Belgie, Rumst
... dřeva, což zabraňuje klouzání potravin během krájení, čímž poskytuje zvýšenou bezpečnost a přesnost při krájení. - Silná a stabilní konstrukce – Masivní dřevěná konstrukce činí prkénko stabilním během těžkých úkolů, jako je porcování masa nebo krájení tvrdé zeleniny, což zajišťuje spolehlivý výkon. - Víceúčelový design přední a zadní strany – Obě strany prkénka mohou být použity pro různé úkoly, což...
Portfolio (230)
Belgie, Anderlecht
Matériel Horeca je váš nepostradatelný partner pro vybavení profesionálních kuchyní v Belgii a Francii. Naše společnost se vyznačuje kvalitou a rozmanitostí kuchyňského vybavení, které vyhovuje všem požadavkům. Konkurenční ceny a pravidelné akce umožňují vybavit vaši kuchyni za nízké náklady bez kompromisů na kvalitě. Náš personalizovaný zákaznický servis je dostupný telefonicky, e-mailem nebo pře...
Portfolio (190)
Belgie, Beringen
...Obvykle jsou nejjemnější kusy hovězího masa s nejmenším množstvím pojivové tkáně ty, které se nacházejí podél páteře zvířete, protože vykonávají nejmenší množství práce. Filet nebo svíčková (jak název napovídá) je jedním z těchto kusů. S malým nebo žádným tukem či pojivovou tkání je filet nejlépe vhodný k porcování na steaky pro opékání na pánvi a grilování nebo na proužky pro rychlé smažení.
Portfolio (189)
Belgie, Mouscron
...Horemeat je společnost zabývající se importem a exportem certifikovaného masa se sídlem v Belgii na Mezinárodním trhu Mouscronnois. HOREMEAT vám nabízí široký výběr výjimečného masa a kvalitního foie gras. Importujeme irské maso od skupiny Dawn Meats a provádíme jeho porcování a balení pro sektor Horeca. Našimi koncovými zákazníky jsou velkoobchodníci a restauratéři. Naše společnost existuje...
Portfolio (3)
Belgie, Meer
Comeco je výrobce a jatka na vepřové maso. Také cvičí porcování prasat.
Belgie, Vaux-Sur-Sure
Situované ve Vaux-sur-Sûre v srdci belgického Arden, mezi Bastogne a Neufchâteau, skutečné místo pro renomované uzenářství, jsou podniky Hartman specializovány již několik generací na vykošťování a porcování prasat. Mnoho produktů je zde připravováno: „Delikatesa z Sûre“, sušená a mírně uzená šunka vyráběná tradičním způsobem. Ale také vařené šunky, klobásy, paštiky, jelita, lisovaná hlava,...
Telecí maso ve všech jeho podobách. Od celých koster přes jednotlivé kusy až po zakázkové balení: to vše najdete u Vanlommel. S plnou důvěrou. Kontrola, porcování, balení: veškerá naše práce je dokonale přizpůsobena vašim přáním. Naše hluboká specializace vám zaručuje telecí maso té nejvyšší kvality.
Belgie, Gistel
V Laeremans se činnost zpočátku omezovala na nákup živých prasat, jejich porážku a následné porcování. Nyní nabízejí různé produkty: Šunka, Vařené Klobásy, Slanina, Sádlo, Paštika.
Belgie, Tielt
... doby bylo navázáno úzké partnerství se dvěma jatky v blízkém okolí pro porážku. Tento přístup umožňuje každému partnerovi v potravinovém řetězci plně se soustředit na svou klíčovou činnost, aniž by ztratil přehled. Samozřejmě, že partnerství a dlouhodobé myšlení jsou v tomto přístupu v centru pozornosti. Díky zaměření na porcování, balení a distribuci může Delavi velmi flexibilně reagovat na...
Belgie, Vlierzele
Abychom vám mohli nabídnout to nejlepší a nejčerstvější zvěř, nakupujeme přímo od lovců z tuzemska i ze zahraničí. Vaši zvěř připravíme úplně na porcování a zabalíme ji pro vás nejmodernějšími technikami. Rádi vám poskytneme všechny tyto informace, abyste byli plně informováni o původu a stavu zvěře a mohli ji zodpovědně nabídnout. Společně s vámi přivedeme zvěř na vrchol! Toto jsou některé příklady našeho sortimentu zvěře, ale samozřejmě je toho více. Níže uvedené produkty mohou být na přání nakrájeny a zabaleny: divoká kachna, bažant, hrdlička, koroptev, srnčí, zajíc, králík, jelen, divočák.
