Francie, Geispolsheim
...Fermentační proces trvá mnohem déle a probíhá při nižší teplotě než u hroznové šťávy. To zachovává zdravé složky v šťávě z granátového jablka a dodává bohatou a ovocnou chuť a aroma. Polosladké víno z granátového jablka NRAN má kaštanovou barvu, příjemně kyselou chuť a aromatickou vůni. Na patře je ovocné a výrazně pikantní. Tanniny jsou na měkké straně. Dozvuk je dlouhotrvající, s bujnými bobulemi a granátovým jablkem. NRAN je osvěžující koktejlové víno podávané mírně vychlazené. Doporučuje se pít NRAN s měkkými sýry, ovocem a dezertem.
Portfolio (138)
...Jste profesionál v oblasti potravin a lákají vás červené olivy Cerignola v 1,8 kg sklenici? Červené olivy Cerignola se podávají jako předkrm. Mohou také doplnit antipasti, sýry a uzeniny. Složení: Olivy (58%), voda, sůl. Antioxidant E300. Regulátor kyselosti E270. Barvivo E127. V továrně na výrobu se manipulují následující alergeny: celer, lupiny, rybí deriváty, mléčné deriváty, ořechy...
Portfolio (145)
Francie, Jarnac
... konzumován ve sklenici balónu, ale pro ocenění bohatství jeho aromat doporučujeme sklenici tulipán. Jeho tvar umožňuje aromatům plně se rozvinout a dominovat alkoholu. Vyzkoušejte to s těmito dvěma typy sklenic, rozdíl bude zřejmý. Spojení s pokrmy: Aroma a vůně Courvoisier Napoleon se dokonale spojují s výraznými sýry, jako je Parmezán, nebo s lehčími, jako je Beaufort nebo Gruyère. OCENĚNÍ DVOJITÁ ZLATÁ MEDAILE San Francisco International Wine Competition 2007 STŘÍBRNÁ MEDAILE International Wine and Spirit Competition 2006...
Portfolio (12)
Francie, Saint Lambert De La Potherie
...Tato zvonková cloche + talíř je ideální pro sýry nebo cukrovinky. S talířem z polyethylenu a skleněným víkem můžete snadno udržovat dokonalou hygienu pod touto clochou na sýry. Do této clochy můžete umístit jak sýry, tak vaše cukrářské přípravy. Průměr: 280 mm Rozměry: 350 x V 130 mm...
Portfolio (188)
Francie, Ostwald
... těchto „dobrých“ esenciálních mastných kyselin, které naše tělo nedokáže vyrobit. Doporučení k použití: neohřívat! Používejte za syrova na studená i teplá jídla (zálivky, pesto, saláty, ryby, chlebíčky, čerstvé sýry, zeleninu, rýži, těstoviny, maki ...) Také se používá jako bio kosmetická surovina. Skladování: chránit před světlem a teplem, po otevření uchovávat v chladu (lednice nebo >15 stupňů) a...
Portfolio (12)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... několik let. Krásné ovocné víno se savojským charakterem, které skvěle doplní pierrade nebo kvalitní sýry ze Savoie! Obsah: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: Mondeuse AOC: Savoie Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2027 Teplota podávání: 14-16°C...
Portfolio (321)
...Tuning mytí BC 29 C. Kompaktní, ideální pro omezené prostory. Rychlost mezi 80 a 120 koši za hodinu. Ideální pro mytí: • Koše všech rozměrů • Silikonové formy • Palety • Malé zařízení • Sýry… LHM vás provází vašimi projekty mytí, hygieny a manipulace. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.
Portfolio (10)
Francie, Saint Romain La Motte
...Pálivá paprika d’Espelette A.O.P. je červená paprika s ovocnými tóny a výraznou, ale jemnou pálivostí, která je typická pro francouzskou kuchyni, zejména pro kuchyni baskickou. Jelly z pálivé papriky d’Espelette je sladký a voňavý kondiment, který připomíná rybízovou želé s mírně pikantním nádechem, a skvěle doplní vaše maso, sýry a foie gras. Je to hlavní produkt Sartha na konci tohoto roku...
Portfolio (30)
Francie, Fayl-Billot
...Kulatý talíř s proutěným poklopem D.35. Chraňte své sýry, ovoce a dezerty. Materiál: Přírodní bílý oloupaný proutí Vnější rozměry: D. 36 cm - V. 18 cm Původ: Francie...
