...Bazalka je aromatická bylina používaná v kuchyni jako poslední dotek pro svou čerstvou a jemnou chuť. Používá se na zeleninu, maso, ryby, polévky, těstoviny a rajčatovou omáčku. Také se používá proti zažívacím potížím a jako vermifugum. Dostupná v misce nebo polystyrenu různých hmotností.
Odpovídající produkty
Bazalka
Bazalka
Další produkty
Červená řepa
Červená řepa
Portfolio (47)
... chcete uvést na trh produkt jako nakrájený, drť, kostky nebo plátky. Méně tekutá a více plná než pyré, rajčatová drť se používá v mnoha receptech, od redukovaných omáček po plněné focaccie, od „calzoni“ po zeleninové gratiny a polévky. Zbytkový obsah cukru v ovoci je také hodnocen. Ovoce je poté omyto proudy vody a v nádržích, aby se odstranily jakékoli cizí látky vzniklé při sklizni, zelené části a nevhodné plody.
Portfolio (6)
... funguje také s studenou vodou, jen zdvojnásobte čas. Snídaně: Skvělá snídaně je základem dobrého dne! Polévky: Nic nepřekoná chladné počasí jako hřejivá polévka! Hlavní jídla: S masem! Bez masa! Bezlepkové! Bez laktózy! Veganské! Něco pro každého!
Portfolio (93)
Itálie, Montoro
...Čokoládové a kaštanové tyčinky s příchutí anglické polévky, karton 10 balení po 450g (10 kusů x 45g) Čokoládové a kaštanové tyčinky s příchutí anglické polévky, karton 10 balení po 450g (10 kusů x 45g) Tyčinky s příchutí čokolády a kaštanů anglické polévky, krabice 10 sáčků po 450g (10 kusů x 45g) Ean kód: 8034125102549...
Portfolio (21)
Itálie, Carbonara Al Ticino
...Vyrábíme příchutě pro širokou škálu produktů: omáčky, vývary, polévky, plněné těstoviny, masné výrobky, hotová jídla, občerstvení atd. Zvláštní pozornost je věnována formulaci mnoha "druhů masa" prostřednictvím vývoje zpracovatelských příchutí, které zahrnují: - Příchutě pečeného masa: hovězí, telecí, vepřové, kuřecí - Příchutě vařeného masa: hovězí, telecí, vepřové, kuřecí - Příchutě ryb...
Portfolio (8)
Itálie, MILANO
...Jeho vyvážené ovocné aroma se plně projevuje s teplými pokrmy a recepty jako jsou omáčky a polévky. Elegantní i v chuti pálivého s příjemnými tóny mandlí a příjemným podtónem vanilky. Barva: od světle zelené po intenzivně zelenou Vůně: voňavá a harmonická Chuť: vyvážená s lehkými bylinkovými tóny Balení 4 ks = 1 ks EURO 33,00 1 PALETA 44 BALENÍ EXPIRACE 31/05/2025 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 10 PALET...
Portfolio (191)
Itálie, Trieste
...6 Weck - lahve v modelovém skle FLACON ® o objemu 290 ml. Ideální pro ovocné šťávy a zeleninu, polévky, omáčky, sycené limonády, mražený čaj, gazpacho… Odkaz: 5763300 Kapacita: 290 ml Otevření: 60 mm Prodáváno po 6 kusech. Sestaveno a dodáno s víčkem. Nerezové spony nejsou součástí balení. Rozměr v mm: 140 Kapacita v gramech: přibližně 250 podle produktu Sklenice na konzervy WECK ® jsou...
Portfolio (49)
Itálie, Trieste
...4 sklenice WECK Corolle ® 1750 ml s skleněnými víčky a gumičkami (spony nejsou zahrnuty) Kapacita v ml: 1750 Průměr otvoru v mm: 100 Výška v mm: 193 Kapacita v gramech: 1450 podle typu produktu Prodáváno po sadách po 4 kusech, s víčky a gumičkami v ceně. Ideální pro vařená jídla, jako jsou cassoulet, kyselé zelí, polévky, kachní stehna atd...
