...Ječmenná mouka je jemný prášek mletý z celých ječmenných zrn. Nabízí ořechovou chuť a je dobrým zdrojem vlákniny, vitamínů a minerálů. Tato univerzální bezlepková mouka se často používá při pečení, což představuje zdravou alternativu k pšeničné mouce. Ječmennou mouku lze začlenit do různých receptů, včetně chleba, muffinů, palačinek a sušenek, přičemž dodává jemnou sladkost a charakteristickou...
...Pšeničný lepek je obilné bílkoviny a získává se z pšenice. (viz produktová specifikace)
Pšeničný lepek je obilné bílkoviny a získává se z pšenice. Přírodní pomocník bez přísad zajišťuje lepší objem a nadýchanější střídku u chleba a housek.
Je zvlášť doporučován pro pečivo a veškeré celozrnné pečivo.
Balení: 25 kg vícestěnný papírový pytel...
...železo a fosfor. Proto mu jsou přisuzovány protizánětlivé vlastnosti a je doporučován lidem se srdečními onemocněními a diabetem.
POUŽITÍ PUDRU Z BRAZILSKÝCH OŘECHŮ
Pudr z brazilských ořechů lze použít v cukrářství, pečení (nahrazuje 15 % pšeničné mouky), výrobě chleba nebo jako zahušťovadlo. Může být také přidán do nápojů, k přípravě krémů a pyré.
MOQ: 20 kg...
... pečeníchleba. Vynikající kvalita - naše pizza kameny jsou 100% bezpečné pro potraviny, vyrobené z kordieritu a odolávají teplotám až 900 °C. S rozměry 38 x 30 x 1,5 cm (obdélníkový) je ideální pro jakoukoli troubu, plynový gril nebo gril na dřevěné uhlí. Snadné použití - díky vysoce kvalitnímu pizza lopatce vyrobené z ekologického bambusového dřeva (tence se zužující) se můžete dokonale dostat pod pizzu, takže ji můžete snadno dostat dovnitř a ven. Pizza kámen pro troubu skvělá hodnota - díky rozsáhlému receptáři a návodu s mnoha...
... dost na to, aby pokryla poptávku. Cena Quinoa se proto za posledních 15 let více než ztrojnásobila.
Nutriční hodnoty Quinoa
Quinoa je bohatá na následující nutriční hodnoty: bílkoviny, vláknina, různé vitamíny skupiny B, hořčík, fosfor a mangan.
Univerzální použití
Quinoa mouku můžeš použít v mnoha různých pokrmech. Je mimořádně vhodná na pečeníchleba, pečiva a dalších chutných výrobků. Například si připrav těsto na koláče, vafle a palačinky. Při pečení nebo vaření …...
...Mandelové mouka je vynikající pro pečení nízkosacharidového a bezlepkového chleba.
Může být skvěle využita k přípravě koktejlů a mandlového mléka. Mandelové mouka je bohatá na bílkoviny a cenné vlákniny, stejně jako na vápník a hořčík.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie 572 kcal/2393 kJ
Bílkoviny 20,00 g
Tuky 52,00 g
Sacharidy 20,50 g
z toho cukry 4,20 g
Vláknina 12,90 g...
... vnitřních hran.
Díky tomu jsou formy nebo obvazy snadno čistitelné. To vytváří optimální podmínky pro dodržování nejpřísnějších hygienických požadavků.
modely:
Obvazy z bílé a toastové chleba
Obvazy z pšenice, žita a celozrnných obilovin
Kulaté obvazy baguette...
...Rozměry: 26 x 11,5 x 7 cm
Voňavý čerstvý chléb s formou na chléb a koláče Städter vyrobenou z vysoce kvalitního materiálu, pro nejlepší výsledky pečení. Forma je s nepřilnavým povrchem a odolná vůči kvásku. Dodáváno v dárkovém balení s receptem. Rozměry: 26 x 11,5 x 7 cm...
... každý chléb.
Právě v dnešní době mnoho lidí znovu objevilo pečeníchleba.
Pečeníchleba není těžké a s tím správným něčím, naším chlebovým vylepšovačem, získáte také typickou původní chuť.
Toto chlebové koření je univerzální a můžete s ním vylepšit jednoduchý kvasnicový bílý chléb nebo také silný a tmavý celozrnný chléb.
Také k speciálním moukám jako jsou kaštanová, cizrnová, čočková, pohanková, teffová, sójová mouka atd. je koření skutečným obohacením.
... chia semen se vzniklý lisovaný koláč jemně mele a obsahuje pouze cca 10 % cenného oleje.
