...Naše nabídka čtvrtí a hovězích kusů nabízí výjimečnou kvalitu a chuť pro jakékoli kulinářské potřeby. Od šťavnatých předních čtvrtí po jemné zadní čtvrtě, poskytujeme kusy, které splňují vaše kulinářské požadavky. Ideální pro grilování, pečení nebo dušení, naše hovězí kusy zajišťují výjimečný gastronomický zážitek. Každý kus je zpracován tak, aby splňoval nejvyšší standardy, což zaručuje prémiový produkt pokaždé. Vyberte si z různých kusů, včetně jemných steaků a chutných pečení, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly vynikající chuť a texturu.
Francie, Laissac
... grisonské maso podle receptů a regionů, respektuje řemeslné dovednosti našich předků tím, že obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso vyrobené v naší dílně vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. O zbytek se postará příroda v našich sušárnách, kde jemně sušíme tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 300 g DLC: 2 až 3 měsíce...
Portfolio (29)
Německo, Breidenbach
...Jedna pro mnoho účelů: Výkonný stroj na stahování kůže pro velké i malé kusy hovězího, telecího, vepřového, krůtího, koňského a zvěřiny. Stroj Skinner AMS 533 nabízí ideální šířku řezu pro zpracování velkých kusů, jako je hovězí kýta. Výhody - Výkonný pro nejvyšší výtěžnost z nejmenšího instalačního prostoru - Produktově specifické volitelné dopravní válce a speciálně koordinované nože zajišťují...
Odpovídající produkty
AMS 533
AMS 533
Další produkty
SmartLoader
SmartLoader
Portfolio (31)
Francie, Lyon
MVO Distribution, obchodník se všemi typy masa od roku 2002, vám nabízí za velmi konkurenceschopné ceny maso z PRASAT / HOVĚZÍHO / DRŮBEŽE / TELECÍHO / DIVOKÉHO / JEHNĚČÍHO / OVČÍHO / KACHNÍHO / HUSÍHO / DIVOKÉHO PRASETE / JELENA / MASO OSLA ... Přímo vyjednáváme s našimi partnerskými jatky a řezníky, kteří jsou přítomní na trhu ve Francii a EU, o zvlášť konkurenceschopných cenách, abychom vám za...
Portfolio (51)
Francie, Rochonvillers
...Noble kusy hovězího masa dodané připravené k řezání s 40denní trvanlivostí.
Portfolio (15)
Belgie, Beringen
...Obvykle jsou nejjemnější kusy hovězího masa s nejmenším množstvím pojivové tkáně ty, které se nacházejí podél páteře zvířete, protože vykonávají nejmenší množství práce. Filet nebo svíčková (jak název napovídá) je jedním z těchto kusů. S malým nebo žádným tukem či pojivovou tkání je filet nejlépe vhodný k porcování na steaky pro opékání na pánvi a grilování nebo na proužky pro rychlé smažení.
Portfolio (189)
Rumunsko, Botosani
...I když se snažíme zabalit hovězí maso tak, aby se co nejlépe uchovalo jeho aroma a vlastnosti, je dobré zvážit několik důležitých tipů pro přepravu a skladování čerstvého hovězího masa. Když nakupujete, nechte maso na poslední chvíli. Tímto způsobem zůstane v obchodě v chladničce. Pokud cesta domů trvá déle než půl hodiny, nebylo by špatné zvážit termotašku nebo obal. Mleté maso má kratší...
Portfolio (23)
Spojené království, Scotland
... standardů. Proč si vybrat nás? Certifikace Halal: Naše výrobky jsou certifikovány důvěryhodnými Halal autoritami, což zajišťuje, že dodržují islámské dietní zákony. Prémiová kvalita: Prioritizujeme kvalitu našeho masa, a to tak, že získáváme pouze ty nejlepší kusy od zvířat chovaných v humánních podmínkách. Zaručená čerstvost: Naše maso je dodáváno čerstvé přímo k vašim dveřím, což zajišťuje...
Portfolio (4)
Španělsko, Alcala De Guadaira
...Pro ty, kteří mají rádi dobré a zdravé jídlo, Ismael’s Kebab přináší Doner Kebab z hovězího masa a krůty, produkt s nepřekonatelnou chutí. S tímto produktem naši zákazníci již připravují v jejich barech a restauracích nejchutnější pokrmy s tímto masem. Také nabízíme různé varianty jako kebab z červeného kuřete, bílého kuřete, hovězího masa a mnoho dalších. Vynikající Doner Kebab z hovězího masa...
