... životní prostředí a s vysokou ekologickou hodnotou (úroveň 3), byl pečlivě sledován od vinice až po sklep. Hledá se zde gurmánský a lehký charakter ve vinifikaci a zrání. VINIFIKACE Třídění bobulí Tradiční vinifikace Zrání několik měsíců v dubových sudech CÉPAGE Merlot Cabernet Sauvignon DÉGUSTACE Intenzivní a lesklá třešňově červená barva. Jemná a příjemná vůně na červené a černé ovoce. Ovocná, měkká a kulatá chuť podpořená jemnými tříslovinami a lehce lékořicovými tóny.
Portfolio (96)
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
... převahou vápence na Côte Chalonnaise. Svahy jsou mírné a orientované na východ až jihovýchod. Zrání Vinifikace probíhá nejprve v nerezových tancích, poté v dubových sudech. Doba zrání v sudech se liší podle ročníků. Charakter vína Krásná červená barva, jasná, s rubínovými odlesky, nos se otevírá na typické červené ovoce Pinot Noir (černý rybíz, višně, rybíz) s kouřovými, humusovými a někdy zvířecími tóny. Bohaté a komplexní, jeho textura je pevná na jemných a elegantních tříslovinách. Krásná rovnováha. Párování s jídlem a vínem...
Portfolio (60)
Francie, Bedoin
...pracuje s hrozny s největší úctou. Naše vinice produkují hrozny vysoké kvality. Pěstované odrůdy zahrnují Viognier, Clairette, Grenache pro bílé víno a Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot a Caladoc pro červené víno. Terre de Ghaya také nabízí jedinečné enoturistické zážitky, jako jsou vinařské procházky a pikniky ve vinicích. Pozor: Nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví, konzumujte s mírou.
Portfolio (15)
...Co je to sumak v zrnech? Je to surové koření. Sumak pochází z keře, který produkuje červené hrozny obsahující malé semena. Tato semena jsou mleta a dávají tomuto koření přirozeně slanou, citronovou a octovou chuť. Podle vkusu někteří lidé spíše rozpoznají citronovou chuť, zatímco jiní budou citliví na chuť octu. Toto koření má také astringentní vlastnosti. Pozor, ve Francii a v Evropě existují...
Portfolio (45)
Francie, Pont-De-Cheruy
...Infuze CBD : Rooibos Červené Ovoce Rest in tizz® od Stilla® Pro klidnou mysl Pestrobarevná směs červených tónů pro tento ultra-detoxikační a neostrou rooibos, bohatý na hrozny a bezinky, abyste si doplnili vitamíny a antioxidanty! Pro klidnou mysl. CBD podporuje uvolnění a relaxaci. Také působí jako protizánětlivý a přírodní analgetikum. Ochutnejte infuze CBD Rest in tizz® od Stilla®, 100...
Portfolio (71)
Francie, Condé-Sur-Marne
...La Champenoise je těsto ve tvaru hroznu, které dokonale reprezentuje náš region. Je vyrobeno z měkké pšenice a tvrdé pšenice, stejně jako z červené řepy pro fialové hrozny. Čistá hmotnost: 500g...
Portfolio (17)
Francie, Brissac Loire Aubance
...Zlatá medaile Mezinárodní výzvy Gilbert & Gaillard 2019 ROČNÍK: 2018 ODRŮDA: Cabernet franc. TERROIR: Jílovito-vápencové. VINIFIKACE A ZRÁNÍ: Hrozny sklizeny v perfektní zralosti, 100% odstopkované. Macerace po dobu 15 dnů s kontrolou teploty. Zrání po dobu 6 měsíců v nerezových tancích. APPELLACE: AOP Anjou Rouge. HODNOCENÍ CHUTI: Barva s vysokou intenzitou červené, granátové. Jemná vůně...
Portfolio (12)
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
...Appelace: IGP Côtes Catalanes Cépage: 100% Merlot. Půda: Hrozny pocházejí z aluviálních půd v oblasti Caudiès, které se skládají z jílovitých a značného množství různých kamenů (křemen, oblázky, vápencové bloky, břidlice...) přenášených řekou. Věk vinic: vysazeno v roce 2007. Zpracování: Hrozny jsou sklizeny v plné zralosti pro maximální bohatství. Celá úroda je zbavena stopek, aby se...
Portfolio (9)
Francie, Saint Cannat
...°C. Zraje v dubových sudech po dobu 18 měsíců. Víno je určeno k uchování 8-10 let. POZNÁMKY K DEGUSTACI Hluboká červená barva, intenzivní vůně a velmi jemné aroma červeného ovoce, hladké třísloviny s příjemnou délkou. Párování s jídlem: naše červené víno Bandol si obzvlášť vychutnáte s masem z divočiny, dušenými pokrmy, sýry… Ideální teplota k degustaci: od 16° do 18°C. Otevřete 1 až 2 hodiny před degustací.
