Francie, Rochonvillers
Francie, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES je francouzská společnost specializující se na chov křepelek ve Vosges. Již téměř 50 let se rodinná firma zaměřuje na pohodu zvířat a kvalitu. Křepelky se rodí, chovají, porážejí a zpracovávají na místě. Společnost používá místní rostlinné krmivo a upřednostňuje udržitelné praktiky. Naše know-how spočívá jednak ve výběru zvířat, a jednak v dobrých podmínkách chovu. Nabízíme š...
Portfolio (68)
Francie, Avignon
...Bohaté na rostlinné bílkoviny, bez přísad a zaručeně bez GMO, naše bio rostlinné mleté maso je vyrobeno z bio sóji "vyrobené ve Francii". Tento produkt, pocházející z inovativního výrobního procesu, dodává rostlinnému mletému masu měkkou texturu i po vaření při vysokých teplotách. Jeho specifický proces umožňuje snížit obsah isoflavonů, které se přirozeně v sóje vyskytují. Sója z ekologického zemědělství: 2,9% (Voda: 97,1%) Celková energetická hodnota: 115 Kcal 482 kJ Vláknina: 6,5 g Bílkoviny: 15,8 g Sůl: 0,7 g...
Portfolio (105)
Francie, Reims
Francie, Les Pavillons-Sous-Bois
Francie, Villeneuve Sur Lot
...Mleté steaky jsou vyrobeny z hovězího masa pocházejícího z ekologického zemědělství, certifikovaného 100% sval. Hrubé mletí, které co nejvíce respektuje strukturu masa. Hmotnost: 10x4x100g...
Portfolio (184)
Francie, Maubeuge
... se všemi typy příloh, kefta však vyžaduje koření, které odpovídá její pověsti. Jako výrobci kořenících směsí jsme v La Bonne Epice tuto roli nebrali na lehkou váhu, naopak! Kefta, nebo "mleté maso", je produkt, který nabízejí 100 % tradičních řeznictví a to již velmi dlouho, proto jsme museli vyvinout koření hned na začátku naší činnosti na počátku 90. let, je to jeden z našich nejstarších receptů! Reference: ART0020...
Portfolio (33)
... Použití: Doporučujeme používat sumak jako koření. Doporučujeme ho tedy nevařit, aby si zachoval všechny své vlastnosti a chuť. Sumak se používá jako květová sůl posypaná na pokrm. Můžete ho tedy přidat na grilované maso, rybu nebo pečenou zeleninu. Můžete také posypat toto koření na mnoho příprav.
Portfolio (45)
Francie, Merville
...Papír na mleté maso papír: kulatý list rozměry: 100 mm balení: 1000...
Portfolio (116)
Francie, Soreze
TOM PRESS nabízí profesionálům veškeré vybavení pro konzervaci, zpracování potravin a vaření: N°1 pro nadšence do domácí výroby. TOM PRESS navrhuje a distribuuje více než 5 000 referencí vybavení a produktů pro konzervaci, vaření a zpracování potravin. S tímto vybavením můžete vyrábět a zpracovávat ovoce a zeleninu, maso a ryby, mléčné výrobky, obiloviny a sami si připravit svou uzeninu, šťávy, v...
Portfolio (195)
Francie, Pleucadeuc
...• Slané a sladké želé omáčky v IQF kostkách o rozměrech 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 nebo 12x12x12 mm • Másla a koření v IQF kostkách o rozměrech 8x8x8 mm CHARAKTERISTIKY • Připraveno k použití • Možnost přizpůsobení odolnosti vůči studenému zpracování a textury při teplém použití APLIKACE • Značení pro klobásy, mleté maso, nugety… • Toppingy na pizzu BALENÍ • Sáček o hmotnosti 10 až 15 kg • Karton o hmotnosti 10 kg SKLADOVÁNÍ • 12 až 18 měsíců při -18°C NĚKTERÉ PŘÍKLADY RECEPTŮ • Česnek / petržel • Kečup • Rajče • Mexický • Kari • Hořčice • BBQ • Sýr...
Portfolio (9)
Francie, Levallois Perret
...Mletá skořice ve velmi aromatickém jemném prášku ochucuje slané recepty, dezerty a koktejly. Tento oranžový koření s teplými, dřevitými a mírně sladkými chutěmi má mnoho využití. Využití mleté skořice v kuchyni: * Skořice v slané verzi: Je jednou z ingrediencí tajínu a také pro dochucení polévky nebo krémové polévky. Skořice pro zvýraznění vašich pokrmů z zeleniny, ryb nebo bílé maso. * Skořice...
Portfolio (28)
Francie, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures nebo s bylinkami v 55 nebo 90g, merguez hovězí-ovčí v 55 nebo 90g, mleté maso, náplň, chorizo na grilování, atd. Kreativní řada uzenin také nabízí klobásy a chipolatas s muscadetem, s curé nantais a bramborami, s grilovanou zeleninou, s grilovanou cibulí, s piment d'Espelette, Chistorra, basque... Dostupné v samoobslužném oddělení, pod ochrannou atmosférou, v pevném váze nebo v tradičním oddělení, uzeniny jsou výhradně plněny do přírodních střev. Existuje také řada "Porc Bio du centre" v chipolatas 55g a klobásě 125g.
Francie, Saint-Pierre-Les-Elbeuf
SAS CELAME byla založena v listopadu 2000, od té doby jsme změnili pouze naši adresu. Velkoobchod s masem, döner kebab, hranolky, mleté hovězí maso, obaly... Distribuce a prodej profesionálního restauračního vybavení jsou naše hlavní činnosti.
Portfolio (3)
Francie, La Jaille Yvon
... - Nejlepším chutí ve své kategorii - Výjimečnou texturou - Méně než 10 přírodními a funkčními ingrediencemi - Bez aditiv a konzervantů - Doporučeno špičkovými šéfkuchaři ve Francii Naše produkty: - Burgery v různých gramážích - Mleté maso ve velkém - Kuličky - Merguez, chorizetty, - Klobásy, bylinkové, antillaiské colombo, burgundské, indické s kari, baskické.. - Sypané Prêt A...
Portfolio (5)
JV LA FRANÇAISE INTERNATIONAL se specializuje na distribuci speciálních strojů pro potravinářský průmysl pro: La PRÉPARATION (průmyslové kráječe, mixéry, míchací stroje s lopatkami nebo pásy nebo s škrabkami, woky na hotová jídla a omáčky, speciální linky na přípravu omáček nebo hotových jídel, zjemňovače bez nože, automatizované výrobní linky nebo linky na mleté maso, dávkovače a děliče pro...
Francie, Chantrans
FORMPLAST se specializuje na výrobu obalů pro potravinářský průmysl, konkrétně na výrobu misek pro sýr, maso, ryby, mleté produkty a uzeniny.
Francie, Fleville Devant Nancy
STALE PROCESSING se specializuje na výrobu strojů na solení ve všech jeho formách (injekce, ponoření, masáž, vakuová osmóza...) a na tepelnou úpravu (sušení, vaření suché a mokré, studené nebo teplé uzení...). Jsme specialisté na vybavení pro uzenářství a solení, které umožňuje zpracování potravin, jako jsou například: nugety, masové kuličky, mleté hovězí maso nebo jarní závitky. Mezi našimi...
Populární země pro tento vyhledávací výraz