ufs.country_names.RU, Moscow
... druhů zeleniny. Použití pro Mleté maso, pasty, masové pokrmy a vepřové a jehněčí, rybí pokrmy, přílohy, zeleninu. Chuť Hořce pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 6,5 Tuky (g / 100g)… 6,0 Sacharidy (g / 100g)… 69 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 360...
Portfolio (178)
Turecko, Denizli
...{"palace pastry":"(sýr - brambor - špenát & sýr)","deep fried puff pastry":"(sýr - brambor - špenát)","rolled pastry filled":"(sýr - brambor - špenát & sýr)","mini roll pastry":"(sýr - brambor - špenát & sýr - mleté maso)","twin pastry":"(sýr - brambor - špenát)","roll pastry":"(sýr - brambor - špenát & sýr - mleté maso)","pie":"(brambor - sýr - špenát & sýr)"}...
Odpovídající produkty
PASTRIES - druhy börek
PASTRIES - druhy börek
Další produkty
BAGELY - odrůdy simit
BAGELY - odrůdy simit
Portfolio (2)
Francie, Levallois Perret
...Mletá skořice ve velmi aromatickém jemném prášku ochucuje slané recepty, dezerty a koktejly. Tento oranžový koření s teplými, dřevitými a mírně sladkými chutěmi má mnoho využití. Využití mleté skořice v kuchyni: * Skořice v slané verzi: Je jednou z ingrediencí tajínu a také pro dochucení polévky nebo krémové polévky. Skořice pro zvýraznění vašich pokrmů z zeleniny, ryb nebo bílé maso. * Skořice...
Portfolio (28)
Francie, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures nebo s bylinkami v 55 nebo 90g, merguez hovězí-ovčí v 55 nebo 90g, mleté maso, náplň, chorizo na grilování, atd. Kreativní řada uzenin také nabízí klobásy a chipolatas s muscadetem, s curé nantais a bramborami, s grilovanou zeleninou, s grilovanou cibulí, s piment d'Espelette, Chistorra, basque... Dostupné v samoobslužném oddělení, pod ochrannou atmosférou, v pevném váze nebo v tradičním oddělení, uzeniny jsou výhradně plněny do přírodních střev. Existuje také řada "Porc Bio du centre" v chipolatas 55g a klobásě 125g.
Španělsko, Peligros
Produkty Ruca byly založeny v roce 1948 ve městě Granada jako výsledek spolupráce několika členů rodin Martín Molina a Rubio Casero. Naši činnost jsme zahájili jako dodavatelé koření a bylinek pro tradiční domácí "MATANZA" prasete a postupně jsme se specializovali na výrobu PŘIPRAVENÝCH KOŘENÍ pro konzervaci těchto uzenin. V těch prvních letech naše činnost vedla k neustálé změně provozoven po h...
...Společnost USER FOOD byla založena v roce 1995 a sídlí v Istanbulu v Turecku. Je výrobcem instantních prášků s ovocnou příchutí, instantní kávy, 3v1 a 2v1 kávy, instantního sušeného droždí, horké čokolády, mléčné kakaa, ochuceného pudinku, šlehačky, směsí na dorty, hotových práškových směsí na turecké dezerty, prášku na pečení těsta, vanilkového cukru, kakaa, uhličitanu, hotových práškových směsí na polévky, škrobů, kukuřičné mouky, želé na pečení a smetany, a bujónu (masové kuličky, kuřecí mleté maso, rybí mleté maso atd.). Více informací naleznete na www.usergida.com.tr...
Portfolio (2)
Německo, Mechelgrün
... - Játrová klobása - Krvavá klobása - Klobása na gril - Lovecká klobása - Mleté maso - Pepřová klobása - Těsto na klobásy Pro bio trhy a řeznictví pracujeme také na zcela zvláštní přání a Vaši objednávku. Zeptejte se nás, rádi Vám poradíme.
Portfolio (2)
Dodáváme našim zákazníkům týdně v oblastech Dolní Sasko, Hamburk a Brémy.
Portfolio (4)
Španělsko, Riudellots De La Selva
... referencí pocházejících z hovězího, vepřového, ovčího a kozího masa, jako jsou: * Hovězí: kalibrovaný steak, entrecôte, líčka, svíčková, ocas, ossobuco,... * Vepřové: hřbet krájený na 5 mm, střed žebírka, koleno, tajemství... * Ovčí a kozí: krájené kotlety, plece,... * Zpracované: 100% hovězí hamburgery, masové kuličky, mleté maso, butifarra,... * Konfitované (4. generace): vepřová líčka, vepřové koleno, hovězí žebra, vepřová žebra, vepřové nožičky,...
Francie, Saint-Pierre-Les-Elbeuf
SAS CELAME byla založena v listopadu 2000, od té doby jsme změnili pouze naši adresu. Velkoobchod s masem, döner kebab, hranolky, mleté hovězí maso, obaly... Distribuce a prodej profesionálního restauračního vybavení jsou naše hlavní činnosti.
