Francie, Castelnaudary
...Fazole lingoty původem z Francie, omáčka (na bázi vepřového masa, koření, zeleniny, česneku, rajčat), sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Můžete je přidat do kastrůlku nebo je jednoduše podávat k masu. Zkuste je nalít do mísy s pečeným kuřetem na konci vaření. Vařené fazole: jednoduchý recept, ale tak dobrý!
Portfolio (37)
Francie, Auros
...klobásu perche, rolovanou ventrèche (francouzská pancetta) a plochou. Také vyrábíme vařené uzeniny: domácí česnekovou klobásu, basque paštiku s pimentem d'Espelette, naši slavnou paštiku babičky (s koňakem, smetanou a malými houbami), vařený šunkový koleno, boudin s masem béarnais, galabar boudin a boudin brasse s masem, terinu z vepřových nohou. Kromě toho vyrábíme marinované maso na grilování, jako je náš slavný šunkový steak ve stylu Lomo a čerstvé klobásy.
Portfolio (31)
Francie, Carquefou
... * Vysoce kvalitní vařená šunka bez kůže * Vysoce kvalitní vařená šunka s kůží * Vařený roastbeef * Venkovská paštika v terině * Pečená slanina * Foie gras paštika v terině * 1/2 vařené slaniny * 1/2 uzené slaniny starým způsobem...
Francie, Ploufragan
...Úsilí vynaložené na výrobu vedlo k vytvoření technických specifikací pro zpracování na vařené a čerstvé uzeniny: klobásy, venkovský paštik a šunku. Mezi uznávané firmy, které se pyšní svým uměním, patří Fermiers d’Argoat: BIGARD v Quimperlé (29), TALLEC v Bannalec (29), Jean Stalaven v Hillion (22), Maîtres Jacques v Rennes (35), Charcuterie du Blavet v Kervignac (56), ABC Industries v Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) a Herta v Illkirch (67).
Odpovídající produkty
Uzenářství
Uzenářství
Další produkty
VEJCE
VEJCE
Portfolio (4)
Francie, La Fouillade
... rozvoj. U nás je chov prasat a výroba piva v dokonalé synergii. Zbytky z procesu vaření slouží jako zdroj krmiva pro naše zvířata, zatímco prasata přispívají k výrobě kvalitního kompostu pro obohacení našich zemědělských pozemků. Ochutnávka naší biologické vepřové uzeniny je zážitek, který nenechá nikoho lhostejným. Naše piva BEL’ AVEY jsou výsledkem našeho závazku k autentickému řemeslnému vaření...
Portfolio (11)
Francie, Charmes-Sur-Rhône
Výrobní jednotka ANTARTIC II INGRÉDIENTS byla založena v roce 2002 za účelem dodávky technologických směsí pro potravinářský průmysl: obalování, uzeniny (nakládané produkty, vařené uzeniny, syrové uzeniny, sušené uzeniny), želé, marinády, omáčky a základy omáček, aroma, aroma pro snacky, přírodní aroma, koření na klobásy a merguez, kulinářské pomůcky, etnické produkty a celou řadu sladkých směsí...
Francie, OSSES
...Situovaná v Baskicku, společnost ARNABAR se specializuje na výrobu foie gras a baskických produktů. Takže vyrábí a prodává následující regionální produkty: blok foie gras, celé foie gras, polovičně vařené foie gras, kachní konfit, axoa, baskické recepty, paštiky a rilletes, klobásy, uzeniny, piment d'Espelette, vína a nápoje z Baskicka, sladké speciality, mořské plody atd. ARNABAR také nabízí gurmánské dárkové balíčky, které mohou být darovány jako firemní dárky.
Francie, Scherwiller
FESIA je společnost se sídlem v Scherwilleru. Nabízí dodávky a vybavení pro potravinářský průmysl. Distribuuje zařízení pro řeznictví, uzenářství, jatka a průmyslové uzeniny: vysokorychlostní kráječe na vařené maso pro potravinářský průmysl, zařízení na uzení masa, nábytek pro pohostinství: vyhřívané vitríny na potraviny, kovový nábytek pro hotely, kovový nábytek pro restaurace. FESIA také nabízí...
Od roku 1874 naše rodinná společnost neustále sleduje trendy INOVACE, čímž se nám podařilo transformovat tradiční regionální uzenářské výrobky na současné produkty, které jsou uznávány a oceňovány v mnoha evropských zemích. Naše dvě výrobní zařízení v Burgundsku nám umožňují oddělit naše výroby: na jedné straně suché speciality vyráběné v pohoří Morvan a na druhé straně vařené speciality vyráběné...
Francie, Barbentane
Jsme výrobci řemeslných uzenin již 7 generací. Naše uzeniny jsou vyráběny ručně každý týden, aby byla zajištěna čerstvost našich produktů. Bez konzervantů a barviv vám nabídnou chutě našeho regionu. Sušené uzeniny: klobása z býka, rolovaná slanina.....atd. Vařené uzeniny: hlava sýr, andouillettes, caillettes, atd. Naše grilované pokrmy: andouillettes, klobásky (paprika, jehněčí s mátou, bazalkou atd.)...
Francie, Servas
... surovin, sledovatelnosti produktů a našem průmyslovém know-how. Naše produkty jsou přímo inspirovány recepty z regionu Bresse a vyráběny s pečlivě vybranými ingrediencemi. Vyrábíme šunky, černé a bílé klobásy a mnoho dalších uzenářských výrobků, jako jsou hlavy sýrů, Bressan civiers, vařené klobásy z Lyonu nebo andouillettes.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play