Portfolio (46)
Francie, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Corbières Rouge Assemblage : Syrah - Grenache - Carignan Potentiel de garde : Přibližně 5 let Vinifications : Hrozny pocházející z nejkvalitnějších terroirů. Vinifikace v nerezových tancích, aby se zachovala aromatická svěžest, následovaná zráním na kvasnicích po dobu 6 měsíců pro dosažení sametovosti v chuti. Aby se tato cuvée zjemnila, strávila 6 měsíců v nerezovém tanku.
Portfolio (53)
Francie, Ponteilla
...Univerzální volba, téměř zapomenete, že je tam alkohol, jen trochu alkoholu... Hrozny: Grenache Noir, Syrah, Cinsault Appellation: Côtes Catalanes Rouge Rok: 2018 ALKOHOL (Vol/Alc): 13.5% Vol / Alc VELIKOST LAHVE: 75 cL...
Portfolio (7)
Francie, Nice
... hektar, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita hroznů. S celkovou produkcí 15 000 lahví o objemu 0,75 litru má toto suché červené víno z ročníku 2015 obsah alkoholu 12,5 %. Jeho výrobní proces ukazuje závazek k kvalitě a autentičnosti. Hrozny, sklizené ručně a pečlivě tříděné, podstoupily fermentaci v otevřených sudech o objemu 225 litrů, s macerací po dobu 20 dnů, následovanou 10 měsíčním zráním v nerezových tancích.
Portfolio (2)
Francie, Hyères
...Zkittlez CBD je odrůda, která, jak název napovídá, ztělesňuje sladkost těchto aromat, podobně jako slavný bonbón, který má chuť od citrusového grepfruitu přes červené ovoce až po hrozny. Tyto květy vydávají vůni sladkého, čokoládového, zemitě tropického mixu ovocných chutí. Tato moderní odrůda je bohatá na kanabinoidy, přičemž převládá CBD a CBG. Její vzhled je kompaktní a krémový.
Portfolio (100)
Francie, Saint-Vérand
... odrůdy. Řez: velmi krátký pohárkový řez pro kontrolu výnosů. Vinifikace: Sklizeň: ručně. Metoda: Tradiční Beaujolais, semi-karbonická, celé hrozny. Macerace: 6 až 10 dní. Zrání: v tancích. Poznámky k degustaci: Finesa a hloubka. Krásná barva s malinou, překvapivě elegantní buket s tóny divokého ovoce. Na patře je víno masité a dobře postavené. Dojezd je dlouhý a voňavý.
Portfolio (18)
Francie, Roubia
... aroma třešní, bohaté aroma červeného ovoce. Ústa Intenzivní, sametová, lehké tóny černého rybízu, bohaté tóny třešní, bohaté tóny červeného ovoce, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, kulaté, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Grilované červené maso, Bílé maso, Pernatá zvěř, Drůbež, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 18° Barva: Červená Odrůda: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Francie, Malataverne
...Míchané červené ovoce (hrozny, višně, rybíz, maliny, jahody, angrešt, ostružiny a borůvky) vyrobené ručně v Provence. Voda (44 %), hroznová šťáva (24 %), šťáva z višní (10 %), cukr, jahodová šťáva, šťáva z rybízu, šťáva z malin, šťáva z ostružin, šťáva z borůvek, šťáva z angreštu.
Portfolio (188)
... kontrolovány, jsou aromata Fer N ovocná (černý rybíz, červené ovoce). Kultivační a agronomické schopnosti Tato odrůda s mírně nepravidelnou plodností by měla být dlouze stříhána. Často značná část pupenů nevyraší (slepé oči). Hrozny se dobře uchovávají na keři a mají stopku, která se lignifikuje. Popisné prvky Identifikace se opírá o: - mladé listy zelené barvy s bronzovými skvrnami, - dospělé listy malé až střední velikosti s pěti laloky a sinusy l...
