...Celé mléko v prášku je mléčnývýrobek získaný odpařováním čerstvého pasterizovaného kravského mléka. Tento produkt je také nazýván FCMP v závislosti na regionu.
Celé mléko v prášku má mnoho využití v potravinářském průmyslu. Používá se především v cukrářském, čokoládovém a zmrzlinovém průmyslu, stejně jako v pekárenském průmyslu. Také se používá při výrobě zmražených potravin, mléčných nápojů a instantních polévek atd.
Firma MaDar, která má téměř 30letou historii, je velkoobchodem s potravinami z Polska. Dodáváme naše produkty různým odvětvím, jako jsou potravinové obchody, restaurace, firmy různých profilů, instituce a soukromé osoby. Naším cílem je dodávat produkty nejvyšší kvality za nejlepší cenu, abychom dosáhli 100 % spokojenosti zákazníka. Proto u nás najdete široký výběr vynikajících potravin. Disponujem...
...Ricotta di Bufala Campana je součástí historie a tradice mlékárenského sektoru, symbolem našeho zemědělství a dědictví typičnosti, které území jižní Itálie dokáže vyjádřit.
Ricotta di Bufala Campana DOP je čerstvý mléčnývýrobek, tedy bez zrání, získaný koagulací tepla bílkovin syrovátky z bufalího mléka, suroviny pocházející z výroby Mozzarelly di Bufala Campana, která jí dodává zvláštní struktury krémovosti a jemnosti, porcelánově bílou barvu a výrazné senzorické vlastnosti popisovatelné jako jemná vůně mléka a sladkost.
Hemus milk Commerce Ltd je výrobce sýrů (bulharský Kaškaval) a dalších mléčných produktů z Bulharska. Od roku 1994 vyrábíme vysoce kvalitní tradiční bulharské mléčné produkty. Bulharský sýr jsme exportovali po celém světě (USA, Kanada, Austrálie atd.). Používáme ovčí a kravské mléko.
... hotových výrobků. Také automaticky kontroluje stav pytlů, plnění a uzavírání, aby se předešlo plýtvání pytli a materiály.\n\n3. Používá systém řízení Siemens PLC, dotyková obrazovka může nastavit různé jazyky, jednoduchá obsluha a snadná údržba.\n\n4. Stroj používá předem vyrobené pytle, máte více možností pro typ pytle a vynikající vzhled. Dobré uzavření, hotový výrobek vypadá vysoce kvalitně.\n\n5...
...Majonéza je ocetová, žlutá a lehce krémová omáčka.
Často se používá na sendviče, hamburgery, míchané saláty a hranolky, majonéza je známá po celém světě.
Je sladká a vyrábí se z vaječných žloutků, oleje a octa.
Majonéza byla vynalezena v 18. století a pochází ze španělského ostrova Menorca.
Máslo je mléčnývýrobek vyrobený z mléka.
Je žluté a slané a při zahřátí na určitou teplotu se...
...LA BURRATA
La burrata je krémový mléčnývýrobek, který vypadá podobně jako mozzarella a obsahuje srdce z krému a mozzarelly. Skládá se z plátu taženého těsta, který je po naplnění uzavřen z vrchu a ručně svázán, aby vytvořil svůj klasický tvar.
Dnes je považována za vrchol tradiční mléčné výroby v Apulii.
Dostupná je také v různých příchutích, bio kvalitě a mražená (s dobou trvanlivosti 12...
...Stracciatella je mléčnývýrobek typický pro produkci v Apulii, složený z měkkých ručně trhaných vláken tvarohu a smetany; tato specialita může být konzumována čerstvá nebo jako doplněk do salátů, hlavních jídel či gurmánských pizz, aniž by bylo nutné ji dochucovat, díky její extrémně mléčné chuti.