Francie, Bertrimoutier
...Na vyžádání Podávejte dobře vychlazené, na plátku chleba. Při pokojové teplotě, uchovávejte mimo teplo a vlhkost. Po otevření: uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Portfolio (68)
Francie, Cadeilhan
...Naše bio hořčice s černým česnekem skvěle doplní vaše maso, zeleninu nebo zálivku. Bude také ideální pro vaše marinády. Hořčice s charakterem, jemná a silná s krásnou vůní černého česneku. Najdete inspiraci s našimi recepty. INGREDIENCE Francouzská bio hořčice (bio hořčičná semena, bio vinný ocet, voda, sůl) 90% Bio černý česnek z Gers 10% SKLADOVÁNÍ Skladujte při pokojové teplotě a chráněné před světlem. Po použití dobře uzavřete sklenici. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 90 dnů.
Portfolio (9)
Francie, Maubeuge
... jinými zeleninovými bylinkami. Stačí smíchat vločky s česnekem a použít je na suché ruby pro grilované maso. Vločky petržele také přidají nádech hořkosti a bylinkové tóny do vašich marinád. V správném množství dodává sladkou bylinkovou chuť, téměř kořeněnou, ale může přinést příliš mnoho hořkosti, pokud je použita nadměrně. Petržel se dobře kombinuje s bazalkou, paprikou, oreganem, pepřem, rozmarýnem, sumakem a estragonem. Reference: ART0062...
Portfolio (33)
Francie, Carpentras
... Hmotnost:0,310 kg Upřesnění ohledně hmotnosti:Produkt podléhající vysychání Ingredience:Vepřové maso původem z Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal:1221KJ/293Kcal Tuky:21.00g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK):7,70g Sacharidy:0,39g Z toho cukry:0,19g Bílkoviny:25,73g Sůl:4,84g Alergeny:Ořechy: možná stopa: použití lískových ořechů v dílně...
Portfolio (16)
Francie, Auros
...Je to sůl z pevniny (a ne z moře) Je to sůl, kterou musíme povinně používat k výrobě šunky z Bayonne IGP. Je to neiodizovaná sůl s vlastnostmi, které se liší od mořské soli. Má mírně odlišnou chuť a je 10krát slanější. Takže ji používejte méně. Mnoho gastronomických restaurací ji používá pro její chuťové vlastnosti. Maso je s touto solí mnohem lepší.
Portfolio (31)
Francie, Castelnaudary
...Kachní stehna konzervovaná ve vlastní šťávě, sůl. Maso původ z Francie. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Otevřete plechovku a dejte ji do vodní lázně, aby se tuk rozpustil. Grilujte stehna v troubě nebo na pánvi a podávejte s houbami nebo bramborami osmaženými na tuku. Konzervované maso je pokrm z jihozápadu! Dobře ugrilované kachní stehno v troubě se stává krásně křupavým. Je to vysoká gastronomie na dosah každého z nás. Pro tento konfit nechávám speciálně chovat kachny panem Martym v Plaigne, malebné vesničce ztracené v kopcích kolem Castelnaudary.
Portfolio (37)
Francie, Soreze
...Kuchyňský nůž na maso o délce 14 cm. Ergonomická rukojeť z polypropylenu o délce 14 cm. Čepel z nerezové oceli AISI 420M. Tato kvalita nerezové oceli velmi dobře odolává korozi, což z něj činí velmi praktický a trvanlivý nůž v vlhkém a slaném prostředí. Obohacený molybdenem, udržuje lepší ostrost déle. Vyrobeno v Evropě. REF:COUBOU14 ZÁRUKA:24 MĚSÍCŮ Tvrdost:56 HRC Hlavní materiál:nerez X30Cr13 Vyrobeno v:Evropě Čistá hmotnost:0,140 kg...
