Francie, Carpentras
...Sušená klobása z masa býka, chyťte ji za rohy! Intenzivní a chutná chuť. Potřebujete intenzitu a zároveň lahodnost? Nehledejte dál, to je sušená klobása z býka, kterou potřebujete! Malé +: Sušená klobása z býka se skvěle hodí k dobrému červenému vínu s charakterem, aby zvýraznila chutě klobásy! SKU:2200007000000 Hmotnost:0,310 kg Upřesnění ohledně hmotnosti:Produkt podléhající vysušení...
Portfolio (16)
Francie, Laissac
...Vyrobeno ručně v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, tento salám pochází z pečlivě vybraných chovů v Aveyronu. Tento salám je bez nitritů, vyrobený pouze ze 3 ingrediencí: masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Zrál po dobu 2 měsíců (oproti 15 dnům pro průmyslový salám), v tomto salámu naleznete chuť pravého suchého salámu. Řemeslný salám, vyrobený jako kdysi. Jemně nakrájený, je poté opatrně umístěn do skleněné nádoby, která je 100% recyklovatelná a dokonce vratná! V verzi Marmite o hmotnosti 300 g. DLC: 90 dní Hmotnost: 300 g Původ: Laissac, Aveyron...
Portfolio (29)
Francie, La Jaille Yvon
...Naše sójové proteiny MCÖ jsou navrženy tak, aby vám umožnily využít naše know-how, ale také abychom s vámi sdíleli naše výtvory a nápady na recepty přímo z naší přípravny. Ingredience: Bio sója z Francie Voda Přírodní aroma Způsob přípravy: Smažení 3 až 4 minuty. Pro okamžitou konzumaci: Smažte nejlépe v pánvi (s 3 až 4 cm oleje) do zlatohnědé barvy. Poté je můžete přidat do omáčky nebo...
Portfolio (5)
Francie, Lyon
...Surový suchý salám vyrobený podle tradiční receptury, ochucený pimentem d'Espelette AOP, z čistého vepřového masa z Jihozápadu Francie IGP. Tento salám je vyroben z libového masa a tuku z ramenní části vepřového masa z Jihozápadu IGP, hrubě mletého (přesně 80 % libového masa a pouze 20 % tuku). To zajišťuje, že salámy mají lahodnou chuť.
Portfolio (40)
Francie, Auros
...klobásu perche, rolovanou ventrèche (francouzská pancetta) a plochou. Také vyrábíme vařené uzeniny: domácí česnekovou klobásu, basque paštiku s pimentem d'Espelette, naši slavnou paštiku babičky (s koňakem, smetanou a malými houbami), vařený šunkový koleno, boudin s masem béarnais, galabar boudin a boudin brasse s masem, terinu z vepřových nohou. Kromě toho vyrábíme marinované maso na grilování, jako je náš slavný šunkový steak ve stylu Lomo a čerstvé klobásy.
Portfolio (31)
Francie, Puget-Sur-Argens
Jsme centrální nákupní organizace pro suché, čerstvé a mražené potraviny, specializující se také na návrh a výrobu 24hodinových potravinových racionálních sad "Jídlo připravené k jídlu" - MRE, určených pro vojenské a humanitární účely. Naše nabídky jsou velmi rozmanité, jsme schopni dodávat ve velkém množství jak mražené kuře, rostlinný olej, rajčatový koncentrát, konzervované hovězí a kuřecí mas...
Portfolio (8)
Francie, LA ROCHETTE
...Vyrábíme s velkým respektem k tradici staromódních klobás a sušených klobás: přírodní střívko, čerstvé maso, bez barviv, bez lepku a bez přidaných nitritů.
Odpovídající produkty
Tradiční Sušené Klobásy
Tradiční Sušené Klobásy
Portfolio (1)
Francie, Saint-André-Le-Puy
...Vybíráme ty nejlepší kousky pro výrobu našich klobás. Pocházející z ramene, břicha nebo šunky prasat, převážně z Auvergne nebo Rhône-Alpes, každé vybrané maso vstupuje do promyšlené směsi. Tím zajišťujeme jemnost a aromatickou sílu každého našeho receptu. Plnění do přírodních střívek se provádí ručně.
Portfolio (2)
Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago je společnost specializující se na distribuci exotických potravin, která působí jako dovozce a velkoobchod s čerstvými a suchými potravinami. Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago je distributor čerstvých, suchých, vakuově balených a mražených potravin. Prodáváme potraviny pro profesionály "restaurace, firmy, jídelny, ale také rychlé občerstvení". Jsme prodejci...
