Francie, Valensole
...Medové pečivo...
Portfolio (14)
...„Její intenzivně květinová vůně vás okamžitě přenese, provoní vaše pečivo, nápoje, palačinky, zmrzliny, sirupy a džemy.“ Naše růžová voda je hydrolát, neobsahuje tedy žádné aroma, extrakt ani konzervanty, je to pouze květinová voda. Naše růžová voda se vyrábí mezi městy Isfahán a Kašan. Tato oblast je po staletí známá svými růžovými plantážemi. Slavná Damašská růže pochází z horské oblasti mezi...
Portfolio (45)
Francie, Merville
... Odpovídají trendům čistého označování a mohou být vyráběny z udržitelných ingrediencí. S ohledem na potřeby spotřebitelů nabízí Sethness Roquette také řadu veganských karamelů a karamelů s nižším obsahem cukru. Tyto karamelky mohou být Kosher nebo Halal, ale také bio. Jejich hlavní aplikace jsou: - Sušenky - Zmrzlina - Mléčné výrobky - Čokolády - Pečivo...
Portfolio (7)
Francie, Tourcoing
...Náš nový bio koláč harmonicky spojuje naše tradiční řemeslo s moderní chutí matcha zeleného čaje, což vede k vlhkému a lahodnému zážitku!
Portfolio (6)
...Další balení VRAC a SACHETY: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - VIJAYA vám nabízí celé bílé sezamové semínko, které se snadno zapracovává do vašich slaných nebo sladkých příprav, pro výrobu vašich speciálních chlebů nebo pro orientální pečivo... Reference:16901...
Portfolio (123)
Francie, Saint Paul De Baïse
...cereálie, pečivo nebo sladké slané pokrmy! Gurmánská rada: je to lahodné s čokoládou! Použití: Kousněte přímo do květin nebo je nasekejte jako petržel na vaše slané nebo sladké pokrmy, smoothie, cappuccina... Dávkování: Začněte s 1/4 květiny, vnímejte účinky a upravte dávkování podle svého pocitu.
Portfolio (8)
Francie, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE se více než 20 let specializuje na distribuci mražených biologických produktů pro profesionály. Naše značka AQUIBIO je dnes uznávána a oblíbená mezi bio obchody, kolektivním stravováním a zpracovateli. Naše značka AQUABON pokrývá všechny vaše potřeby v oblasti divokých ryb a korýšů, ale ne bio. AQUITAINE BIOLOGIE disponuje katalogem více než 400 referencí mražených biologických ...
Portfolio (184)
Francie, Bayonne
... životní styl nás nutí konzumovat stále více mimo domov. V tomto smyslu je ciabattina Bio chléb navržený tak, aby si užil veškerou chuť a vlastnosti ekologického zemědělství. REF:C442A EAN-13:8436017105810 EAN-14:18436017105817 POVÁHA POPEK:45 g DÉLKA (CM):10,5 cm ŠÍŘKA (CM):6,5 cm ROZMRAZIT:30 min. | POKOJNÁ TEPLOTA ROZMĚRY:600x398x263 JEDNOTKY:150 Jednotek/Karton | 28 Kartonů/Palet ENERGETICKÁ HODNOTA (KCAL/KJ):1033 / 247 BÍLKOVINY (G):8,10 SACHARIDY (G):51,80 CUKRY (G):1,10 TUKY (G):0,80 VLAKNINA (G):2,70 SŮL (G):1,20...
Portfolio (44)
Francie, Olivet
...Reference 0000000301008 Pšeničné otruby představují soubor vnějších obalů z bio tvrdé pšenice. Pšeničné otruby se používají jako doplněk k dalším přípravkům (snídaňové cereálie, musli, mléčné výrobky, přípravy na chléb…). Také se velmi dobře integrují do polévek. Doporučení k použití Pšeničné otruby jsou ideální na posypání vašich salátů, mléčných výrobků nebo snídaňových cereálií. Mohou se také zapracovat do vašich příprav na placky, pečivo nebo chléb.
Portfolio (114)
Francie, Melesse
... a alkoholické nápoje,... Naše "alternativní řešení" k karamelu, většinou certifikovaná jako bio, pocházejí z ovoce nebo zeleniny. Jsou získávána díky působení tepelného procesu na tyto přirozeně sladké matrice a vykazují optimální rovnováhu mezi stabilitou, chutí a barvou. Jsou součástí naší řady potravinářských barviv, která nám umožňuje nabídnout širokou paletu barev pro všechny potravinářské aplikace.
