Francie, Aboncourt-Gesincourt
...Znalosti našich mistrů sýrařů a péče našich mistrů zrání, naše speciality s květinovou kůrkou vám přinesou to nejlepší z našeho regionu po celý rok. Mléko a smetana z pasterizovaného kravského mléka (původ Francie), sůl, mikrobiální koagulant, mléčné a zrácí kultury, zpevňující látka: chlorid vápenatý. Alergeny: Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčných bílkovin). Naše produkty...
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
... kořeněných nuancí. V chuti je útok plný, třísloviny jsou kulaté a hedvábné. Celkově je víno dobře vyvážené s příjemně dlouhým závěrem. POUŽITÍ S JÍDLEM A VÍNEM Podávejte při 13°C pro čistou radost nebo s talířem uzenin a kozími sýry. Region: Beaujolais Odrůda: Gamay Noir – staré vinice starší než 40 let...
Portfolio (60)
Francie, Bordeaux
... strukturu, která je činí zvlášť vhodnými pro zrání.\n\nDégustation\n\"Les Charmes de Laurette\" má barvu s extrémně hlubokým, purpurovým odstínem s černými odlesky. Elegantně plné, bez nerovnováhy, vyjadřuje aroma malých černých kompotovaných plodů, s nádechem podrostu a koření. Tato selekce nabízí spíše kulatý a jemný tanin. Párování pokrmů a vín: uzeniny, červené maso, zvěřina, sýry s vařenou...
Portfolio (93)
...Plátno na sýry z bavlny pro plnění forem Jeho struktura podporuje odkapávání syrovátky a usnadňuje vyjímání syrovátky. Také zabraňuje ucpávání otvorů formy, následně podporuje zrání a uchovávání sýra. Rozměry 35x45cm 60x40cm 70x70cm 80x80cm 120x120cm nebo na míru Funkce Odkapávání, Lisování Obory Mlékařství – Sýrárny...
Portfolio (30)
Francie, Marseille
Specialista na import potravinářských produktů z Itálie do Francie pro profesionály. Velkoobchod s italskými produkty: italské sýry, italské uzeniny, italské omáčky. Distribuce italských produktů: velkoobchodníci, GMS, delikatesy, průmyslové podniky, restauratéři. Import italských specialit přímo z Itálie v čerstvém a mraženém stavu. Doručení po celé Francii s příjezdy čerstvých produktů každý ...
Portfolio (9)
Francie, LANGEAIS
...Řada SANAIR® (registrovaná ochranná známka) se skládá z produktů vyrobených z kopolymerního polypropylenu, které jsou určeny pro zrání vašich sýrů. Snadno použitelné pro všechny, rozměry jsou přizpůsobeny evropskému standardnímu formátu, což umožňuje optimalizaci vašich ploch ve sklepích a během přepravy.
Portfolio (68)
Francie, Esquiule
...Sýrárna Balaka se specializuje na zrání a prodej farmářského sýra Ossau Iraty. Nicméně také zraje a prodává farmářský kozí sýr. Sýry jsou vyráběny výhradně pastevci z Baskicka a hor Béarn. Tento sýr je k dispozici v balení 0,500 kg, 1 kg a 2 kg.
Portfolio (8)
Francie, Auxerre
... fermentace v sudu. Přímá fermentace v sudu, zrání velkého vína 18 měsíců v sudu (1/3 nového dřeva) s bâtonnage kvasnic. Œil:krystalická barva, světle zlatá s zelenými odlesky. Rada enologa:podávat při 10-12°C. Alkohol:13,5%. Doba zrání:25 let. Balení:Krabice po 6 lahvích 75cl. Domaine:Domaine de Chevalier. Appellation:Pessac-Léognan. Millésime:2017. Kultura:Šetrná. Label:Kontrolovaná označení původu.
Portfolio (190)
Francie, Montmorot
...Rijvac quadri: Sýry Comté zrající po dobu 8 až 10 měsíců. Red Rivjac: Extra výběr Comté: tento sýr byl zvlášť vybrán, aby splnil specifické požadavky zákazníka, jeho zrání trvá 6 až 8 měsíců. Green Rivjac: Comté Extra, s minimálně 4 měsíci zrání.
