Francie, Saint-Vérand
... odrůdy. Řez: velmi krátký pohárkový řez pro kontrolu výnosů. Vinifikace: Sklizeň: ručně. Metoda: Tradiční Beaujolais, semi-karbonická, celé hrozny. Macerace: 6 až 10 dní. Zrání: v tancích. Poznámky k degustaci: Finesa a hloubka. Krásná barva s malinou, překvapivě elegantní buket s tóny divokého ovoce. Na patře je víno masité a dobře postavené. Dojezd je dlouhý a voňavý.
Portfolio (18)
Francie, Roubia
... aroma třešní, bohaté aroma červeného ovoce. Ústa Intenzivní, sametová, lehké tóny černého rybízu, bohaté tóny třešní, bohaté tóny červeného ovoce, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, kulaté, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Grilované červené maso, Bílé maso, Pernatá zvěř, Drůbež, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 18° Barva: Červená Odrůda: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Rakousko, Königsdorf
... plody jsou tmavě červené. Hrozny jsou velikosti niklu. Vytváří krásné, dekorativní hrozny s lákavou květinovou vůní. Nabízí bohatou, sladkou chuť s nádechem šumivosti a praskání.","Draslík":"150 mg","Cukr":"18%","Rozšíření":"8 – 12 stop","Listy":"Zelené listy.","Světlo":"Požadováno plné slunce","Rozestupy":"8 – 12 stop"}...
Francie, Malataverne
...Míchané červené ovoce (hrozny, višně, rybíz, maliny, jahody, angrešt, ostružiny a borůvky) vyrobené ručně v Provence. Voda (44 %), hroznová šťáva (24 %), šťáva z višní (10 %), cukr, jahodová šťáva, šťáva z rybízu, šťáva z malin, šťáva z ostružin, šťáva z borůvek, šťáva z angreštu.
Portfolio (188)
... kontrolovány, jsou aromata Fer N ovocná (černý rybíz, červené ovoce). Kultivační a agronomické schopnosti Tato odrůda s mírně nepravidelnou plodností by měla být dlouze stříhána. Často značná část pupenů nevyraší (slepé oči). Hrozny se dobře uchovávají na keři a mají stopku, která se lignifikuje. Popisné prvky Identifikace se opírá o: - mladé listy zelené barvy s bronzovými skvrnami, - dospělé listy malé až střední velikosti s pěti laloky a sinusy l...
Portfolio (71)
...Rustikální rostlina, velmi vyvážená, se vyznačuje vysokým produkčním potenciálem. Hrozny složené z 6-8 plodů mají masitý stonek a jsou uspořádány do tvaru rybí kosti. Plody oválného tvaru, jasně červené barvy a průměrné hmotnosti mezi 35-40 gramy, vyzařují okouzlující chuť sladkosti a slanosti spojenou s vynikající konzistencí bobulí. Navíc mají dobré kvalitativní vlastnosti z hlediska stupně...
Portfolio (8)
Španělsko, Noáin
...Velké víno s velkou budoucností. Hrozny odrůdy tempranillo, pocházející z naší vinice "Los Majuelos" nacházející se v Sajazarře. Odrůdy: Tempranillo 100% Alkohol: 14% obj. Zrání: 12 měsíců v novém sudu, 60% amerického dubu a 40% francouzského dubu. Přesun do lahvového skladu v červenci 2012. Výroba Datum sklizně 14. října. Po ruční selekci na poli byly hrozny zbaveny stopek a rozmačkány, poté...
Portfolio (1)
Belgie, Nivelles
...ChèvrArdennes se představuje v několika pozoruhodných variantách chutí: v květinové kůrce, v čerstvém bylinkovém válečku, s medem, se sušenými hrozny, s cibulí, bruschettou, s citronem, s uzeným masem. Ale také v popelavém bloku, v listovém těstě s kozím sýrem a medem, s parmezánem Parmigiano Reggiano, Dánským modrým sýrem a mnoha dalšími. Kozí sýry navržené s ohledem na naši kvalitu mohou jen posílit vaši pověst náročného distributora při výběru čerstvých a exkluzivních sýrů pro vaše zákazníky.
