Itálie, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., přítomná na trhu již čtyři generace, nabízí vysoce kvalitní zralé a čerstvé sýry. Jsme referenčním bodem pro mnoho evropských podniků v oblasti dodávek nejen zralého Parmigiano Reggiano od 12 měsíců až po 60 měsíců, ale také sýrů z kozího a ovčího mléka podle italské tradice. Jsme také dodavateli typických uzenin, jako jsou salám, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Par...
Portfolio (54)
Itálie, Radicofani
...Je to sýr vyrobený z ovčího mléka při teplotě přibližně 30/32 °C. Tímto způsobem zpracování se získává pecorino s bílou, mírně drobivou texturou a suchou, jemnou chutí. Výroba je plánována ve dvou velikostech: jedna ve tvaru misky o hmotnosti přibližně 1,450 kg, druhá ve tvaru přímého válce o hmotnosti přibližně 1,900 kg. Před uvedením na trh je ošetřen kůrou s černým plastikoatem. Zrání přibližně 60/70 dní.
Portfolio (48)
Itálie, Misano Adriatico
...Naše výběr OCCELLI Occelli v kaštanových listech o hmotnosti 800 g nabízí jedinečnou a lahodnou chuť díky zrání v kaštanových listech. Odjakživa synonymum vysoké kvality, tato delikatesa je ideální pro obohacení pokrmů ve vaší kuchyni s nádechem elegance a chuti.
Portfolio (200)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo Semipiccante je vysoce kvalitní sýr, který si gurmáni cení pro jeho dokonalou rovnováhu mezi sladkostí a aroma. Zrání po dobu 120 dní, tento caciocavallo je vyroben z plnotučného kravského mléka a má kapkovitý tvar s hlavičkou. Tenká a hladká kůra nabývá alabastrových odstínů s věkem, zatímco těsto se stává kompaktním a vločkovým. Chuť je aromatická a příjemná, s nádechem pikantnosti, který ji činí jedinečnou. Ideální pro ty, kteří mají rádi sýry s výrazným charakterem, tento caciocavallo je symbolem jižní sýrařské tradice.
Portfolio (29)
Itálie, Parma
...Greci Obecné Sklady, moderní společnost v zrání sýrů, převážně Parmigiano Reggiano.
Portfolio (4)
...Ricotta di Bufala Campana je součástí historie a tradice mlékárenského sektoru, symbolem našeho zemědělství a dědictví typičnosti, které území jižní Itálie dokáže vyjádřit. Ricotta di Bufala Campana DOP je čerstvý mléčný výrobek, tedy bez zrání, získaný koagulací tepla bílkovin syrovátky z bufalího mléka, suroviny pocházející z výroby Mozzarelly di Bufala Campana, která jí dodává zvláštní struktury krémovosti a jemnosti, porcelánově bílou barvu a výrazné senzorické vlastnosti popisovatelné jako jemná vůně mléka a sladkost.
Portfolio (2)
Itálie, Noci
Sýrárna Ignalat je středně velká rodinná firma z Apulie, která působí na trhu od roku 1948 a specializuje se na výrobu mléčných výrobků výhradně z vybraného kravského mléka z Apulie. Ignalat vyrábí různé typy mléčných výrobků: čerstvé, uzené, zralé a různé typické apulijské speciality jako mozzarella nodino a treccia, burrata, uzená burrata pomocí přirozeného uzení v peci, plněné burraty (s černý...
Portfolio (10)
Itálie, Dorgali
...Sýr, který nese chuť a tradici Sardinie. Vyrobený z ovčího mléka, soli a tekutého telecího sýra, se tento sýr vyznačuje hladkou kůrkou tmavě žluté barvy, která obklopuje kompaktní bílou hmotu. Elastický a jemný, když je mladý, se po zrání stává mírně zrnitým a rozpustným, nabízí intenzivní vůni a chuť, která se pohybuje od sladké po mírně pikantní. Jeho cylindrický tvar a nepoživatelná kůrka...
Portfolio (10)
...Je to nejmladší Parmigiano Reggiano, který nedávno oslavil 12 měsíců. Je to minimální doba zrání, aby mu Consorzio mohlo udělit označení D.O.P. Těsto je stále měkké a hladké, zvláště vhodné pro ty, kteří preferují jemnější a sladší chutě mléka. Odborníci ho označují jako "čerstvý" nebo "na vaření", protože ještě nemá charakteristickou zrnitost pokročilejších zralostí.
Portfolio (3)
Itálie, Nave
... užívají dobrého slunečního svitu a čerstvého vánku z nedalekého jezera Garda, umožňuje hroznům vyjádřit to nejlepší ze svých potenciálů. Moudré zrání ve sklepě dodává červenému vínu velkou eleganci a harmonii, je rafinované a schopné pozitivně se vyvíjet po více než desetiletí. Doporučuje se podávat při teplotě 16-18 °C a otevřít láhev hodinu před konzumací. Obsahuje siřičitany. Objem: 0,75 l Kód: 06353 Kategorie: Červená vína Alkohol: 14,4 % obj. Země: Itálie Region: Veneto Odrůdy: Corvina Veronese 90 %, Oseleta 10%...
Portfolio (46)
Itálie, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato je tradiční sýr, charakterizovaný tvrdou hmotou získanou z pasterizovaného ovčího mléka, s přídavkem syřidla a soli. Pecorino Toscano DOP Stagionato má minimální dobu zrání 120 dní a je vhodný pro obohacení pokrmů italské tradice.
