... krásnou modrou barvu, a po přidání několika kapek citronové šťávy se radikálně změní na nádhernou růžovou (magické, říkáte? ne, přirozené).
Modrá sléz je velmi kvalitní produkt. Je tedy jedním z nejdůležitějších exportních produktů íránských léčivých bylin.
Použití:
Modrá sléz se používá především na přípravu nálevu. Také se používá k barvení některých pokrmů, krémů, ale i sirupů.
V sáčku: 1 kg
V kartonu: 5 kg...
...Konservy Guintrand
Abychom si plně vychutnali chuť této přípravy, podávejte tyto ovoce se sirupem v misce.
Ingredience: hrušky Williams, voda, cukr, kyselina kyselina askorbová (E300).
...Tyto konzervy jsou připravovány z čerstvého, zralého a zdravého ovoce, které je očištěné, zbavené částí, které se podle zvyku nepoužívají: slupky, semena, stonky, kalichy atd. Ovoce je rozřezáno na dvě poloviny, umístěno a uzavřeno v hermetických nádobách s prvotřídním cukrovým sirupem.
... referencí.
V naší nabídce najdete také přípravy na pudinky, bylinky na tvaroh nebo müsli. Vytváření je možné od minimálně 200 kg na ovoce.
Přípravy ovoce mohou být ochuceny přírodními aromaty.
Balení: 6 kg, 12,5 kg a 25 kg...
... intenzivního kácení nebo prořezávání, a javory koexistují s jinými druhy stromů, což vytváří harmonický a vyvážený les, certifikovaný jako organický.
Organický javorový sirup se vyrábí v polovině března a na konci dubna. Vysoké standardy kvality společnosti Vifranc Farm se odrážejí v tomto výjimečném sirupu, díky zvlášť náročným metodám práce v javorovém háji a výrobě javorového sirupu.
Skvěle se hodí k palačinkám a francouzskému toastu, do jogurtu nebo tvarohu, a ke všem druhům ovoce nebo sladko-kyselým receptům. Bio-Monde je historickým partnerem La Ferme Vifranc již 30 let.
..."Osvěžení" ovoce je kulinářská praxe, která spočívá v nalití dávky alkoholu do sirupu z ovoce, aby se zvýraznila jeho chuť a zároveň se přidala originální a jemná chuť alkoholu. Můžete si ho vychutnat samotné, jako přílohu k sýrům, zmrzlině nebo ho použít do svých kulinářských receptů (koláče nebo dorty), do čokoládové fondue nebo dokonce k dekoraci vašich koktejlů... Dopřejte si radost.
...Tyto malé mrkve Chantenay se ukazují v novém světle s touto originální přípravou. Určitě vyzkoušejte a co nejdříve sdílejte!
Ingredience:
– 2 balení po 250 g mrkve Chantenay C’ZON
– 60 ml javorového sirupu
– 15 g másla
– 250 ml zeleninového vývaru (nebo 250 ml vody + 1 kostka)
– 1 čajová lžička starodávné hořčice (v zrnech)...
...Odšťavňovač na páru z nerezové oceli indukce 8 litrů.
Tento odšťavňovač na páru o objemu 8 litrů s indukcí vám umožňuje v jedné operaci extrahovat a pasterizovat šťávu z vašich ovoce a zeleniny.
Je obzvlášť vhodný pro přípravu sirupů nebo želé, protože šťáva extrahovaná párou je bez jakýchkoli nečistot.
Tento odšťavňovač je vybaven chladnými rukojeťmi a trojitou difuzní základnou.
Má průhledné...
...Sklenice Weck Bobines 370 ml, průměr 80 mm s skleněnými víčky a přírodními gumovými těsněními. Klipy nejsou součástí balení.
Ideální pro vaše šťávy, omáčky, pyré, domácí majonézu, ovocevsirupu, sezónní zeleninu, polévky, domácí pomazánky...
Kapacita: 370 ml
Průměr otvoru: 80 mm
Výška: 122 mm
Pro množství v gramech: přibližně 300 gramů
Zaručeno 100% bez BPA, bez olova a bez ftalátů.
BIOLOKLOCK je společnost zabývající se zpracováním ovoce z ekologického zemědělství. Preferujeme místní dodávky našich plodů a naše džemy vaříme v kotli. Od roku 1973 se věnujeme ekologickému zemědělství a naše výrobky zpracováváme tradičním způsobem, abychom dosáhli co nejlepší kvality při výrobě: ekologických džemů, kompotů, pyré, želé, krémů z švestek a kaštanů. Dále také sušeného ovoce a ovocevsirupu.
...PRUNEAUX DE MENET je specialistou na Pruneau d'Agen, s jádrem, bez jádra, plněné, čokoládové, vínové, vsirupu, v krému, v pulpu bez přidaného cukru. Kontaktujte nás e-mailem na MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Nabízíme sušené meruňky, ananasy, fíky, jahody a mango. Tyto ovoce se přidávají k brusinkám, jablkům, hruškám, broskvím, sušeným papájím, zázvoru a kandovaným kumquatům z naší nabídky, aby...
... kaštanů, likéry z kmínu. GUIGNOLET z ANJOU, saumurské polévky, krémy z vinných broskví, krémy z červeného ovoce, krémy z grepfruitu, triple sec ORIGINAL COMBIER, ROYAL COMBIER. Výrobce sirupů z červeného ovoce, sirupů z ořechů, koření a bylin, citrusových sirupů, exotických sirupů, osvěžujících sirupů. Výrobce bio pálenky, bio sirupů. Pomazánka z karamelu, konfit z šalotky, pomerančové džemy. Návštěva destilérie od dubna do října. Pozor, nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví.
... oblasti pekařství/cukrářství na export a jejím cílem je nabízet vysoce kvalitní ingredience přizpůsobené potřebám nejnáročnějších profesionálů. Nabízíme sortiment, který zahrnuje téměř 500 položek a neustále se obohacuje o nové produkty: aroma, barviva, alkoholy, čokolády, sušené ovoce, vsirupu, kandované, ambientní a mražené pyré, připravené k plnění, laboratorní produkty, cukrářské směsi...