Španělsko, Canet De Mar
...Fermentováno v nerezových tancích při kontrolované teplotě. Vyrobeno z červených hroznů, Zinca d'Anfora Tinto, nebo z bílých hroznů, Zinca d'Anfora Blanco. Hrozny jsou ručně sbírány pozdě a fermentovány při konstantní teplotě 28 stupňů pro červené a 22 stupňů pro bílé. Jakmile je alkoholová a malolaktická fermentace dokončena, víno se přelije do ručně vyráběných hliněných nádob, kde zraje, což mu dodává větší strukturu a umožňuje jeho aromatům vyvíjet se bez přidání dřeva.
Portfolio (9)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... otevření je to skutečný festival: kandované ovoce (černý rybíz, ostružina, třešeň), omamné koření (hřebíček, skořice, pepř), tabák, čokoláda, fíky atd. Láhev velmi vysoké úrovně, kterou je třeba dekantovat při otevření a která se skvěle hodí k červenému masu nebo zvěřině. Samozřejmě je také možné dlouhé zrání. Na zdraví! Objem: 75cl Typ: Červené víno Alkohol: 15% Odrůdy: 70% Corvina & Corvinone, 25% Rondinella a 5% Molinara DOCG: Amarone della Valpolicella (Benátsko, Itálie) Zrání: K pití ihned a k uchování až do roku 2038 Teplota podávání: 16-18°C...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
...\nTato cuvée pochází z chudého, štěrkového terroiru s oblastmi vápenců a břidlicových půd. Hrozny jsou sklizeny z parcel v krásné zralosti. Odrůdy jsou sklizeny a vinifikovány odděleně.\n\nAccord metvin\ngrilované červené maso, maso na omáčce a sýr\n\nConditionnement: Karton 6 lahví po 75cl\nDomaine: Vinaři z Alignan Neffies\nAppellation: Languedoc\nMillésime: 2017\nCépage: Grenache Syrah\nCulture: Řízená\nLabel: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)"}...
Portfolio (190)
Francie, Soing-En-Sologne
...Červené víno pro polozrání Domaine: DOMAINE DU RIN DU BOIS Appelace: TOURAINE Region: VAL DE LOIRE Barva: Červená Hrozny: 100% Malbec (Côt) Způsob pěstování: Udržitelné zemědělství Objem: 75cl Hmotnost: 1 kg Ročník: 2015 Charakter: silný...
Portfolio (100)
Francie, Guenange
...Náš Rooibos s červeným ovocem se dokonale snoubí s naším dekarboxylovaným CBD. Zanechává v ústech jedinečnou chuť ovoce a zároveň poskytuje blahodárný účinek konopí. Ingredience: Hrozny Bez černý Jahoda Malina Rybíz Černý rybíz Přírodní aroma Dekarboxylované CBD Příprava: Horká voda 100° Louhovat 7 až 10 minut 15 až 20g / L Dobré vědět, CBD je lipofilní kanabinoid, což znamená, že...
Portfolio (98)
Ukrajina, Kyiv
...Oxxy+ je inovativní doplněk vyvinutý na základě středomořské stravy, který při každodenním užívání splňuje doporučení pro 5 porcí ovoce a zeleniny. Skladování: Koncentrát z 11 druhů ovoce: (50-60%) červené a bílé hrozny, borůvky, grapefruit, papája, ananas, jahoda, jablko, meruňka, třešeň, pomeranč, černý rybíz. Koncentrát z 11 druhů zeleniny: (30-40%) zelený čaj, mrkev, rajčata, brokolice, bílá kapusta, cibule, česnek, klíčky pšenice, chřest, olivy, okurka. Vysoká úroveň antioxidační aktivity (ORAC) >5 000 ммоль TE/g...