Portfolio (10)
Itálie, Codogno
...Grana Padano DOP je tvrdý sýr, vařený a pomalu zrající. Vyrábí se v oblasti Pádské nížiny z čerstvého polotučného syrového mléka pocházejícího z chovů krav, které jsou prosté endemických nemocí. Je to italský sýr s chráněným označením původu (DOP). To znamená, že všechny tři základní fáze výrobního procesu: chov, zpracování mléka na sýr a zrání, musí nutně probíhat v oblasti původu; tedy pouze...
Portfolio (4)
Itálie, Siano
...) - 1 Odměrka s měrkami na ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Teploměr s rozsahem -10 +110 °C - 4 Formy na sýr pro výrobu 300/500 g sýra každá. - 2 Formičky na ricottu nebo primosale o hmotnosti 200-300 g každá. Receptář: Příručka pro přípravu dobrých sýrů s velmi krátkou a krátkou dobou zrání.
Itálie, Aidone
... jednoduše mozzarella, která se vyznačuje svou přirozeností, chutí a hygienickou bezpečností. Společnost existuje více než jedno století. V duchu nejkvalitnější tradice vybírá to nejlepší mléko z provincie Enna a Sicílie, „využívá“ klimatické faktory pro přirozené zrání takzvaných „historických“ mléčných výrobků, které jsou široce rozšířeny na národním a evropském trhu. VYRÁBÍME NEJLEPŠÍ SICILSKÝ SÝR.
Itálie, Montelibretti
... mlékárna má CE značku (IT F8W1G CE). Společnost se specializuje na výrobu čerstvých sýrů, jako je primo sale, stracchino a robiola, zrajících sýrů a ricotty. Také vyrábíme bílý a ovocný jogurt a pasterizované mléko. Naše obchodní nabídka se zaměřuje na sýr Orazio, polozrálý sýr vhodný k konzumaci na stůl, který je uváděn na trh po několika týdnech zrání. Suché solení a zrání v přírodním prostředí ho činí jedinečným díky jeho senzorickým vlastnostem.
Itálie, Vedelago
...San Pio X a Neve del Grappa. Sýry, vyráběné z čerstvého mléka, které je denně dodáváno od místních farmářů, jsou nabízeny spotřebitelům v širokém sortimentu: celá forma, půlka a čtvrtina formy, 100, 300 a 400 g s pevnou hmotností. Systém samokontroly HACCP je prováděn a zaručen. Vytrvalost a nadšení všech spolupracovníků, profesionalita našich lidí, péče o výrobu a zrání a schopnost spojit inovaci s respektem k tradici nám umožňují vyrábět produkty vysoké kvality.
Itálie, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi se specializuje na zrání a porcování italských sýrů a nejen to. Jsme schopni poskytnout kompletní balíček sýrů: Grana Padano Dop a Parmigiano Reggiano Dop v různých zráních, porcích a strouhaných variantách. Mnoho italských DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, švýcarské sýry, tvrdé sýry, měkké sýry, kozí a ovčí sýry, Provoloni, mladé, polotvrdé a super zralé mléčné sýry.
Itálie, Gioia Del Colle
... pro mozzarellu, pro sýry, pro první sůl; - Různé vybavení: srážecí nádoby, špachtle, lira na rozbíjení sýřeniny, nerezové naběračky, filtry na mléko, ocelové sudy, děrovačky; - Průmyslové kontejnery: mísy, sudy, nádoby, boxy, vany; - Balení: sáčky a vakuové pytle, provázky, olova, pečeti, fólie na zakrytí misek; - Termosvařované misky různých velikostí, formy na ricottu, formy na sýry; - Zrání...
Itálie, Siena
Naše společnost působící na mezinárodním trhu navrhuje a vyrábí: zařízení pro sušení a zrání uzenin s a bez kouře, šunky a sýry; zařízení na rozmrazování; skladovací prostory pro potraviny; klimatizační zařízení; čisté prostory; tunely pro chlazení, zmrazování, pasterizaci a mnoho dalšího.
Guffanti Formaggi vybírá a zraje nejlepší sýry italské a evropské sýrařské tradice od roku 1876. Maximální pozornost věnovaná hledání a výběru kvalitních řemeslných mléčných výrobků a vášeň pro pečlivé zrání jsou základními pravidly, která si rodina Guffanti-Fiori předává s láskou po pět generací. Guffanti Formaggi se zabývá více než dvěma sty odrůdami italských sýrů, různými desítkami sýrů z...
Itálie, Vercurago
Zrání a obchod s sýry...
Itálie, Farigliano
Uffici Bar - Sýrařství - Hostinec s pokoji - Zrání sýrů Dop a vzácných? - Napoleonův mlýn se třemi mlecími kameny - rok výstavby 1802? - Zemědělská společnost - Laboratoř venkovního pečení? - Organizované prohlídky s ochutnávkou a prodejem v BORGU VALCASOTTO...
Itálie, Bastia Umbra
La Frigo Impianti S.r.l. je umbrijská společnost, která působí na mezinárodním trhu více než dvacet let a navrhuje a vyrábí: zařízení pro sušení a zrání uzenin s kouřem i bez něj, šunky a sýry; zařízení pro rozmrazování; komory pro uchovávání potravin; klimatizační zařízení; čisté prostory; tunely pro chlazení, zmrazování, pasterizaci a mnoho dalšího.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play