Itálie, Forlì
...Červené rozdělené čočky, známé také jako egyptské čočky, jsou mnohem jemnější a měkčí než klasické čočky. Mají velmi malou velikost a díky absenci slupky jsou mnohem lépe stravitelné a lehčí. Červené čočky se hojně používají na Blízkém východě, ale mohou být také hlavní ingrediencí některých tradičních italských receptů, jako jsou krémové polévky a venkovské polévky. Protože nemají slupku, není...
Portfolio (50)
Itálie, Nave
...Doporučené kombinace Aperitivy, jednohubky, předkrmy, rybí polévky, výrazně chutnající ryby, vařená zelenina, ochucené těstoviny, risotto. Poznámka Obsahuje siřičitany. Objem: 1,5 ltl Kód: 08295 Kategorie: Šumivá vína Alkohol: 11% Země: Itálie Region: Piemont Odrůdy: Směs bílých hroznů, v rovnováze. Barva: Světle žlutá. Vůně: Jemná, květinová, charakteristická. Chuť: Suchá, slaná, svěží a harmonická.
Portfolio (46)
Itálie, Paterno'
...Navrženo a vytvořeno v Conserve Conti, tento pesto zahrnuje sicilské tradice sahající do minulosti. "Finocchietto Selvatico", divoká zelenina z etnické oblasti, s jedinečnou, silnou a charakteristickou chutí, je ideální jako dochucení pro první chody (těstoviny s sardinkami). Často se používá v kombinaci s druhým chodem z ryb, ale je také chvályhodné, pokud se přidá do polévky z luštěnin, například cizrny nebo fazolí. Věrní tradici, abychom zvýraznili chuť, ho vyrábíme výhradně v extra panenském olivovém oleji. Vyzkoušejte ho a vychutnejte si pravou sicilskou tradici.
Portfolio (9)
Itálie, Campello Sul Clitunno
... stole většinou chutí, dokonce i dětmi. Perfektní za studena na jakýkoli typ pokrmu: saláty, ryby, bílé maso, luštěninové polévky, zelenina. Na pečené maso, mořské saláty, omáčky a emulze. Při vaření se používá k přípravě omáček, dipů a smažení.
Portfolio (9)
Itálie, Palagonia
...Vlastnosti: Rajčatová dužina nakrájená na kousky, ponořená v lehkém džusu z čerstvých rajčat, s vysokou konzistencí a krásnou červenou barvou, zaručující zdravý produkt sklizený ve správné zralosti. Ideální jako základ pro omáčky, polévky, dušená jídla a na ozdobu bruschett a crostini. Balení: Aseptický sáček z hliníkovoplastu Balení: Bag in box 10 kg (2 sáčky po 5 kg na krabici)...
Portfolio (55)
Itálie, Trieste
...4 sklenice WECK Corolle® 2700 ml s skleněnými víčky a těsněními (spony nejsou zahrnuty) Kapacita v ml: 2700 Průměr otvoru v mm: 100 Výška v mm: 242 Hmotnost v gramech: 2280 podle typu produktu těsnění a víčka zahrnuta. Spony nejsou zahrnuty. ideální pro velké polévky nebo vařená jídla (zelí, cassoulet, atd. …).
Itálie, Castelfidardo
...Olivový olej extra panenský s bujným a obklopujícím buketem vůní artyčoku, zelených rajčat a lučních květin. Intenzivní, trvalá a čistá chuť, s pikantními a vyváženými hořkými vjemy. Vhodný pro pokrmy s výraznou strukturou, jako jsou červená masa, luštěninové polévky nebo klasický grilovaný chobotnice z Apulie. Patříme mezi málo výrobců v Itálii, kteří produkují tento monovarietální olej.