Portfolio (5)
Itálie, Dorgali
...Výběr získaný z čistého zpracování hroznů Cannonau. Po fermentaci na slupkách po dobu 15/20 dní zraje v tonneaux z francouzského dubu po dobu minimálně 12 měsíců, po čemž následuje dalších 6 měsíců zrání v ležaté lahvi. Barva jasné rubínové červeně oživená výraznými fialovými tóny, které předznamenávají svěží vůně středomořské vegetace, rozmarýnu s náznaky červeného ovoce a bobulí, višně a...
Portfolio (5)
Španělsko, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Tradiční výrobní metoda v našem regionu. Celé hrozny se vkládají do tanku, aby probíhala přirozená fermentace v atmosféře oxidu uhličitého. Výsledkem jsou vína s ovocnou aromatickou silou a fialovými odstíny.
Portfolio (1)
Itálie, Maruggio
...Hrozny: Primitivo Autochthonní 100% Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s tufem a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporovaný alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/100 q hroznů Ročník: Konec srpna, začátek září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 13 % - 14 % obj. Barva: Fialově červená Bukét: Jemný, velmi...
Portfolio (8)
Turecko, Akşehir/konya
Jsme Aksantaş. Nacházíme se v Akşehir-Konya/Turecko. Po léta vyrábíme mléčné výrobky. Založili jsme nové zařízení v Akşehir/Konya/Turecko. Vyrábíme IQF ovoce; IQF jahody, IQF sladké třešně, IQF kyselé třešně, IQF granátová jablka, IQF meruňky, IQF broskve. Naše zařízení jsou strategicky umístěna blízko míst, kde se ovoce pěstuje. Tato blízkost k ovoci zajišťuje nejvyšší kvalitu ovocných ingredienc...
Portfolio (7)
Turecko, Manisa
...Dodáváme širokou škálu čerstvých produktů, jako jsou citrusy, hrozny, melouny, rajčata, třešně, fíky, broskve, okurky, papriky, kaštany, jablka, nektarinky, granátová jablka a mnoho dalších zelenin po celý rok. Společnost má vlastní balicí dům s chladírenským skladem. Také máme certifikáty GLOBAL GAP a ISO 22000. munevvercelebiAThirafood.com...
Portfolio (9)
Německo, Hamburg
... ovoce, např. kiwi, persimon, clementiny, pomeranče, nektarinky, broskve, paraguayo, jahody + 1 kg sezónního ovoce, např. bezsemenné hrozny, červené/žluté švestky, meruňky, švestky, třešně + Na přání: 1 citron – osvěžte si vodu Hmotnost: 6,5...
Portfolio (9)
Německo, Stuttgart
...Bag in Box (BiB) 10 Lit. Hrozny: Merlot 11,5% Alk. Suché. Rubínově červená barva. Okouzlující vůně a typická chuť. S výpustným kohoutkem. Bag in Box (BiB) 10 Lit. Hrozny: Merlot 11,5% Alk. Suché. Výrobce: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Benátsko, Itálie Víno rubínově červené barvy. S okouzlující vůní a typickou chutí. Nejlépe se hodí k masu, zejména k bílému...
Portfolio (5)
Švýcarsko, Zürich
... látky byly vědecky velmi dobře prozkoumány a jsou zodpovědné za "francouzský paradox". Tímto termínem se označuje skutečnost, že Francouzi mají přibližně o 40 % méně infarktů než ostatní Evropané, přestože jedí tučněji a více kouří. Již naši prarodiče instinktivně cítili, že sklenice červeného vína jim prospívá, dnes už víme proč. Hrozny pocházejí z úbočí Mount St. Helens, sopky ve státě Washington. Díky vulkanické půdě je jejich obsah OPC obzvlášť vysoký. Číslo produktu: ROTWEIN-154-R...
