Portugalsko, Lagares Da Beira
AZEITES DO COBRAL, LDA. je výsledkem fúze dvou stoletých lisů patřících dvěma rodinám z Beira Alta, které jsou tradičně spojeny s zemědělstvím a výrobou olivového oleje. Nové zařízení se nachází na Quinta do Cobral v Lagares da Beira, u řeky Cobral, v oblasti s dlouholetou tradicí pěstování olivovníků a zpracování oliv na olivový olej. Je to nová společnost, vybavená nejmodernějším zařízením, s...
... od svého vzniku klade následující cíle: Společné zpracování všech oliv dodaných členy podle zásad nejlepší olejářské techniky, přičemž k tomu účelu zajišťuje potřebné zařízení a vybavení; Společné uchovávání a prodej produktu získaného zpracováním oliv. Během olejářské sezóny členové denně dodávají olivy a jejich zpracování probíhá do 24 hodin po dodání pomocí mechanických postupů (studená extrakce...
Portfolio (1)
Itálie, Monteriggioni
Mipe Viviani srl, výrobce strojů a zařízení pro zpracování půdy. Stroje na sběr oliv. Diskové brány nesené, tažené, na podvozku a nezávislé diskové brány. Nesné pluhy v řadě, polonesené pluhy v řadě bez zastavení, reverzibilní pluhy, reverzibilní pluhy bez zastavení. Hydropneumatické kultivátory bez zastavení, hydropneumatické kypřiče bez zastavení. Aerátory s ohnutými hroty pro vinice a otevřená pole. Přesné secí stroje pro vinice. Lokální rozmetadla hnojiv pro vinice.
Portfolio (9)
Portugalsko, Pussos
... přednost starobylé metodě studeného lisování pro výrobu svého oleje. Tento tradiční způsob zpracování oliv byl postupně opuštěn ve prospěch moderních procesů extrakce pomocí změny teploty a tlaku. Olej ALVAIA je kombinací ekologického pěstování oliv galega, tradičního procesu studeného lisování, který respektuje plod a vytváří bohatší chuť, méně kyselou, vyráběnou ekologicky, udržitelně a sociálně odpovědně.
Itálie, Bernalda
...Zemědělská společnost Coppa D'Amore se nachází v Bernaldě (MT) a nabízí dlouholeté a vášnivé řemeslné a olejové zkušenosti svých majitelů, kteří jsou dědici tisícileté tradice zpracování oliv a jejich studeného lisování. Pěstování, sklizeň a mletí jsou procesy prováděné s respektem k přírodním metodám, které jsme se naučili od našich praprarodičů. Kvalita našich oliv je dokonalou fúzí výživových...
Turecko, Istanbul
... sbírají po dobu dvou až tří měsíců a ukládají se do speciálně připravených jam, kde začíná jejich zpracování. Jako Avni Erel Zeytinleri nebereme olivy z každého regionu, ale po léta testujeme a vybíráme produkty z nejchutnějších oblastí, protože víme, že chuť se v jednotlivých regionech liší. Díky tomu jsme si vždy jisti kvalitou našich produktů.
Výroba, zpracování, balení a export sušených fíků, sušených meruněk a zelených oliv...
Itálie, Biancavilla
...Nocellara Etnea. Tento kultivar je univerzální, protože se hodí k výrobě extra panenského olivového oleje s velmi nízkou kyselostí a k zpracování stolních oliv. "Náš olej je 100% italský." Proces výroby začíná pěstováním olivovníků na našich pozemcích. Naše firma pěstuje bez použití pesticidů! Sklizeň probíhá ručně, což zaručuje vyšší kvalitu konečného produktu a chrání jak strom, tak samotný plod...
Portfolio (8)
... máme v regionu, a péče, kterou zemědělci věnují vývoji plodu, činí z olejů získaných z těchto oliv produkt prvotřídní kvality sám o sobě, bez úprav v zpracování, při kterém používáme nejlepší technologie na trhu, abychom neztratili žádné z jeho zvláštností podle zpracovávané odrůdy. Disponujeme technickým týmem, který radí zemědělcům během celého ročního cyklu oliv, mandlí, pistácií a obilovin, od zlepšení půdy po detekci škůdců nebo nemocí, které mohou ovlivnit plodiny.
Portfolio (1)
Španělsko, Mataró Barcelona
Naše společnost byla založena v roce 2011, je to rodinná firma s ročním obratem přibližně 3 miliony eur. V současnosti se věnujeme zpracování různých typů pecek: oliv, broskví, avokáda a dalších. Maximální kapacita závodu je zpracovat 40 000 tun organického odpadu. SUŠIČKA PECEK. S jasnými myšlenkami v oblasti technologie a neustálými investicemi, náš závod disponuje velkou sušičkou pecek s...
Portfolio (1)
... sklizní zemědělských produktů. Z tohoto důvodu jsme každý rok první oblastí, která začíná sklizeň oliv kolem 20. září, a olivový olej, který vyrábíme, je nazýván "agourelaio" s kyselostí, která nepřesahuje 0,35. Má vynikající chemické analýzy, výjimečné organoleptické vlastnosti a dosahuje skvělých výsledků v degustacích. Také náš olivový olej je schopen nést zdravotní tvrzení, protože jeho...