Portfolio (4)
Itálie, Trieste
Itálie, Savona
...Proteinové potraviny a koncentráty - Potravinové tyčinky, sportovní tyčinky - Čokoládové tyčinky s nízkým obsahem kalorií - Kostky polévky bez tuku - Nízkokalorické nápoje - Vyvíjíme nové a speciální potraviny na základě patentovaných procesů na mezinárodní úrovni.
Portfolio (5)
Itálie, Pontecagnano
...Dělá dobře, protože… Obsahuje: vodu, mnoho vlákniny, vitamíny B1, B2, B6 a C, minerály jako vápník, železo, hořčík, draslík a měď, mikroelementy jako selen, karotenoidy. Vitamín C posiluje imunitní systém a vitamíny skupiny B jsou prospěšné pro nervy a pleť. V kuchyni se kedluben hodí k různým přípravám, jak syrový, tak vařený. Obvykle se vaří ztlustlá část stonku, ale listy obsahují trojnásobek vitamínů. Tak je použijte blanšírované ve slané vodě, abyste ochutili omelety nebo polévky.
Odpovídající produkty
Brokolice
Brokolice
Další produkty
Rukola
Rukola
Portfolio (2)
Itálie, Trento
... okamžitou rozpustnost, pro jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Ideální pro vynikající vývary, které lze přidat také do polévek nebo omáček. Pro získání příjemného ekologického zeleninového vývaru rozpusťte 4g Bio Zeleninového Granulátu Bauer (1 čajová lžička) ve 250ml vody a vařte po dobu několika minut. Produkt lze přidat k pokrmům (polévky, minestrone, omáčky, ragú, maso, ryby, risotto, vejce atd.) během vaření.
Portfolio (9)
Itálie, Martina Franca
...Integrální fríze jsou variantou tradičních puglských fríz, vyrobených z celozrnné mouky pro rustikálnější a autentičtější chuť. Tyto fríze jsou pečené v dřevěné peci, což jim dodává křupavou konzistenci a jedinečnou chuť. Jsou ideální k vychutnání s extra panenským olivovým olejem a čerstvými rajčaty, nebo jako základ pro rybí polévky. Integrální fríze jsou řemeslný produkt, připravený z vysoce kvalitních ingrediencí, aby zajistily pravou a neodolatelnou chuť.
Portfolio (29)
...SPECIÁLNÍ PRODUKT PRODUKT Extra panenský olivový olej ROK VÝROBY 100% 2017-2018 ZEMĚ Itálie REGION Kalábrie TERITORIUM Kopec Presila kalabrijská PROSTŘEDÍ Nezamořené a čisté PĚSTOVÁNÍ Zasazení přírodních látek: tráva, boby (zelené hnojení) SKLIZEŇ Mechanický vibrátor s deštníkem EXTRAKCE Studená extrakce (méně než 27°) do 24 hodin od sklizně SKLADOVÁNÍ Nerezové ocelové cisterny CERTIFIKACE Bio CERTIFIKACE NOP: Usda 100% Organic ODRŮDA Monokultivar „Carolea“ POUŽITÍ Syrové na saláty, luštěniny a polévky Hlavní jídla Maso……..a ryby Středomořská dieta...
Portfolio (7)
Itálie, Maruggio
...Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
Portfolio (8)
... mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Odpovídající produkty
Lugana Malavasi
Lugana Malavasi
Portfolio (2)
Itálie, Vigevano
S RŮSTEM O 30 % V PRODEJI V ROCE 2020 NAŠE PŘÍRODNÍ PRODUKTY SPLNILY OČEKÁVÁNÍ ZÁKAZNÍKŮ. MÁME CERTIFIKACE BIOS A AGRICERT. NAŠE VÝROBA JE ÚPLNĚ BEZ BARVIV, BEZ KONSERVANTŮ, BEZ PŘIDANÉHO CUKRU. OVOCE JE Z 80 % ITALSKÉHO PŮVODU, ZATÍMCO ZELENINA JE 100 % ITALSKÉHO PŮVODU. NAŠE ŘADA PRODUKTŮ ZAHNUJE: OVOCE, ZELENINU, PŘÍPRAVKY NA POLÉVKY, RATATOUILLE, POŽIVATELNÉ KVĚTY, VŠE CHLAZENĚ DEHYDRATOVANÉ; TO ZNAMENÁ VĚTŠÍ OCHRANU ENZYMŮ, VITAMÍNŮ A MINERÁLŮ.
