... krásnou modrou barvu, a po přidání několika kapek citronové šťávy se radikálně změní na nádhernou růžovou (magické, říkáte? ne, přirozené). Modrá sléz je velmi kvalitní produkt. Je tedy jedním z nejdůležitějších exportních produktů íránských léčivých bylin. Použití: Modrá sléz se používá především na přípravu nálevu. Také se používá k barvení některých pokrmů, krémů, ale i sirupů. V sáčku: 1 kg V kartonu: 5 kg...
Portfolio (45)
Francie, Arles
...Konservy Guintrand Abychom si plně vychutnali chuť této přípravy, podávejte tyto ovoce se sirupem v misce. Ingredience: hrušky Williams, voda, cukr, kyselina kyselina askorbová (E300).
Portfolio (142)
Francie, Carpentras
...Tyto konzervy jsou připravovány z čerstvého, zralého a zdravého ovoce, které je očištěné, zbavené částí, které se podle zvyku nepoužívají: slupky, semena, stonky, kalichy atd. Ovoce je rozřezáno na dvě poloviny, umístěno a uzavřeno v hermetických nádobách s prvotřídním cukrovým sirupem.
Portfolio (2)
Francie, Illkirch-Graffenstaden
... referencí. V naší nabídce najdete také přípravy na pudinky, bylinky na tvaroh nebo müsli. Vytváření je možné od minimálně 200 kg na ovoce. Přípravy ovoce mohou být ochuceny přírodními aromaty. Balení: 6 kg, 12,5 kg a 25 kg...
Portfolio (8)
Francie, Seignosse
... intenzivního kácení nebo prořezávání, a javory koexistují s jinými druhy stromů, což vytváří harmonický a vyvážený les, certifikovaný jako organický. Organický javorový sirup se vyrábí v polovině března a na konci dubna. Vysoké standardy kvality společnosti Vifranc Farm se odrážejí v tomto výjimečném sirupu, díky zvlášť náročným metodám práce v javorovém háji a výrobě javorového sirupu. Skvěle se hodí k palačinkám a francouzskému toastu, do jogurtu nebo tvarohu, a ke všem druhům ovoce nebo sladko-kyselým receptům. Bio-Monde je historickým partnerem La Ferme Vifranc již 30 let.
Portfolio (9)
Francie, Vernosc-Les-Annonay
Francie, Villegouge
... Kg":"Semolina z pomerančové kůry C/5 Kg","Pulpe aseptique orange amère S/25 Kg":"Aseptická dužina hořkého pomeranče S/25 Kg","Tranche orange au sirop 3/1":"Plátek pomeranče v sirupu 3/1","Pulpe orange douce Bte 4,55 Kg":"Dužina sladkého pomeranče Bte 4,55 Kg","Jus simple orange pulpeux J/20 Kg":"Jednoduchá pomerančová šťáva s dužinou J/20 Kg","Zeste julienne orange C/5 Kg":"Julienne z pomerančové...
Portfolio (47)
Francie, Malataverne
..."Osvěžení" ovoce je kulinářská praxe, která spočívá v nalití dávky alkoholu do sirupu z ovoce, aby se zvýraznila jeho chuť a zároveň se přidala originální a jemná chuť alkoholu. Můžete si ho vychutnat samotné, jako přílohu k sýrům, zmrzlině nebo ho použít do svých kulinářských receptů (koláče nebo dorty), do čokoládové fondue nebo dokonce k dekoraci vašich koktejlů... Dopřejte si radost.
Portfolio (188)
Francie, St-Laurent-Blangy Cedex
...Tyto malé mrkve Chantenay se ukazují v novém světle s touto originální přípravou. Určitě vyzkoušejte a co nejdříve sdílejte! Ingredience: – 2 balení po 250 g mrkve Chantenay C’ZON – 60 ml javorového sirupu – 15 g másla – 250 ml zeleninového vývaru (nebo 250 ml vody + 1 kostka) – 1 čajová lžička starodávné hořčice (v zrnech)...
Portfolio (10)
Francie, Soreze
...Odšťavňovač na páru z nerezové oceli indukce 8 litrů. Tento odšťavňovač na páru o objemu 8 litrů s indukcí vám umožňuje v jedné operaci extrahovat a pasterizovat šťávu z vašich ovoce a zeleniny. Je obzvlášť vhodný pro přípravu sirupů nebo želé, protože šťáva extrahovaná párou je bez jakýchkoli nečistot. Tento odšťavňovač je vybaven chladnými rukojeťmi a trojitou difuzní základnou. Má průhledné...
Portfolio (195)
Francie, Geispolsheim-Gare
...Sklenice Weck Bobines 370 ml, průměr 80 mm s skleněnými víčky a přírodními gumovými těsněními. Klipy nejsou součástí balení. Ideální pro vaše šťávy, omáčky, pyré, domácí majonézu, ovoce v sirupu, sezónní zeleninu, polévky, domácí pomazánky... Kapacita: 370 ml Průměr otvoru: 80 mm Výška: 122 mm Pro množství v gramech: přibližně 300 gramů Zaručeno 100% bez BPA, bez olova a bez ftalátů.
Portfolio (48)
Francie, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK je společnost zabývající se zpracováním ovoce z ekologického zemědělství. Preferujeme místní dodávky našich plodů a naše džemy vaříme v kotli. Od roku 1973 se věnujeme ekologickému zemědělství a naše výrobky zpracováváme tradičním způsobem, abychom dosáhli co nejlepší kvality při výrobě: ekologických džemů, kompotů, pyré, želé, krémů z švestek a kaštanů. Dále také sušeného ovoce a ovoce v sirupu.
Francie, Villeneuve Sur Lot
...PRUNEAUX DE MENET je specialistou na Pruneau d'Agen, s jádrem, bez jádra, plněné, čokoládové, vínové, v sirupu, v krému, v pulpu bez přidaného cukru. Kontaktujte nás e-mailem na MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Nabízíme sušené meruňky, ananasy, fíky, jahody a mango. Tyto ovoce se přidávají k brusinkám, jablkům, hruškám, broskvím, sušeným papájím, zázvoru a kandovaným kumquatům z naší nabídky, aby...
Francie, Saumur
... kaštanů, likéry z kmínu. GUIGNOLET z ANJOU, saumurské polévky, krémy z vinných broskví, krémy z červeného ovoce, krémy z grepfruitu, triple sec ORIGINAL COMBIER, ROYAL COMBIER. Výrobce sirupů z červeného ovoce, sirupů z ořechů, koření a bylin, citrusových sirupů, exotických sirupů, osvěžujících sirupů. Výrobce bio pálenky, bio sirupů. Pomazánka z karamelu, konfit z šalotky, pomerančové džemy. Návštěva destilérie od dubna do října. Pozor, nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví.
Francie, Beaune
... oblasti pekařství/cukrářství na export a jejím cílem je nabízet vysoce kvalitní ingredience přizpůsobené potřebám nejnáročnějších profesionálů. Nabízíme sortiment, který zahrnuje téměř 500 položek a neustále se obohacuje o nové produkty: aroma, barviva, alkoholy, čokolády, sušené ovoce, v sirupu, kandované, ambientní a mražené pyré, připravené k plnění, laboratorní produkty, cukrářské směsi...
Populární země pro tento vyhledávací výraz