Řecko, Chalkidiki
Gaia Olives je rodinný podnik se sídlem v Novém Olynthosu, Chalkidiki. Naším cílem je zpracovávat a standardizovat jedlé zelené olivy a olivový olej, přičemž jsme vybaveni moderními stroji. Naše dlouholeté zkušenosti nám umožňují být inovativní v oblasti zpracování oliv, a to metodami, které zajišťují vysokou kvalitu a zvláštní vlastnosti našich produktů. Gaia Olives využívá vlastní zařízení, což...
Portfolio (10)
Řecko, Nea Santa
Grekko Fruta SA vlastní a provozuje jedno z největších zařízení na zpracování a balení oliv v severním Řecku, které se nachází na křižovatce hlavních olivových produkčních oblastí, jako jsou Chalkidiki, Livanates a Kavala. Továrna o rozloze 50 000 čtverečních metrů je vybavena nádržemi na zpracování přibližně 3000 tun čerstvých oliv a moderními balicími stroji na plechovky a sklenice. V současnosti společnost instaluje linky na balení oliv do sáčků a plastových táců, čímž se továrna mění na univerzální zařízení na balení oliv, které splňuje nejvyšší výrobní standardy.
Španělsko, Priego De Córdoba
... zručností vyráběli naše vybrané extra panenské olivové oleje. V Aceitera zaručujeme čistotu našich olejů a zajišťujeme, že jsou 100% extra panenským olivovým olejem. V současnosti Aceitera Peninsular provádí celý proces výroby oleje, od sklizně našich vlastních oliv, přes extrakci, rafinaci, balení a řádné zpracování odpadu, a vyváží polovinu svého obratu na zahraniční trhy. Mezi hlavními zákazníky v moderních distribučních kanálech jsou vyspělé trhy v Evropě, i když jsme rozšířili naše značky v zemích východní Evropy a v Asii. Také máme přítomnost na arabských trzích.
Portfolio (1)
Itálie, San Casciano In Val Di Pesa
Frantoio Carmignani Umberto se nachází v lokalitě San Casciano in Val Di Pesa a svým zákazníkům nabízí dlouholeté a vášnivé řemeslné a olejářské zkušenosti svých majitelů, kteří jsou dědici tisícileté tradice zpracování oliv a jejich studeného lisování. Odjakživa silná orientace na kvalitu, zavedené tradice a především vlastnictví produkčních pozemků umožňují majitelům mlýna a především jeho produktům být již léta uznávány jako symboly autentičnosti a kvality. Frantoio Carmignani nabízí svým zákazníkům vybranou produkci oleje a vína, ale také konzervy a mýdla.
Itálie, Monterosi
... ježdění. V prodejně je také široký výběr hnojiv, pesticidů, sekaček, křovinořezů a náhradních dílů pro zemědělské stroje, stroje na sběr oliv, vybavení pro zpracování vína, oleje pro motory, certifikované vysoce kvalitní pelety v pytlích a plynové lahve. Kromě toho firma nabízí také vynikající servisní služby.
Řecko, Istiaia
Terra Olea je rodinná firma specializující se na výrobu a export extra panenského olivového oleje. Skládá se z lidí s zkušenostmi v pěstování oliv od roku 1970. Vyrábíme a standardizujeme výhradně náš vlastní olivový olej, který je plně testován bez jakéhokoli zpracování. Díky plné kontrole nad pěstováním olivového háje dosahujeme vynikající chuti s vynikající antioxidační aktivitou. Cílem naší společnosti je nabídnout celosvětově v nejvyšší kvalitě tento zázrak přírody nazývaný olivový olej.
... na výrobu pšeničné a kaštanové mouky. Činnost mlýna, která probíhá od října do března, zahrnuje zpracování oliv pro třetí strany a výrobu oleje na prodej. V tomto období je možné volně navštívit prostory a sledovat zpracování oliv. Antico Frantoio Tavian je stále více přesvědčen, že respektování tradic a „umění dělat“ jsou základem pro výrobu vysoce kvalitního produktu. Olej, který není jen jednoduchým kořením, ale je považován za skutečnou potravinu, schopnou obohatit a zvýraznit chuť pokrmů a produktů, na které je nalit.
Itálie, Rovigo
... a zařízení specifických pro zpracování oliv. Španělsko je také zemí, kde se specifická technologie tohoto odvětví vyvíjí nejrychleji. Zavazujeme se přizpůsobit tato řešení odlišnému trhu, jakým je ten italský, a distribuujeme také italské stroje a zařízení, které řeší potřeby specifické pro naši průmyslovou strukturu. Nabízíme produkty nejlepších firem, které každý den pracují s těmi, kdo se zabývají olivami a olejem.
..." přivedl na německý trh kvalitní sladkosti, další produktové řady jsou v plánu. Spojovacím prvkem mezi všemi nabídkami je výjimečná kvalita použitých surovin. Všechny produkty jsou ručně vybírány a vždy jsou spojeny s osobním kontaktem s producentem – skutečné důvěryhodné vztahy jsou základem každého obchodu. I v kontaktu se zákazníky klade Barhoum Food důraz na ohleduplné soužití, zde jsou tradiční hodnoty vysoce ceněny. Těšte se na kvalitní ingredience, pečlivé zpracování, elegantní balení a lidské soužití!