Portfolio (190)
Francie, Auxerre
...Bouche ovoce s výraznou koncentrací a příjemnou svěžestí díky jemným kořeněným tónům Doporučení k jídlu: uzeniny, červené maso, zvěřina, sýry s tvrdou nebo měkkou kůrou Vinifikace: Po ruční sklizni je víno umístěno do malých sudů, které umožňují rychlé usazení kalu a mikro-oxygeneaci. Tyto dva aspekty vedou k vylepšení tříslovin a nabízejí víno typické pro tuto apelaci, s kvalitou Troisième...
Portfolio (190)
Francie, Parnac
...Flexibilní a ovocné. Šaty granátového jablka vyjadřují aroma červeného ovoce: černý rybíz, ostružiny, červený rybíz, třešně, fialky s pečlivě dávkovanými flexibilními tříslovinami. Podávejte: 15 - 16 °C. Doporučené jídlo: Jako aperitiv s jedním typem, s některými masnými výrobky, grilováním, středomořskou kuchyní, saláty, sýry.
Portfolio (4)
Francie, Neuve Maison
... obaly mají výhodu, že jsou připravené k použití, protože nevyžadují žádnou montáž. Potažený plastový karton je obzvlášť užitečný pro: - Transport potravinářských výrobků bez nadměrného balení - Transport čerstvých a vlhkých potravin - maso, mořské plody, sýry - Průmyslovou výrobu, kde prach představuje problém kvality.
Portfolio (3)
Francie, Fraisse Des Corbieres
...Vinařství Cardona zde přináší svou adaptaci, přičemž zachovává historickou konzistenci: výběr nejlepších vín z terroiru Corbières, silně aromatizovaný med z garrigue a výběr orientálních koření. Konzumuje se chlazené na 4 °C, dokonce i ledové, jako aperitiv, s sýry, dezerty nebo jako večerní víno.
Portfolio (10)
...„Císař“, plné, sladké bílé víno s nádhernou, jemnou a elegantní vůní, která obklopuje nos a naplňuje ústa. Ideální jako aperitiv, skvěle doplňuje foie gras, sýry a dezerty. Odrůdy: 100% Gewurztraminer Srážky: 550 mm/rok Věk: 40 let Zrání: 8 až 9 měsíců ve stoletých sudech Alkohol: 12,5% Cukr: 25 g/L Celková kyselost: 2,5 g/L Teplota podávání: 8-10°C Skladovatelnost: 10 let...
Portfolio (36)
Francie, Paris
... francouzská vína. Vylepšete si zážitek o talíř sýrů nebo uzenin, které si můžete vychutnat při popíjení. - Ochutnejte šest vín z různých regionů Francie, jako jsou Bordeaux, Sancerre a šampaňské - Naučte se nejlepší techniky degustace od svého odborného průvodce - Objevte, jak se šampaňské vyrábí a co ho činí tak výjimečným - Vychutnejte si francouzské sýry a kvalitní uzeniny k doplnění vašeho vína (pokud je tato možnost vybrána)...
Portfolio (17)
Francie, Lys Haut Layon
...Likérové Doporučení k jídlu a vínu: Perfektně doplní foie gras, podáváme ho s modrými sýry a čokoládovými dezerty. Může být podáván i samostatně jako digestiv. Skleničky s hruškami a foie gras, taštičky s foie gras a čokoládové pěny. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Francie, Nousty
...V našich džemech z kyselých třešní najdete veškerou radost z celého ovoce, které skvěle doplní zejména dobré místní sýry... Džem z kyselých třešní se perfektně hodí k Crottin de Chavignol, Pouligny St Pierre (AOC kozí sýr z Berry) nebo k výraznému ovčímu sýru z Pyrenejí...
Portfolio (4)
Francie, Rouvres Les Vignes
... vínovosti, přičemž si zachovává určitou svěžest v závěru. Naše cuvée dokonale doplní bílé maso i vaše grilování. Také harmonicky doplní lososa s mandlemi nebo sole s omáčkou armoricaine. Sýry z kozího mléka budou také věrným společníkem. Nakonec CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Rosé pozvedne vaše dezerty na bázi červeného ovoce.
Portfolio (4)
Francie, Brissac Loire Aubance
...delikátní aroma červeného ovoce, černého rybízu a rybízu. Příjemná a vyvážená struktura. POUŽITÍ S JÍDLEM: Uzeniny, červené maso, jemné sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ: Mezi 15 a 17 °C. Kartón po 6 lahvích o objemu 75 cl.
Portfolio (12)
Francie, Levallois Perret
...Brunet a tvrdý, sušený na slunci, tento květový pupen hřebíčku je koření s pikantní a horkou chutí. Použití hřebíčku v kuchyni: Hřebíček se používá k ochucení šunky, pomerančů nebo cibule. Ale také se hodí k dochucení mnoha pokrmů. Je to ideální koření pro vaše uzeniny, sýry, zeleninu a pečivo. Velmi dobře se kombinuje s skořicí nebo muškátovým oříškem. Přínosy hřebíčku: Hřebíček se používá k...
