Francie, Le Rouget
Společnost MAS se sídlem v Rougetu v Cantal se specializuje na uzeniny, sušené maso a tradiční konzervy z Centrálního masivu. Firma nabízí produkty s jednoduchými a autentickými recepty. Například nabízí sušenou šunku zrající až 24 měsíců v jejich sušárně v Rougetu a ručně míchanou vepřovou paštiku. Dům MAS je známý kvalitou a autentičností svých produktů.
Polsko, Modlniczka, Krakow
...snaží se uspokojit chutě i těch nejnáročnějších zákazníků. Samozřejmě, mezi zákazníky jsou občas vegetariáni, kterým nabízíme nejlepší italské sýry a další produkty bez masa, jako jsou těstoviny, olivový olej, nakládaná zelenina, zelenina nebo káva a další nápoje. Pro ty, kteří milují maso a nedokážou si představit život bez něj ... nebo kuchyni, jsme schopni nabídnout různé italské maso, jako je dlouhá zrající, pancetta, mortadela nebo rolády.
Španělsko, Huelva
Přirozeně zrající iberské maso z oblasti Sierra de Aracena v Andalusii.
Španělsko, Alicante
...Iberská Bellota Šunka "JMH Ibericos" Jamón ibérico zrající 36 měsíců a sušené iberské maso nejvyšší kvality, poskytující našim uživatelům webu místo, kde mohou koupit nejlepší maso za nejlepší cenu. Také známá jako " pata negra ", tato šunka pochází z volně chovaných prasat, která se pohybují v dubových lesích (nazývaných dehesas) a během tohoto posledního období jedí pouze žaludy. Pohyb a strava mají významný vliv na chuť masa; šunka zraje 36 měsíců. Zaměřujeme se na kvalitu, transparentnost a informace pro naše zákazníky a splňujeme předpisy, které budou vyžadovány v roce 2017.
Vepřové maso (čerstvé, zrající, vařené) jehňata, kuřata, králíci, susianella, porchetta...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play