...Polotovarný koncentrát pro výrobu bio žitného chleba, chutný a zdravý, bohatý na vlákninu a s nízkým glykemickým indexem.
Formát: 10 kg
Dávkování: 50%...
... racku a řízeným vstupem páry, zajišťuje konstantní rovnoměrné pečení, což zvyšuje kynutí a vůni výrobku. Její dokonalé stabilní pečení umožňuje získat objemný a měkký chléb jakékoli velikosti. Vyrobena z nerezové oceli, s modulárním konstrukčním systémem, který zkracuje dobu instalace a nabízí zvýšenou ochranu a dlouhou životnost proti strukturální tepelnému roztažení, které nastává během provozu. Pec může pracovat s plynovým nebo naftovým hořákem nebo s elektrickou energií.
... správnou úroveň vlhkosti a teploty v peci, což umožňuje pečení všech typů potravin, od chleba, dezertů, pečeně až po pizzu.
Pozornost k detailům je patrná jak v designu, tak v použití, což mu umožňuje vyjadřovat kvalitu a robustnost již při prvním dotyku. Rukojeti mají porcelánovou rukojeť a pec je práškově lakována, což je technika, která odolává velmi vysokým teplotám, povětrnostním vlivům a náhodným nárazům.
...Naše odlučovače sazí umožňují zpracovávat objemy vzduchu pocházející z dřevěných pecí pro pečení pizz, chleba a dalších potravin.
Naše odlučovače sazí se používají k odstraňování uhlíkových částic (sazí) a nespálených látek přítomných v kouřových plynech emitovaných průmyslovými kuchyněmi atd. s vynikající účinností, jak dokládají testy provedené certifikovanými laboratořemi, přičemž zajišťují plné a absolutní dodržování nejpřísnějších předpisů platných v Itálii a Evropě.
La Tubini Forni, založená v roce 1970 Remem Tubinim, se nachází ve Villafrance di Verona a vznikla jako rodinná firma zaměřená na zpracování pecí na potraviny pro pečení cukrářských výrobků, chleba, grissini a obecně pro všechny pečivo. V průběhu let navrhla a realizovala vlastní produkt, který ji činí jednou z nejuznávanějších firem v oboru: jedná se o tunelovou pec, která se vyznačuje velmi vysokou kvalitou a spolehlivostí.
... spolupracím široká škála povrchových úprav, jako jsou zrcadlové leštění, saténování, broušení, elektro leštění, tryskání;
- Ohýbání a sváření plechů,
- Vývoj a výroba hotových výrobků pro pekárenský sektor, zejména plechy na pečeníchleba a pizzy s aplikacemi v nepřilnavých a silikonových nátěrech.
G.T.Inox si klade za cíl poskytovat profesionální, flexibilní a kvalitní služby. Díky štíhlé struktuře, kterou si udržela v průběhu let, je schopna podporovat zákazníka při výběru a vývoji nových výrobků, poskytující úspěšná řešení v přímém kontaktu s koncovým zákazníkem.
Naše pekárenská činnost trvá již třicet let, je rodinná a nemohlo to být jinak, vzhledem k našim kořenům, jsme z Gragnana, kolébky těstovin, kde vzduch prostupuje vůní semoliny z tvrdé pšenice.
Pečeníchleba, sladkostí a všeho, co pochází z mouky, je pro nás velkou vášní, kterou jsme přetvořili v naši práci.
Znaky této vášně jsou viditelné v péči a v autenticitě všeho, co pečeme.
Při výrobě...
...Zvláštní důraz byl kladen na vůni a chuť různých typů chleba.
Při výrobě každého z těchto přípravků jsme totiž pečlivě vybrali a zkombinovali ingredience, které se nejlépe doplňují, abychom dosáhli chutí a vůní, které jsou jednoduše jedinečné a nenapodobitelné.
Společnost získala certifikaci ISO EN9001 a vyváží své produkty do více než 70 zemí.
... než kdy jindy představuje duši společnosti Burlato, znak rozpoznání u našich zákazníků. Rodí se produkty jako skutečné náhrady chleba: Frese Oro Fragranti a Nature Fibre a Crostini; řada Taralli bez přidaných hydrogenovaných tuků: Squadatielli a Campagnoli; „SQUADATIELLI“ registrovaná značka: Vznikly jako produkt, který následoval pečení domácího chleba během vánočních svátků a Velikonoc...
... zeleninu, které umožňují snížit až o 50 % čas a náklady na zpracování. V průmyslovém sektoru jsme lídry ve výrobě mikrovlnných pecí pro pečení skleněných a kamenných misek. Všechny naše linky splňují parametry Industry 4.0 a jsou v souladu s předpisy, které regulují snižování emisí CO2.
... profesionální a domácí dřevěné pece jsou snadno instalovatelné a funkční, a také „připravené k použití“ pece, které jsou již smontované, jako například „Subito Pronto“ a zcela nová „Subito Cotto“. Navštivte nás na naší facebookové stránce! Rady ohledně instalace, pečení tradičních chutných pizz, chleba a mnoha dalších pokrmů s dřevěnými pecemi Zio Ciro, 100% vyrobeno v Itálii a registrováno s komunitární značkou Zio Ciro! Nenechte si to ujít :-) http://www.facebook.com/pages/Zio-Ciro-i-veri-forni-a-legna-allitaliana/329579521219?ref=hl...
... exkluzivní službu personalizace produktu, přičemž si zachovávají svou charakteristickou chuť a starobylou tradici zpracování. "Forno di Campagna" pečlivě a s rozmyslem sleduje výběr nejlepších mouk z špaldy, Kamut® a všech obilovin, které používá, různé fáze zpracování až po pečeníchleba, a dnes se může pyšnit širokým sortimentem produktů, jejichž hodnota spočívá především ve vysokých požadavcích na...