Itálie, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., přítomná na trhu již čtyři generace, nabízí vysoce kvalitní zralé a čerstvé sýry. Jsme referenčním bodem pro mnoho evropských podniků v oblasti dodávek nejen zralého Parmigiano Reggiano od 12 měsíců až po 60 měsíců, ale také sýrů z kozího a ovčího mléka podle italské tradice. Jsme také dodavateli typických uzenin, jako jsou salám, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Par...
Portfolio (54)
Itálie, Radicofani
...Je to sýr vyrobený z ovčího mléka při teplotě přibližně 30/32 °C. Tímto způsobem zpracování se získává pecorino s bílou, mírně drobivou texturou a suchou, jemnou chutí. Výroba je plánována ve dvou velikostech: jedna ve tvaru misky o hmotnosti přibližně 1,450 kg, druhá ve tvaru přímého válce o hmotnosti přibližně 1,900 kg. Před uvedením na trh je ošetřen kůrou s černým plastikoatem. Zrání přibližně 60/70 dní.
Portfolio (48)
Francie, Aboncourt-Gesincourt
...Znalosti našich mistrů sýrařů a péče našich mistrů zrání, naše speciality s květinovou kůrkou vám přinesou to nejlepší z našeho regionu po celý rok. Mléko a smetana z pasterizovaného kravského mléka (původ Francie), sůl, mikrobiální koagulant, mléčné a zrácí kultury, zpevňující látka: chlorid vápenatý. Alergeny: Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčných bílkovin). Naše produkty...
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
... kořeněných nuancí. V chuti je útok plný, třísloviny jsou kulaté a hedvábné. Celkově je víno dobře vyvážené s příjemně dlouhým závěrem. POUŽITÍ S JÍDLEM A VÍNEM Podávejte při 13°C pro čistou radost nebo s talířem uzenin a kozími sýry. Region: Beaujolais Odrůda: Gamay Noir – staré vinice starší než 40 let...
Portfolio (60)
Itálie, Misano Adriatico
...Naše výběr OCCELLI Occelli v kaštanových listech o hmotnosti 800 g nabízí jedinečnou a lahodnou chuť díky zrání v kaštanových listech. Odjakživa synonymum vysoké kvality, tato delikatesa je ideální pro obohacení pokrmů ve vaší kuchyni s nádechem elegance a chuti.
Portfolio (200)
Polsko, Warszawa, Poland
...Gouda je žlutý holandský sýr vyrobený z kravského mléka. Nese název města Gouda v Nizozemsku. Je to sýr typu zralý (polotvrdý). Gouda je jedním z nejpopulárnějších sýrů na světě. Je dostupná v mnoha různých typech, s různým obsahem tuku (nejpopulárnější: 45 % a 48 %) a tvarech. Má jemnou chuť, která se posiluje s délkou procesu zrání.
Portfolio (278)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Sýr vyrobený z syrového ovčího mléka. Jeho chuť je plná a vytrvalá, máslová s nádechem olejovitosti. Senzorické vlastnosti Jeho chuť je plná a vytrvalá, máslová s nádechem olejovitosti, s perfektní úrovní soli, jeho vnitřek je kompaktní s malými nepravidelnými dírkami mechanického původu, barvy slámy a krátké, ale ne drobivé. Původ: Zamora Typ mléka: Celé a syrové ovčí Typ výroby: Enzymatická srážka Srážedlo: Zvířecí srážedlo z jehněte Typ rodiny: Zrání lisovaného těsta, nevařené, plíseň/mytá kůra Zrání: Mezi třemi a pěti měsíci.
Portfolio (43)
Francie, Bordeaux
... strukturu, která je činí zvlášť vhodnými pro zrání.\n\nDégustation\n\"Les Charmes de Laurette\" má barvu s extrémně hlubokým, purpurovým odstínem s černými odlesky. Elegantně plné, bez nerovnováhy, vyjadřuje aroma malých černých kompotovaných plodů, s nádechem podrostu a koření. Tato selekce nabízí spíše kulatý a jemný tanin. Párování pokrmů a vín: uzeniny, červené maso, zvěřina, sýry s vařenou...
Portfolio (93)
Belgie, Anderlecht
...S zvlhčovačem Vybavení: 8 párů kluzáků + 8 plastových mřížek 2/1, pro sýry Chladivo R134. Vnitřní a vnější provedení z nerezové oceli (potravinářské) AISI 304 (zadní strana z pozinkované oceli), monokokový rám Konzoly a kluzáky z nerezové oceli (proti převrhnutí), umožňující umístění mřížek podle potřeby (rozestup 67 mm), vnitřní dno lisované a zaoblené rohy a hrany (bez drsných míst) Dveře s...
Portfolio (189)
...Plátno na sýry z bavlny pro plnění forem Jeho struktura podporuje odkapávání syrovátky a usnadňuje vyjímání syrovátky. Také zabraňuje ucpávání otvorů formy, následně podporuje zrání a uchovávání sýra. Rozměry 35x45cm 60x40cm 70x70cm 80x80cm 120x120cm nebo na míru Funkce Odkapávání, Lisování Obory Mlékařství – Sýrárny...
