Itálie, Radicofani
...Na konci zpracování sýra se z biologického syrovátky vyrábí bio ricotta. Stejně jako u ostatních ricott se syrovátka obohacuje o čerstvé bio mléko, aby se získala měkčí a krémovější ricotta. Produkt se získává zahříváním syrovátky na teplotu přibližně 80 °C, poté se ochladí a převede na homogenizátor, který ji vyhladí a zahřeje na teplotu 72 °C. Po naplnění příslušných nádob se ricotta převede...
Portfolio (48)
Itálie, San Pietro Clarenza
...Tento voňavý a chutný pesto je ideální pro přípravu skvělých pokrmů z těstovin. Namažte ho na toast nebo na sušenky a připravte si lahodné předkrmy a svačiny. Přidává vůni a chuť také do salátů. INGREDIENCE: Čerstvá bazalka minimálně 70 %, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, Parmigiano Reggiano (MLÉKO, sůl, SÝROVÁ KYSELINA) PINOLI, OŘECHY, sůl. Balení: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
...V nedotčených pastvinách vnitrozemí regionu Kampánie se chovají vybrané krávy, jejichž chutné mléko dává vzniknout kravské mozzarelle. Jedná se o velmi čerstvý sýr s vláknitou strukturou, který je zpracováván velmi podobně jako mozzarella z buvolího mléka. Na pohled je perleťově bílý a jeho měkký vnitřek odhaluje tenoučké vrstvy. Kravská mozzarella má jemnou chuť, ale zároveň je dobře rozpoznatelná pro své organoleptické vlastnosti. Kromě konzumace čerstvé se často používá jako ingredience při vaření. Klasickým příkladem je pizza, na kterou se přidává, aby jí dodala jinou chuť než obvykle.
Portfolio (10)
...Vybíráme to nejlepší čerstvé mléko, pocházející z chovů autochtonních sicilských plemen, a pečlivě se staráme o každý detail výrobního procesu, abychom vyprodukovali širokou škálu sýrů, včetně historických, jako je Pecorino Siciliano Dop a Piacentinu Ennese Dop, které jsou široce rozšířené na domácím a evropském trhu. Naším hlavním cílem je nabídnout našim zákazníkům, jak italským, tak zahraničním, máme 20 různých chutí.
Odpovídající produkty
Sýry Famyfood - Primo Sale
Sýry Famyfood - Primo Sale
Portfolio (1)
Itálie, San Giovanni in Persiceto
...Výroba "sýrů" z rostlinných surovin. Široký sortiment (17 produktů) veganských sýrů: měkké, čerstvé, polozralé a zralé. Základní surovina mandlové mléko (zralé a polozralé) a sójové mléko (čerstvé a měkké). Zvláštní výroby na požádání...
Portfolio (1)
Itálie, Montelibretti
... mlékárna má CE značku (IT F8W1G CE). Společnost se specializuje na výrobu čerstvých sýrů, jako je primo sale, stracchino a robiola, zrajících sýrů a ricotty. Také vyrábíme bílý a ovocný jogurt a pasterizované mléko. Naše obchodní nabídka se zaměřuje na sýr Orazio, polozrálý sýr vhodný k konzumaci na stůl, který je uváděn na trh po několika týdnech zrání. Suché solení a zrání v přírodním prostředí ho činí jedinečným díky jeho senzorickým vlastnostem.
Itálie, Noci
Sýrárna Ignalat je středně velká rodinná firma z Apulie, která působí na trhu od roku 1948 a specializuje se na výrobu mléčných výrobků výhradně z vybraného kravského mléka z Apulie. Ignalat vyrábí různé typy mléčných výrobků: čerstvé, uzené, zralé a různé typické apulijské speciality jako mozzarella nodino a treccia, burrata, uzená burrata pomocí přirozeného uzení v peci, plněné burraty (s...
Portfolio (10)
Itálie, Capaccio
Sýrárna Di Benedetto byla založena před třiceti lety v srdci Piany del Sele, je rodinným podnikem, který dodává čerstvé bufalí mléčné výrobky velkoobchodně i maloobchodně. Každý den nabízíme malou až střední denní produkci, abychom zachovali kvalitu výrobku pomocí starobylých zpracovatelských technik a byli konzistentní v chuti a konzistenci. S našimi zákazníky se snažíme komunikovat co nejjednodušeji a nejrychleji, nabízíme praktické a kvalitní služby, od znalosti až po dopravu výrobku.
Itálie, Bibbiano
Sýrárna sídlí na adrese Via Vittorio Veneto 4, samozřejmě v Bibbiano (RE), a každý den se průměrně vyrábí 16 kusů Parmiggiano Reggiano (za rok téměř šest tisíc), které jsou označeny matricí č. 629. V obchodě: „La corte del Parmiggiano Reggiano“ probíhá přímý prodej Parmiggiano Reggiano, másla a ricotty. Navzdory tomu, co se stalo v jiných oblastech, Latteria Sociale Nuova během své činnosti nepotř...
Itálie, Sassano
Diano Latte vzniká v Sassanu, charakteristickém městě nacházejícím se ve Vallo di Diano, na jihu provincie Salerno, v oblasti tradičně zaměřené na chov pro výrobu mléka, kde je potravinářský a mlékárenský sektor prosperující. Organizace, péče o služby a pozornost k kvalitě jsou principy, které vždy charakterizovaly značku Diano Latte, což jí umožnilo efektivně reagovat na výzvy trhu s cílem každý...
