Belgie, Anderlecht
...Celá vyrobena z nerezové oceli. Tato stroj je navržen pro výrobu těstovin z surovin, jako je mouka z tvrdé nebo měkké pšenice s přídavkem vody a/nebo vajec, stejně jako špenátu pro zelené těstoviny nebo rajčatového koncentrátu pro červené. Základně umožňuje hnětení těsta (kapacita nádoby 4 kg mouky) a také válcování plátů těstovin o šířce 170 mm (nastavitelná tloušťka). Stroj splňuje platné normy...
Portfolio (189)
Itálie, Giuliano
...Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky pšenice měkké typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z klíčených obilovin), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, mozzarella, šunka, žampiony...
Portfolio (129)
Francie, Soreze
... - obiloviny a mouka jsou vyráběny, skladovány a zpracovávány ve Francii, v oblasti Tarn. - hnojení pšeničných plodin se neprovádí pomocí kalů z čistíren odpadních vod. - vodní zdroje zemědělských podniků, které pěstují tuto pšenici, jsou chráněny. - živé ploty a květinové meziplodiny jsou rozvíjeny, aby poskytly útočiště zejména opylovačům a zajistily jim potřebné zdroje pro život a prosperitu. REF:PETFAM65 Vyrobeno ve:Francie Čistá hmotnost:1 kg...
Portfolio (195)
Turecko, Kocaeli
...Prodáváme přímo z továrny kupujícímu. Prosím, kontaktujte nás ohledně vašich požadavků. Zdravý Bezpečný Trh na vás čeká pro ziskový obchod pro všechny.
Portfolio (10)
Francie, Saint Ignat
...Funkční mouky na bázi pšenice Sortiment funkčních mouk pochází z unikátního a inovativního procesu: patentovaný hydrotermální zpracovatelský postup Farigel®. Již více než 30 let vyvíjí Limagrain Ingredients funkční mouky určené pro různé aplikace: pečení, cukrářství, svačiny, kulinářské výrobky nebo výživu. Celé funkční mouky Celé mouky jsou výsledkem mletí celého zrna. Jsou doporučovány pro...
Portfolio (7)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Špalda je jednou z nejstarších a nejtvrdších odrůd pšenice. Byla nazývána "černým kaviárem obilovin" pro svou popularitu a jedinečné vlastnosti. Špaldová mouka obsahuje dvakrát více bílkovin než běžná pšenice. Díky tomu je špaldový chléb obzvlášť výživný. Technologie studeného mletí (t < 40 °C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g...
Portfolio (116)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Je to jedna z prvních domestikovaných obilnin, která byla pěstována na samém začátku neolitické revoluce, asi před 10 000 lety. Pšenice se široce používá jako potravinářská, průmyslová a krmná plodina. Z pšeničných zrn se vyrábí mouka, cereálie, alkohol a olej. Její mouka se používá na pečení chleba, výrobu těstovin a cukrovinek. Z pšenice se získávají cereálie jako semolina, kuskus, bulgur a freek. Pšenice se také používá jako krmivo pro hospodářská zvířata a je součástí některých receptů na přípravu řady alkoholických nápojů, jako je pivo a vodka, stejně jako whisky.
Portfolio (40)
Francie, Aix En Provence
...Lehké a křupavé, tyto suchary jsou výsledkem obchodního tajemství. Vařené v otevřených formách, těsto může volně kynout, což umožňuje obilovinám uvolnit veškerou chuť, která je tak charakteristická pro ROGER Melba tousty. Pšeničná mouka T65*, loupaná sezamová semínka* (15%), mouka z špaldy* (10%), rostlinná margarín* (nehydrogenovaný palmový olej*, slunečnicový olej*, slunečnicový lecitin, sůl, citronová šťáva*), třtinový cukr*, zlepšující* (pšeničná mouka*, lepek*, zpevňující činidlo E300, enzymy), sůl, pekařské droždí. *: pocházející z ekologického zemědělství Balení: přibližně 22 kusů v krabici...
Portfolio (31)
Německo, Köln
...Naše pšeničná mouka SUNGRANO představuje nejvyšší kvalitu a splňuje všechny evropské standardy. Celkem jsou k dispozici čtyři druhy, které pokrývají široké spektrum použití. Pšeničná mouka SUNGRANO je vysoce kvalitním dodavatelem vlákniny z udržitelné ekologické produkce.
