Itálie, Guardiagrele
...Polotovar pro Chléb z Žitné Mouky Směs pro chléb z žitné mouky s žitným kváskem, bohatá na vlákninu a minerály. Vynikající objem, intenzivní barva, dlouhá čerstvost. Formát: 25 kg Dávkování: 100%...
Portfolio (91)
Itálie, Marmirolo
... umožňuje tradiční nebo moderní rozválení. S MAGRI FREE Napoletana získáte pizzy a chleby s vyvinutou strukturou, měkké a s jemnou vůní, srovnatelné s pekařskými výrobky vyrobenými z mouky z měkké pšenice, ale 100 % bez lepku. Dostupné v balení s čtverným dnem 1 kg v krabicích po 12 kusech.
Portfolio (56)
Itálie, Martina Franca
...Integrální fríze jsou variantou tradičních puglských fríz, vyrobených z celozrnné mouky pro rustikálnější a autentičtější chuť. Tyto fríze jsou pečené v dřevěné peci, což jim dodává křupavou konzistenci a jedinečnou chuť. Jsou ideální k vychutnání s extra panenským olivovým olejem a čerstvými rajčaty, nebo jako základ pro rybí polévky. Integrální fríze jsou řemeslný produkt, připravený z vysoce kvalitních ingrediencí, aby zajistily pravou a neodolatelnou chuť.
Portfolio (29)
...Dortíky z kynutého těsta na bázi rýžové mouky, pohankové mouky, rýžového škrobu, kukuřičného škrobu, cukru, vajec a másla s přídavkem jogurtu. Měkké a voňavé, muffiny jsou ideální pro lákavou snídani, dopolední svačinu nebo odpolední občerstvení. V praktických porcích po 35 g jsou ideální pro děti a dospělé s celiakií. Dostupné také v dalších příchutích.
Portfolio (10)
... panenského olivového oleje, soli, kvásku atd. Díky „pinsatu“ se plyny uvolňují, což činí produkt ještě lépe stravitelným. Slaná snacková řada: k zakousnutí kdykoliv během dne, skvělé na aperitivy, k salátům atd: •Listové Crefolini •Crefolini celozrnné •Listové Crepolini s těstem z polenty Tyto byly vytvořeny na základě počátečních verzí listových Crefole, celozrnných Crefole a listových Crepole. Jsou připravovány krájením Crefole a Crepole na proužky o délce přibližně 2 cm a suší se v troubě posypané hrubou solí.
Portfolio (10)
Itálie, Zafferana Etnea
Společnost, založená v roce 1950 Giuseppe Russem, se specializuje na obchodování s různými typy potravinářských mouk (jemně mletá semolina, dvojité nula, celozrnné, sójové, pět obilovin, mouky na arabský chléb, bio mouky a bezlepkové mouky) a potravinářskými produkty (houbami, rajčatovými pyré, sezamem a zlepšovači). Je výhradním distributorem nejlepších národních a místních mouk. Dnes je...
Itálie, Roncade
Molino F.lli Rachello je již více než století rodinná firma specializující se na zpracování obilovin a výrobu kvalitní mouky pro řemeslné pekárny a cukrářský průmysl. Tradice, inovace, vysoké kvalitativní standardy, respekt k životnímu prostředí, mouka z místních zdrojů, bio mouka, podpora organizace ABO Project pro výzkum rakoviny, certifikace a sledovatelnost produktů: to vše se nazývá Molino Rachello.
Více než dvacet let se rodina La Manna věnuje činnosti podle tradičních místních receptů. Rodina La Manna osobně dbá na úspěch každého jednotlivého produktu, vybírá nejlepší suroviny dostupné na trhu a svým zákazníkům nabízí poctivé a vysoce kvalitní výrobky. Díky šťastnému spojení několika přírodních ingrediencí, jako jsou mouky prvotřídní kvality, přírodní kvasnice „criscito“ a sůl; spojené s...
... výrobní činnosti se přidává i vzdělávací činnost, která probíhá na dvou frontách: v lisovně a v kuchyni. Je možné navštívit lisovnu prostřednictvím trasy, která děti provádí poznáním procesu extrakce oleje. K tomu se přidává škola vaření pro děti, kde se konají kurzy, ve kterých žáci připravují pokrmy toskánské tradice, jako je chléb, domácí těstoviny a sušenky, s použitím kvalitních surovin pocházejících z farmy.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play