Portfolio (10)
Litva, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Agaras nakupuje hospodářská zvířata v Litvě, Lotyšsku, Estonsku a Polsku. Kapacita jatka je 40 kusů skotu/hodinu a 120 prasat/hodinu. 30-40 tun jatečných těl je zpracováváno v masokrámské místnosti na směnu. Společnost vyváží 66 % svých produktů. Společnost je certifikována podle ISO 14001:2004, BRC Globální standard pro bezpečnost potravin a také splňuje kritéria stanovená standardem McDonald's p...
Portfolio (32)
Finsko, Turku
...Svíčková je nejjemnější část hovězího masa. Obsahuje také málo tukového mramorování, což ji činí oblíbenou volbou pro ty, kteří milují steak, ale zároveň sledují svůj příjem tuku. Pro většinu překvapivě má steak ze svíčkové méně tuku než ekvivalentní hmotnost kuřecího stehna. Pokud sledujete svou váhu, ale máte chuť na jemný steak, filet je ideální volba. Steaky ze svíčkové se nejlépe připravují...
Portfolio (177)
Francie, Rungis Cedex
...Čerstvé kusy hovězího, telecího, jehněčího a vepřového masa...
Odpovídající produkty
Abats
Abats
Další produkty
Jehněčí maso
Jehněčí maso
Portfolio (7)
Srbsko, Vrbas
... holštýnské krávy s více než 2 000 kusy skotu, z nichž 900 jsou dojnice. 3. FARMÁŘSKÁ FARMÁ HOVĚZÍHO MASA „Sava Kovacevic“ má farmu hovězího masa s 800 zvířaty, která jsou chována ve 5 stájnách. 4. ZAVLAŽOVACÍ SYSTÉM 5. SÍLO A ZPRACOVACÍ CENTRUM „Sava Kovacevic“ má skladovací kapacitu 25 000 tun obilovin z dvou příjmových míst. 6. OVOCNÝ SAD Ovocný sad se rozkládá na 43 hektarech. 7. VÝROBA MLÉKA V rámci společnosti funguje mlékárna s kapacitou 50 000 litrů syrového mléka denně, ve které zpracováváme jakékoli množství mléka získaného z naší farmy a která zdůrazňuje kvalitu svých produktů.
Polsko, Skała
Zaklad na zpracování masa AL-EM Od 30 let jako rodinná firma se zabýváme výrobou vepřového, hovězího, telecího a drůbežího masa. Každý den zpracováváme přibližně 60 tun masa. Zajišťujeme dodávky pro velkoobchody, masné závody, obchody, restaurace a hotely, stejně jako pro jídelny, školy či nemocnice. Pro gastronomii nabízíme porcované kusy masa s odpovídající gramáží, což výrazně usnadní práci...
LUIS OLIVERAS S.A. je rodinná společnost specializující se na výrobu sušených uzenin od roku 1933. Nacházíme se na severovýchodě Španělska, velmi blízko francouzské hranice, poblíž hlavních přístavů a letišť. Kombinace našich znalostí a nejlepších surovin nám umožňuje vyrábět uzeniny nejvyšší kvality z vepřového masa, stejně jako halal uzeniny na bázi krůty a hovězího masa, které vyrábíme v...
Portfolio (3)
Španělsko, Lugo
Jateční provoz pro hovězí a vepřové maso. Porážka hovězího dobytka, skotu a prasat. Velkoobchod s masem. Maloobchodní prodej v naší řeznictví. S více než 30 lety zkušeností v oblasti masa pokračujeme každý den s nadšením pro nové projekty, vášnivě se učíme a rádi objevujeme nové kusy... S masem zacházíme s velkou péčí.
Francie, Rillieux La Pape
...abychom mohli nabídnout produkty vyrobené s největší péčí podle starých tradičních receptů. Abychom vám přiblížili dokonalost, jsou nejcennější kusy vepřového a hovězího masa pečlivě vybírány a tříděny. Koření je výsledkem unikátních příprav a směsí vyráběných výhradně ručně. Naše výrobní laboratoř má hygienické povolení vydané DDPP v Rhônu, v souladu s platnými zákony. 3 klíčové body...
Francie, Rungis Cedex
Skupina Ovimpex je významným hráčem v obchodě, zpracování a balení hovězího a ovčího masa od roku 1964. Specializujeme se na dovoz masa převážně z Evropy. Naše sídlo se nachází v Rungis, ale naše působení je národní. Skupina OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Naše produkty: jehněčí maso v půlce, zpracování jehněčího masa, zpracování ovčího masa, hovězí maso v půlce, zpracování hovězího masa, kusy jehněčího masa, telecí maso v půlce, zpracování telecího masa, ovčí maso v půlce.