Portfolio (8)
Francie, Feurs
...přísada a mramorování „ripple“. Jedná se o karamel, který si vybíráme s cílem dosáhnout textury a chuti, které charakterizují a dávají silnou identitu hotovému produktu. Možné použití: ZMRZLINY MLÉČNÉ DEZERTY ČOKOLÁDY SUŠENKY PEČIVO ČOKOLÁDOVÉ A CEREÁLNÍ TYČINKY SPECIALITY PIVOVARŮ...
Portfolio (6)
Francie, Laval
...Sirop Bio Superfruit z Baobabu a Hibisku – Ovocná Únik Nechte se unést explozí exotických chutí s naším Siropem Bio Superfruit z Baobabu a Hibisku. Sladká fúze Baobabu a Hibisku, vyrobená s láskou v Pays de la Loire ve Francii, pro nezapomenutelný smyslový zážitek. “POŘÁDNĚ PROTŘEPEJTE” Různé použití : Vytvořte osvěžující nápoje / Přepracujte své koktejly a mocktaily Oživte své pečivo a...
Portfolio (8)
Francie, La Fouillade
...11 receptů na snídaňové produkty: chutné suchary: bio celozrnné suchary bez přidaného cukru bio opékané pečivo se semínky a cereáliemi bez přidaného cukru opékané pečivo z pšenice suchary z špaldy opékané pečivo na pomazání...
Portfolio (8)
Francie, L'union
...Máme několik certifikovaných bio referencí, které patří do různých kategorií ingrediencí: - Zlepšovač mouky - Zlepšovač pro briosky a pečivo - Zlepšovač pro chléb - Zlepšovač pro předpečené...
Portfolio (12)
Francie, Saint Mard De Réno
...Malý špalda, také nazývaný „engrain“, je známý svou nízkou hladinou lepku. Obsahuje více rostlinných bílkovin než většina ostatních obilovin. Díky svým 8 esenciálním aminokyselinám pro organismus a pomalým cukrům je malý špalda skutečným zdrojem energie. Engrain, ideální náhrada za pšeničné zrno! Použití: jako náhrada pšeničné mouky pro vaše pečivo, palačinky, koláčové těsto nebo pro vaše chlebové těsto, když je smícháte s pšeničnou moukou pro podporu kynutí.
Portfolio (15)
Francie, Sainte Croix En Plaine
... / přirozeně bez lepku / bez konzervantů / bez umělých aromat / veganský. Původ: různé země mimo EU Vzhled: směs sušeného ovoce a bobulí Chuť: sladká Textura: křupavá a měkká Doporučení k použití: Přírodní nebo v receptech (nálev, smoothie, pečivo, müsli, kaše, mléčné výrobky...).
Portfolio (8)
Francie, Lonlay L'abbaye
Výrobce sušenek z opatství. Sušenkárna z opatství. Tradiční sušenky vyráběné s máslem z Isigny A.O.P. Výrobce normandských koláčků. Výrobce staromódních sušenek. Výrobce sušenek s červeným ovocem, mandlovými citrony a jablky. Výrobce a distributor čokoládových pochoutek s hořkou nebo mléčnou čokoládou. Výrobce řady malých pokladů. Výrobce bio koláčů. Distributor velkých bio sušenek a bio žitných sušenek. Certifikace podle normy ISO 14001. Certifikace BRC a RSPO. Cena za příkladnost za zaměstnávání osob se zdravotním postižením. Trofej za udržitelný rozvoj Carrefour.
Francie, Geudertheim
... – spéculoos – srdce fondant – assortiment sušenek … - Křupavá müsli o Bio / konvenční / s přidanou hodnotou (bez cukru, hyperproteinové, bez přidaného cukru, nutriční tvrzení…) Vybavení: Formát krabička nebo fólie (tištěná / průhledná) v recyklovatelné nebo nerecyklovatelné kvalitě...
Francie, Prunay-Sur-Essonne
... Také vyvíjíme přírodní bio-kompatibilní aroma a přírodní aroma certifikovaná jako biologická. Vytváříme přírodní, personalizovaná a certifikovaná aroma. S největší péčí vybíráme suroviny, abychom vyvinuli kvalitní aroma s garancí potravinové bezpečnosti. Vytváříme pro mnoho aplikací: nápoje s alkoholem i bez alkoholu, horké nápoje, pečivo, cukrovinky, čokolády, zmrzlinové dezerty a mnoho dalších...
Portfolio (20)
Francie, Fleurance
...kávu, ovoce, čokoládu, čaj, sušenky, džemy, slané pečivo, rýži, koření... vše pochází z ekologického zemědělství. Pracujeme jak s jednotlivci, tak s profesionály prostřednictvím hromadného stravování, kaváren/restaurací a místních samospráv.