Itálie, Castelgrande
...které se prodávají pod značkou Basilicòre, je poměrně široký. Zahrnuje cenné Lucanské šafrán, luštěniny, těstoviny se šafránem, med, křupavé papriky, olivový olej, sýry, vybrané polévky, víno a další ... Všechny lucanské speciality! Naší misí je seznámit všechny, kteří nejsou původem z Basilicaty, s jídlem a tradicemi Lucanie a udržovat je živé u všech, kteří se tam narodili, ale nežijí tam. Dále je...
... mletých na kameni, čerstvé a suché bio těstoviny - Zpracováno v našem BioLaboratoři, v Podere Le Casacce - malé cizrny z Chianti - malé pestré čočky - špalda a perlový ječmen - pražený ječmen na dřevě - loupaný proso - mouky z obilovin a luštěnin mleté na kameni - vločky z obilovin - toskánské polévky - Turistické ubytování: v Sieně v Bioagriturismu Vigliano v našich 2 usedlostech v Sieně: Podere Cartaio a Podere Poggio al Sole - Turistické ubytování ve Florencii: Villa Panzano. Přímý prodej v prodejně firmy, Podere Le Casacce - Pro naše hosty: jídla z našich bio produktů.
Itálie, Lecco
Výroba a balení dehydratovaných potravin: omáčky, těstoviny s omáčkou, omáčky na těstoviny a rýži, lasagne s omáčkou, granulované vývary, ochucené bramborové pyré, instantní polévky, směs na vafle, instantní omáčka vanilková a čokoládová. Balení pro supermarkety, catering a průmyslové použití (big bag, pytle a kartony). Výroba a balení také biologických produktů.
Itálie, Racale
...Naše agroturistika se rozkládá na 20 hektarech, kde rostou ovocné stromy, z nichž vyrábíme naše džemy: granátová jablka, moruše, opuncie, kdoule, bílé fíky a fíky fioroni. Máme také keře ostružin a pole, kde pěstujeme brokolici, různé odrůdy rajčat, konzervy z paprik, artyčoky, sušená rajčata, lilky a přípravy jako bramborová kaše, polévky, paštiky a omáčky. Naše těstoviny jsou také obohaceny o...
Itálie, Montella
... grilované ryby. Od linguine s humrem až po platýse s bramborami a černými olivami. Nezbytné, v zimním období, jsou také polévky z kaštanů a houbami, koláčky s houbami a lanýži, a polozmrzliny z kaštanů Montella IGP. Vinotéka, výsledkem neustálého hledání, se zaměřuje na objevování nejzajímavějších realit v regionálním, národním a mezinárodním vinařském panoramatu. Každé vybrané víno je archiv země, ochutnané, přivoněné, naslouchané. Každé jméno, každá láhev je tvář, krajina, vůně, barva a konzistence země.
Itálie, Fondi
SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idea Vytvořit omáčky „připravené k použití“ pro rychlou přípravu nejpopulárnějších pokrmů z pobřežních oblastí Středozemního moře, jako jsou: těstoviny, risotto, pizza, bruschetta, couscous, polévky, krémové polévky a polenta. La Tradizione Používat pouze nejstarší suroviny středomořské kuchyně, jako jsou: úlovky Středozemního moře FAO 37, olivový olej EVO z...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play