Rumunsko, Constanta
...Aorta, Jazyk, Bránice, Játra, Šlachy, Mask, Čenich, Střevo, Tuk, Ledvina, Játra, Srdce, Penis... Také poskytujeme vysoce kvalitní a prémiové telecí, mladé býky a hovězí značky "BOVERO", ve které vám nabízíme nejlepší prémiové kusy a steaky: Filet Mignon, Ribeye Steak, Top Sirloin steak, Striploin Steak, Rumpsteak. Kromě čerstvého a mraženého jehněčího, ovčího a kozího masa; Celé karikasy Celá...
Portfolio (1)
Španělsko, Salinas De Pamplona
...Skupina ALMAMEAT pokrývá celou výrobní řetězec, od chovu hospodářských zvířat > jatka > zpracovatelský závod. Vše je vyráběno v našich moderních zařízeních, která byla postavena před dvěma lety a jsou certifikována IFS a BRC. Almameat je také přísným producentem halal hovězího masa, certifikovaným. Sortiment produktů je široký: hovězí půlky, celé kusy, burgery... které mohou pocházet z různých plemen, jako jsou Charolais, Angus, Blonda atd.
Belgie, Moeskroen
... nejpřísnější kvalitativní normy (HACCP, BRC), se naši zákazníci mohou spolehnout na nejlepší hovězí, telecí a jehněčí maso. Půl kusu hovězího, přední nebo zadní čtvrtina a různé technické kusy, od filet pur po americain, jsou součástí široké nabídky. V nové bourárně v Moeskroenu bylo rovněž zřízeno pracoviště pro porcování a balení hovězího, telecího, vepřového a jehněčího masa. Zde se také vyrábí mleté maso a mleté výrobky, jako jsou klobásy, hamburgery, vinky, …...
Belgie, Mouscron
Společnost Ets W.Strobbe má chovatelské podniky jak ve Flandrech, tak ve Valonsku, aby zajistila dodávky prvotřídního dobytka: přípravy z hovězího, vepřového, telecího a jehněčího masa. Ale také všechny kusy masa: hovězí, vepřové, telecí a jehněčí. Naše řeznická dílna splňující nejpřísnější požadavky nám umožňuje nabízet maso nejvyšší kvality. Naše nabídka zahrnuje půlku hovězího masa v předních nebo zadních částech a celou škálu možných kusů.
Španělsko, Monforte De Lemos
Gutrei Galicia je španělská společnost se sídlem v Galicii, místě charakterizovaném chutí hovězího a telecího masa. Vybíráme pouze nejlepší kusy, abychom našim zákazníkům nabídli tu nejlepší kvalitu.
Spojené království, Broxbourne
... a zpracované kusy vepřového masa z mnoha hlavních zemí EU produkujících vepřové. Máme širokou nabídku drůbežích produktů z Argentiny, Brazílie, Chile, Itálie, Polska a Spojeného království, stejně jako z Evropy.
Francie, Colombes
... Ubereats a Deliveroo. V restauraci v Colombes máte k dispozici kvalitní maso za nejlepší cenu. Menu je k dispozici od 9,90 € na oběd a 12,90 € ve večerních hodinách během týdne. Ceny jídel se pohybují mezi 9,90 € a 49,90 €. K vašemu masu vám Le Shérif nabízí přílohy a domácí omáčky bez omezení. Najdete zde nejlepší kusy hovězího masa z francouzských plemen a původu, jako jsou entrecôte, hovězí žebro...
Bulharsko, Sofia
Jsme bulharský závod na zpracování masa, který vyrábí vysoce kvalitní produkty. Máme možnost nabídnout k exportu mražené produkty bulharského a srbského stylu, jako je mleté maso, masové kuličky, masové rolády a další. Také máme možnost nabídnout různé kusy kuřecího a hovězího masa bulharského původu, mražené hotové produkty, jako jsou pizzy, sendviče, croissanty. Pro více informací můžete navštívit naše webové stránky www.vitoro.bg.
Německo, Aldenhoven
Rozdělujeme celé krávy, býky, telata a jehňata na požadované kusy. Dodáváme do výrobních podniků a gastronomie po celé Evropě. Produkujeme vlastní značku - Kebap Lorenz - Našimi nejsilnějšími produkty jsou hovězí filet, roastbeef, hovězí steak, telecí filet, telecí hřbet, kusy hovězího a telecího masa, tuk, vnější maso, býčí a telecí přední čtvrtě, plec, hřbet, rameno.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play