Portfolio (4)
...Pšeničná mouka je potravinový produkt vyrobený mletím pšeničných zrn. Má příjemné chuťové vlastnosti a vysokou nutriční hodnotu. Jednou z nejdůležitějších charakteristik mouky je lepek, čím více ho mouka obsahuje, tím lepší jsou její pečící vlastnosti. Těsto z takové mouky je pružnější, snadněji se hněte a má poréznost, což je velmi ceněno při výrobě chleba a pekárenských výrobků. Impulse...
Portfolio (24)
...Informace o produktu Extrémně rozmanitá nori směs chutná stejně lahodně, jak vypadá. Tato vysoce kvalitní směs se skládá z rýžových sušenek a arašídů a je jemně ochucena sójovou omáčkou podle autentického, původního japonského receptu. Křupavá, lehká a jednoduše lahodná. Složení Rýže, sójová omáčka (sója, pšenice, sůl), cukr, arašídy, pšeničná mouka, černé sójové boby, sezam, mořské řasy...
Portfolio (47)
Francie, Saint Martin Belle Roche
... sirup. Může obsahovat: lískové ořechy, ořechy a vejce. Alergeny pod lupou Mléko, pšenice, sója. Jak správně skladovat, není to složité Régilait Konfitura z mléka se špetkou spéculoos se uchovává 15 měsíců před otevřením a 1 měsíc po otevření, při pokojové teplotě. Po otevření nedávejte do ledničky. Plastová trubka, víčko: vyhazujte s domácím odpadem.
Portfolio (23)
Německo, Kassel
... množstvím. Mezi ně patří podávací šrouby (pro neabrazivní a drobivé produkty), studené drtiče a dávkovací šneky. Sušený konečný produkt je oddělen od vzdušného proudu pomocí hadicových filtrů nebo cyklonů. Aby se zlepšil výtěžek produktu nebo minimalizovaly emise prachu, jsou také možné dvoustupňové řešení (např. cyklony s mokrými odlučovači). Oblasti použití: • Přírodní a modifikovaný škrob (pšenice, kukuřice, brambory, tapioka) • Mouka • Pigmenty • Uhlí • Popel z uhlí...
Portfolio (14)
Litva, Kaunas
...Těstoviny z tvrdé pšenice jsou ceněny spotřebiteli, kteří si váží vysoké kvality. Těstoviny z tvrdé pšenice jsou vysoce kvalitní zdravý produkt, který obsahuje více bílkovin, užitečných sacharidů a dalších živin. Tvrdá mouka se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin, a proto je široce používána v těstovinářském průmyslu. Těstoviny z tvrdé pšenice nezpůsobují přibývání na váze a při správném vaření...
Portfolio (23)
Itálie, Forlì
... bílkovin. Rýžová mouka se používá v některých receptech nebo se míchá s moukou z pšenice, prosa nebo jiných obilnin pro bohatší varianty. Existuje mnoho pokrmů na bázi této mouky, které jsou obzvlášť vhodné pro osoby s intolerancí na lepek, včetně rýžových nudlí, knedlíků na páře a různých dezertů, jako je japonský mochi. Je ideální na obalování při smažení a při přípravě některých sušenek.
Portfolio (50)
Švédsko, Gallivare
...Klart mouka se vyrábí z mletí, které zůstává po odstranění patentované mouky. Naše první klará mouka má vynikající absorpční toleranci a objem. Má také vyšší obsah lepku, což jí umožňuje nést vysoký podíl žita, celozrnné pšenice a dalších ingrediencí. Naše klará mouka je ideální pro výrobu chleba, jako je žitný a celozrnný chléb. Navzdory svému názvu je klará mouka tmavší barvy, silnější a...
Portfolio (8)
Itálie, Castellammare Del Golfo
Naše těstárna byla založena v roce 2018 s čistě tradičním zaměřením, s cílem vyrábět těstoviny vysoké kvality, pomocí řemeslných technik. Vyrábíme suché těstoviny jak klasické, tak regionální, s ohledem na životní prostředí a zdraví lidí. Vše začíná pečlivým výběrem sicilské a italské semoliny a dalších surovin, které jsou zpracovávány stejnými technikami jako kdysi, tedy pomalým hnětením, bronzov...
