Francie, Luitré-Dompierre
Založena s vášní pro dokonalost a závazkem k kvalitě, CBViandes-Distri je obchodní společnost s masem, která je známá svými prvotřídními produkty a výjimečným zákaznickým servisem. Vynikáme naším odhodláním poskytovat širokou škálu pečlivě vybraného masa, abychom vyhověli různorodým potřebám naší klientely. V CBViandes-Distri je naším posláním poskytovat vám produkty nejvyšší kvality, přičemž dod...
Portfolio (37)
Belgie, Waterloo
...Bife de Vacío Bavette Vacío Flank steak Flank steak Bavetta Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teploty skladování: Chlazené -1º/+2º a mražené -18º Druh: Bovin Kvalita: Hovězí vysoké kvality Trvanlivost: Chlazené 120 dní / Mražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 0,5 až 0,65 kg Kalibr: Bez kalibru...
Portfolio (46)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. je společnost s více než 58 lety zkušeností v oblasti obchodování a distribuce čerstvého masa, specializující se na produkty z iberského vepřového masa. Od svého založení v roce 1952 si udržuje stálý závazek k inovacím a kvalitě, přizpůsobujíc se potřebám trhu a svých zákazníků. Naše evoluce nám umožnila optimalizovat naše zařízení a postupy, čímž zajišťuje...
Portfolio (15)
Rumunsko, Botosani
...Silverside je druhý kus hovězí nohy a je štíhlejší než topside. Stejně jako ostatní kusy, polovina silverside může být vařena v páře nebo pečena v troubě. Zároveň je steak z poloviny silverside stejně chutný jako guláš nebo dušené maso z hovězího masa nakrájeného na malé kousky.
Portfolio (23)
...Hovězí bránice, nebo také skirt steak, je jemná a chutná, což ji činí ideální pro grilování nebo rychlé smažení. Její bohatá hovězí chuť obohacuje pokrmy o silnou chuť. Tento kus masa je perfektní pro ty, kteří si užívají chuťově výrazný steak. V Direct Meat Service Sverige AB zajišťujeme, že každý kus hovězí bránice je pečlivě zpracován, aby si udržel svou přirozenou chuť a nutriční hodnotu, což...
Francie, Charvieu Chavagneux
Francie, Reims
Spojené arabské emiráty, Dubai
Lotyšsko, Smiltenes
...Erle vytváří neutrální, vyvážený kouř, který je již dlouho oblíbený mezi sportovci pro uzení lososa, pstruha, mořských plodů a vlastně všech ostatních druhů masa. Díky neutrálním vlastnostem olše se skvěle kombinuje s jinými druhy dřeva, zejména ovocným dřevem. Pokud používáte olši na maso jako steak, žebra a hovězí hrudí, smíchejte olši s našimi ovocnými dřevinami, jako je jabloň a třešeň...
Portfolio (171)
Belgie, Beringen
...Náš hovězí steak Rib Eye ve velkém balení je známý tím, že má více chuti. Náš steak Rib Eye je vždy plný šťavnaté chuti. Vždy čerstvě připravený našimi zručnými řezníky, maso je pečlivě krájeno ručně, aby mělo tu správnou velikost. Všechny naše steaky jsou pouze té nejlepší kvality, což nám umožňuje zaručit nejvyšší standardy. Hledejte dál než náš prémiový steak Rib Eye! Kupujte od nejlepších online řezníků Country Food Services. Máme také řadu dalších steaků, které vyhovují potřebám našich zákazníků, pokud náhodou hledáte něco, co není uvedeno v našem online obchodě. Rádi vám pomůžeme.
Portfolio (189)
Rakousko, Königsdorf
...Blade steak pochází z lopatky. Je to univerzální kus masa, který lze grilovat a smažit na pánvi, krájet na proužky a restovat nebo nakrájet na kostky pro pomalé vaření v dušeném pokrmu.
Francie, Lyon
...původ VBF nebo Francie nebo EU ... Příklady kusů: - Flank - Kloub - Flap - Skirt - Ocas - Visící steak - Hrudník - Játra - Flap - Entrecôte - Chuck - Pavučina...
Portfolio (51)
Spojené království, London
...Carcasa a půlcarcasa zmražená Corte / Cut Picanha / Hovězí svíčková Coxão duro / Hovězí plec Coxão mole / Hovězí kýta Lagarto / Hovězí kulatý Alcatra / Hovězí zadní Patinho / Hovězí koleno Maminha / Hovězí ocásek Filé mignon / Hovězí svíčková (s noix) Contra filé / Hovězí steak - zmražený Capa de filé / Zmražený kryt kostky Acém / Hovězí plec (s kostí) Vazio / Hovězí břicho Costelas / Hovězí žebra (s kostí) Paleta / Hovězí plec (s kostí) Peito / Hovězí hrudník (s kostí) Pescoço / Hovězí krk (s kostí) Osso buco / Osso buco (s kostí) Carne moída / Mleté hovězí Rabo de bovino / Hovězí ocas...