Portfolio (30)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo Semipiccante je vysoce kvalitní sýr, který si gurmáni cení pro jeho dokonalou rovnováhu mezi sladkostí a aroma. Zrání po dobu 120 dní, tento caciocavallo je vyroben z plnotučného kravského mléka a má kapkovitý tvar s hlavičkou. Tenká a hladká kůra nabývá alabastrových odstínů s věkem, zatímco těsto se stává kompaktním a vločkovým. Chuť je aromatická a příjemná, s nádechem pikantnosti, který ji činí jedinečnou. Ideální pro ty, kteří mají rádi sýry s výrazným charakterem, tento caciocavallo je symbolem jižní sýrařské tradice.
Portfolio (29)
Itálie, Parma
...Greci Obecné Sklady, moderní společnost v zrání sýrů, převážně Parmigiano Reggiano.
Portfolio (4)
Francie, LANGEAIS
...Řada SANAIR® (registrovaná ochranná známka) se skládá z produktů vyrobených z kopolymerního polypropylenu, které jsou určeny pro zrání vašich sýrů. Snadno použitelné pro všechny, rozměry jsou přizpůsobeny evropskému standardnímu formátu, což umožňuje optimalizaci vašich ploch ve sklepích a během přepravy.
Portfolio (68)
Francie, Esquiule
...Sýrárna Balaka se specializuje na zrání a prodej farmářského sýra Ossau Iraty. Nicméně také zraje a prodává farmářský kozí sýr. Sýry jsou vyráběny výhradně pastevci z Baskicka a hor Béarn. Tento sýr je k dispozici v balení 0,500 kg, 1 kg a 2 kg.
Portfolio (8)
Španělsko, Malagón
...Lisovaný sýr vyrobený z pasterizovaného kozího mléka. Měkký kozí sýr Rocinante - Zrání 7 dní. Poloměkký kozí sýr Rocinante - Zrání 1 měsíc.
Portfolio (8)
Španělsko, Cuarte De Huerva
...čímž ho chrání před nečistotami a zároveň mu dodává jedinečnou chuť sýrů Boffard. Boffard vyrábí sýry již více než 130 let a je oficiálním distributorem Královského paláce španělské koruny. Zrání: minimálně 8 měsíců pro velké sýry o hmotnosti 3 kg a 4 měsíce pro malé sýry o hmotnosti 1 kg.
Portfolio (10)
Francie, Auxerre
... fermentace v sudu. Přímá fermentace v sudu, zrání velkého vína 18 měsíců v sudu (1/3 nového dřeva) s bâtonnage kvasnic. Œil:krystalická barva, světle zlatá s zelenými odlesky. Rada enologa:podávat při 10-12°C. Alkohol:13,5%. Doba zrání:25 let. Balení:Krabice po 6 lahvích 75cl. Domaine:Domaine de Chevalier. Appellation:Pessac-Léognan. Millésime:2017. Kultura:Šetrná. Label:Kontrolovaná označení původu.
Portfolio (190)
Španělsko, Totanes
... Vyrábí se po celý rok. Rozlišujeme polotvrdý sýr od tvrdého podle doby zrání. První má dobu zrání od jednoho do tří měsíců, lisovanou hmotu, kompaktní, ale ne uzavřenou, s malými dutinami po celém řezu a s barvou žlutavě slámové na pozadí slonoviny, díky směsi tří druhů mléka. Tvrdý sýr má dobu zrání od tří do šesti měsíců. Všechny naše sýry jsou vyráběny bez potravinových aditiv a jsou bez lysozymu, natamyciny a sorbátů. Bez lepku.
Portfolio (10)
...„Císař“, plné, sladké bílé víno s nádhernou, jemnou a elegantní vůní, která obklopuje nos a naplňuje ústa. Ideální jako aperitiv, skvěle doplňuje foie gras, sýry a dezerty. Odrůdy: 100% Gewurztraminer Srážky: 550 mm/rok Věk: 40 let Zrání: 8 až 9 měsíců ve stoletých sudech Alkohol: 12,5% Cukr: 25 g/L Celková kyselost: 2,5 g/L Teplota podávání: 8-10°C Skladovatelnost: 10 let...
Portfolio (36)
...Ricotta di Bufala Campana je součástí historie a tradice mlékárenského sektoru, symbolem našeho zemědělství a dědictví typičnosti, které území jižní Itálie dokáže vyjádřit. Ricotta di Bufala Campana DOP je čerstvý mléčný výrobek, tedy bez zrání, získaný koagulací tepla bílkovin syrovátky z bufalího mléka, suroviny pocházející z výroby Mozzarelly di Bufala Campana, která jí dodává zvláštní struktury krémovosti a jemnosti, porcelánově bílou barvu a výrazné senzorické vlastnosti popisovatelné jako jemná vůně mléka a sladkost.
