Itálie, Misano Adriatico
...Tento Amarone della Valpolicella Classico od SANTA SOFIA je víno vysoké kvality s lahví o objemu 75 cl. Díky své tradiční výrobě a zrání v dřevěných sudech nabízí bohatou a intenzivní chuť, která se dokonale hodí k červenému masu a zralým sýrům. Skvělé k vychutnání při zvláštních příležitostech.
Portfolio (200)
... životní prostředí a s vysokou ekologickou hodnotou (úroveň 3), byl pečlivě sledován od vinice až po sklep. Hledá se zde gurmánský a lehký charakter ve vinifikaci a zrání. VINIFIKACE Třídění bobulí Tradiční vinifikace Zrání několik měsíců v dubových sudech CÉPAGES Merlot Cabernet Sauvignon DÉGUSTACE Intenzivní a jasná červená barva třešně. Jemná a příjemná vůně na červené a černé ovoce. Ovocná, jemná a kulatá chuť podpořená rozpuštěnými a mírně lékořicovými tříslovinami.
Portfolio (96)
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
... převahou vápence na Côte Chalonnaise. Svahy jsou mírné a orientované na východ až jihovýchod. Zrání Vinifikace probíhá nejprve v nerezových tancích, poté v dubových sudech. Doba zrání v sudech se liší podle ročníků. Charakter vína Krásná červená barva, jasná, s rubínovými odlesky, nos se otevírá na typické červené ovoce Pinot Noir (černý rybíz, višně, rybíz) s kouřovými, humusovými a někdy zvířecími tóny. Bohaté a komplexní, jeho textura je pevná na jemných a elegantních tříslovinách. Krásná rovnováha. Párování s jídlem a vínem...
Portfolio (60)
Martinik, Rivière-Pilote
...Objevte tento úžasný Cognac 1er cru, pečlivě vybraný „Les frères de la côte“ ve Velké Champagne v slavné domácnosti „François VOYER“, která nabízí nejlepší eaux-de-vie z Cognacu. Po přeplavbě Atlantiku na starém plachetnici tento Cognac těží z dynamického zrání v sudu po rumu „La Favorite“. 50cl - 51° Vol...
Portfolio (31)
Francie, Bordeaux
... fermentací, kontrolou teploty, dlouhou macerací (18 dní) a 2 přeléváními denně po celou dobu fermentace. Tyto postupy umožňují maximálně extrahovat kvalitu plodů: barvu, aroma a strukturu. Zrání vína probíhá následně v dubových sudech, z nichž jedna třetina je nová, po dobu 12 měsíců. Degustace Na pohled má château de la Haute Libarde krásnou jasně červenou barvu. Jeho intenzivní vůně nabízí aroma...
Portfolio (93)
Francie, Le Sen
... kupujeme, pocházejí z velkých francouzských lesů v Allier. Pocházejí z certifikovaných lesů, duby jsou těženy pro výrobu sudů a barelů, které slouží k zrání nejlepších vín. Dřevo, zpracované na dýhy a dostatečně vyzrálé, skladované a sušené více než rok, uvolňuje nejjemnější třísloviny, které se projeví ve sudech během zrání vín. Štěpky z dubu používané pro naši absolutní jsou vedlejšími produkty...
Portfolio (97)
Francie, Saint-Martin-Du-Vivier
...Japonská whisky je po celém světě uznávána pro svůj rafinovaný charakter, dokonalou rovnováhu a aromatickou komplexnost. Inspirována skotskými metodami, japonská whisky se vyznačuje pečlivou pozorností věnovanou každému kroku výrobního procesu, od výběru surovin přes destilaci až po zrání v dubových sudech, které jsou často specifické pro daný region. Japonské whisky se vyznačují sametovou texturou, jemnými vůněmi a elegantním závěrem, který je často poznamenán tóny ovoce, květin a medu, s občasnými nádechy rašeliny nebo koření.
Odpovídající produkty
Japonská whisky
Japonská whisky
Další produkty
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
Francie, Saint Emilion
... životního prostředí: HVE 3 od roku 2017 a ISO 14001 (SME des vins de Bordeaux) od roku 2015 Pěstební techniky: rozumné pěstování, půdy zpracované nebo zatravněné, řez vinné révy v mixovaném guyotu, ruční zelené práce přizpůsobené každé parcele Sklizeň: mechanická s několika tříděními: zralost a velikost bobulí, parcely výběr Vinifikace: tradiční s jemnou a kontrolovanou macerací v termoregulačních betonových nádržích Zrání: 12 měsíců v sudech z francouzského dubu, z toho 40% nových ...