Francie, Gouarec
...dezerty a pečivo s konopím... Garantujeme vám bio, etické a kvalitní produkty. Pracujeme s místními producenty a nabízíme vám řadu potravinářských produktů 100% bio, 100% francouzských, 100% zpracovaných v Bretani v našich dílnách. Zpracováváme všechny naše suroviny. Loupaná semena, panenský olej, mouka, jsou zpracovávány v našich dílnách v centrální Bretani pomocí strojů, které jsme vyvinuli sami...
Francie, St Clement Sur Valsonne
Leader na trhu s občerstvením a stali jsme se referencí pro průmysl pekařství a pohostinství. Jsme přítomní na francouzském, evropském, americkém, australském, korejském trhu... Naše produktové řady: Občerstvení, Catering, Listové těsto, Panini, Quiche, Pizzy, Vegetariánské, Veganské, Bio, Croque Monsieur, Připravené k naplnění, Základní těsto, Pečené těsto, čisté máslo, Pečivo, Pekařské výrobky...
...pyl, neupravený pyl, propolis, neupravený propolis. Zajišťuje sklizeň: sběr medu a analýzu kvality medu. Také vyrábí pečivo a sušenky a suchary: perník a medové sušenky. Famille Michaud Apiculteur také produkuje javorový sirup (Maple Joe®) a agávový sirup (Sunny Via® a Sunny Bio®). V roce 2005 byla společnost jedním z prvních producentů medu v Evropě s 5800 úly rozloženými v Pyrenejích a Provence a dnes jsou její produkty distribuovány ve více než 80 zemích a ve 100 % prodejen ve Francii.
Francie, Roeschwoog
Cílem pro jednotlivce i profesionály, Bredele Boutique nabízí po celý rok širokou škálu tematických produktů z Alsaska pro vaření a pečení. - Naše lahodné domácí Bredele, v jejich sladkých a slaných variantách. Navíc jsou certifikovány jako Bio a ingredience jsou pečlivě vybírány pro jejich kvalitu a ekologickou odpovědnost. Také vyrábíme dárkové balíčky nebo degustační boxy. Perfektní dárkový...
Francie, Eragny
... "sušenky". Naším přáním je nabídnout vám nový způsob stravování, zdravější, vyváženější a přizpůsobený všem. V La Cookiserie vyrábíme pouze bio, veganské a bezlepkové pečivo. 5 alergenů zakázaných v bezlepkové stravě (pšenice, ječmen, žito, oves, triticale) bylo z laboratoře zcela vyloučeno. Objednáním u nás si můžete být jisti, že ve vašich sušenkách nebude žádná stopa lepku! Abychom skutečně vařili...
Francie, Saint-Denis
... vyrobeného ve Francii: klasické chleby, speciální chleby, bio chléb, pečený na kameni, chléb pro zdraví, čerstvě předpečené, sendviče, pečivo... kontaktujte náš tým pro více informací, objednávku nebo domluvení schůzky k prozkoumání našich produktů a našich závazků.
Francie, Agen Cedex 9
... nápoje, hotová jídla, mléčné výrobky, pečivo,... Budete mít tak příležitost vytvářet výraznější receptury (čerstvá máta z Lot-et-Garonne, citron ze Sicílie, Piment d'Espelette,...), používat kvalifikace "přírodní původ", bio (pro řadu Bio-Rouages) a také zobrazovat naše suroviny na etiketách vašich produktů.
Francie, Nogent-Sur-Seine
...Více než 40 let se společnost GAGET (bio certifikovaná Ecocert) věnuje svému umění v oblasti návrhu jedinečných chutí pro potravinářský průmysl. Ve svém vysoce technologickém laboratoři vytváří speciální chutě, extrakty z kávy (Arabica, Robusta, směsi Arabica/Robusta), karamel (aromatický tekutý karamel, slaný máslový karamel, mléčný karamel) a ovocné přípravy (citrusy, žluté ovoce, červené ovoce, exotické ovoce, mrkev a rebarbora), určené pro čerstvé mléčné výrobky (dezertní krémy, jogurty), zmrzliny, mražené nebo mléčné dezerty, pečivo a cukrovinky.
Francie, Saint Vt
Od roku 1990 PLANETE PAIN šíří po celém světě autentickou francouzskou pekařskou tradici a rozvíjí naše know-how v oblasti výroby a distribuce předpečeného chleba a pečiva připraveného k pečení podle specifických požadavků. Hledáte klasické francouzské, etnické nebo bio chleby a pečivo? Inovativní produkty, které jsou příjemné na konzumaci a šetrné ke zdraví? Máte specifické požadavky na hmotnost...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play