Francie, Aix En Provence
...Roger připravuje svůj Speciální Toastový Chléb s mimořádnou péčí při výběru všech ingrediencí. Mouky jsou vybírány pro své organoleptické a chuťové vlastnosti, ale tajemství Biscottes Roger spočívá také v pečení. V jeho otevřené formě může těsto volně kynout, což umožňuje obilninám uvolnit veškerou chuť starého toastového chleba. Speciální Toastový Chléb Složení: Pšeničná mouka (mouka z pšenice...
Portfolio (31)
Francie, Saint Ignat
... dětské výživy. Naše pšeničná mouka „baby food“ umožňuje výrobu instantních cereálií nebo kaší, a to zcela bezpečně. Pšeničné vlákniny : Extrémně bohaté na vlákninu a minerály, jako je draslík, fosfor a hořčík. Limagrain Ingredients usnadňuje použití této zcela přírodní pšeničné vlákniny. Pšeničné klíčky : Jsou to pokladnice prospěšných látek: obsahují 30 % bílkovin, 18 % vlákniny a velké množství folátů (vitamín B9), hořčíku a zinku!
Portfolio (7)
Francie, Bayonne
...Chléb s kynutím a přípravou, rustikální vzhled, křupavá kůrka, výrazná chuť a bohatá náplň z lněných, sezamových a makových semínek. Chléb s výjimečnou chutí, aromatický a výživný. Bohatý na vlákninu, zdroj bílkovin a snížený obsah cukrů. Jeho střídka, ve které se nacházejí i další semínka jako slunečnicová a ovesné vločky, má zlatý odstín a plnou chuť směsi pšeničné mouky a praženého sladu...
Portfolio (44)
Francie, Olivet
MILIA je francouzská společnost specializující se na přípravu tradičních receptů z celého světa, prezentovaných ve formě hotových směsí a mraženého sortimentu.
Portfolio (7)
Francie, Soreze
...Mouka pšeničná typu 65. Tato mouka je určena pro běžné použití v kuchyni, například na chléb nebo na těsto na koláče. Je vyráběna v rámci řízeného zemědělství CRC (Kontrolované Řízené Pěstování). Tento oficiální certifikát přináší řadu záruk: - plodiny jsou pěstovány minimálně 250 m od všech zdrojů znečištění. - žádné chemické ošetření není povoleno, pšenice je uchovávána přirozeně, bez přísad...
Portfolio (195)
Francie, Faverolles-Sur-Cher
... mastné kyseliny 1.4 g Sacharidy 66.3 g z toho cukry 40.8 g Bílkoviny 4.7 g Sůl 0.2 g Datum minimální trvanlivosti 4 měsíce po výrobě. Ručně vyráběný perník, který není krájen, aby si zachoval svou vláčnost. Delikátní chuť medu z kaštanů, pohanky a květin z regionu Centre. Suroviny (med, mouky, vejce a máslo) sbírané v Loiret-Chér. Zdroj vlákniny, nízký obsah tuku. Dokonce i forma je vyrobena v našem regionu.
Portfolio (28)
Francie, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pain Americana 4.5" se sezamem (1003) 12 kusů x 77g Ingredience Pšeničná mouka, voda, cukr, kvasnice, slunečnicový olej, sezamová semínka (2%), sůl, konzervant (E282), emulgátor (E481, E472e), prostředek na zpracování mouky (E300).
... svůj původ v Mi-Kong, což doslovně znamená medový chléb v čínštině, který se už konzumoval v 10. století a byl vyroben z pšeničné mouky, medu a někdy dochucen aromatickými bylinami. Texty z 13. století zmiňují Mi-Kong jako součást válečných dávek jezdců Čingischána, kteří ho rozšířili mezi Araby. Právě ve středověku, během křížových výprav, se s ním Západní svět seznámil na východní půdě. Hmotnost netto: 140g...
Portfolio (13)
Francie, Saint-Denis
...Vyrobeno z tradiční francouzské mouky, tato řada nabízí vysoce kvalitní produkty s lepší trvanlivostí. Pomalu fermentované, při nízké teplotě, poskytuje veškerý čas potřebný pro rozvoj aromat a vytváří vláčnou a pórkovou střídku, kterou obklopuje tenká a křupavá kůrka, za kterou vděčíme pečení na kameni.