Itálie, Castellazzo Bormida (al)
... rovnováhu. Kulinární Aplikace Tartufo Bianco Prima Scelta Tartufo Bianco Pregiato Prima Scelta je dokonalou ingrediencí pro vytváření nezapomenutelných pokrmů: Těstoviny a Risotto: Ideální pro obohacení prvních chodů svým nezaměnitelným aroma. Vybrané Maso: Perfektní pro doplnění vzácných kusů, jako je filet nebo hovězí tatarský steak. Gurmánské Předkrmy: Přidává sofistikovaný dotek na bruschettách...
Portfolio (34)
Německo, Berlin
... Morková kost tyč TK Morková kost řezaná 5 cm TK Hrudník bez kostí Hrudník bez kostí - PAD Kus bez kostí 80/20 Kus bez kostí 70/30 Bavette PAD Flank steak PAD Hovězí zpracované masné výrobky R1 úseky 98/02 úseky 95/05 úseky Hovězí zadní čtvrtě kusy Kolen 3´ řez Horní šál s víkem 8+ Horní šál bez víka Horní šál bez víka - PAD 3-5+ Dolní šál s rolí Dolní šál bez role se šlachou Dolní šál bez role bez šlachy...
Portfolio (10)
Nizozemsko, Enschede
...(mleté, tatarák) Flat Iron Steak – Sukade Filet Mignon- Ossenhaas (špička ossenhaas) Fillet- Ossenhaas, hovězí steak Hanger Steak (nebo Butcher’s Tenderloin)- longhaas Mock Tender- Plecová špička Prime Rib- Côte de Boeuf Round- Hovězí horní stehno Rump Cap- Hovězí zadní, Picanha Rump Steak- Hovězí steak Short Loin- Tenoučká svíčková Shoulder Clod- Květová část (Carpaccio) Sirloin- Hovězí svíčková Skirt Steak- Střední žebro, Omloop Tenderloin- Ossenhaas Top Round Steak- Kolečkový steak...
Portfolio (10)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...Biologický mletý steak s nízkým tlakem, řeznický styl, vyrobený z biologického hovězího masa. 100% svalovina, bez kostí, očištěná, bez nervů a ručně odtučněná, obsah tuku ≤15%. Hmotnost: 10x100g...
Portfolio (184)
Finsko, Turku
...Velký steak s kostí, který dodává steaku při vaření další chuť. Naše hovězí maso z volného chovu má záruku kvality A+, která překonává očekávání v chuti, kvalitě, čistotě a jemnosti. Naše hovězí maso je bez hormonů, chemikálií a je halal certifikováno. Tato oceněná hovězí dobytek je chována v jihovýchodní Austrálii, běžně známé jako "zelený pás" díky svému bohatství na srážky a trávu. Dobytek je...
Portfolio (177)
Francie, La Garde
...Navrhujeme kvalitní mražené hovězí maso Halal třídy A. Původ z Brazílie. Certifikovaná továrna ISO + CE. Bezpečné zásobování. Přímý výrobce, bez zprostředkovatelů. V našem katalogu naleznete kompletní sortiment mražených hovězích částí: Hřbetní žebra, Kulatý tip, Steak z kulatého tipu, Hovězí carcase, Krátká žebra s kostí, Krátká deska s kostí, Pečeně s kostí, Ribeye s kostí, Žebra bez kosti...
Portfolio (3)
Francie, Le Puy Ste Reparade
...pražená káva - Dojezd: sametový s náznaky jemného koření Spárování - Pečená jehněčí kýta po provensálsku - Králík na královský způsob - Divoké prase na ragú - Hovězí steak / Grilovaná telecí žebra - Čokoládový dort...
Portfolio (17)
Francie, Auxerre
...bisoní dušené maso, hamburger, hovězí ocas na rajčatech, quiche s krvavým pudinkem a jablky, steak s hranolkami Vinifikace Techniky vinifikace v Domaine kombinují nejmodernější procesy a respekt k určité tradici Bordeaux. Fermentace probíhá v termoregulačních nerezových tancích Balení: Karton 6 lahví po 50cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Ročník: 2001 Odrůda: Sémillon Pěstování: Řízené Label: Appellation d'Origine Contrôlée Reference: Zlatá medaile...