Portfolio (18)
Francie, Roubia
... květin a bílého ovoce, tóny mentolu. Precizní útok na patře. Vývoj na tónech citronu a osvěžující mineralita v závěru.\n\nACCORDS METS-VINS\nSmažené mušle svatého Jakuba na másle. Tvrdé sýry typu Comté.\nVzácné víno. Ideálně k pití mezi 10 a 12°C.\n\nContenance (L):0,75\nPois Brut (kg):1,5\nDegré Alcool (%):13"}...
Portfolio (28)
Francie, Jarnac
... konzumován ve sklenici balónu, ale pro ocenění bohatství jeho aromat doporučujeme sklenici tulipán. Jeho tvar umožňuje aromatům plně se rozvinout a dominovat alkoholu. Vyzkoušejte to s těmito dvěma typy sklenic, rozdíl bude zřejmý. Spojení s pokrmy: Aroma a vůně Courvoisier Napoleon se dokonale spojují s výraznými sýry, jako je Parmezán, nebo s lehčími, jako je Beaufort nebo Gruyère. OCENĚNÍ DVOJITÁ ZLATÁ MEDAILE San Francisco International Wine Competition 2007 STŘÍBRNÁ MEDAILE International Wine and Spirit Competition 2006...
Portfolio (12)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... několik let. Krásné ovocné víno se savojským charakterem, které skvěle doplní pierrade nebo kvalitní sýry ze Savoie! Obsah: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: Mondeuse AOC: Savoie Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2027 Teplota podávání: 14-16°C...
Portfolio (321)
Francie, Lys Haut Layon
...Likérové Doporučení k jídlu a vínu: Perfektně doplní foie gras, podáváme ho s modrými sýry a čokoládovými dezerty. Může být podáván i samostatně jako digestiv. Skleničky s hruškami a foie gras, taštičky s foie gras a čokoládové pěny. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Francie, Brissac Loire Aubance
...delikátní aroma červeného ovoce, černého rybízu a rybízu. Příjemná a vyvážená struktura. POUŽITÍ S JÍDLEM: Uzeniny, červené maso, jemné sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ: Mezi 15 a 17 °C. Kartón po 6 lahvích o objemu 75 cl.
Portfolio (12)
Francie, Saint-Etienne
...Zrání kozí sýr má bílou kůrku na povrchu, mírně drobivou texturu, výraznou kozí vůni a chuť. Je ideální sýrovou přísadou a skvěle se hodí do mnoha pokrmů; pizza, hotová jídla, quiche, slané koláče a torty, sendviče, panini, saláty..
Portfolio (187)
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Francie, Mamirolle
Automatické řízení transformace mléka na sýr (práce v nádobě): ohřev, zrání, srážení, krájení, míchání. Zakázková výroba sýra od malé po velkou kapacitu.
Portfolio (29)
Francie, Hélette
... měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 12 měsíců zrání na dřevěné desce, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka 5 až 6 měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 4 měsíce zrání, malý ovčí sýr Petit Agour z nepasterizovaného mléka s paprikou, baskický kravský sýr, sýr z kravského a ovčího mléka, cihla z ovčího sýra, ovčí sýr s paprikou z Espelette, sýr z kozího a ovčího mléka, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka s paprikou z Espelette, kozí sýr. Dům Agour nabízí sýry celé, poloviční, v porcích, krájené na plátky.
Francie, Broût-Vernet
... kvalitní produkty. Naše sýry jsou zrající na smrkových prknech v klenutém sklepě z 19. století, což poskytuje ideální podmínky pro zrání, které trvá od 2 do 6 měsíců pro naše kozí tomy. Sklep se nachází pod zámkem Vernet.
Francie, Maurs
...Náš svaz mléčných producentů vytvořil značku „L'éleveur Occitan“, aby valorizoval své produkce. Komercializujeme různé produkty, včetně Cantal AOP „Fleur d’Auvergne“ z nepasterizovaného a pasterizovaného mléka (mladý a mezi). Náš Cantal mezi je zaručeně minimálně 4 měsíce zrání, aby zajistil pravidelnou chuť pro spotřebitele. Také vyrábíme následující produkty: čerstvá Tome, Cantabella (sýr typu...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play