Společně s našimi výrobními partnery již pracujeme na vývoji veganských směsí na koláče a směsí na pečeníchleba. První testy ukázaly, že mouka splňuje očekávání a může nahradit vejce v nejrůznějších produktech. Dále jsme zjistili, že mouka přináší medovou chuť do různých směsí na pečení a tak...
... jader a mouka z hroznových jader tvoří také základní ingredience pro celé sortiment hroznových jader, do kterého patří také těstoviny z hroznových jader, pesto z hroznových jader a naše oblíbená směs na pečeníchleba z hroznových jader.
Kromě našich produktů z hroznových jader nabízíme řadu bio superfood produktů, jako jsou chia semena, různé proteinové a smoothie prášky.
Kvalita a bezpečnost našich produktů jsou pro nás velmi důležité. Proto jsme se nechali certifikovat podle následujících standardů: pro potraviny: GFSI, pro krmiva: QS-Malí producenti jednotlivých krmiv a bio.
...Die SchapfenMühle GmbH & Co. KG je specialistou na špaldu.
SchapfenMühle nabízí širokou škálu produktů pro pekárenský průmysl:
- Špaldové produkty
- Koncentráty na chléb
- Hotové směsi na chléb
- Přípravky na pečeníchleba
- Hotové směsi na housky
- Jemné pečivo
- Bio produkty
- Dekorační produkty…...
... BIO-manufaktura rychle roste. Na tom se především podílí vynikající senzorika produktů. Bezlepkové a chutné je ochrannou známkou bezlepkových BIO čerstvě pečených výrobků, stejně jako hotových bezlepkových BIO směsí na pečeníchleba v mnoha různých variantách.
BROTGEFUEHLE směsi na pečení jsou velmi snadné na použití.
Bezlepkovou směs BROTGEFUEHLE dejte do mísy na míchání. Přidejte vodu. Míchejte...
JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY vyvíjí a vyrábí stroje a zařízení pro pekárenský průmysl. Produktové portfolio společnosti JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY zahrnuje mimo jiné:
- Pece na pečení
- Stroje na krájení chleba
- Pečící plechy a formy
- Kávu
- Zmrzlinové stroje
- Stroje na pizzu...
... garantujeme konstantní výsledky pečení „just in time“. Klade se u nás velký důraz na kvalitu našich surovin a šetrnou, řemeslnou přípravu.
Certifikáty
Již několik let jsme certifikovaným podnikem IFS-Food, vždy v nejnovější verzi a vždy na „vyšší úrovni“. Jako certifikovaná společnost Naturland můžeme všechny pekárenské výrobky nabízet také jako bioprodukty. Standardy Naturland jsou přísnější...
Společnost WP Kemper GmbH vyvíjí a vyrábí stroje a zařízení pro výrobu a zpracování těsta.
Produktové portfolio společnosti WP Kemper zahrnuje mimo jiné:
- Hnětení (spirálové hnětače)
- Zvedací sklápěče
- Zařízení na výrobu donutů
- Smažicí zařízení na tuk
- Zařízení na pečení housek
- Zařízení na pečeníchleba...
Společnost Eberhardt Backtechnik GmbH se specializuje na technologie pro řemeslné kvalitní pečivo. Dodávkový program zahrnuje nejnovější technologie pekařství:
• Zařízení na pečení rohlíků
• Zařízení na pečeníchleba
• Kulaté a dlouhé tvarovací stroje
• Spirálové hnětače se čtvercovou spirálovou technikou
• Poloautomatické stroje na dělení těsta s nožovým hvězdicovým systémem
• Plně automatické stroje na dělení těsta s nožovým hvězdicovým systémem
• Speciální stroje...
GmbH se zabývá vývojem a distribucí vysoce kvalitních směsí na chléb a jemné pečivo, pekařských prostředků a speciálních produktů.
Společnost umCereal využívá mlýnskou a pekařskou technologii k výrobě široké škály produktů:
-Směsi na pečeníchleba
-Směsi na jemné pečivo
-Bezlepkové směsi na pečení
-Směsi na pečení housek
-Ztužovače šlehačky
-Pekařské prostředky
-Toppingy
-Bio směsi na pečení...
U nás najdou hobby pekaři všechny druhy mouky, jako je pšeničná mouka, špaldová mouka a žitná mouka. S našimi vlastními směsmi na pečeníchleba si snadno a rychle upečete svůj vlastní chléb. Na našich kurzech pečeníchleba učíme jak začátečníky, tak pokročilé, co je důležité při výrobě chleba a housek. V našem mlýnském obchodě najdete také regionální produkty, jako jsou těstoviny, vejce, med a marmeláda. Z naší široké nabídky cereálií si také vyberete své oblíbené müsli. Mnoho produktů je k dispozici také v našem online obchodě www.mehlkaufen.de.