Francie, Montfort Sur Meu
AVP (EX-BWC EUROPE DISTRIBUTION) je společnost, která distribuuje řemeslné potravinářské produkty, specializující se na distribuci belgických vaflí a směsí k rehydrataci od roku 2011. Naší snahou je představit a zvýraznit kvalitní regionální produkty. Nabízíme širokou škálu produktů: těsto na liégeois vafle, liégeois vafle, předvařené bruselské vafle, palačinky, směsi k rehydrataci (palačinky, ch...
Portfolio (58)
Francie, Montauroux
...Nabízíme systémy pro podávání těsta, které zahrnují dopravník s rozpadacím zařízením a dopravník pro podávání těsta do rotační formovací stroje. Systém podávání těsta přijímá těsto přímo z jednoho nebo více horizontálních míchačů, přepravuje těsto k jednotce pro rozpadání, která rozpadá těsto na malé kousky pomocí 2 skupin rotujících hvězdic. Rychlosti dopravníků a hvězdic jsou nezávislé a řízené...
Portfolio (56)
Francie, Ploërmel Cedex
...Hnětejte všechny své pečené výrobky rovnoměrně, aniž byste něco zbytečně vyhazovali. Ekonomické Žádný odpad (rychlá, přesná aplikace) Ušetřete čas (1 plechovka = 300 pečených výrobků) Pohodlné Hnědnutí je rovnoměrné + listové těsto a koláče zaručeně vykynou Bezpečnost potravin Produkt chráněn před bakteriální kontaminací Kvalita produktu je zachována Aerosol 300g...
Portfolio (52)
Francie, Fondettes
Dobrodružství začalo v roce 2005, myšlenka byla nabídnout materiál pro zdobení dortů jako profesionálové. Několik měsíců kreativity kolem produktů, které byly dosud vyhrazeny pro profesionály, testování a přizpůsobení produktů pro domácí použití vedlo k narození značky ScrapCooking®. Mlsní a kreativní, vymýšlíme zábavné a dostupné produkty pro zdobení všech druhů cukrářských výrobků a domácích sla...
Portfolio (16)
Francie, Olivet
...Hotové těsto na pizzu k rozválení...
Odpovídající produkty
pizzu těsto
pizzu těsto
Další produkty
mouka T55
mouka T55
Portfolio (7)
Francie, Saint Lambert De La Potherie
...Díky vozíku na těsto mohou pekaři nechat své těsto v klidu odpočívat. Vozík na profesionální nádoby je vhodný pro všechny modely kulatých a obdélníkových nádob. Můžete si vybrat mezi vozíkem na těsto s kapacitou 8 nádob nebo 16 nádob. Vozík na těsto je vybaven čtyřmi kolečky, z nichž dvě mají brzdy pro větší praktičnost. Můžete vozík na těsto snadno přesouvat podle svých potřeb. Nabízíme dva modely vozíku na těsto: profesionální vozík s kapacitou 8 nádob o šířce 370 mm a další s kapacitou 16 nádob o šířce 790 mm. Mezera mezi dvěma úrovněmi nádob na těsto je 185 mm. mezi 2 úrovněmi: 185 mm...
Portfolio (188)
Francie, Aulnay-Sous-Bois
VENTEDEMASQUE.COM je francouzský výrobce ochranných masek. Francouzská výroba bavlněných textilních bariérových masek v naší továrně v Île-de-France. Jsme výrobci textilních masek pro profesionály, ale také pro jednotlivce prostřednictvím našeho online obchodu. Výroba a prodej pratelné bavlněné textilní masky. Prodej ekologických textilních masek splňujících specifikace stanovené Afnor a testovan...
Portfolio (129)
Francie, Talant
...Tento set 2 nožů na marcipán je ideální pro snadné krájení marcipánu, fondánu a gumpaste, včetně těch nejmenších dekorací, bez rizika poranění pro uživatele a silikonové formy. Jeho ergonomická rukojeť je velmi praktická s klasickou čepelí. Nožík z vysoce odolného polypropylenu, navržený speciálně pro práci s marcipánem/fondánem díky nelepivému povrchu, aby se těsto nepřilepovalo. Reference: D11 Na skladě: 662 produktů Rozměry: 250 mm...
Portfolio (192)
Francie, Marseille
...Popis produktu: sýr z nepasterizovaného mléka s chráněným označením původu (D.O.P.). Vlastnosti organoleptické: •Vzhled: drsná kůra růžové barvy více či méně intenzivní; těsto má barvu slámově bílé s typickými zelenými žilkami; kůra není jedlá. •Na dotek: konzistence těsta je poměrně měkká. •Vůně: příjemná a lákavá. •Chuť: specifická a intenzivní. Složení: •Celé kravské mléko pocházející z farem...
Portfolio (9)
Francie, Soreze
...Mouka pšeničná typu 65. Tato mouka je určena pro běžné použití v kuchyni, například na chléb nebo na těsto na koláče. Je vyráběna v rámci řízeného zemědělství CRC (Kontrolované Řízené Pěstování). Tento oficiální certifikát přináší řadu záruk: - plodiny jsou pěstovány minimálně 250 m od všech zdrojů znečištění. - žádné chemické ošetření není povoleno, pšenice je uchovávána přirozeně, bez přísad...