Portfolio (71)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... otevření je to skutečný festival: kandované ovoce (černý rybíz, ostružina, třešeň), omamné koření (hřebíček, skořice, pepř), tabák, čokoláda, fíky atd. Láhev velmi vysoké úrovně, kterou je třeba dekantovat při otevření a která se skvěle hodí k červenému masu nebo zvěřině. Samozřejmě je také možné dlouhé zrání. Na zdraví! Objem: 75cl Typ: Červené víno Alkohol: 15% Odrůdy: 70% Corvina & Corvinone, 25% Rondinella a 5% Molinara DOCG: Amarone della Valpolicella (Benátsko, Itálie) Zrání: K pití ihned a k uchování až do roku 2038 Teplota podávání: 16-18°C...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
...\nTato cuvée pochází z chudého, štěrkového terroiru s oblastmi vápenců a břidlicových půd. Hrozny jsou sklizeny z parcel v krásné zralosti. Odrůdy jsou sklizeny a vinifikovány odděleně.\n\nAccord metvin\ngrilované červené maso, maso na omáčce a sýr\n\nConditionnement: Karton 6 lahví po 75cl\nDomaine: Vinaři z Alignan Neffies\nAppellation: Languedoc\nMillésime: 2017\nCépage: Grenache Syrah\nCulture: Řízená\nLabel: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)"}...
Portfolio (190)
Francie, Soing-En-Sologne
...Červené víno pro polozrání Domaine: DOMAINE DU RIN DU BOIS Appelace: TOURAINE Region: VAL DE LOIRE Barva: Červená Hrozny: 100% Malbec (Côt) Způsob pěstování: Udržitelné zemědělství Objem: 75cl Hmotnost: 1 kg Ročník: 2015 Charakter: silný...
Portfolio (100)
Francie, Guenange
...Náš Rooibos s červeným ovocem se dokonale snoubí s naším dekarboxylovaným CBD. Zanechává v ústech jedinečnou chuť ovoce a zároveň poskytuje blahodárný účinek konopí. Ingredience: Hrozny Bez černý Jahoda Malina Rybíz Černý rybíz Přírodní aroma Dekarboxylované CBD Příprava: Horká voda 100° Louhovat 7 až 10 minut 15 až 20g / L Dobré vědět, CBD je lipofilní kanabinoid, což znamená, že...
Portfolio (98)
Francie, Vannes
ARMOR FRUITS usiluje o úplnou spokojenost našich zákazníků, snažíme se vám vždy poskytovat čerstvé, zdravé a kvalitní ovoce a zeleninu. S cílem neustále se zlepšovat jsme se rozhodli řídit různými kvalitativními procesy zavedenými sítí Le Saint. Meruňka. Ananas. Avokádo. Banán. Třešeň. Citron. Clementina. Jahoda. Červené ovoce. Koření a sušené ovoce. Kiwi. Meloun. Nektarinka. Broskev. • Pomeranč • Pomerančový grapefruit. Jablko. Hruška. Exotické ovoce. Švestka. Hrozny ...
VINAŘSTVÍ SAINT DIDIER PARNAC je rodinné vinařství předávané z generace na generaci. Vinice, převážně osázené odrůdou Malbec, jsou pěstovány s ohledem na správné postupy, aby se respektovaly přírodní rovnováhy, zajistila jejich trvalá udržitelnost a produkovaly kvalitní hrozny. Tak VINAŘSTVÍ SAINT DIDIER PARNAC vyrábí červené víno AOC CAHORS.
Francie, Rungis Cedex
Specialista na saláty, letní ovoce (peckovité, hrozny), červené ovoce, citrusy, jablka a hrušky; generalista v ovoci, zelenině. Produkty: rajčata, melouny, jablka, hrušky, saláty, citrusy, lilek, papriky, meruňky, třešně, jahody, maliny, čekanka, broskve, nektarinky, pomeranče, fíky, okurky, hrozny, datle. Služby: distribuce. Klientela: GMS, velkoobchodníci, průmysloví zpracovatelé, transformátoři. Země dovozu: západní Afrika, severní Afrika, Jižní Amerika, západní Asie, jižní Evropa, západní Evropa. Země vývozu: Evropa.
Francie, Cucugnan
... vinařství jedinečným, vinice se rozprostírá na dvou dobře odlišených terroirech. Díky nadmořské výšce hrozny pomalu zrají, čímž se zjemňují třísloviny, buduje se jejich struktura a koncentrují se jejich aroma. Ochutnávka vín, která z toho vyplývá, nenechává žádné pochybnosti: vinařovi se po více než dvaceti letech práce podařilo zkrotit divokou přírodu a nabídnout vám to nejlepší, co může matka příroda nabídnout. Degustační místnost na vinařství vítá každého návštěvníka, který má zájem o jeho objevování...
Francie, Rungis Cedex
Specialista na červené ovoce v Rungis, citrusy, jablka a hrušky. Generalista v ovoci a zelenině. Produkty Leguerinais Primeurs: Jahody, maliny, drobné červené ovoce, jablka, hrušky, hrozny, melouny, peckovité ovoce, čekanky, rajčata, zelenina na ratatouille, třešně. Služby v Rungis: Přijímání objednávek telefonicky.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play