Portfolio (190)
Španělsko, Riudellots De La Selva
... referencí pocházejících z hovězího, vepřového, ovčího a kozího masa, jako jsou: * Hovězí: kalibrovaný steak, entrecôte, líčka, svíčková, ocas, ossobuco,... * Vepřové: hřbet krájený na 5 mm, střed žebírka, koleno, tajemství... * Ovčí a kozí: krájené kotlety, plece,... * Zpracované: 100% hovězí hamburgery, masové kuličky, mleté maso, butifarra,... * Konfitované (4. generace): vepřová líčka, vepřové koleno, hovězí žebra, vepřová žebra, vepřové nožičky,...
Francie, Le Plessis Robinson
...entrecôte, T-bone, hovězí steak, faux-filet, hovězí žebra, tomahawk, plátky žeber, bavette, tende de tranche atd. Grand Caractère používá technologii Skin Pack pro své vaničky, která nabízí delší trvanlivost než klasické balení. Výjimečné maso pro profesionály v gastronomii: restauratéry, řemeslné řezníky, velkoobchodní potravinářské distribuční společnosti. Aby Grand Caractère přiblížil nejlepší maso co největšímu počtu lidí, nabízí výběr svých mas v odděleních LS a tradičních GMS.
Portfolio (9)
Rumunsko, Constanta
...Aorta, Jazyk, Bránice, Játra, Šlachy, Mask, Čenich, Střevo, Tuk, Ledvina, Játra, Srdce, Penis... Také poskytujeme vysoce kvalitní a prémiové telecí, mladé býky a hovězí značky "BOVERO", ve které vám nabízíme nejlepší prémiové kusy a steaky: Filet Mignon, Ribeye Steak, Top Sirloin steak, Striploin Steak, Rumpsteak. Kromě čerstvého a mraženého jehněčího, ovčího a kozího masa; Celé karikasy Celá...
Portfolio (1)
Španělsko, Vallecas
Chcete rychle, pohodlně a bezpečně nakoupit maso online? V Discarlux se specializujeme na prodej masa té nejlepší kvality. Jsme odborníci na hovězí maso z domácích a evropských zvířat. Nikdy nebylo snazší nakupovat gurmánské maso online. Pokud hledáte maso online za nejlepší cenu a kvalitu, podívejte se na náš internetový obchod. Nabízíme nejlepší produkty: hovězí steak, hovězí svíčkovou, hovězí hamburgery, sušené maso, chorizo, krvavá klobása a mnohem více. Discarlux, vaše důvěryhodná webová stránka pro prodej masa s doručením domů.
... z 100 % hovězí, které pochází výhradně z EU certifikovaných jatek a z 90 % z německých farem. Výroba všech produktů probíhá samozřejmě podle směrnic EU a s ohledem na koncept HACCP v našem vlastním podniku. Dále jsou naše masné výrobky od porážky, výroby až po dodání zákazníkovi certifikovány jako „HALAL“. Stojíme se svým jménem a angažovaným týmem za spolehlivou dodávku a prvotřídní kvalitu AKSER.
Německo, Düsseldorf
... samozřejmostí. Zřeknutí se umělého turbo-růstu zvířat také. To vše mohou zajistit pouze renomovaní chovatelé a farmy - právě s těmito dlouholetými partnery Albers důvěrně spolupracuje. Tento požadavek zakládá skutečnou masnou kulturu, která produkuje gurmánské maso pro ultimátní chuťové zážitky. Přesně to pravé tedy pro exkluzivní gastronomii, která miluje Wagyu steak, Nebraska Beef a zejména originální Kobe od Albers - ale také pro koncového zákazníka, který může nakupovat přímo v online obchodě.
Německo, Neuss
... obsahují informativní blog, který najdete na https://tasteforyou.de/blog/. Také jsme pro vás sepsali řadu skvělých receptů. Co říkáte na hranolky s lanýži nebo hovězí steak? Navštivte naši stránku a neváhejte se na nás obrátit, pokud máte další přání nebo návrhy.
Lucembursko, Ehlerange
... spojit s novými technologiemi internetu, abychom vám usnadnili každodenní život. Náš důvěryhodný a exkluzivní dodavatel a partner: Artisal a Kern. Naše produkty: Řeznictví: hovězí, hovězí Angus, telecí, vepřové, selátko, jehněčí, drůbež, kůň, zvěřina a exotické maso. Uzeniny: italské produkty, vařené produkty, klobásy, salámy a sušené maso. Catering: saláty a paštiky. Ryby: rybí špízy, mořské koktejly, korýši, rybí filety, rybí steak. Produkty COLOP, TRODAT, REINER, AMANO...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play