Specialista na návrh a výrobu tkanin, pláten a technických textilií pro potravinářské použití určených pro mlékárny, sýrařství, uzenářství, masné výrobny a průmyslové i řemeslné pekárny. Ovládáme interně všechny fáze výroby našich pláten a technických tkanin pro potravinářský průmysl, od suroviny po hotový výrobek. Všechny naše textilie, tkaniny a potravinářské plátna jsou zcela vyrobeny v našich ...
Portfolio (30)
Francie, Perriers-Sur-Andelle
... rotačním + kladkovým systémem s výkonem 0.18 kW, zatímco hořák spotřebovává 1.5 kW elektrické energie. Tato pec je navržena pro trvanlivost, váží 770 kg a má hořák umístěný vpředu pro snadný přístup. Ideální pro pečení široké škály produktů, od chleba po bagety, poskytuje jednotné výsledky vaření pokaždé. Vnější rozměry : :1400x1170x2300h mm Rozměry vozíku : :500x700 mm Počet polic na vozík ::15/18 Tepelný výkon ::40,000 Kcal/h // 47 kW Výkon převodového motoru (rotace + kladka) : :0.18 kW Elektrický výkon (hořák) ::1.5 kW Hmotnost ::770 kg...
Portfolio (401)
Francie, Aix En Provence
...Roger připravuje svůj Speciální Toastový Chléb s mimořádnou péčí při výběru všech ingrediencí. Mouky jsou vybírány pro své organoleptické a chuťové vlastnosti, ale tajemství Biscottes Roger spočívá také v pečení. V jeho otevřené formě může těsto volně kynout, což umožňuje obilninám uvolnit veškerou chuť starého toastového chleba. Speciální Toastový Chléb Složení: Pšeničná mouka (mouka z pšenice...
Portfolio (31)
Francie, Le Muy
...Mouka vyrobená z drcených pecek oliv, naše „Fleurette Bardon“ (registrovaná ochranná známka), je technologická pomůcka určená k použití v pekárnách pro pečení chleba. Náš produkt má několik vlastností. Bez zápachu Bez chuti Přirozená izolace pro potraviny vystavené vysokým teplotám v peci na dřevo Mouka se aplikuje jako ochranná vrstva mezi plechem na pečení a výrobkem, který se má péct. Tímto...
Portfolio (10)
Francie, Saint-Fraimbault
...Používejte jako koření (grilování, maso, vývary) nebo přidejte do mouky při pečení chleba, koláčů, sušenek... Máte názor, otázku nebo komentář? Podělte se s námi o svou zprávu.
Portfolio (15)
Francie, Gometz La Ville
... oříškovou chutí a jemnou sladkostí medu. Je také velmi výživná, protože obsahuje esenciální živiny, jako jsou bílkoviny, zdravé tuky, vláknina a antioxidanty. Tato pomazánka se snadno roztírá na toast, vafle, palačinky nebo jakékoli jiné jídlo podle vašeho výběru. Může být také použita jako ingredience do receptů na pečení nebo dezerty, aby vašim výtvorům dodala nádech sladkosti a oříškové chuti.
Portfolio (51)
Francie, Bayonne
...Tento kus bude připravený za pouhých 5 minut pečení. REF:P128B EAN-13:8436017106879 EAN-14:18436017106876 HMOTNOST PŘED PEČENÍM (G):75 g HMOTNOST PO PEČENÍ:65 g DÉLKA (CM):11 cm ŠÍŘKA (CM):6,75 cm ROZMRAZOVÁNÍ:20 min. | POKOJNÁ TEPLOTA PEČENÍ:5 min. | 200ºC ROZMĚRY:503x293x461 JEDNOTKY:136 Jednotek/Karton | 24 Kartonů/Palet ENERGETICKÁ HODNOTA (KCAL/KJ):1166 / 279 BÍLKOVINY (G):8,40 SACHARIDY (G):57,02 CUKRY (G):1,28 TUKY (G):0,96 VLÁKNINA (G):4,15 SŮL (G):1,28...
Portfolio (44)
Francie, Saint Lambert De La Potherie
...Tato kombinovaná trouba se 4 úrovněmi produkuje páru pomocí vstřikování vody. Vnitřek i vnější část je z nerezové oceli. Tato kombinovaná trouba se 4 úrovněmi je navržena pro pečení chleba, cukrářských výrobků nebo jiných gastronomických produktů. Můžete ji také použít pro čerstvé nebo mražené produkty. Pro lepší využití doporučujeme umístit filtr proti vodnímu kameni na vstup do zásobování...
Portfolio (188)
Francie, Moustoir-Ac
...ČTYŘI TUBUSOVÉ PARNÍ PECE Doporučené pece pro pečení všech typů chleba. Maximální teplota pečení: 300 °C. Topení: Trubky parní o průměru 27 mm s jednoduchým křížem trubky 27 mm, spalovací komora s kruhovým průřezem, používající refrakterní válce z oceli Aisi 309 S bez cihel a cementu. Provoz: s hořákem na naftu nebo plyn. Standardní ovládací panel: elektromekanický. Digitální panel s 99 programy...
Portfolio (190)
Francie, Saint Ouen L'aumône
...Mouka z nezralých banánů se získává sušením a následným mletím nezralých banánů. Je přirozeně bezlepková, univerzální a lze ji použít při vaření, pečení a dokonce i při výrobě chleba.
Portfolio (26)
Francie, Bourgoin-Jallieu
Prodáváme sortiment potravinářského balení: plastové a hliníkové misky, jídelní tácy, sáčky na chleba, sáčky na croissanty, jednorázové plastové a papírové nádobí, jednorázové příbory, sáčky na příbory, ubrousky, papírové ubrusy, krabice na pizzu.
Francie, Scherwiller
... širokou škálu drtičů pro pohostinství: drtiče ledu pro pohostinství, řezací zařízení pro pohostinství, loupací stroje a odpeckovače, loupací stroje na brambory pro pohostinství, kráječe chleba pro pohostinství, kráječe sýra pro pohostinství, mlýnky na maso pro pohostinství, stejně jako zařízení na vaření pro pohostinství: elektrické kuchyňské prvky, pece na pečení, parní pece, mikrovlnné trouby, kombinované pece.
Francie, Saint Vt
Od roku 1990 PLANETE PAIN šíří po celém světě autentickou francouzskou pekařskou tradici a rozvíjí naše know-how v oblasti výroby a distribuce předpečeného chleba a pečiva připraveného k pečení podle specifických požadavků. Hledáte klasické francouzské, etnické nebo bio chleby a pečivo? Inovativní produkty, které jsou příjemné na konzumaci a šetrné ke zdraví? Máte specifické požadavky na hmotnost...
Francie, Saint Geosmes
Stejně jako vy, jsme si udělali z pečení chleba naši specialitu. Stejně jako vy, jsme nároční na kvalitu toho, co vyrábíme a prodáváme. JAC má tři výrobní základny umístěné v Liège, Langres a nedávno v Orléans. Továrna v Liège vyvinula svou odbornost v oblasti kráječů, továrna v Langres se specializuje na tvarovače a hydraulické děličky. Co se týče továrny v Orléans, ta rozvíjí svou velkou odbornost v automatických linkách. Pro kvalitu služeb jsou dvě „logistické“ jednotky umístěny v Bostonu a Heidelbergu. To je efektivita JAC!
Populární země pro tento vyhledávací výraz