naše nabídka francouzského telecího masa je zaměřena na vysokou kvalitu s telaty z mléka, která jsou vybírána odborníky přímo v chovech.
...MARTIN je společnost specializující se na velkoobchodní prodej masa.
Balení v ochranné atmosféře umožňuje delší uchování produktů a v velmi dobrých podmínkách. Díky tomuto uchování zůstává kvalita produktu nezměněna po otevření obalu.
Naše produkty pocházejí převážně z Anglie, Irska, Rakouska, Nového Zélandu a Argentiny.
Máme také produkty balené v PAD (připravené k porcování).
EUROVOLAILLES: velkoobchod s drůbeží a zvěřinou v Rungis. Zvěřina: srna, jelen, divočák a daněk. Malá zvěř: kachna divoká, zajíc, bažant. Speciality: drůbež na omáčce, grilovaná drůbež, farmářská drůbež a kusy Label Rouge, farmářské kuřata z celé Francie, perličky, kachní prsa, kachny, holubi, pečeně (grilovaná pečeně a vařená pečeně). EUROVOLAILLES je také selátko a jeho porcování...
Společnost KARL SCHNELL navrhuje a vyrábí stroje a zařízení pro průmyslové zpracování produktů na bázi masa nebo taveného sýra, krmiv pro zvířata, cateringových pokrmů a cukrovinek. Sortiment výroby KARL SCHNELL nabízí komplexní paletu produktů pro potravinářský průmysl, od jednotlivých strojů po kompletní výrobní linky, od příjmu surovin po jejich porcování: míchač, zrající zařízení, transfer...
... know-how umožňuje AKIOLIS nabízet širokou škálu služeb a především nalézt nejlepší využití pro všechny shromážděné organické odpady. Tyto odpady vznikají například při různých fritování, porcování masa a dalších masných pokrmů, při vracení prodeje atd.: - HAU (použité potravinářské oleje) a tuky z grilování - živočišné vedlejší produkty - atd…...
...VOLAILLES Vincent se specializuje na porcování drůbeže a na zpracované drůbeží produkty, ale také na francouzské lovecké zvěřiny. Drůbež. Lovecká zvěř původem z Francie, drůbež Fermières Menard & Label Rouge, vepřové D'anvial původem z Francie. Zvěř: Je sbírána našimi pracovníky na velkých národních revírech, jako jsou Rambouillet nebo Chambord, stejně jako na menších regionálních honech. Vždy...
...ALGO FOODS: Obchodní společnost se sídlem v Rungis, specializující se na import/export vepřového masa. Můžeme vám zakoupit nebo nabídnout jakýkoli typ porcování: carcasa, rameno, hřbet, krk, prsa, šunku, zbytky, tuk, vnitřnosti. Se stejnou kvalitou služeb jako u vepřového masa, naší specializace, se také zabýváme hovězím, jehněčím a drůbežím masem.
... (Připravené k porcování, oloupané bez nervu), plátky hovězích a telecích jater, hovězí ledvinky nakrájené na kostky, hovězí líčka v kostkách, plátky nebo kostky hovězích a telecích srdcí atd. Obchod s vnitřnostmi: PRODAL má stánek na pavilonu vnitřností v Rungis. Nabízíme našim zákazníkům širokou škálu produktů (maso vakuově balené, vnitřnosti, hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, čerstvé a mražené produkty…). Zavolejte nám na číslo 01 41 80 02 80.
... specialistou na inženýrství v oblasti potravinářství již 25 let. Společnost vám poskytuje poradenství a navrhuje řešení procesů a výstavby s mnoha aplikacemi: Maso (jatek, uzenářství, dílny na porcování a přípravu objednávek), mléko (mlékárny, sýrařství, sušení), ryby a mořské plody (rybářské přístavy, transformační a zpracovatelské jednotky), ovoce a zelenina (ovocné stanice, přípravné a balicí...
ETABLISSEMENTS ABERA se nachází na adrese BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Francie a je průmyslem na porážku a zpracování vepřového masa. Licencovaný typ činnosti: Porážka prasat, porcování vepřového masa, skladování (chladicí zařízení). Naše společnost nabízí balení, zmrazování, přepravní služby a obsluhuje zákazníky po celém světě a poskytuje flexibilní služby distributorům...