Odpovídající produkty
Brožura produktů
Brožura produktů
Další produkty
Conchiglione
Conchiglione
Ukrajina, Kijów
Naše firma se zabývá velkoobchodem se zemědělskými produkty na Ukrajině a na export.
Odpovídající produkty
Prémiová a Prvotřídní Mouka
Prémiová a Prvotřídní Mouka
Portfolio (1)
Polsko, Węgorzewo
...Pro domácí pečení, vytváření rafinovaných dortů v cukrárnách a lahodných dezertů v restauracích je potřeba kvalitní mouka. Žitná, pšeničná, ječná, z prosa se osvědčí jak při výrobě sladkých, tak slaných pokrmů. Proto v sortimentu naší velkoobchodní prodejny potravin najdete mnoho typů výrobků, které představují jednu z nejdůležitějších kuchyňských ingrediencí.
Portfolio (24)
Francie, Paris
...“). Legenda vypráví, že doktor Bircher složil svůj recept na začátku minulého století poté, co se setkal na vysoké hoře s velmi bystrým pastýřem, navzdory jeho vysokému věku, a po sdílení jeho jídla. Jídlo se skládalo z rozemleté pšenice v mléce, doplněné několika lískovými oříšky a jablkem, oslazené medem. Zpočátku bylo známé především v „zdravotních“ kruzích a mezi milovníky hor, dnes má muesli nespočet variant a hraje důležitou roli v naší stravě. Ean13:3770010599579 Reference:MuesliNatureBioFrance1...
Portfolio (133)
Francie, Gisay La Coudre
...Náš perník je domácí, bez přidaného cukru, bez mléka, bez vajec a bez tuku, veškerou měkkost a chuť mu dodává med. Perník čistý med 0,250g až 0,300g Med pocházející ze 100% našich úlů. Složení: Med 55%, mouka z pšenice, voda, bio koření, vanilka z Réunionu, jedlá soda. Produkt vyrobený na 100% v naší laboratoři. Reference: PAIN250 Hmotnost: 250g...
Portfolio (41)
Francie, St Sulpice De Faleyrens
...Složení: 100% Měkká pšeničná mouka a voda Vaření: maximálně 4 až 6 minut Skladování: na suchém a mírném místě. 4 Tvary: Penne, Spirálky, Mušle a Curvi Rigati Alergen: Gluten Těstoviny: 500g...
Portfolio (10)
Itálie, Reggio Emilia
Francie, Malataverne
...Ingredience Ingredience těsta pšeničná mouka, semolina z tvrdé pšenice, vejce (11,2 % v hotovém výrobku), voda. Ingredience náplně strouhanka (pšeničná mouka, voda, sůl) ricotta (7,5 % v hotovém výrobku) (syrovátka, smetana), palmový olej, bramborové vločky, syrovátka, špenát (2 % v hotovém výrobku), sýr (mléko, sůl, syřidlo, konzervant lysozym z vajec), sůl, slunečnicový olej, aromata, koření...
Portfolio (188)
Francie, Grigny
...Ingredience: Pšeničná mouka - 30 %, zelenina (paprika, červená cibule) - 20 %, hovězí maso - 19 %, voda, slanina - 8 %, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), slunečnicový olej, sůl, cukr, bílé víno, glutamát, sezamový olej, pepř, zázvor v prášku, tapiokový škrob, E412 guarová guma. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energie 820 kJ / 196 kcal, tuky 8,0 g (z toho nasycené...
Portfolio (10)
Itálie, Crotone
...Mouka mletá na kameni: mouka typu "0" 35% + mouka typu "1" 35% + semolina z tvrdé pšenice 30%...
Portfolio (2)
Německo, Neumagen-Dhron
...Těstoviny z hroznových jader z tvrdé pšenice a hroznové mouky Vitis jsou veganským přírodním produktem, tmavé barvy a s výraznou chutí. Dostupné jako špagety nebo penne. Naše chutné těstoviny z hroznových jader vyrábíme z tvrdé pšenice a naší kvalitní hroznové mouky. V receptuře můžeme přidat pouze malé množství hroznové mouky, abychom zachovali stabilitu těstoviny, protože naše hroznová mouka...
Portfolio (13)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play