Portfolio (195)
Francie, Creissels
Jako návrhář a výrobce zařízení pro sýrařství, Roussel Inox realizuje vaše vybavení s neustálou pozorností k vašim potřebám. Máme solidní znalosti vašeho řemesla sýraře, které jsme získali od profesionálů ve Francii i na mezinárodní úrovni. Chcete obnovit své stroje, zvýšit svou výrobní kapacitu, vytvořit svou dílnu? Společně definujeme pro každé zařízení nejvhodnější rozměry a nejpraktičtější z...
Portfolio (45)
Francie, Saint Laurent Des Arbres
Sonefi je společnost specializující se více než 30 let na výrobu dílů z filcu a technických tkanin. Naše realizace využívají tři hlavní vlastnosti těchto materiálů: - ochrana křehkých produktů během jejich přepravy, - filtrace a odstraňování prachu ze vzduchu, - těsnost procesů. Hlavní produkty zahrnují: - filce pro skleněné a jiné materiály na řezací stoly, - plátna pro houpačky v odpočin...
Portfolio (4)
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
...Cépage : 100% Chardonnay. Elaborace : Macerace slupek po dobu 20 měsíců v nádobě o objemu 5 hl z pískovce, poté lisování a konečné zrání 10 měsíců v sudu o objemu 5 hl na kvasnicích cuvée Altitude. Komentáře k degustaci : Vůně kouřová s tóny destilátů, chuť nabízí veškerou bohatost oxidačních tónů Chardonnay zrajícího na kvasnicích : ořechy, perníkové těsto, kari, med. Živost a hořkost tříslovin přinášejí svěžest tomuto komplexnímu vínu. Podávejte dobře vychlazené. Ročník k dispozici: 2018...
Portfolio (9)
Francie, Saint-Etienne
Francie, Moustoir-Ac
Implantovaná v Bretani, AXION BAKERY CORPORATION se specializuje na prodej profesionálního vybavení a potřeb určených pro pekárny, cukrárny, catering, restaurace a průmysl. Od roku 1993 AXION BAKERY CORPORATION prodává vybavení pro pekárny a cukrárny, stejně jako zařízení pro velké kuchyně pro restaurace. Nabízíme také koncepty pro zřízení pekáren. Vybavení a potřeby, které nabízíme, jsou navrženy...
Portfolio (190)
Francie, LANGEAIS
Specialista na plastové technologie aplikované v sýrařství, Servi Doryl navrhuje, vyrábí a prodává po celém světě formy, bloky forem, srážecí vany, odkapávací misky a mnoho dalších produktů určených k výrobě všech typů měkkých a tvrdých sýrů. Od roku 1972 Servi Doryl vyvíjí jedinečné techniky perforace, tkaní, tvarování a svařování desek a dílů s vysokým výkonem a kvalitou. Formy na sýr a srážecí...
Portfolio (68)
Meteos African Spices Food je moderní a tradiční africký online obchod s potravinami. Nabízíme prodej přírodních koření bez přidaných kostek pro ryby, maso a drůbež pro všechny způsoby přípravy. Jsme dodavatel pro obchody s potravinami. Nabízíme také prodej čerstvých exotických ovocných šťáv na bázi bissapu, baobabu, marakuji, granátového jablka, papáji, ananasu, kiwi, jablka, zázvoru, pomeranče...
Portfolio (32)
Francie, ARGENTON SUR CREUSE
...Fondantní, lehká a masitá, těsto na chou v čisté tradici francouzské cukrařiny, v originálních formátech a příchutích. Profesionalita a know-how Michela Kremera jsou dnes uznávány ve všech distribučních kanálech prodávajících cukrářské výrobky a mezi profesionály v oboru gastronomie: · Pekaři-Cukráři · Pohostinství a restaurace · Catering · Maloobchod Michel Kremer je přítomen všude tam, kde má slovo gastronomie smysl.
Portfolio (5)
Francie, Saint-Omer
...Le Panettone Classique je typický tradiční panettone. Náš panettone má dvojí kynutí trvající více než 48 hodin, je vyráběn pouze s živým kváskem a je plněn rozinkami Sultana a kandovanou pomerančovou kůrou. Těsto je extrémně nadýchané, chuť elegantní, ale silná. Náš klasický panettone je velmi bohatý, ale díky dlouhému kynutí a použití surovin vysoké kvality je extrémně stravitelný. Neobsahuje žádné konzervanty, emulgátory, aromata ani rostlinné tuky. Je to 100% řemeslný panettone, a proto je zcela ručně vyráběn s vášní, podle italské cukrářské tradice od roku 1882. Hmotnost: 750 gramů...
Portfolio (189)
Francie, Faverolles-Sur-Cher
... zpracováváme med s kořením a žitnou a pšeničnou moukou, abychom vytvořili základní těsto. Poté přidáváme čerstvá vejce a kousek másla z našeho regionu pro vláčnost a trvanlivost. Po odměření perníků do jejich dřevěných forem vyrobených v LoiretCher následuje pomalé a jemné pečení. Poté zasloužený odpočinek pro naše perníky, které po dobré noci budou zabalena a odeslána. Čistá hmotnost: 150g Balení: průhledný sáček Doba výroby: 15 dní...
