Francie, Baie-Mahault
...Prozkoumejte naši nabídku celého hovězího masa v původní podobě, ideální pro profesionální řezníky a milovníky kvalitního masa. Každá původní část pochází z hovězího dobytka chovaného za optimálních podmínek, aby byla zajištěna jemná a chutná masa. Ideální pro individuální porcování podle vašich potřeb, toto celé hovězí maso umožňuje připravit širokou škálu kulinářských pokrmů. Objednejte si ještě dnes pro nadstandardní hovězí maso.
Portfolio (51)
Francie, Rochonvillers
...Vakuově balená hovězí kýta, připravená k porcování, s trvanlivostí 40 dní...
Portfolio (15)
Francie, Pledran
... porcování a balení, - chladničku pro skladování hotových výrobků, - zónu pro expedici (pokud je potřeba), - případně prostor pro prodejní obchod, - jakékoli další specifické úpravy (na vyžádání) Různé možné uspořádání (od jednoho po několik modulů). Oprávněné podle směrnic normy CE Objem drůbeže: 50 až 1200 kusů týdně Plocha: 20 až 200 m² Doba realizace: 1 až 4 měsíce...
Portfolio (7)
Francie, Thiers
...Materiály: Rukojeť z fluorescenčního žlutého plexiskla, čepel a zuby z nerezové oceli Rozměry: Kategorie: Vidlice na stůl Laguiole Tradition Reference: 7013 FO I 49 Země výroby: Francie Naše produkty jsou zaručeny na období 10 let proti všem výrobním vadám při normálním používání (vidlice na stůl slouží k porcování, vývrtka k otevření láhve). Opotřebení dílů způsobené časem, stejně jako nesprávné...
Portfolio (182)
Francie, Rungis
... chovů, které každoročně produkují omezený počet telat, abychom zajistili kvalitu. Zahraniční telata pocházejí z Belgie a Nizozemska. Tato telata splňují standardní požadavky. Naši řezníci provádějí hrubé porcování na požádání ve všech kvalitách. Naše nabídka francouzského telecího masa je zaměřena na vysokou kvalitu s telaty z mléka, která jsou vybírána odborníky přímo v chovech.
Francie, Rungis
...MARTIN je společnost specializující se na velkoobchodní prodej masa. Balení v ochranné atmosféře umožňuje delší uchování produktů a v velmi dobrých podmínkách. Díky tomuto uchování zůstává kvalita produktu nezměněna po otevření obalu. Naše produkty pocházejí převážně z Anglie, Irska, Rakouska, Nového Zélandu a Argentiny. Máme také produkty balené v PAD (připravené k porcování).
Francie, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: velkoobchod s drůbeží a zvěřinou v Rungis. Zvěřina: srna, jelen, divočák a daněk. Malá zvěř: kachna divoká, zajíc, bažant. Speciality: drůbež na omáčce, grilovaná drůbež, farmářská drůbež a kusy Label Rouge, farmářské kuřata z celé Francie, perličky, kachní prsa, kachny, holubi, pečeně (grilovaná pečeně a vařená pečeně). EUROVOLAILLES je také selátko a jeho porcování...
Portfolio (24)
Francie, Marmoutier
Společnost KARL SCHNELL navrhuje a vyrábí stroje a zařízení pro průmyslové zpracování produktů na bázi masa nebo taveného sýra, krmiv pro zvířata, cateringových pokrmů a cukrovinek. Sortiment výroby KARL SCHNELL nabízí komplexní paletu produktů pro potravinářský průmysl, od jednotlivých strojů po kompletní výrobní linky, od příjmu surovin po jejich porcování: míchač, zrající zařízení, transfer...
Francie, Le Mans
... know-how umožňuje AKIOLIS nabízet širokou škálu služeb a především nalézt nejlepší využití pro všechny shromážděné organické odpady. Tyto odpady vznikají například při různých fritování, porcování masa a dalších masných pokrmů, při vracení prodeje atd.: - HAU (použité potravinářské oleje) a tuky z grilování - živočišné vedlejší produkty - atd…...
Francie, Mulsanne
...VOLAILLES Vincent se specializuje na porcování drůbeže a na zpracované drůbeží produkty, ale také na francouzské lovecké zvěřiny. Drůbež. Lovecká zvěř původem z Francie, drůbež Fermières Menard & Label Rouge, vepřové D'anvial původem z Francie. Zvěř: Je sbírána našimi pracovníky na velkých národních revírech, jako jsou Rambouillet nebo Chambord, stejně jako na menších regionálních honech. Vždy...
Francie, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Obchodní společnost se sídlem v Rungis, specializující se na import/export vepřového masa. Můžeme vám zakoupit nebo nabídnout jakýkoli typ porcování: carcasa, rameno, hřbet, krk, prsa, šunku, zbytky, tuk, vnitřnosti. Se stejnou kvalitou služeb jako u vepřového masa, naší specializace, se také zabýváme hovězím, jehněčím a drůbežím masem.
Francie, Rungis Cedex
... (Připravené k porcování, oloupané bez nervu), plátky hovězích a telecích jater, hovězí ledvinky nakrájené na kostky, hovězí líčka v kostkách, plátky nebo kostky hovězích a telecích srdcí atd. Obchod s vnitřnostmi: PRODAL má stánek na pavilonu vnitřností v Rungis. Nabízíme našim zákazníkům širokou škálu produktů (maso vakuově balené, vnitřnosti, hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, čerstvé a mražené produkty…). Zavolejte nám na číslo 01 41 80 02 80.
Francie, Poitiers Cedex 9
... specialistou na inženýrství v oblasti potravinářství již 25 let. Společnost vám poskytuje poradenství a navrhuje řešení procesů a výstavby s mnoha aplikacemi: Maso (jatek, uzenářství, dílny na porcování a přípravu objednávek), mléko (mlékárny, sýrařství, sušení), ryby a mořské plody (rybářské přístavy, transformační a zpracovatelské jednotky), ovoce a zelenina (ovocné stanice, přípravné a balicí...
Francie, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA se nachází na adrese BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Francie a je průmyslem na porážku a zpracování vepřového masa. Licencovaný typ činnosti: Porážka prasat, porcování vepřového masa, skladování (chladicí zařízení). Naše společnost nabízí balení, zmrazování, přepravní služby a obsluhuje zákazníky po celém světě a poskytuje flexibilní služby distributorům...
Portfolio (5)
Populární země pro tento vyhledávací výraz