Španělsko, Alcala Del Valle
... na trhu, jak při výrobě oleje, tak při zpracování příjmu oliv a skladování oleje, přičemž má v současnosti jednu z nejmodernějších a nejlépe vybavených sklepů v oblasti. Stejně tak zahrnujeme různé produkty jako chřest a med, vždy s nejlepším zpracováním a výrobou.
Anolive pro vás vyrábí zcela čistý a přírodní olivový olej z oliv, které nebyly vystaveny chemickému hnojení, chemickému zpracování a chemickému ošetření, na místech daleko od znečištění životního prostředí způsobeného dopravou, průmyslem a městy. Naše olivové oleje za studena lisované, s nízkou kyselostí a nízkým obsahem peroxidů, prokázané testy čistoty, nabízejí vysokou chuťovou kvalitu. Jsou...
Frantoio a Molino Ambrosini působí již několik let v olejářském a obilném sektoru, věnují se zpracování oliv, výrobě vysoce kvalitního extra panenského olivového oleje a mletí pšenice na výrobu prémiových mouk. 90 let zkušeností v neustálém hledání kvality přivedlo olej Ambrosini k tomu, aby se na trhu vyznačoval jako produkt pro znalce. Mnoho delikates a prestižních restaurací v Itálii a Evropě...
Portfolio (2)
Řecko, Crete
... kvalitou chuti a inovacemi, na kterých se podílí 38 zemí světa. Kvalita je v našich myslích během všech fází procesu, od péče o stromy a pěstování oliv až po sklizeň, zpracování, plnění do lahví a dodání našim zákazníkům. Jsme odhodláni vyrábět pouze extra panenský olivový olej a olivové produkty nejvyšší kvality se všemi chutěmi a živinami, které příroda zamýšlela.
Španělsko, Salar-Granada
OLEOSALAR COSECHEROS SL je společnost založená a tvořená zemědělci z krásné obce Salar v Granadě. V OLEOSALAR pečlivě a s láskou dbáme na výrobu a zpracování našeho extra panenského olivového oleje. V OLEOSALAR vyrábíme extra panenský olivový olej z integrované produkce, přímo z čerstvých a zdravých oliv odrůdy Hojiblanca (80 %) a Picual (20 %), pouze pomocí mechanických procesů. INENA je...
Itálie, Città Di Castello
...paštika z černých oliv, pálivá omáčka, rajčata s lanýžem nebo houbami. Také sušené lanýže v plechovkách. Pro gastronomii skvělé hříbky a zmražené lanýže. Vína z Umbrie a Toskánska. Od roku 1990 Tartufi Bianconi vyrábí speciality z lanýžů a lanýžové koření, jako je lanýžový olej a risotto. Také máme sušené/zmrzlé houby a lanýže. Také poskytujeme vína a EVO. Budeme rádi, pokud vám budeme moci poslat náš katalog! Rádi vám zašleme náš nový katalog produktů a jsme k dispozici pro další informace.
Portfolio (2)
... za účelem extrakce jejich šťávy. Kvalita oleje do značné míry závisí na následném zpracování. Olivy se čistí, třídí a omývají studenou vodou. Poté se přepravují do lisoven, kde se olej extrahuje lisováním. To vše se zpracovává do 24 hodin po jejich sběru.
Itálie, Castronovo Di Sicilia
... kontinuální zpracování oliv. Od té doby se společnost spolehla na špičkovou technologii dekantérů, na odstředivý extraktor, na zařízení schopné zpracovat 50 000 kilogramů za hodinu, a na technologii ALFA LAVAL, která umožňuje zpracovávat pasty "za studena", aby se zajistila integrita produktu. Neustálé aktualizace zařízení s cílem sledovat technologické inovace, které činí extra panenský olej stále...
Rakousko, Perschling
... pozitivní účinky. Pěstujeme výhradně přírodními prostředky a metodami a nepoužíváme žádnou chemii ani umělé regulátory. Naší sadební živosti věnujeme zvláštní pozornost. Při zpracování sklizených oliv na olivový olej je kvalita olivového plodu nesmírně důležitá. Používáme proto pouze nejčerstvější plody pouze jednoho druhu. Náš olivový olej je výhradně získáván z oliv naší farmy. Lisován za studena a přírodně zakalený, nejen že náš olivový olej je zdravý, ale také velmi aromatický.
Portugalsko, Matosinhos
BCN znamená Branco Carvalho Neto. Jsme rodinná firma, která má za sebou šest generací zkušeností v produkci, zpracování a obchodování s vysoce kvalitními potravinářskými produkty, se sídlem na severovýchodě Portugalska, v obci Mirandela. BCN vzniklo z zkušeností dvou rodinných farem a reprezentuje všechny produkty rodiny, a to: - Produkce oliv ekologickým zemědělstvím - Výroba olivového oleje se...
Portfolio (1)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play