Portfolio (28)
Francie, Montmorot
...Tento sýr Comté je vyráběn z plnotučného mléka, což zajišťuje krémovější a propustnější těsto, tedy bez otvorů (dírek). Celkově bude kolo sýra s touto etiketou zrající minimálně jeden rok v sýrárně. Tyto sýry jsou vyráběny výhradně z trávy, což znamená, že v létě (od května do listopadu podle let) stáda pasou na loukách Franche-Comté.
Portfolio (18)
Francie, Montreuil
... odporů pro křupavé těsto. Vyhřívací odpory pro výrobu churros, odpor pro smažení churros, koblih, výroba na míru odporů pro fritézy, regulační skříňka jednofázová nebo třífázová s termostatem, bezpečnostním termostatem, kontrolkou + kabelem...
Portfolio (47)
Francie, La Ville Aux Dames
...Toile Pâtissière - Teflonová pečící podložka. S silikonovým skleněným vláknem. Multifunkční: odnímatelná pracovní plocha a pečící podložka. Ideální pro všechny vaše přípravy (sušenky, cookies, éclairs, větrníky, ale také pro vaše slané pokrmy, jednohubky, listové těsto...) Ekonomická, tato opakovaně použitelná podložka vám ušetří používání papírových pečících listů! Velikost: 400x600mm...
Portfolio (48)
Francie, Griesheim Sur Souffel
... cukrářských výrobků a čokolády. Kvalita a preciznost jsou zaručeny. Najdete zde také vše potřebné pro práci s těstem: válečky, metly, kráječe těsta, vykrajovátka atd... Dále vám poskytujeme vše potřebné pro snadnou přípravu raviol. Nakonec vám nabízíme sekci "pizzerie", kde najdete pizza lopaty, pizza plechy, kráječe a profesionální skladovací boxy pro vaše těsto!
Portfolio (8)
Francie, Choisy Le Roi
...TWIN CHEF LCD" byl vytvořen, aby vyhověl požadavkům cukrářů a zmrzlinářů, kteří chtějí rychle a v malém množství vytvářet své vlastní výrobky, aby měli vždy čerstvý produkt. Extrémně flexibilní, umožňuje získat zmrzliny, sorbety, stejně jako širokou škálu produktů: krémy, ganache, čokoládové těsto, džemy, ovocné želé atd., což operátorovi dává svobodu vyjádřit svou vlastní fantazii a vytvářet lahodné pochoutky. Kapacita / Výroba: Cyklus 2,5 až 8 kg Napětí: Třífázové 400 T+N Výkon: 11 kW Kondenzátor: voda Výška: 138 cm Šířka: 60 cm Hloubka: 77+33 cm Čistá hmotnost: 375 kg...
Portfolio (30)
Francie, Arles
...Konservy Guintrand Bez předvaření jednoduše rozetřete omáčku Pizzaprêt’ na těsto. Obohaťte ji podle své chuti černými olivami, ančovičkami, sýrem nebo šunkou a pečte v horké troubě. Ingredience: rajčata (88 %), cibule (5 %), cukr, olivový olej (1 %), slunečnicový olej, modifikovaný kukuřičný škrob, sůl, aromata, koření.
Portfolio (142)
Francie, Saint Mard De Réno
...Malý špalda, také nazývaný „engrain“, je známý svou nízkou hladinou lepku. Obsahuje více rostlinných bílkovin než většina ostatních obilovin. Díky svým 8 esenciálním aminokyselinám pro organismus a pomalým cukrům je malý špalda skutečným zdrojem energie. Engrain, ideální náhrada za pšeničné zrno! Použití: jako náhrada pšeničné mouky pro vaše pečivo, palačinky, koláčové těsto nebo pro vaše chlebové těsto, když je smícháte s pšeničnou moukou pro podporu kynutí.
Portfolio (15)
Francie, L'union
...Naše ingredience pro catering přinášejí řešení, která pomáhají zvládat a korigovat hlavní problémy, se kterými se profesionálové v oboru setkávají (fenomén smrštění, objem, konzervace,…). Nabízíme tři řady ingrediencí pro tuto kategorii produktů: - Zlepšovače, které pro listové těsto nebo těsto na pizzu výrazně snižují fenomén smrštění, zatímco zvyšují objem a trvanlivost konečného produktu...
Portfolio (12)
Francie, Bidart
...Churros od Maison Caudalie: lahodné zakřivené koblihy! Syrové těsto, připravené k fritování (bez předchozího rozmrazení) v oleji při 200°, dokud nezískáte dokonale zlatavou a křupavou koblihu. Autentické churros "originál", jak je najdete na jihu Španělska, je třeba osladit (po fritování) v cukřence, jak se to dělá na poutích, budou křupavé, chutné a měkké uvnitř. Mražené koblihy, v balení po 2...
Portfolio (59)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play