Portfolio (34)
Francie, Auxerre
...Nez Velmi aromatický, jemný, subtilní a voňavý. Tóny divokého ovoce (ostružiny, rybíz), koření a lékořice. Bouche Křupavé a ušlechtilé třísloviny, jemnost, krásná rovnováha, skvělá pružnost, aromatická perzistence. Accord metvin červené maso, bílé maso, zvěřina, drůbež, sýr a houby Vinification zrání v nových francouzských dubových sudech ve třetině Œil: Krásná intenzivní purpurová barva Rada...
Portfolio (190)
Itálie, MILANO
...Barolo Bussia pochází z vinic v oblasti Bussia, v Monforte d'Alba. Vynikající interakce mezi jílovitou a vápenatou půdou vytváří jedinečné aroma hroznů. Plně zralé hrozny jsou ručně vybírány a spontánně fermentovány. Následují tři roky zrání v dřevěných sudech. Odrůda: Nebbiolo 100% SENZORICKÉ POZNÁMKY: Tmavě rubínová granátová barva ve sklenici. Komplexní vůně, tóny růží, kůže, dehtu. Na patře je suché, plné, harmonické, sametové, s tóny růží a kůže. Dlouhá dochuť. BALENÍ PO 6 1 KS = EURO 8,50 1 PALET 72 BALENÍ PO 6 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 20 PALET...
Portfolio (229)
Francie, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Bidaia, což v baskičtině znamená "cesta", je jedinečný kubánský rum. Po tříletém zrání na Kubě byl náš rum vylepšen v sudech z Armagnacu a bílého vína Irouleguy Domaine Arretxea v našich prostorách v srdci Baskicka. Bez přidaného cukru je Bidaia rum z melasy, který je zvlášť aromatický a hraje si s konvencemi díky neobvyklému zrání! Tento odvážný dvojitý finiš je ódou na jihozápad, která dodává...
Portfolio (58)
Francie, Cognac
...Cognac je prestižní destilát, celosvětově uznávaný pro svou výjimečnou kvalitu a rafinovanou chuť. Vyrábí se v oblasti Cognac ve Francii a je zpracováván z pečlivě vybraných bílých hroznů, které jsou dvakrát destilovány v tradičních měděných destilačních přístrojích. Proces zrání v dubových sudech dodává Cognacu jeho komplexní aroma a charakteristickou jantarovou barvu, což z každé degustace činí...
Odpovídající produkty
Koniak
Koniak
Další produkty
Yosu likér
Yosu likér
Portfolio (10)
Francie, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1992 je výjimečný ročník, zrající v dubových sudech až do lahvování. Tento destilát s obsahem alkoholu 40° nabízí nezapomenutelný zážitek z degustace. Jako digestiv se vychutnává pomalu, což umožňuje ocenit jeho bohaté a komplexní aroma. Zrání v sudu dodává tomuto Armagnacu dřevité tóny a hloubku chutí, která potěší znalce. Prezentován v elegantní krabičce, je také...
Portfolio (51)
Moldavsko, Chisinau
...Jsou to elitní vína z "Zlaté kolekce" Mileștii Mici, největší sbírky vín na světě (přibližně 1,5 milionu lahví), zapsané v Guinnessově knize rekordů. V této kategorii jsou prezentována sběratelská bílá a červená vína vzácnosti v odvětví vína z Moldavské republiky. Tato vína mají dvojí zrání: jsou uchovávána po dobu minimálně 3 let v dubových sudech, po kterých jsou vína lahvována a zrají v...
Portfolio (16)
Francie, Montmorillon
...Síla a charakter Stoutu spojené se složitostí a tříslovinami, které přináší zrání v sudech Armagnac. Užijte si tuto ohromující alianci. Barva: Hnědá Styl: Stout Alkohol: 10%...
Portfolio (23)
Francie, Paris
...Díky své pomalé fermentaci po dobu 3 týdnů v dubových sudech a ročnímu zrání nabízí tuto jedinečnou chuť, dědictví staletého řemesla.
