Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Sýr vyrobený z syrového ovčího mléka. Jeho chuť je plná a vytrvalá, máslová s nádechem olejovitosti. Senzorické vlastnosti Jeho chuť je plná a vytrvalá, máslová s nádechem olejovitosti, s perfektní úrovní soli, jeho vnitřek je kompaktní s malými nepravidelnými dírkami mechanického původu, barvy slámy a krátké, ale ne drobivé. Původ: Zamora Typ mléka: Celé a syrové ovčí Typ výroby: Enzymatická srážka Srážedlo: Zvířecí srážedlo z jehněte Typ rodiny: Zrání lisovaného těsta, nevařené, plíseň/mytá kůra Zrání: Mezi třemi a pěti měsíci.
Portfolio (43)
Španělsko, La Pobla De Benifassà
...Sýr vyrobený z pasterizovaného kozího mléka a černé lanýže. Sýr má cylindrický tvar. Jeho pasta je kompaktní a uzavřená, mírně elastická. Jeho barva je slonovinová s kousky černé lanýže a jemnou chutí lanýže. Zrání 45 dní. Obsahuje intoleranci na mléko. Vynikající s akáciovým medem s lanýžem.
Portfolio (6)
Španělsko, Malagón
...Lisovaný sýr vyrobený z pasterizovaného kozího mléka. Měkký kozí sýr Rocinante - Zrání 7 dní. Poloměkký kozí sýr Rocinante - Zrání 1 měsíc.
Portfolio (8)
Španělsko, Cuarte De Huerva
...čímž ho chrání před nečistotami a zároveň mu dodává jedinečnou chuť sýrů Boffard. Boffard vyrábí sýry již více než 130 let a je oficiálním distributorem Královského paláce španělské koruny. Zrání: minimálně 8 měsíců pro velké sýry o hmotnosti 3 kg a 4 měsíce pro malé sýry o hmotnosti 1 kg.
Portfolio (10)
Španělsko, Totanes
... Vyrábí se po celý rok. Rozlišujeme polotvrdý sýr od tvrdého podle doby zrání. První má dobu zrání od jednoho do tří měsíců, lisovanou hmotu, kompaktní, ale ne uzavřenou, s malými dutinami po celém řezu a s barvou žlutavě slámové na pozadí slonoviny, díky směsi tří druhů mléka. Tvrdý sýr má dobu zrání od tří do šesti měsíců. Všechny naše sýry jsou vyráběny bez potravinových aditiv a jsou bez lysozymu, natamyciny a sorbátů. Bez lepku.
Portfolio (6)
Španělsko, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Sýr Quintana polotvrdý Mahón-Menorca D.O.P., vyrobený z nepasterizovaného kravského mléka a 100% přírodních ingrediencí, bez konzervantů a aditiv, a zrající pod dohledem našeho mistra sýraře a mistra affinéra sýrů. Vždy s respektem k tradičnímu procesu výroby sýra a tisíciletým zrajícím praktikám na ostrově Menorca. S dobou zrání 2 až 5 měsíců je to sýr s pevným těstem, nažloutlé slonovinové barvy a s oranžovou/hnědou kůrkou, s vyvinutou mléčnou chutí a aroma, s určitými náznaky másla a pražených ořechů, s střední perzistencí v ústech.
Portfolio (3)
Španělsko, La Seca-Valladolid
...Víno k aperitivům se doporučuje podávat velmi, velmi studené, mezi 3º a 5º C, frappé nebo glacé. Doporučuje se kombinovat s mořskými plody, rybami z pobřeží a marinovanými rybami, modrými sýry a všemi druhy paštik a dezertů. Označení původu: Víno z oblasti Castilla a León Odrůda: Verdejo - přírodní sladké Ročník: 2019 Zrání: Vyrobeno z 100% hroznů verdejo, s kontrolovanou fermentací a zastavením na 9º alkoholu Poznámky k degustaci: Barva slonovinová. Čisté, s vysokým aromatickým profilem a vynikajícím objemem v ústech.
Portfolio (12)
Španělsko, Madrid
...Sýry, vyráběné v jedinečném prostředí nacházejícím se v leonéských horách, na prahu Picos de Europa. Zvířata - kráva, koza a ovce - která produkují základ všech našich sýrů se pasou na nádherných loukách a jsou obklopena charakteristickým klimatem této oblasti. Teplota a vlhkost prostředí jsou ideální pro zrání jejich sýrů, což nabízí konečný produkt velmi vysoké kvality. Proto je příroda zdrojem kvality všech našich sýrů. Odrody: Sýr směs zralý (V-C-O) Sýr směs polozralý (V-C-O) Sýr vyrobený z ovčího mléka Zralý ovčí sýr Rezervní ovčí sýr Mini polozralý ovčí sýr Mini polozralý směs (V-O)...
Španělsko, La Lastrilla
... veganské sýry se dělí do 4 variant: Sýr Original - má lahodnou chuť jemného polotvrdého sýra, která je výsledkem řemeslného procesu výroby a zrání. Sýr Uzený - prochází přirozeným uzením s různými dřevinami, aby získal velmi charakteristickou chuť. Sýr Houbový - jeho nezaměnitelná vůně a chuť po houbách ho činí skutečně jedinečným. Sýr Česnekový olej - kombinuje dvě z nejikoničtějších středomořských ingrediencí, extra panenský olivový olej a česnek. Máte zájem o naše produkty nebo chcete získat více informací? Kontaktujte nás a rádi vám vyhovíme.
Španělsko, Madridejos
Nacházíme se v Madridejos (Toledo - ŠPANĚLSKO), v srdci La Manchy. V strategické lokalitě obklopené vynikajícími pastvinami a v kolébce manchego sýra. V současnosti sbíráme ovčí mléko od více než 50 vybraných chovatelů. Vyrábíme různé typy sýrů podle jejich zrání. Distribuujeme po celé Španělsku, ale naše největší prodeje se soustředí na mezinárodní trh, kdy stále více exportujeme do evropských...
Comercial Lluis Rosquellas jsme společnost specializující se na distribuci. Jsme specialisté na šunky, uzeniny a sýry. Díky našim dobrým praktikám se považujeme za zpracovatele šunek, což nám umožňuje dosáhnout optimálního zrání produktu, a tím nabídnout šunku v nejlepším okamžiku jejího života. Jsme distributory některých značek španělské šunky z Guijuela, Jabuga a Avily a španělských sýrů. Exportujeme produkty po celé Evropě. Pracujeme s distributory nebo obchodními zástupci. Pokud máte zájem, kontaktujte našeho exportního zástupce: Jordi Carbajo +0034 607 89 05 70 info@clrosquellas.com...
Španělsko, Alaior
... výrobě našich sýrů. Vyrábíme a prodáváme sýry jak z syrového, tak z pasterizovaného mléka v různých formátech a velikostech, a s různými typy zrání. Alcaidús, s.l. vyrábí sýry nejvyšší kvality, které jsou chráněny označením původu "Mahón-Menorca" od roku 2008.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play