Belgie, Bruxelles
Tradiční bruxelleský dům založený v roce 1905 vás vítá v autentickém a výjimečném prostředí, kde vám náš tým představí řadu belgických a francouzských specialit. Porcování a flambování přímo na místě. Otevíráme od pondělí do soboty od 12:00 do 14:45 a od 18:30 do 23:30 a v neděli a o svátcích od 12:00 do 15:00 a od 18:30 do 22:30. Roční dovolená od 1. do 11. ledna a první polovinu srpna.
Každý týden porazíme přibližně 4500 až 5000 prasat. Kůže jsou většinou určeny k porcování v naší vlastní porcovně. Také třetí strany (velkoobchodníci, řezníci) se mohou obrátit na nás, aby nechali prasata porazit. Prasárna je certifikována podle HACCP, má také certifikát FEDIS FOOD a BIO označení. V hovězím porážecím domě porazíme každý týden přibližně 200 kusů skotu. Většina skotu je porcována...
... výrobní tok velmi pečlivě dodržován, je výroba rozdělena do 3 oddělení, a to: porcování, studené přípravy a teplé přípravy. Každé oddělení má své vlastní pracovníky, kteří jsou úzce zapojeni do specifického výrobního procesu.
Belgie, Gierle
Vleba se specializuje na krájení, porcování, balení a výrobu čerstvého masa a čerstvých uzenin. Představují vám tým profesionálních řezníků. Skupina Peeters Govers může s Vlebou a samostatnou službou pro gastronomii, která zajišťuje dodávky čerstvé zeleniny, ovoce a bylinek, postarat se o váš čerstvý sortiment.
Belgie, Oostende
Meco nv vyniká v umění řemesla. To se plně projevuje v našem zcela novém bouracím atelieru. Zde zpracováváme kostry jak vepřového, telecího, jehněčího, tak hovězího masa. Na základě stanovených řeznických listů se naši řezníci pustí do práce, aby všechny části vybourali a připravili k dalšímu zpracování. Takto připravujeme každý kus masa na porcování nebo prodej. Samozřejmě, že při tomto procesu...
Belgie, Moeskroen
... nejpřísnější kvalitativní normy (HACCP, BRC), se naši zákazníci mohou spolehnout na nejlepší hovězí, telecí a jehněčí maso. Půl kusu hovězího, přední nebo zadní čtvrtina a různé technické kusy, od filet pur po americain, jsou součástí široké nabídky. V nové bourárně v Moeskroenu bylo rovněž zřízeno pracoviště pro porcování a balení hovězího, telecího, vepřového a jehněčího masa. Zde se také vyrábí mleté maso a mleté výrobky, jako jsou klobásy, hamburgery, vinky, …...
Belgie, Buggenhout
Artislach je průmyslový kuřecí jatka s oddělením pro porcování a vykosťování. Jozef Van den Steen je zakladatel a ředitel od roku 1964. Pod vedením rodiny Van den Steen se společnost stala významným hráčem na trhu ve svém oboru, kde jsou kvalita a služby důležité.
Belgie, Bertrix
Základem pro Ardenne Volaille SCRL je produkce vysoce kvalitního kuřecího masa, které především splňuje očekávání a požadavky našich zákazníků, ať už se jedná o chuť, sortiment zpracovaných produktů, dodržování dodacích lhůt a samozřejmě ceny. Tento úroveň kvality a neustálé úsilí o zlepšení lze dosáhnout pouze dokonalým ovládáním našich činností a výběrem našich partnerů na všech úrovních: krmení, chov kuřat, doprava mezi chovatelem a jatky, proces porážky, porcování, výroba, balení a obalování, doprava našich produktů k našim zákazníkům.
Belgie, Bree
Pludis, distribuce drůbeže. Specializujeme se na porážku, porcování a zpracování drůbeže a králíků. Prodej širokého sortimentu čerstvě poražené zvěřiny a také prodej vajec.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play