Francie, Le Plessis Trevise
...Tento mixér je univerzální zařízení, které vám pomůže při přípravě pokrmů na bázi mouky, omáček, masa... Je dokonale přizpůsoben pro použití v pekárnách, cukrárnách, řeznictví, pizzeriích, cateringových službách a restauracích, protože dokáže hnětat jak měkké těsto, tak směsi tvrdého těsta, jako je pizza a chléb. Výhody tohoto produktu: - Snadné čištění - Celonerezové provedení - Vhodné pro profesionální použití...
Portfolio (66)
Francie, Baud
Heolbio nabízí potravinové přípravy (koláče, palačinky, sušenky, čokoládový nápoj, chléb se semínky) na bázi bio mouky, která je přirozeně bezlepková, zejména mouky z nezralých banánů. S nízkým glykemickým indexem jsou tyto směsi vhodné pro všechny. Nabízíme také mouky z manioku a sladkých brambor. Naše hodnoty nás motivují zapojit osoby se zdravotním postižením do procesu našeho balení ve...
Francie, Cergy-Pontoise
... našich složení. Všechny naše mouky jsou navrženy a vyráběny ve Francii. Naše kanceláře se nacházejí v Cergy v pařížské oblasti. Pracujeme ruku v ruce s odborníky na výživu, abychom nabídli mouky s nejlepšími přínosy.
Portfolio (4)
Francie, Auriac-Sur-Vendinelle
Zemědělská farma „Mlýny Perrine“ je rodinný podnik, který zpracovává tyto obiloviny na hotové výrobky. K tomu funguje nejjednodušším způsobem, s řemeslnými stroji (mlýny s kamennými mlecími kameny, prosévači, lisy na olej…). Výsledek je překvapující, mouky, oleje, těstoviny a chléb mají pravou chuť přírody. Naším heslem je: DOKONALÁ TRAKCE.
Francie, Haute Rivoire
...pizzu a snacky na bázi konvenční a bio mouky. Společně mají obě firmy specifické, jedinečné a uznávané know-how v oblasti výroby zakázkových produktů pro velkoobchod, specializované bio obchody, stravování mimo domov a letecký catering, ve Francii i na mezinárodní úrovni. „Vzhledem k našim dovednostem a našim pozicím se toto spojení uskutečnilo zcela přirozeně.“ Thierry DELBOSCO „Toto spojení...
Portfolio (3)
Francie, Lomme
Společně, váš produkt Signature. NOVEPAN je odborníkem na mražený chléb, snacky a pizzu, aby vyhověl potřebám profesionálů. Všechny naše produkty pocházejí z našich 5 francouzských závodů a vybíráme mouky z mlýnů blízko našich výrobních míst. Náš závazek: nabídnout vám produkt, který ODRÁŽÍ VÁS. Proto vám dáváme možnost ovlivnit vlastnosti produktu. • PRODUKT: Nejprve si vyberte produkt, který...
Portfolio (9)
Francie, Flagnac
...•Palet na snackování: K podávání jako burger nebo jako příloha. •Picoussel: Vegetariánská proteinová placka složená z listů mangold, mléka, chleba, vejce, cibule, petrželky a mouky, konzumuje se jako proteinové jídlo, v burgeru nebo v salátu. •Crique au Cantal: Strouhané brambory a Cantal, k podávání jako příloha, v burgeru nebo v salátu. •Aligot Express je také L’aligotière: Zařízení na ohřev Aligotu, které umožňuje získat porci připravenou k jídlu za jednu minutu. Toto zařízení bylo vyvinuto a vyrobeno v oblasti Decazeville.
Portfolio (5)
Francie, Yvre L Eveque
Artisan mlynář. Výrobce 100% francouzské pšeničné mouky. Výrobce pekařských mouk. Pekařské mouky pro pekaře. Mouka s červenou značkou pro tradiční francouzský chléb. Výrobce cukrářských mouk. Pšeničná mouka pro výrobu listového těsta a kynutého těsta. Pšeničná mouka pro výrobu vídeňského chleba. Mouka pro chléb bohatý na obiloviny. Výrobce bio mouk. Mouky na staromódní bagety. Mouka na staromódní bagety obohacené slunečnicovými semínky. Mouky z pšenice CRC.
V Royaumeix pěstujeme obiloviny – pšenici, žito a špaldu – které zpracováváme na mouku v našem tradičním mlýně s kamennými mlecími kameny. Tato produkce nám umožňuje vyrábět různé produkty, přírodní chleby nebo chleby se semínky, které jsou tvarovány ručně a pečeny v peci na dřevo, stejně jako koláče a mouku. Speciality: Přírodní pšeničné chleby nebo se semínky, chléb ze špaldy, žitný chléb, venkovské koláče, toastový chléb, fougasse se semínky, mouky, tortilly a špalda.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play