Portfolio (4)
...Piva Distrikt jsou vybrána v prvním průvodci Hachette o pivech, s 2 hvězdičkami pro Clash a Confusion. • Confusion: Blondýna ve stylu American Pale Ale, 5,1 %, vyvážená hořkost, Dry Hop s chmelem Cascade a Centennial pro velmi jemné chutě, citrusy a limetku. • Investigator: Blondýna ve stylu American IPA (India Pale Ale), 6,2 %, výrazná hořkost, Dry Hop s chmelem El Dorado a Simcoe pro velmi příjemné chutě, citrusy a grep a mírně pryskyřičné. • Clash: Blondýna Triple, 9 %, velmi lehká hořkost, aby se uvolnilo 7 sladů a zrání po dobu 3 týdnů s hoblinami z whisky sudu.
Portfolio (6)
Francie, Condom
... růžových okvětních lístků odhaluje sladkost slaného karamelu a červeného bobulového ovoce, zejména malin. Na jazyku je závěr pozoruhodně dlouhý s jemnou chutí kůže, kakaového prášku a černého čaje. Tento armagnac vyzařuje ohromující jantarové a měděné tóny, což dokazuje jeho čisté zrání v našich staletých chais: francouzských dubových sudech, nedotčených karamelem, boisé ani cukrem.
Portfolio (66)
Francie, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Červené 'Bio víno' Odrůdy Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Zrání 24 měsíců v nových dubových sudech, stárnutí v láhvi po dobu 1 roku. Degustace Intenzivní granátově červená barva, silná, komplexní a jemná vůně. Intenzivní a strukturovaná chuť: - Textura: krásná hmota s sametovými tříslovinami - Aroma: zralé černé ovoce - Empyreumatické aroma...
Portfolio (17)
Francie, Saint Vincent De Lamontjoie
...WHISKY - C1 - Smíšený slad Zrání 4 roky - FAIVREJMAGINE Naše palírna má pověst výroby whiskey s vysokým obsahem alkoholu a výjimečnou rovnováhou chutí. V této láhvi objevte všechny chutě a sílu naší whiskey, zrání 4 roky v dubových sudech. Její bohatá aromatická rovnováha přináší komplexnost chutí. Ovocná nota, květinové pohlazení, nádech kouře, Vánky štěstí, které povznášejí kulatost na patře… Whiskey zrající v sudu z francouzského dubu. Obsah alkoholu se mění podle výrobních šarží.
Portfolio (9)
Španělsko, Murcia
...Víno vyrobené z 80 % hroznů odrůdy Tempranillo a 20 % odrůdy Graciano z ekologického vinohradu Alto de Mindiarte, sklizeno ručně v malých bednách a vybráno na výběrovém stole. Zpracování ve stylu Bordeaux, s odstopkováním a drcením hroznů. Malolaktická fermentace probíhá v nových amerických a francouzských dubových sudech, následovaná procesem zrání, během kterého víno leží po dobu 18 měsíců...
Portfolio (178)
Španělsko, iznalloz
... okraji. V nose je intenzivní, expresivní a svěží, s varietálními charakteristikami tempranilla v plné mladosti. V ústech je vyvážené, s přetrvávajícím, ale zralým tříslovinou, dobrou kyselostí a příjemným průchodem ústy, s dlouhým a příjemným dozvukem. / výroba až čtyři měsíce v sudech z francouzského dubu.
Portfolio (6)
Spojené království, London
... kořením. Podávejte při 18 stupních. Obsah alkoholu 14% • Zrání: 12 měsíců v francouzských (80%) a amerických (20%) dubových sudech Barva: Bohatá barva s intenzivní fialovou barvou. Nos: Zralé červené ovoce s květinovými fialkovými nuancemi, spolu s elegantními opraženými, balzamikovými a kořeněnými tóny. Pálenka: Plná, elegantní a sametová, silná, která poskytuje objímající pocit plnosti. Dochuť Odrůda: 100% Syrah...
