Itálie, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., přítomná na trhu již čtyři generace, nabízí vysoce kvalitní zralé a čerstvé sýry. Jsme referenčním bodem pro mnoho evropských podniků v oblasti dodávek nejen zralého Parmigiano Reggiano od 12 měsíců až po 60 měsíců, ale také sýrů z kozího a ovčího mléka podle italské tradice. Jsme také dodavateli typických uzenin, jako jsou salám, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Par...
Portfolio (54)
Itálie, Mesoraca
...Rolovaná pancetta je získávána z libového břišního masa prasete, které je pečlivě masírováno ručně a ochuceno našimi charakteristickými kalábrijskými kořením. Nechá se zrát více než 70 dní v prostředí s kontrolovanou teplotou a vlhkostí. Na rozdíl od napjaté pancetty je rolovaná pancetta stočena do sebe a ručně svázána. Na konci má kruhovou vrstvu červené a růžové barvy, měkkou konzistenci s...
Portfolio (19)
Itálie, Mugnano Del Cardinale
Původně byla činnost sezónní, v období velikonočních a vánočních svátků, a zaměřovala se především na místní trh. Používaly se čerstvé a prvotřídní maso, které bylo zpracováváno s obrovskou zručností a péčí, s využitím nejlepších koření, nejlepších střívek a sušením s maximální opatrností, aby byla chuť, aroma a kvalita vždy chráněny a zaručeny v čase a prostoru. Dnes, i když se výroba výrazně zvý...
Portfolio (9)
Výroba prosciutta a culatella Rosa dell'Angelo je zvláštní už od samého začátku. Maso má různé kvality, díky typu chovu na volném prostranství a starobylému zpracování, které se provádí výhradně ručně, pouze se solí a dlouhým zráním. Naši černí prasata starých plemen, která jsou téměř zcela vyhynulá, mají volnost se pasou v lesích. Svobodní pod sluncem, větrem a deštěm. Svobodní vyjadřovat svůj in...
Portfolio (10)
Itálie, Annone Di Brianza
Společnost Pozzi Proge.co se zabývá inovativními stroji pro potravinářský průmysl. Díky více než dvacetiletým zkušenostem v oboru navrhuje interně stroje, které odpovídají výrobním potřebám zákazníka, od malých řemeslných podniků až po velký průmysl. Díky spolupráci s mnoha partnery jsou často stroje od Pozzi Proge.co integrovány do automatizovaných výrobních linek, ať už stávajících nebo nově ins...
Portfolio (23)
Itálie, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Portfolio (7)
Itálie, Martina Franca
Pioggia Store je italská společnost, která je lídrem v oblasti výroby a distribuce typických potravinářských produktů z Apulie, se zaměřením na export do mezinárodních trhů a velkoobchod. Díky pečlivému výběru surovin, pocházejících výhradně z místních farem a chovů, zaručujeme autentické a vysoce kvalitní produkty. Naše nabídka zahrnuje čerstvé sýry jako mozzarella di bufala, krémová burrata, zra...
Portfolio (29)
Itálie, San Donaci
...Víno získané z vinifikace hroznů Negroamaro (90 %) a Malvasia Nera (10 %). Oblast produkce: Salento, mezi provinciemi Brindisi a Lecce. Zrání v barikových sudech. Vůně odhaluje tóny zralého červeného ovoce a džemů, kořeněné jako černý pepř, lékořice, pražené a balzamikové tóny středomořské vegetace. Ideální k tvrdým sýrům jako Comté, Gorgonzola, uzeninám jako je vepřová pancetta, chorizo, capocollo a grilovaným červeným masům.
Portfolio (5)
Itálie, Villafranca Piemonte
...Společnost se zabývá porážkou, zpracováním a obchodem s vepřovým masem a vždy zaručuje čerstvý a pravý sortiment. Mezi produkty patří: čerstvé a mražené vepřové maso, uzeniny, šunky, salám, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta a cotechino.
Lardo di Colonnata IGP v plátcích, předkrájený a mletý Vergazzata Pancetta Steccata...
Itálie, Vaiano-Loc. La Foresta
... respektu k původní zemědělské tradici a k těm, kteří vykonávají svou práci s vášní a oddaností. Šunky, salámy, klobásy, capocolli, finocchiona, pancetta, ovčí a kravské sýry jsou jen některé z mnoha potravinářských specialit vyráběných touto společností. Naučte se mít rádi a znovu objevte chutě minulosti v duchu zdravého a přirozeného života, kde se nejautentičtější a nejdojemnější okamžiky mísí s vůní vzpomínek a tradice.
Itálie, Scario
Obchod s typickými produkty Cilento - Itálie - Bio - Bezlepkové salumi, sýry, extra panenský olivový olej, bio produkty, bezlepkové produkty v oleji, konzervy, těstoviny z historických obilnin, lískové ořechy z Giffoni, sladkosti, likéry, řemeslné pivo, panettone, fragolino, tuňák v extra panenském oleji, filety z ančoviček, cacioricotta, caciocavallo, pecorino, klobása, soppressata, pancetta...
Itálie, Fasano
... vášeň pro naše produkty, jako jsou Capocollo, Salame, Pancetta salata a steccata, a přidáváme uzeniny národní úrovně jako Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella a Prosciutto Cotto. Naše uzeniny pocházejí z místního masa z pastvin v Apulii.
Itálie, Bagnolo San Vito
... formátu cihly Uzeniny obecně: speck, mortadella, bresaola punta d'anca, salame Milano, salame Napoli sladký a salame Napoli pikantní, spianata romana pikantní, pancetta Sýrové krémy: s houbami, s lanýžem, s balsamickým octem, se 4 sýry, s Parmigiano Reggiano Co se týče nápojů, obchodujeme s víny pocházejícími z různých italských regionů: Veneto: Prosecco a Amarone Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese a Pignoletto Marche: Passerina...
Portfolio (2)
Itálie, Spilamberto
Specializujeme se na zpracování čerstvých šunek. Specializace, kterou jsme diverzifikovali o další čerstvé produkty, jako jsou ramena, filety, coppa, pancetta atd.
Itálie, San Demetrio Corone
Nata appositamente per la produzione di salati, quali il capocollo e la pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare se také zabývá výrobou prosciutta a salámu z černého vepřového masa z Kalábrie. Používané techniky jsou převážně řemeslné, jako je solení, které se stále provádí ručně v typických solankách, tak jako kdysi. Nicméně, tam kde je to nutné, se nepohrdne využitím modernějších technologií, takže sušení je svěřeno entalpickým strojům, které využívají vnější klimatické podmínky k reprodukci ideální ventilace uvnitř.
Itálie, Castelnuovo Rangone
IL SALUMIFICIO SRL Měkké a Křupavé Ciccioli, Hlavové Poháry, Pancetta, Aromatizované Lardi, Strutti a všechny druhy typických uzenin z Modenské tradice.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play