... pro spotřebitele s DELIKÁTNÍMI chutěmi. - Naše společnost se rozhodla uvést na trh nový produkt: TURU. Tento produkt vznikl s cílem představit skutečnou chuť čerstvé pikantní klobásy, umístěné do syntetického střívka o průměru přibližně 15 cm, vařené v páře. Může se krájet na plátky pro plnění sendvičů a dalšího, pro širokou škálu spotřebitelů, je opravdu vynikající!
Itálie, Civitavecchia
... hosté využívat kdykoli během dne; každé ráno se v kuchyni podává snídaně, která je vždy zahrnuta v ceně pokoje: čerstvé máslové croissanty, marmeláda nebo celozrnné pečivo; mléko (živočišné nebo rostlinné), káva, čaj, jogurt, sušenky, různé snacky; typická italská sladká snídaně. Pobyt v Bed & Breakfast Michelangelo je ideálním řešením pro ty, kteří se chystají na trajekty do Sardinie nebo...
... chutí. Mražené produkty/Frozen food. Dále vyrábíme čerstvé produkty, které nejsou mražené, jako je Brik Mandlové mléko bez cholesterolu, bez laktózy, bez lepku, připravené k pití; klasická vína a vína ochucená mandlemi, sicilská D.O.C. vysoké kvality, sušenky, mandlové těsto, Babà v rumovém nálevu v balení pro GDO, oplatky na cannoli a profiteroles, Frutta martorana, marcipán, truflové mandle atd. Hotová jídla v jednoporcích a plechových formách. Pokrmy na bázi ryb a masa. Výroba s certifikací Halal, veganská a bezlepková. Exportujeme do různých částí světa.
Itálie, Almenno San Bartolomeo
Založena v roce 1912, specializuje se na výrobu zmrzliny z prvotřídních surovin, jako je čerstvé mléko právě dojené, citrony z Amalfského pobřeží, kaštany z Calizzano a medy Thun. Výrobní proces zahrnuje kontrolu každé jednotlivé fáze, od přípravy po míchání, s pravidelnými mikrobiologickými kontrolami, aby byla zajištěna maximální bezpečnost. Nic není ponecháno náhodě, ani balení, pro které bylo...
Itálie, Caltanissetta
... uspokojit chuť těch, kteří chtějí vyzkoušet nové chutě, i těch, kteří ne, s ingrediencemi a kombinacemi, které vyjadřují dokonalou rovnováhu na patře. K výrobě naší zmrzliny používáme pouze vybrané přírodní ingredience, jako jsou: čerstvé mléko ze Sicílie, čerstvá smetana, krystalový cukr, pistácie a mandle ze Sicílie, italské lískové ořechy a ovoce prvotřídní kvality. Do této kategorie spadají tradiční...
Itálie, Bolzano
PERI SRL je italskou pobočkou Bayerische Milchindustrie eG, předního výrobce mléčných výrobků v Bavorsku, jako jsou konvenční a bio práškové produkty pro průmysl, čerstvé produkty pro velkoobchod a maloobchod, jako máslo, sýry a sýrové výrobky, mozzarella a UHT produkty, jako je zakysaná smetana, šlehačka, kávová smetana a mléko. Všechny produkty PERI SRL jsou vyráběny s maximální každodenní péčí, přičemž probíhá řada kontrol kvality, aby byla zajištěna maximální garance, kterou trh vyžaduje. PERI SRL používá suroviny vysoké kvality a je schopna dodávat zdravé a přírodní mléčné výrobky.
... prodávaných produktů, a to od surovin jako jsou cukry, kakao a mléko po polotovary všech typů a použití, od kornoutů po přepravní vaničky, od pohárků po dekorace, od lopatek po krabice na dorty. To nás přivedlo k tomu, abychom považovali za naše partnery nejen řemeslné zmrzlinárny, ale také cukrárny a restaurace, které chtějí svým zákazníkům nabízet vždy čerstvé, dobře zabalené, snadno použitelné a vždy vysoce kvalitní produkty. Pracujeme takto odjakživa, ale nyní více než kdy jindy.
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mléko z Říma: společnost specializující se na výrobu a zpracování čerstvého mléka v Římě, čerstvé mléko s vysokou stravitelností, UHT mléko, jogurt, smetana, máslo, mozzarella, ricotta, caciotta, sušené, grana padano, pudink z mléka a kakaa, mléko vysoké kvality.
Itálie, Putignano
Čerstvé mléko - Mléčné výrobky...
Renato Perrella s.r.l. je excelentní výrobce sýrů a mléčných výrobků, který od roku 1959 svým zákazníkům nabízí pouze čerstvé a kvalitní produkty. V našem mlékárně používáme pouze suroviny vynikající kvality a zpracované mléko je každé ráno sbíráno čerstvé, a to maximálně 15 km od naší firmy.
Itálie, Pescara
AGRINVEST SRL IMPORT MLÉKA V CISTERÁNĚ EXPORT - SUŠENÉ A ČERSTVÉ TĚSTOVINY - UZENINY A ŠUNKY - KÁVA - LOUPEANÁ RAJČATA, PASÍROVANÁ, ZAVAŘENINY, OVOCNÉ ŠŤÁVY, MLÉKO S DLOUHOU TRVANLIVOSTÍ V 1 L A 0,5 L, SÝRY, PARMIGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, VÍNA, OLEJE.
ČERSTVÉ MLÉKO A TYPICKÉ SÝRY...
Mozzarella a čerstvé mléčné výrobky...
Itálie, Catania
Itálie, BOLZANO
OBCHOD S POTRAVINAMI...
VÝJEZD Č. 12 Z G.R.A.? (mezi Via Nomentana a Via Tiburtina) ZÁKAZNICKÝ SERVIS...
Itálie, Settimo Torinese
Itálie, Marano Di Napoli
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play