Odpovídající produkty
Tmavé Růžové Víno
Tmavé Růžové Víno
Další produkty
Malbec
Malbec
Portfolio (17)
Portugalsko, Trofa
... sladké a ovocné tóny. Zrání v sudech Tawny může obohatit bohatost destilátu a zjemnit chutě, což činí produkt přístupnějším a příjemnějším. Závěrečné úvahy Sudy z portského vína Tawny a Ruby nabízejí významné výhody při výrobě destilátů, přispívající k komplexnosti a kvalitě konečných produktů. Jak se průmysl vyvíjí, více výrobců by mělo prozkoumat nuance těchto sudů, což povede k rozmanitosti chutí a aromat. Tato praxe nejen obohacuje senzorický profil destilátů, ale také ctí tradici portského vína, čímž vytváří jedinečnou fúzi mezi dvěma respektovanými nápoji.
Portfolio (6)
... úrovní, přičemž si zachovává významnou kyselost. To umožňuje získat vína, která jsou obzvlášť dobře vyvážená, silná a široká (s velkým tělem a objemem). Aroma je typické, komplexní a intenzivní (sušené ovoce, lískové ořechy, opékané, exotické ovoce, máslo atd.). Chardonnay B se také dobře hodí pro zrání a fermentaci v sudech. Kultivační a agronomické schopnosti Chardonnay B se obvykle pěstuje na dlouhých dřevinách. Nicméně v oblastech s příznivým klimatem...
Portfolio (71)
Francie, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Assembláž : Merlot - Cabernet Sauvignon Potenciál zrání : Přibližně 15 let Vinifikace : Sklizeň bez stopky, nešlapáno. Fermentace v betonových nádržích. Mezi dvěma a třemi týdny macerace s kontrolovanou extrakcí pro získání jemné a elegantní třísloviny. Zrání v sudech na konci malolaktické fermentace. Zrání v sudech po dobu 12 měsíců.
Portfolio (53)
Francie, La Cadière-D'azur
...Biologická kultura. Ručně sbírané hrozny do bedniček. Úplné odstopkování, fermentace v termoregulační nerezové nádrži, remontáž. Zrání v sudech z dvou vín, míchání, tradiční korkový uzávěr. OCHUTNÁVKA OČI: Tmavě fialová barva. NOS: Aromatický, charakteristický, intenzivní vůně červeného ovoce, vůně lékořice, opražené tóny. ÚSTO: Hluboké, silné, sametové, tóny kompotovaného ovoce, tóny červeného ovoce, kořeněné tóny, jemné třísloviny, kulaté, strukturované tělo, vysoká intenzita, dlouhá perzistence. Odrůdy: Grenache (10%) / Mourvèdre (90%) Alkohol: 14,5 % Objem: 75 cl...
Portfolio (8)
Slovinsko, Ljubljana
...{"winegrower":"Vinař: Rodina Kelhar.","volume":"Objem: 750 ml.","vinification":"Vinifikace:\nMacerace probíhá po dobu 4 týdnů v kontaktu se slupkami v nerezovém kontejneru. Jemné lisování pneumatickým lisem. Zrání 24 měsíců v dubových sudech. Víno je nefiltrované a před plněním byla přidána minimální množství sířičitanů.\nPotenciál zrání: 2020 - 2028.","harvest":"Sklizeň: Ruční sběr, konec září...
Portfolio (10)
...Odrůda: 100% Nebbiolo. Vinifikace: tradiční fermentace s macerací pod poklopem po dobu přibližně 21 dní. Zrání: 36 měsíců v malých francouzských dubových sudech. Barva: intenzivní granátově červená. Aroma: intenzivní a komplexní, s náznaky drobného lesního ovoce a sladkých koření. Chuť: suchá a plná, harmonická a s dobrou perzistencí. Alkohol: ±14% Gastronomické párování: rafinované víno vhodné k pokrmům z červeného masa, zejména dušeným a pečeným, zralým sýrům a složitým pokrmům na bázi fondue a lanýžů. Podávejte při teplotě přibližně 18°C.
Portfolio (10)
Španělsko, La Seca-Valladolid
...Víno pocházející z hroznů odrůdy tempranillo (červené víno). Zrání v sudech z francouzského a amerického dubu. Doba zrání v sudu byla 18 měsíců, aby se dosáhlo integrace hroznu s přídavkem dřeva. Má intenzivní barvu třešňově červenou a výraznou vůni. Je komplexní a elegantní, vyniká čistými, opraženými, vanilkovými a kořeněnými tóny s balzámovým pozadím. Doprava na pevninskou část. Doprava zdarma při objednávkách nad 60 €.
Portfolio (12)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play