Portfolio (8)
... vyrábějí červené a bílé cuvée. Od sklizně až po plnění se různé zpracovatelské kroky provádějí ručně, aby se vyrobila vína nejvyšší kvality. Velký důraz klademe na ekologické hospodaření a naše vinice jsou bez herbicidů. V vinici se provádí řez listů a révy v souladu s přírodou a přizpůsobený klimatickým a růstovým podmínkám. Tato pečlivá práce již vedla k několika oceněním pro naše vína. Od řezu révy až po hotovou láhev: vše z jedné ruky.
Náš víno je vyráběno v Turecku. Název značky: BILGQUIS Význam značky: bohyně panenství. Odrůdy Cabernet a Sauvignon jsou nejprodávanějšími typy produktů jako červené hrozny. Je registrováno u tureckého patentového a známkového úřadu. Je registrováno Světovou organizací duševního vlastnictví a Úřadem pro duševní vlastnictví Evropské unie. Z TURECKA ZNAČKA = BILGQUIS. význam značky; Bohyně...
Další produkty
cabernet víno
cabernet víno
Portfolio (1)
Portugalsko, Freixo De Espada à Cinta
... nadmořské výšce dosahujeme velké elegance našich vín. Na vinici Congida, u řeky Douro, kde hrozny dosahují vyšší zralosti, máme vysazeny pouze červené odrůdy, které dodávají tělo a strukturu. V Castelares využíváme největší rozdíly v nadmořské výšce a slunečním osvětlení. Zde máme bílé odrůdy vysazené na nejvyšších a nejchladnějších místech, s orientací na severovýchod. Z této kombinace vzniká elegance a komplexnost.
Portfolio (4)
Španělsko, Villanueva De Castellón-Valencia
Od roku 1965 se VIDECA věnuje výrobě a obchodování s širokým sortimentem konzervovaných plodů. Vyniká svou rozmanitostí exkluzivních a vysoce kvalitních produktů, jako jsou: mišpule, fíky, baby hrušky, oloupané a bezsemenné hrozny, muškátové hrozny a kuličky z melounu a hrušky. Citrusové plody. Červené plody. Ananas.
Španělsko, Granada
Bodegas Anchurón vyrábí červené, bílé, růžové a sladké víno. Naše lahvové formáty jsou v současnosti 18,7 cl, 37,5 cl, 50 cl a 75 cl, které patří do oblasti s chráněným označením původu Granada a chráněnou geografickou indikací Altiplano de Sierra Nevada, v závislosti na víně. Pracujeme s odrůdami Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot a Syrah pro červené hrozny; Chardonnay, Sauvignon Blanc a...
Portfolio (5)
Řecko, Volos
VELKOOBCHOD S OVOCEM, ZELENINOU A HŘÍBKY. MÍSTNÍ PRODUKTY Z THESSALIE: Sušené cibule (bílé a červené), česnek, rajčata, okurky, lilek, zelené bylinky jako kopr, petržel, celer, zelí, květák, brokolice. Broskve, citronové, melouny, melouny, stolní hrozny a víno hrozny. JINÉ OBLASTI: Pomeranče, citrony, mandarinky, broskve, nektarinky, hrozny rozinky, brambory, hříbky hlívy.
Itálie, Bagnara Di Romagna
... hroznové šťávy, termálně upravená vína a vína pro šumivou základnu, kvalitní bílé a červené stolní víno. K modernímu vinařství, vybavenému chladničkami pro zpracování moštů a vín, jsou připojeny násypky pro příjem hroznů a skladovací prostor pro zrání vinného destilátu v dubových sudech.
... oblasti. Červené odrůdy dominují 100 % osázené plochy, přičemž největší podíl má odrůda Trincadeira, která v této části Portugalska dosahuje svého největšího lesku, nicméně se zde také používají odrůdy Aragonez a Alicante Bouschet. Na vinici se provádí přísná kontrola, prostřednictvím snížení množství produkce, aby se získaly hrozny nejvyšší kvality, přičemž se využívá nejmodernější technologie.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play