Francie, Saint Emilion
... aromatickou komplexnost: malé černé bobule, vanilkové a čokoládové nuance. Křupavá, jemná, s jemnými tříslovinami, chuť je harmonická. » 2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Cuvée excelence tohoto majetku, toto víno je čistý merlot. Zralé víno s tóny šťavnatého černého ovoce a uzeného koření díky zrání v barikových sudech. Nechte toto víno zrát, aby se bohaté třísloviny zjemnily a dokonale se spojily s jeho ovocností. » Zlatá medaile MACON 2019 2015 WINE ENTHUSIAST : 91/100 Situace: Nachází se v obci Lussac na severovýchodě Saint Emilion Majitel: Jean Pierre Rivière Půda: jílovito-vápencové plošiny...
Portfolio (34)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Víno: Cuvée R (jako Roger, jeden ze zakladatelů domu Fourny) je šampaňské s nádhernou opulentností a bohatstvím, které zrálo 18 měsíců v dubových sudech. Lahodné a štědré, aroma másla se s grácií mísí s vanilkovým nádechem a zralým bílým ovocem. Oříškové tóny a pralinkový aspekt završují komplexnost této lahodné láhve s plnou strukturou. Chuťový zážitek, jehož bohatství vám připomene některé...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
Objevte náš výběr božských červených, bílých, růžových a šumivých vín! Naším cílem je usnadnit spolupráci mezi francouzskými vinaři a národními i mezinárodními kupci. Založena v roce 2018, DIXVINS je váš B2B obchod, který nabízí online prodej vín a lihovin vyrobených ve Francii pro restauratéry, vinotéky a velkoobchodníky po celém světě. Pravidelně vám nabízíme časově omezené a tematické akce. Dík...
Portfolio (190)
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
...Appelace: IGP Côtes Catalanes Cépage: 100% Chardonnay Půda: Hrozny pocházejí z jílovito-vápencových svahů na dně údolí Boulzane. Na některých místech přináší břidlicový podklad komplexnost vínu. Věk vinic: Vinice byly vysazeny na začátku 80. let. Byly to první Chardonnay vysazené v Roussillonu! Zpracování: Po studeném usazení po dobu 48 hodin je mošt přímo umístěn do francouzských dubových sudů...
Portfolio (9)
... aromatickou komplexnost. Potenciál akumulace cukrů této odrůdy je vysoký při průměrné kyselosti (někdy nedostatečné při dobré zralosti) a barva je často málo intenzivní, ale schopná se udržet v čase. Pinot noir N se také používá k výrobě kvalitních základních vín pro šumivá vína. Pěstební a agronomické schopnosti Pinot noir N se ukazuje jako zvlášť vhodný pro mírné oblasti. Nejlépe se vyjadřuje a dosahuje nejlepších výsledků na jílovito-vápencových půdách. Pod klim...
Portfolio (71)
Francie, Boulogne-Billancourt
... 10 % pinot noir a 90 % chardonnay, odhaluje subtilní aromatickou komplexnost. Ve sklenici se citrusové tóny spojují s krásným květinovým projevem. Její jemná struktura a kulatost v ústech se prodlužují v elegantním minerálním závěru. Tento šampaňské je ideální k doprovodu bílého masa, jako jsou escalopes al limone nebo blanquette.
Portfolio (10)
Francie, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Syrah - Grenache - Carignan Robe je hluboká, Nos je komplexní a intenzivní s tóny vařeného ovoce a koření. Na patře stejná komplexnost, kulaté třísloviny, hedvábný a kořeněný závěr. Zlatá medaile od Gilberta a Gaillarda Encépagement: Syrah - Grenache - Carignan...
Portfolio (8)
Francie, Ponteilla
...La Parcellaire z roku 1969, kterou zasadil Pierre, můj dědeček. Certifikováno 100% Carignan noir, bohatství a komplexnost těchto bobulí na této Zemi si zaslouží svou vlastní láhev. Cépages: Carignan Vieilles Vignes Appellation: IGP Côtes Catalanes Rok: 2019 ALKOHOLOVÝ OBSAH (Vol/Alc): 13% CENTILIZACE: 75 cl / Bourgogne...
Portfolio (7)
Francie, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2018 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Gravier d'Anjou. VINIFICATION ET ELEVAGE : Jemné lisování 3 tříd hroznů, které byly sušené a napadené botrytidou. Fermentace v dubových sudech, poté 12 měsíců zrání na jemných kalech, aby se extrahovala komplexní aromatická struktura. APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance. NOTES DE DEGUSTATION : Jiskřivá a zlatá barva. Harmonická komplexnost...
Portfolio (12)
Francie, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"ODRŮDY\nChardonnay 100%\n\nVINIFIKACE\nPo sklizni hroznů a jejich lisování probíhá alkoholová fermentace přirozeně s použitím místních kvasinek: 30 % v dubových sudech a 70 % v termoregulačních nerezových tancích. Tento dlouhý a přirozený proces dodá vínu větší komplexnost. Malolaktická fermentace probíhá také přirozeně. Zrání trvá přibližně 12 měsíců a probíhá stejně jako fermentace...
Portfolio (46)
Francie, La Cadière-D'azur
... Carignan. Pro bílá vína je zde směs dvou hlavních odrůd: Clairette a Ugni blanc. Koncept směsi je velmi důležitý, protože každá odrůda přináší svou specifiku a i v malém množství zaručuje komplexnost vín. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Portfolio (8)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play