Itálie, Misano Adriatico
...Tento Amarone della Valpolicella Classico od SANTA SOFIA je víno vysoké kvality s lahví o objemu 75 cl. Díky své tradiční výrobě a zrání v dřevěných sudech nabízí bohatou a intenzivní chuť, která se dokonale hodí k červenému masu a zralým sýrům. Skvělé k vychutnání při zvláštních příležitostech.
Portfolio (200)
Itálie, MILANO
...Barolo Bussia pochází z vinic v oblasti Bussia, v Monforte d'Alba. Vynikající interakce mezi jílovitou a vápenatou půdou vytváří jedinečné aroma hroznů. Plně zralé hrozny jsou ručně vybírány a spontánně fermentovány. Následují tři roky zrání v dřevěných sudech. Odrůda: Nebbiolo 100% SENZORICKÉ POZNÁMKY: Tmavě rubínová granátová barva ve sklenici. Komplexní vůně, tóny růží, kůže, dehtu. Na patře je suché, plné, harmonické, sametové, s tóny růží a kůže. Dlouhá dochuť. BALENÍ PO 6 1 KS = EURO 8,50 1 PALET 72 BALENÍ PO 6 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 20 PALET...
Portfolio (229)
...Odrůda: 100% Nebbiolo. Vinifikace: tradiční fermentace s macerací pod poklopem po dobu přibližně 21 dní. Zrání: 36 měsíců v malých francouzských dubových sudech. Barva: intenzivní granátově červená. Aroma: intenzivní a komplexní, s náznaky drobného lesního ovoce a sladkých koření. Chuť: suchá a plná, harmonická a s dobrou perzistencí. Alkohol: ±14% Gastronomické párování: rafinované víno vhodné k pokrmům z červeného masa, zejména dušeným a pečeným, zralým sýrům a složitým pokrmům na bázi fondue a lanýžů. Podávejte při teplotě přibližně 18°C.
Portfolio (10)
Itálie, Dorgali
...Víno vysoké kvality získané pečlivým výběrem hroznů odrůdy Cannonau, převážně pocházejících z vinic starších 40 let, pěstovaných jako keř. Po pomalé fermentaci na slupkách, která probíhá v malých ocelových nádobách po dobu přibližně 20 dní, zraje v barikových sudech z francouzského dubu po dobu 24 měsíců. Následuje zrání v lahvi ležící na boku po dobu alespoň 8 měsíců. Skvělá granátově červená...
Portfolio (5)
Itálie, San Donaci
...Víno získané z vinifikace hroznů Negroamaro (90 %) a Malvasia Nera (10 %). Oblast produkce: Salento, mezi provinciemi Brindisi a Lecce. Zrání v barikových sudech. Vůně odhaluje tóny zralého červeného ovoce a džemů, kořeněné jako černý pepř, lékořice, pražené a balzamikové tóny středomořské vegetace. Ideální k tvrdým sýrům jako Comté, Gorgonzola, uzeninám jako je vepřová pancetta, chorizo, capocollo a grilovaným červeným masům.
Portfolio (5)
Itálie, Marciano Della Chiana
... ideální samo o sobě nebo s čokoládou. Skvěle se hodí k zralým sýrům. Formát: 0,5 lt. Typ vína: Passito. Ročník: 2019. Země: Itálie. Region: Toskánsko. Odrůda: 100% Aleatico. Zrání: 6 měsíců v malých dřevěných sudech - 6 měsíců v lahvi. Barva: Intenzivní rubínově červená. Aroma: Jahoda, Švestka, Divoká růže. Teplota: 12° C. Ideální s: Čokoládou, zralými sýry.
Portfolio (10)
Itálie, Bagnara Di Romagna
... hroznové šťávy, termálně upravená vína a vína pro šumivou základnu, kvalitní bílé a červené stolní víno. K modernímu vinařství, vybavenému chladničkami pro zpracování moštů a vín, jsou připojeny násypky pro příjem hroznů a skladovací prostor pro zrání vinného destilátu v dubových sudech.
V srdci Colli di Taormina a Castelmola pěstujeme naše hrozny, abychom získali vína bílá a červená s označením geografického původu SICILIA. Také vyrábíme kvalitní extra panenský olivový olej DOP Valdemone. Tato společnost byla založena přímo dvěma mladými majiteli, kteří sledují všechny fáze výroby: od pěstování vinic, přes sklizeň hroznů, vinifikaci, až po zrání ve speciálních dubových sudech...
Tenuta La Torretta má racionálně strukturované sklepy, které využívají nejmodernější technologie výroby vína a tradici zrání v dubových sudech a barrique. Dnes je to Lu...
...Bramaterra se skládá ze 70 % z hroznů Nebbiolo a zbývajících 30 % z hroznů Croatina, Uva rara a Vespolina. V Coste della Sesia Rosso je podíl hroznů Nebbiolo 50 %. Doba zrání v dubových sudech o objemu 10-30 hl je přibližně 48 měsíců (24 měsíců pro Coste della Sesia Rosso), což je delší časový úsek, než je minimální požadavek stanovený předpisy. Tento přístup je odůvodněn vůlí Leonarda Montà optimalizovat úroveň zralosti svého vína v rámci podnikatelské logiky zaměřené výhradně na dosažení maximální možné kvality.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play