Francie, Ham
... těsto 200 g čerstvého kozího sýra 4 vejce 200 ml tekuté smetany 1 lžíce nakrájené pažitky Sůl a pepř podle chuti Příprava: Předehřejte troubu na 180 °C (350 °F). Umístěte křehké těsto do koláčové formy a propíchněte ho vidličkou. Nadrobte čerstvý kozí sýr na dno koláče. Reference:AR805132 Ean13:3760306805132...
Portfolio (127)
Francie, Dommartin-Lès-Remiremont
...Používáme metodu studené saponifikace, která je zvlášť ekologická. Těsto na mýdlo není vařené, výroba tedy vyžaduje velmi málo energie a umožňuje zachovat vlastnosti olejů. Navíc produkuje mýdla s vysokým obsahem tuku a přirozeně bohatá na zvlhčující glycerin, která jsou velmi jemná k pokožce. Všechny naše produkty jsou vyráběny našima malýma rukama. Z etických důvodů jsou všechna naše mýdla bez palmového oleje. Doprava: Dopis s sledováním nebo Colissimo...
Portfolio (26)
Francie, Le Plessis Trevise
...Tento mixér je univerzální zařízení, které vám pomůže při přípravě pokrmů na bázi mouky, omáček, masa... Je dokonale přizpůsoben pro použití v pekárnách, cukrárnách, řeznictví, pizzeriích, cateringových službách a restauracích, protože dokáže hnětat jak měkké těsto, tak směsi tvrdého těsta, jako je pizza a chléb. Výhody tohoto produktu: - Snadné čištění - Celonerezové provedení - Vhodné pro profesionální použití...
Portfolio (66)
Francie, Challes Les Eaux
... s vysokou viskozitou (až 200 000 cPs). Tento samočisticí filtr, navržený a vyrobený ve Francii, je jednoduchý, robustní a efektivní. Tento průmyslový filtr nevyžaduje žádné spotřební materiály, jako jsou filtrační sáčky nebo filtrační patrony, a je plně automatizovatelný. Je obzvlášť vhodný pro průmyslovou filtraci vodou ředitelných nebo rozpouštědlových barev, procesy v potravinářství, jako jsou těsto, jablečná omáčka nebo čokoláda, nebo jakékoli jiné viskózní produkty.
Portfolio (8)
Francie, Les Pavillons-Sous-Bois
...Těsto na samosu 300 g mouky 100 g rozpuštěného másla 150 ml vody 25 g kukuřičného škrobu Náplň z brambor 2 brambory 150 g hrášku nebo podle výběru 1 cibule 2 lžíce rostlinného oleje 2 stroužky nasekaného česneku ½ lžičky garam masaly ½ lžičky mletého koriandru 1 lžička nasekaného zázvoru ½ lžičky kurkumy sůl, černý pepř ½ citronové šťávy 1 lžička mletého červeného pepře 2 lžíce nasekaného koriandru ½ nakrájené červené papriky...
Francie, Seclin
...60-75 otáček/minutu 2 odnímatelná síta: jemné síto, mlecí síto, na sorbety a másla 6 tryskových nástavců na těsto Regulátor množství dužiny Výkon: 150 W...
Portfolio (5)
Francie, Valence
... pekařských pecí: „MICROTEC“ a „COMPACT“. Řada MICROTEC zahrnuje 29 modelů s plochou pečení od 3,3 m² do 17,1 m², od 3 do 5 pater, od 1 do 2 cest, s 3 možnými šířkami ploch (63 cm, 83 cm a 126 cm) a s 4 různými hloubkami ploch (od 86 cm do 206 cm). Navrženy pro intenzivní, výkonné a reaktivní pečení, tyto pece jsou obzvlášť vhodné pro moderní pekařství (studené a nadměrně hydratované těsto). Řada pecí COMPACT zahrnuje 3 modely s plochou pečení od 2,6 m² do 3,6 m². Konstrukčně podobná pecím MICROTEC, je více přizpůsobena malým výrobám, pečení v obchodech a cukrářství.
Francie, Gisay La Coudre
... s medem, z francouzských mandlí, více medu a minimálního množství cukru, aby těsto drželo pohromadě, s vanilkou z Réunionu… Naše džemy připravujeme v měděném kotli z francouzského ovoce vybraných odrůd pro jejich chuťovou kvalitu, přičemž část cukru nahrazujeme medem. Na podzim 2023 budeme schopni nabídnout řešení pod privátní značkou. Doufáme, že jsme vzbudili vaši zvědavost k zahájení nové spolupráce a že budeme moci potěšit vaše zákazníky!
Portfolio (41)
Francie, Bonneuil Sur Marne
...Křupavé při pečení, stačí naplnit filo a kadaif těstoviny, abyste získali rozmanité a kreativní pokrmy. Díky našim odborným znalostem má naše společnost schopnost reagovat na požadavky našich zákazníků: - Balení v modifikované atmosféře pro optimální uchování, - Odolné těsto, snadné na vaření a křupavé, - Prodej pod značkou distributora díky našemu výkonnému balicímu zařízení, - Vysoká výrobní kapacita, - Sledovatelnost a kontrola kvality v celém výrobním procesu.
Francie, Saint-Germain-En-Laye
Max et Zabou Délices je francouzská rodinná firma, která vytváří OooKies, abychom sdíleli naši lásku k domácí výrobě a opravdové pochoutce! Naším cílem je nabídnout vám originální a chutné sušenky. Vyvinuli jsme naši vlastní tajnou recepturu na těsto na sušenky, do které přidáváme štědré množství náplně. Náš produkt je jedinečnou kombinací tradiční sušenky a křehkého pečiva. Nabízíme naše...
