Itálie, Giuliano
...Mouka "00", cukr, živočišné tuky, rostlinné tuky, kakao, mléko, dextróza, ocet, víno. NÁPLŇ: Slazená ovčí ricotta, kousky čisté čokolády, kandovaná pomerančová kůra. Skladování při -18°. Produkt k rozmrazení.
Portfolio (129)
Itálie, Radicofani
Výroba Cacio di Pienza je tradice, která má velmi starobylé kořeny a předává se z generace na generaci až do dnešních dnů. Výrobci mléka se spojili v Cooperativa di Cotignano, přičemž využívají a zachovávají typické postupy zpracování: získávání mléka s jedinečnými aromaty, které mu dodávají byliny typické pro pastviny Val d'Orcia, rafinované techniky zrání a především zvláštní péči o kvalitu sýra...
Portfolio (48)
Itálie, Martina Franca
...Pecorino Pugliese Stagionato je sýr s intenzivní a aromatickou chutí, autentický zástupce tradičního sýrařství v Apulii. Zrál 15 měsíců, tento pecorino je vyráběn z mléka ovcí Merinos nebo Gentile di Puglia, vybraných pro jejich výživu bohatou na vonné byliny a traviny. Drsná a zlatá kůra obklopuje kompaktní a tavenou hmotu, jejíž chuť připomíná mléko, je velmi aromatická, ale ne pálivá. Tento sýr je ideální pro ty, kteří hledají autentickou a tradiční chuť, perfektní pro obohacení pokrmů a aperitivů s nádechem Apulie.
Portfolio (29)
Itálie, Marciano Della Chiana
...Sýr pecorino ochucený hruškou. Hmotnost: 350 g. Produkt balený vakuově. Vlastnosti: Těstovina s očky je velmi křehká s výraznou chutí hrušky. Organoleptické vlastnosti: Zrání: přibližně 60 dní. Formát: v misce. Složení: Pasterizované kravské mléko, pasterizované ovčí mléko, hrušková aroma (min 1%), sůl, syřidlo, kultury. Ošetřeno v kůře s olivovým olejem. Kůra není jedlá. Způsob skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Průměrná trvanlivost: 120 dní.
Portfolio (10)
Itálie, Putignano
... podle normy CE EN1090 pro proces výroby kovových konstrukcí pro civilní a průmyslové použití, je Officina Laterza dealerem BOUMATIC a je jednou z předních firem v jižní Itálii pro zařízení na dojení skotu, buvolů a ovcí a koz. Mezi nabízené produkty patří: Chladicí zařízení na mléko SERAP FRIGOMILK, Míchací vozy NASI, Míchací vozy ITALMIX, Cisterny VAIA, Separátory a čerpadla na kejdu MIPA, Stěrací zařízení ASCAI, Ventilátory, Rotující kartáče, Náhradní díly DE LAVAL, WESTALIA, MILKLINE, TDM, TECNOZOO, SAC, INTERPULS atd.
Itálie, Vicchio
...Zemědělská družstva Il Forteto del Mugello vyrábí a prodává v maloobchodě typické produkty toskánského regionu, jako jsou sýry a maso Chianina. Prodávané maso má označení IGP. Sýrárna je označována jako "srdce podniku" a vyrábí sýry s respektem k tradičním metodám, ale s pomocí moderních technologií. Mléko, které používají, je výhradně italské: ovčí mléko pochází od chovatelů, zatímco kravské...
Už léta (jsme již ve čtvrté generaci) ve Ferruccii, obci mezi Aglianou a Quarratou, v nádherné provincii Pistoia, se nejlepší mléko zpracovává ručně a přetváří na jedinečný sýr a lahodnou ricottu, měkkou a krémovou. Tajemství mlékárny PRO - LAT spočívá v práci s tradičními metodami, které jsou odjakživa součástí zemědělského světa, což činí jejich produkt jednoduchým a poctivým. Začali jsme s...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play