Německo, Balingen
...Kompaktní komerční mlýnek na maso pro prodejní pult a přípravnou oblast Komerční mlýnek na maso Carneoline FW N22/82 mletí syrového, vařeného nebo uzeného masa. Dokonce i mramorované maso – v horké nebo studené formě – slanina, vnitřnosti, kůže a zelenina mohou být mleté. Zpracovatelské provozy dosáhnou dokonalých výsledků a stroje lze rychle a efektivně vyčistit. Tento robustní mlýnek na maso je...
Portfolio (190)
Německo, Hemer
... a minerální látky jsou přesně přizpůsobeny potřebám dospělého psa při normální aktivitě. Minimálně 53 % podíl čerstvého masa před sušením. Pečená kulička podporuje při krmení slinění a tím podporuje trávení. To může podpořit silnou žvýkací svalovinu a zdravé zuby. SLOŽENÍ: Kachní maso (podíl čerstvého masa před sušením 53 %), bramborová mouka, bramborové vločky, amarantová mouka, celé vejce v prášku, řepkový olej, jablko (sušené a mleté), petržel, mrkev, pastinák, libeček,...
Portfolio (69)
Německo, Bad Bramstedt
...Oregano dává thüringenské klobáse její nezaměnitelnou chuť. Jako klobásová bylinka je oregano ideální pro dochucení sytých masových pokrmů, jako jsou pečeně, mleté maso nebo grilované steaky. Použijte jemnou, ale pikantní bylinkovou chuť k dochucení pizzových omáček a pizzy nebo grilované zeleniny. Také v kombinaci s olivovým olejem, trochou česneku a bylinkami jako je tymián je oregano skutečným...
Portfolio (89)
...Hela Argentina se sezamem 820g Pro krátké pečené kousky, steaky, grilované maso všech druhů, mleté maso, drůbež, ryby, brambory. Díky speciálnímu postupu je každé zrnko soli obaleno rostlinným tukem. Tento obal zabraňuje vytékání šťávy z masa. Bez deklarovaných přísad na jídelních lístcích (podle §9 ZZulV). Hela. Jsme vaším kompetentním partnerem pro chuť a moderní funkční systémy pro...
Portfolio (91)
Německo, Berlin
...Telecí je maso z dobytka, který je starší než 8 měsíců, ale ne starší než 12 měsíců. Maso a masné výrobky...
Portfolio (10)
...Ústřice (Ostreidae) patří do třídy měkkýšů. K výrobě našeho ústřicového prášku se používá čisté maso ústřice, které je lyofilizováno a poté jemně mleté. Ústřicový prášek je díky svému vysokému obsahu zinku považován za nejpřirozenější zdroj zinku.
Portfolio (21)
Německo, Hamburg
...{"Anwendung":"Mix dělá zázrak: Různé druhy chili jsou mleté a smíchané dohromady. Výsledek: Univerzální zbraň pro zeleninu, ryby a maso.","Geschmack und Aroma":"Středně pálivé","Kategorie":"Jednotlivé koření","Inhalt":"30 g v plechové dóze","Hinweis für Allergiker":"Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru.","Zutaten":"Chili"}...
Portfolio (24)
...Balíček kulinářského potěšení z Gruzie se skládá z: - Utsho Suneli - Koření na maso - Koření na Lobio - Svanetská sůl - Koření na mleté maso - Koření na Satsivi - Koření na Kharcho...
Portfolio (14)
Německo, Stegaurach
...Plný chuť a plná rostlinná proteinová síla – takto dnes vypadá mleté maso! mleté v ústech pevné, lehce vláknité a jemné Profesionální tip: Ideální pro veggie boloňskou omáčku, veggie lasagne nebo chili sin carne a všechny další klasiky z mletého masa.
Portfolio (8)
...Na holé skalnaté krajině na pobřeží Řecka sbíraný divoce rostoucí oregano od malých farmářů. Příroda v čisté podobě. Sušené vzduchem. Oregano má silnou a svěží, vonnou vůni. Použití pro středomořskou kuchyni, zeleninu, omáčky, mleté maso, zeleninu, rajčatovou omáčku, masová jídla.
Portfolio (10)
Německo, Frankfurt Am Main
...Zařízení na dávkování masa je určeno k plnění obalů, jako jsou sklenice nebo plechovky, produkty, které svou konzistencí připomínají mleté maso, např. paštika, aspik (také s kousky masa) atd., a představuje ideální alternativu k plničům „HEMA“. Pohyblivá konstrukce zajišťuje rovnoměrné plnění od dna obalu (žádné vzduchové bubliny). Dávkování je přesné, systém odřezávání zajišťuje, že množství...
Portfolio (10)
Německo, Mechelgrün
... - Játrová klobása - Krvavá klobása - Klobása na gril - Lovecká klobása - Mleté maso - Pepřová klobása - Těsto na klobásy Pro bio trhy a řeznictví pracujeme také na zcela zvláštní přání a Vaši objednávku. Zeptejte se nás, rádi Vám poradíme.
Portfolio (2)
Dodáváme našim zákazníkům týdně v oblastech Dolní Sasko, Hamburk a Brémy.
Portfolio (4)
Německo, Mitterskirchen
Ruční zařízení Schnitzelmaster pro hostinské, řezníky a caterery – automatické zařízení Schnitzelmaster pro velkokuchyně a řeznictví. Buď maso tloukete, což je hlučná a ne zrovna čistá práce, nebo maso „steakujete“, přičemž se původní kvalita masa nezlepšuje, ale zpracovává se na „mleté maso“. Rozdíl dělá Schnitzelmaster. „Mastření®“ je zvláštní postup pro změkčení masa (vhodný pro všechny bezkostní kusy masa), při kterém se masové vlákna natahují, aniž by se trhala – zachovává charakter čerstvého masa.
Naše společnost sídlí v Mannheimu v Německu. Zabýváme se výrobou mražených potravin. Naše továrna se nachází v rámci Evropské unie a je schopna reagovat na vaše požadavky v našem oboru. Každoročně se účastníme prestižních veletrhů v našem oboru. Mezi nimi jsou veletrhy Anuga a Ciel. Mezi produkty, které vyrábíme a distribuujeme, patří různé druhy pirohů (sýr, brambory, mleté maso), které zaujímají významné místo v různých gramážích. Kromě toho nabízíme také simity, masové burgery, knedlíky, pečivo, kunefe, kamenné kadayıfy a trojúhelníkové pirohy.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play