Portfolio (9)
Francie, Pessac
...Klobásy, salámy, lonza, ovčí šunka, kozí šunka, místní speciality, guanciale, pancetta, surová šunka, coppa, šunka z Desula, divočák, houbová klobása, cannonau salám, olivový salám...
Portfolio (8)
Francie, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures nebo s bylinkami v 55 nebo 90g, merguez hovězí-ovčí v 55 nebo 90g, mleté maso, náplň, chorizo na grilování, atd. Kreativní řada uzenin také nabízí klobásy a chipolatas s muscadetem, s curé nantais a bramborami, s grilovanou zeleninou, s grilovanou cibulí, s piment d'Espelette, Chistorra, basque... Dostupné v samoobslužném oddělení, pod ochrannou atmosférou, v pevném váze nebo v tradičním oddělení, uzeniny jsou výhradně plněny do přírodních střev. Existuje také řada "Porc Bio du centre" v chipolatas 55g a klobásě 125g.
Francie, Saint-Etienne
CENTRALE D, zařízení nacházející se v Saint-Etienne, je velkoobchod s potravinami pro profesionály a jednotlivce. CENTRALE D vám nabízí široký výběr potravin a obalů jak pro profesionály, tak pro jednotlivce. V CENTRALE D najdete celou řadu potravin: - v našem Espaces Frais: sýry, mléčné výrobky, ovoce a zelenina, maso a ryby, uzeniny, mořské plody - v našem Espace Surgelés: sýry, chleby, zelen...
Portfolio (187)
Francie, Saint Lambert De La Potherie
...Kráječ na šunku má délku řezu 190 a výšku 130 mm. Díky tomuto kráječi na šunku dosáhnete tloušťky řezu od 0,2 do 12 mm. Tento kráječ na šunku v retro barvě (červené) vám umožní krájet vaše šunky, salámy a tvrdé sýry, abyste dosáhli krásných prezentací. Optimalizujte chuť vašich produktů díky tloušťce řezu od 0,2 do 12 mm. Tento kráječ na salám bude praktický na používání jak pro sdružení, občerstvení, tak pro kolektivy. Čepel: ø195 mm Délka řezu: 190 mm Výška řezu: 130 mm Tloušťka řezu: 0,2 - 12 mm Výkon: 150 W / 230 V Rozměry: L425 x P370 x H340 mm Hmotnost: 11,10 kg...
Portfolio (188)
Francie, Mouvaux
... 620 est le plus polyvalent des poussoirs industriels de la génération 600. L’introduction précise de chair dans la pompe à ailettes offre des avantages décisifs pour la qualité tels qu’un aspect plus homogène et une répartition régulière de l’ensemble des chairs à remplir. Large domaine d’applications : Qu’il s’agisse de production automatique de saucisses, de mise en forme, de dosage ou de hache-viande intégré : le VF 620 est absolument ouvert aux adaptateurs, solutions de chaînes et applications de tout type.
Portfolio (3)
Francie, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, nacházející se v Aurillacu, se specializuje na výrobu uzenin. La Maison vyrábí šunky, klobásy, teriny, fritony, auvergneské paštiky a typické uzenářské pečivo, jako je listové těsto s modrým sýrem z Auvergne nebo bramborový koláč. Čerstvé šunky nejsou nikdy zmrazené, jsou solené ručně, suchou solí a podle tradiční auvergneské metody. Sušení a zrání šunek trvá 7 měsíců. Klobásy a salámy jsou vyráběny starým způsobem podle stejného řemeslného umění. La Maison spojuje moderní techniky a tradiční řemeslné dovednosti k výrobě výjimečných produktů.
Francie, Perpignan
...č. 1 v prodeji v oddělení uzenin v obchodech, které zásobujeme, naše produkty jsou katalánské speciality vyráběné v údolí Garrotxa v katalánské části Španělska. Okořeněné nebo přírodní fuety, okořeněné nebo přírodní salámy, jemný nebo pikantní chorizo, šunky, 1/4, 1/2 nebo celé bez kosti serrano, široká škála vakuově balených plátků, slanina, lomo atd. ... Naše nabídka již 10 let potěšuje tisíce turistů, kteří k nám přijíždějí na dovolenou.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play