Francie, Hangenbieten
... široké škály výrobních strojů pro potravinářský a farmaceutický průmysl, které vyrábějí produkty jako: - žvýkačka, - toffee a karamel, - vařený cukr, - sušenky, krekry a těsto na chléb, - lékořice, - krmivo pro zvířata, - atd. Příklady strojů, které vyrábíme: - Extrudery a koextrudery, - Intrudery, - Laminace / Stohování, - Výrobní linky „řezané a balené“, - Nepřetržité míchání, - Pilulkový stroj / výroba kuliček, - Chladicí tunely pro potraviny a balicí stroje.
Francie, St Clement Sur Valsonne
... modulární, což nám umožňuje aplikovat naše know-how na různé recepty: listové těsto, slané a sladké křehké těsto, těsto na buchty, což nám otevírá mnoho možností. Nabízíme: PRODUKTY VAL SOANNAN vám přinášejí velmi širokou paletu produktových řešení, která našim koncovým zákazníkům umožňuje pokrýt různé okamžiky jídla, prostřednictvím kvalitní, kulinářské a rozmanité nabídky produktů. Základy quiche, koláčů a slaných a sladkých koláčků, v různých rozměrech a aplikacích. Tato řada mražených syrových produktů připravených k naplnění profesionálem.
Francie, Montréal-La-Cluse
... dokonalou produktivitu a kvalitu sýra. CHALON MEGARD je společnost skupiny BRETECHE a je přítomna po celém světě prostřednictvím dceřiných společností a sítě obchodních zástupců. CHALON MEGARD zkoumá, vyrábí a instaluje zařízení po celém světě pro výrobu sýrů typu lisované těsto, vařené těsto, modré sýry a sýrové speciality. CHALON MEGARD nabízí širokou škálu zařízení a kompletních linek...
Francie, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, nacházející se v Aurillacu, se specializuje na výrobu uzenin. La Maison vyrábí šunky, klobásy, teriny, fritony, auvergneské paštiky a typické uzenářské pečivo, jako je listové těsto s modrým sýrem z Auvergne nebo bramborový koláč. Čerstvé šunky nejsou nikdy zmrazené, jsou solené ručně, suchou solí a podle tradiční auvergneské metody. Sušení a zrání šunek trvá 7 měsíců. Klobásy a salámy jsou vyráběny starým způsobem podle stejného řemeslného umění. La Maison spojuje moderní techniky a tradiční řemeslné dovednosti k výrobě výjimečných produktů.
Vyrábíme a distribuujeme po celém francouzském a evropském území řadu mražených produktů pocházejících z réunionské gastronomie, jako jsou - bouchony, nemy, samosy, těsto na samosy, rybí kuličky, bonbonpiments, kreolské klobásy a uzené klobásy, sarcive, boucané libové vepřové a boucané drůbeží. Dopravu zajišťuje přední chladírenský dopravce na trhu, aby byla zajištěna kvalitní služba. Naše...
Francie, Saint Hilaire de Chaléons
PROCYS vyvíjí, navrhuje a vyrábí automatizované průmyslové zařízení na míru pro potravinářský sektor. PROCYS se specializuje na oblasti jako jsou výroba sušenek, pečivo, listové těsto, čokoláda, cukrovinky... a zasahuje od fáze výroby (trouba, fritéza, formovačka) až po vstup do balicích strojů. PROCYS přizpůsobuje svá řešení požadavkům svých klientů, aby splnila technické specifikace a požadavky...
Francie, Noyal Sur Vilaine
... pracovních zařízení pro zpracování těsta. Historie této rodinné firmy sahá až do roku 1954, kdy byla vyrobena první stroj na výrobu baget Sprint. Tento stroj byl skutečnou revolucí, protože tehdy museli pekaři těsto zpracovávat ručně. Velká výzva: dosáhnout toho, aby mechanický proces zpracování dosáhl stejného výsledku jako tradiční ruční úkony pekaře! Od té doby MERAND neustále rozšiřuje svou...
Francie, Sainte-Marie-Aux-Mines
... (kostky, plátky, škrabky) pro čerstvé produkty - Kostkovací stroje - Řezací stroje pro zrání - Průmyslové řezačky - Dvojité automatické klipovače - Kolagenové fólie - Štěpkovače - Guillotiny - Mlecí stroje - Vstřikovače - Závěsné linky - Linky pro klipování a automatické umístění na tyč - Linky pro balení do síťoviny - Kompletní automatizované výrobní linky pro jemné těsto, zrnitou těsto a suché klobásy - Průmyslové myčky - Hrncové vařiče - Průmyslové mixéry - Vakuové písty - Tvarovací lisy - Reduktory zmrazených bloků - Systémy mytí a dezinfekce - Systémy mytí pro police.
Francie, Toulouse
... strojově nakrájet těsto na kousky (podle restaurace) • Provést tvarování (podle restaurace) • Uložit kousky těsta do nádob Výroba pizz • Zapnout a vyčistit dřevěnou nebo elektrickou pec (podle restaurace) • Pomoučit a rozválet kuličky těsta • Připravit potřebné množství plátů • Nanést omáčku „ve spirále“, zvážit ingredience • Rozdělit ingredience podle objednávek a receptů • Zkontrolovat a...
Francie, ST BARTHELEMY DE BUSSIERE
DUFOUR INDUSTRIE je společnost specializující se na hotové pečivo k plnění. DUFOUR INDUSTRIE vám nabízí kompletní a rozmanitou řadu dehydratovaných produktů: větrníky, babas, listové těsto, křehké koláče, genoise a pusinky.
Francie, Forbach

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play