Portfolio (195)
Francie, Roubia
... červeného a černého ovoce.\nChuť je silná, štědrá a kořeněná s tóny červeného ovoce.\n\nACCORDS METS-VINS\nZimní pokrmy, marinované maso, BBQ žebra, zvěřina. Silné krémové sýry.\nPrestižní víno. Ideálně podávat při 17°C.\n\nContenance (L):0,75\nPočet kg (brutto):1,5\nDegré Alcool (%):14,5"}...
Portfolio (28)
Francie, Mercy
... přírodních antioxidantů, jako jsou rajčata a rozmarýn, pomáhá zpomalit stárnutí buněk. Ochrana kloubů díky chondroitinu a glukosaminu. Hlavními ingrediencemi jsou kuřecí maso a rýže, dvě vynikající zdroje bílkovin a vysoce stravitelných sacharidů.
Portfolio (12)
Francie, Boulogne-Sur-Mer
...Bar je bílá ryba ceněná pro své jemné maso a subtilní chuť. Tato ryba se často loví v pobřežních vodách, což zaručuje výjimečnou čerstvost a kvalitu. Bar je oblíbenou volbou v mnoha kuchyních po celém světě, oceňovanou pro svou všestrannost a rafinovanou chuť. Ideální pro různé recepty, bar může být grilován, smažen nebo pečen pro rychlý a chutný pokrm. Jeho jemná chuť se dobře kombinuje s mnoha kořením a omáčkami, což umožňuje velkou kulinářskou kreativitu. Výběrem baru se rozhodujete pro produkt vysoké kvality, který je jak výživný, tak lahodný.
Odpovídající produkty
Bar
Bar
Další produkty
Makrela MSC
Makrela MSC
Portfolio (8)
Francie, Vouneuil Sous Biard
...Kompletní a vyvážené krmivo pro dospělé psy středních a velkých plemen od 1 roku, s normální fyzickou aktivitou. Obsahuje alespoň 10 vysoce kvalitních ingrediencí, které pomáhají posilovat imunitní systém a přispívají ke zdraví střev. Obsahuje glukosamin a chondroitin pro dobré zdraví kloubů. Obsahuje adekvátní úrovně tuků a bílkovin, které pes potřebuje k udržení dobrého zdraví. Vyvážený energetický obsah pro vitalitu a kontrolu hmotnosti. Obsahuje vhodné úrovně tuků a bílkovin. Hlavními ingrediencemi jsou kuřecí maso a rýže, dvě vynikající zdroje bílkovin a vysoce stravitelných sacharidů.
Portfolio (25)
Francie, Auxerre
...který zvýrazňuje ostatní aroma, překvapivé bílé víno, které potěší vaše chuťové pohárky. Degustace: Světle žlutá barva. Ovocné aroma. Čerstvé a ovocné. Vinifikace: Vinifikace a zrání v keramické nádobě. Doporučení k jídlu: korýši, ryby a bílé maso. Alkohol: 13% Doba zrání: 3 až 7 let. Balení: Karton po 6 lahvích o objemu 75cl. Domaine: Domaine San Gavino. Appellation: Île de Beauté. Ročník: 2019. Odrůda: Vermentinu. Pěstování: Řízené. Label: Chráněné zeměpisné označení.
Portfolio (190)
Francie, Parnac
...Kruhy a strukturované Cahors Intenzivní a jemně vyvážené. Hluboká, zářivě červená barva, velmi aromatické (ostružiny, humus...), s dobře vyváženými tříslovinami a krásným závěrečným dojmem v ústech. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě kolem 15-16°. Navrhované pokrmy: pečené drůbeží, grilované maso, ryby v červeném víně. Ocenění: • Stříbrná medaile na Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
Francie, Ploufragan
... větším prostorem než v konvenční produkci, aby se mohla plně projevit jejich přirozená instinkty. Je to malý sektor, do kterého se zapojuje 25 vášnivých bretonských chovatelů. Maso z PORC FERMIER Label Rouge ideálně splňuje vaše očekávání PŘÍRODNOSTI a zároveň potěší vaše chuťové pohárky díky delší době chovu, minimálně 182 dní, a díky výběru plemene vybraného pro jeho odolnost a masné vlastnosti.