Portfolio (28)
Francie, Ham
... ideální pro dochucení vašich různorodých salátů, čerstvé zeleniny a letních pokrmů. Její jemná rovnováha chutí se harmonicky spojuje s mnoha ingrediencemi, jako jsou čerstvá zelenina, zelené saláty, sýry a drůbež. Před použitím důkladně protřepejte láhev, abyste dobře smíchali ingredience a uvolnili všechny chutě. Velmi nám záleží na kvalitě našich produktů. Vinaigrette La Picarde je připravena z vysoce kvalitních ingrediencí, pocházejících z ekologického zemědělství. Reference: AR805811 Obsah: 250ml...
Portfolio (127)
Francie, Carquefou
...Kompletní sortiment pečeně: tradičně uzené, Orloff, lesní styl, kozí sýr a konfitované rajčata, tři sýry, švestky-meruňky, tartiflette, A také marinované maso: mexické žebírka, provensálské atd.
Francie, Saint Cannat
... hodí k exotické kuchyni, jako je kuřecí chop suey, pikantním pokrmům a samozřejmě k pěknému talíři s sýry!","WINEMAKING":"Vinařství\nHrozny jsou sklizeny ručně, tříděny a zbavovány stopek, aby se provedla tradiční fermentace s macerací, která trvá přibližně 5 týdnů; alternativní metodou je také karbonická macerace.\nVíno zraje po dobu 18 měsíců (12 měsíců v sudech a navíc 6 měsíců v tancích).","GRAPES VARIETIES":"ODRŮDY HROZNŮ\nSyrah 50%\nGrenache 40%\nMourvèdre 10%"}...
Portfolio (46)
...Popis chladicí vitríny na stěnu 100 pro másla, vejce, sýry, hloubka 80 cm Vestavěná jednotka Neonové osvětlení 4 police o hloubce 38 cm, nastavitelné na výšku + základna Noční závěs Barva bočních panelů Šedá Vyberte barvu spodního a horního pásu čelní strany (pouze jedna barva) Další verze na vyžádání e-mailem: commerce@synergies-arc.com...
Portfolio (50)
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Francie, Mamirolle
Automatické řízení transformace mléka na sýr (práce v nádobě): ohřev, zrání, srážení, krájení, míchání. Zakázková výroba sýra od malé po velkou kapacitu.
Portfolio (29)
Francie, Marseille
... produkty: - Mléčné výrobky (sýry, jogurty, mléko, smetana...), - Uzeniny a solené výrobky, - Cukrářské a pečící výrobky, - Halal produkty, - Potravinářské zboží, - Mořské plody, - Mražené výrobky. Můžeme vám nabídnout různé řady potravinářských produktů. SOMEXPORT je vaším partnerem v exportu. Skutečně vás doprovázíme, abychom vám představili nejlepší produkty z každého regionu...
Francie, Pledran
... udržitelný. Moduly mohou být přizpůsobeny pro všechny typy výroby: - Porážka / vykuchání / sušení všech drůbežích a králíků, - Balení do fólie / do vaku / uzavírání, - Zpracování a hotové výrobky, - Hotová jídla (vaření, hrnec, autokláv …), - Zpracování mléka na sýry, nápoje, jogurty … - Balení a skladování atd. Otisk firmy je design, protože obchod musí být atraktivní, ale také použití vysoce...
Portfolio (7)
Francie, Le Busseau
La Fromagerie Cap'ré, nacházející se v departementu DEUX-SEVRES, je rodinná firma, která je zároveň zemědělci a výrobci. S přibližně 1 600 kozami jsme schopni vyrábět a prodávat 60 tun sýrů z kozího mléka. Jsme výrobci farmářských sýrů vyráběných z mléka koz z naší farmy. Můžeme vyrábět tvaroh (čerstvý sýr) v syrovém, termizovaném nebo pasterizovaném stavu, s požadovaným obsahem sušiny, stejně ja...
Francie, Lognes
... automatizacemi pro každou technickou specifikaci vyvinutou ve Francii, zejména pro tavené sýry, teplé nebo studené emulze či hotová jídla... Technologové vám mohou pomoci vyvinout receptury a ověřit je průmyslovými zkouškami v našem výzkumném a vývojovém centru. Zajišťujeme poprodejní servis v češtině pro všechny naše stroje s významným skladem náhradních dílů v Lognes (77) a díky naší vzdálené...
Portfolio (32)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play