Portfolio (2)
Francie, Marseille
Specialista na import potravinářských produktů z Itálie do Francie pro profesionály. Velkoobchod s italskými produkty: italské sýry, italské uzeniny, italské omáčky. Distribuce italských produktů: velkoobchodníci, GMS, delikatesy, průmyslové podniky, restauratéři. Import italských specialit přímo z Itálie v čerstvém a mraženém stavu. Doručení po celé Francii s příjezdy čerstvých produktů každý ...
Portfolio (9)
Itálie, Noci
Sýrárna Ignalat je středně velká rodinná firma z Apulie, která působí na trhu od roku 1948 a specializuje se na výrobu mléčných výrobků výhradně z vybraného kravského mléka z Apulie. Ignalat vyrábí různé typy mléčných výrobků: čerstvé, uzené, zralé a různé typické apulijské speciality jako mozzarella nodino a treccia, burrata, uzená burrata pomocí přirozeného uzení v peci, plněné burraty (s černý...
Portfolio (10)
Francie, Montmorot
...Rijvac quadri: Sýry Comté zrající po dobu 8 až 10 měsíců. Red Rivjac: Extra výběr Comté: tento sýr byl zvlášť vybrán, aby splnil specifické požadavky zákazníka, jeho zrání trvá 6 až 8 měsíců. Green Rivjac: Comté Extra, s minimálně 4 měsíci zrání.
Portfolio (18)
Itálie, Dorgali
...Sýr, který nese chuť a tradici Sardinie. Vyrobený z ovčího mléka, soli a tekutého telecího sýra, se tento sýr vyznačuje hladkou kůrkou tmavě žluté barvy, která obklopuje kompaktní bílou hmotu. Elastický a jemný, když je mladý, se po zrání stává mírně zrnitým a rozpustným, nabízí intenzivní vůni a chuť, která se pohybuje od sladké po mírně pikantní. Jeho cylindrický tvar a nepoživatelná kůrka...
Portfolio (10)
Belgie, Nivelles
... Ardenner šťastně spojuje chuť tradice a nejjemnější chutě. Zrání 5 až 10 týdnů v mladé verzi, 3 až 6 měsíců ve středně staré a více než 6 měsíců ve staré, je stejně lahodný na chlebu jako v kostkách na aperitiv. Mladý Ardenner se také vyrábí: - s bazalkou - se zázvorem a zeleným pepřem … Pro vylepšené chutě! Řada Ardenner...
Španělsko, La Pobla De Benifassà
...Sýr vyrobený z pasterizovaného kozího mléka a černé lanýže. Sýr má cylindrický tvar. Jeho pasta je kompaktní a uzavřená, mírně elastická. Jeho barva je slonovinová s kousky černé lanýže a jemnou chutí lanýže. Zrání 45 dní. Obsahuje intoleranci na mléko. Vynikající s akáciovým medem s lanýžem.
Portfolio (6)
Od roku 1983 SenrasDairy nabízí výběr řemeslných sýrů z kravského mléka z rodinné farmy. Pečlivě vybíráme krmivo pro naše zvířata, abychom získali mléko vysoké kvality a nabízeli sýry s jedinečnou a nezaměnitelnou chutí. Naše nabídka zahrnuje čerstvé sýry, zralé sýry s dobou zrání 3 a 6 měsíců, máslové sýry s jedním měsícem zrání, měkké sýry s měkkou kůrkou, s nažloutlou barvou při řezu. Naše sýry...
Portfolio (21)
Španělsko, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Sýr Quintana polotvrdý Mahón-Menorca D.O.P., vyrobený z nepasterizovaného kravského mléka a 100% přírodních ingrediencí, bez konzervantů a aditiv, a zrající pod dohledem našeho mistra sýraře a mistra affinéra sýrů. Vždy s respektem k tradičnímu procesu výroby sýra a tisíciletým zrajícím praktikám na ostrově Menorca. S dobou zrání 2 až 5 měsíců je to sýr s pevným těstem, nažloutlé slonovinové barvy a s oranžovou/hnědou kůrkou, s vyvinutou mléčnou chutí a aroma, s určitými náznaky másla a pražených ořechů, s střední perzistencí v ústech.
Portfolio (3)
...Je to nejmladší Parmigiano Reggiano, který nedávno oslavil 12 měsíců. Je to minimální doba zrání, aby mu Consorzio mohlo udělit označení D.O.P. Těsto je stále měkké a hladké, zvláště vhodné pro ty, kteří preferují jemnější a sladší chutě mléka. Odborníci ho označují jako "čerstvý" nebo "na vaření", protože ještě nemá charakteristickou zrnitost pokročilejších zralostí.
Portfolio (3)
Francie, Roubia
... květin a bílého ovoce, tóny mentolu. Precizní útok na patře. Vývoj na tónech citronu a osvěžující mineralita v závěru.\n\nACCORDS METS-VINS\nSmažené mušle svatého Jakuba na másle. Tvrdé sýry typu Comté.\nVzácné víno. Ideálně k pití mezi 10 a 12°C.\n\nContenance (L):0,75\nPois Brut (kg):1,5\nDegré Alcool (%):13"}...
Portfolio (28)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play