Odpovídající produkty
PRASATA
PRASATA
Další produkty
Uzenářství
Uzenářství
Portfolio (4)
Francie, Perpignan Cedex
...Považována za pocházející z dalekých krajů, protože má svůj původ v západní Asii, dnes ji najdeme především v Indii, Thajsku, Malajsii a od roku 1828, kdy došlo k imigraci indických pracovníků, na ostrově Réunion a Mauriciu. Tento strom může měřit mezi 4 a 10 metry na výšku a jeho malé bílé květy příjemně provoní okolí. V slaných pokrmech curry nejlépe vyjadřuje bohatství svých aromat: Maso...
Odpovídající produkty
Kari listy
Kari listy
Další produkty
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Francie, Levallois Perret
...Pálivá paprika je malá červená paprika s pikantní, mírně hořkou a velmi aromatickou chutí. Použití pálivé papriky v kuchyni: Dobře se kombinuje také s bazalkou, senem, fenykl, hřebíčkem, zázvorem, česnekem, koriandrem, kmínem, majoránkou, petrželí, tymiánem, skořicí a cibulí. Okoření a jemně zvýrazní olivové oleje, polévky, omáčky, zeleninové přílohy, červené maso, drůbež a ryby… Přínosy pálivé papriky: Bohatá na vitamíny C a A, kyselinu listovou, draslík a vitamín E.
Portfolio (28)
Francie, Lapalud
... naše uznání našim chovatelům a spolupracovníkům, bez nichž bychom vám nemohli nabídnout výjimečný produkt. ETS Ribot je francouzská společnost, která zpracovává maso králíka a kůzlete. Pracujeme převážně s čerstvými produkty, ale můžeme také poskytnout mražené produkty. Neváhejte nás kontaktovat, rádi si s vámi promluvíme. Děkujeme.
Francie, Queven Cedex
... a originální produkty, které dobře odpovídají vkusu spotřebitelů a potřebám profesionálů. Ovládáme zásobování, krájení, vaření a mražení. Naše zkušenosti v různých odvětvích (maso, ryby, sýry) nám umožňují sledovat trendy a nabízet inovativní řešení našim partnerům.
Francie, Brillon
... navrženo jako celková strava. Rozmanitost v krmení znamená dobré zdraví u Atavik. Vaše zvíře nikdy nemělo tak hedvábnou a lesklou srst, jako když konzumuje Atavik! Produkty Atavik jsou určeny pro psy a kočky všech věkových kategorií, velikostí a plemen. Receptury jsou vyráběny bez obilovin, bez lepku a bez umělých přísad nebo barviv, aby respektovaly masožravou povahu psů a koček. Vaše zvíře má...
Francie, Saint-Macaire-En-Mauges
... procesy vodního paprsku pro scarifikaci chlebů a buchet, stejně jako automatické systémy pro přepravu a manipulaci: nakladače a vykladače mřížek, vozíky. Určené pro pekárny, čerstvé nebo mražené cukrárny, sladké nebo slané pečivo, pekařské výrobky, maso a ryby, ovoce a zeleninu, stroj vybavený jednou nebo více tryskami umístěnými na ose XY a řízenými numerickým ovládáním umožňuje řezání všech standardních nebo přizpůsobených tvarů.
Francie, Champagney
...Dobrý den, jsem poskytovatel řeznických služeb, pohybuji se v obchodech, abych nabídl své služby a také možnost poskytnout vám řezníky. Naše výhody: Výběr z vybraných řezníků, kteří pomohou vašemu týmu, a velmi dobré vztahy se zákazníky. Cena je nižší než u agentur dočasného zaměstnávání. Jsem k dispozici na čísle 06/27/46/92/75. Děkuji a přeji hezký den. S pozdravem.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play