Portfolio (3)
Belgie, Aubel
G H L GROUPE je velkoobchod s masem, který nabízí různé produkty jako maso (hovězí, vepřové, telecí, jehněčí) zpracované různými způsoby (krájené, mleté) a v různých formách (fondue, čerstvé, mražené). Společnost, známá také jako Jean Gotta, vlastní různé značky zakotvené v konkrétních projektech a přáních: l’Equilibrium (maso zpracované pro doplnění nedostatku omega 3), Bleue des Prés (krávy...
Belgie, Molenstede
Marmo je profesionální partner pro vaše řeznické oddělení. Díky Marmo můžete některé úkoly zrušit nebo je výrazně zjednodušit. Výsledek? Více obratu s menším úsilím! Marmo vám dodává prodejní čerstvé maso, mleté maso, drůbež a speciality. Tímto způsobem optimálně ovládáte své náklady a pracovní zátěž, dosahujete lepšího výnosu a máte jistotu stálé kvality. Marmo je pro vás zkušený partner...
Francie, Marne La Vallée Cedex 4
Biro France, nacházející se v Marne la Vallée, nepřestala rozvíjet své know-how v oblasti řezání a zpracování masa pomocí pásové pily a mixéru na mleté maso, ale také všech potravinářských produktů, čerstvých nebo zmrazených, pro průmyslové podniky, velké a střední prodejny (GMS), maloobchodníky, prodejce a export.
Rumunsko, Constanta
...jehněčí racky, marinované steaky, mleté jehněčí maso, mleté hovězí maso, hamburger, klobásy, marinované kostky masa a mnoho dalšího.. Jak La Dragalina, tak BOVERO se nacházejí v předních hypermarketech v Evropě v Rumunsku, jako jsou Kaufland, Carrefour, Metro.
Portfolio (1)
Itálie, Thiene
Risco se specializuje na dodávky strojů a systémů pro potravinářský průmysl, zejména pro zpracování masa. Produkce Risco zahrnuje širokou škálu vakuových plniček pro klobásy a uzeniny, plničky s úplným vakuem pro šunku, zrající produkty a mortadellu, přípravné linky jako jsou mlýnky na maso a hnětače, systémy pro mleté maso v miskách, formovací systémy pro burgery a masové kuličky, systémy pro...
Belgie, Mouscron
Firma Devameat je specialistou na maso: mleté nebo připravené produkty, grilování, očištěné steaky, klobásy. V našem závodě je maso dávkováno a baleno. Fondue, gurmánské pokrmy nebo grilovací assortimenty jsou některé z našich připravených jídel.
ufs.country_names.BR, Goiania
... produkty jako JAMÓN IBËRICO, hovězí a kuřecí maso. Také spolupracujeme s dalšími družstvy v Indii, Bangladéši, Ukrajině, Kazachstánu, Jižní Americe a některých afrických zemích, které produkují: - Oleje ze sóji, slunečnice, řepky a palmy - Sušené mléko - Pšenici, kukuřici, sóju, oves, rýži a další obiloviny - Mleté sójové, slunečnicové a řepkové mouky - Krmivo pro zvířata: ječmen, pšenici, slunečnicovou...
Španělsko, Salt-Girona
Výroba strojů pro masný průmysl: stroje na hamburgery, formovače karbanátků a krokety, vázací stroje na uzeniny, kráječe na porce čerstvých uzenin, obalovače, plničky, porcionovače na mleté maso, mlýnky na maso, hnětače, kutry, pásové pily, sponkovačky, vakuové balicí stroje a pomocné stroje.
Francie, La Jaille Yvon
... - Nejlepším chutí ve své kategorii - Výjimečnou texturou - Méně než 10 přírodními a funkčními ingrediencemi - Bez aditiv a konzervantů - Doporučeno špičkovými šéfkuchaři ve Francii Naše produkty: - Burgery v různých gramážích - Mleté maso ve velkém - Kuličky - Merguez, chorizetty, - Klobásy, bylinkové, antillaiské colombo, burgundské, indické s kari, baskické.. - Sypané Prêt A...
Portfolio (5)
Belgie, Villers-Le-Bouillet
Dům Collon se specializuje na belgickou řemeslnou výrobu studených omáček (různé druhy pro připravený americký steak, majonéza, …) nebo teplých omáček (merguez, lovec, provensálská, gyros, omáčky na klobásy,...). Jedním z hlavních produktů tohoto domu je bezpochyby „kompletní směs koření“, která je velmi známá pro mleté maso a klobásy a různé varianty podle chuti vašeho regionu. Také vyrábějí...
Belgie, Bruxelles
Walravens je společnost zabývající se distribucí kvalitního masa. Nabízí následující sortiment produktů: mleté maso, sezónní sortiment a halal. Cílové skupiny: nemocnice, domovy pro seniory, obce, hotely, sdružení, restaurace, cateringové služby, školy,…...
Belgie, Moeskroen
... nejpřísnější kvalitativní normy (HACCP, BRC), se naši zákazníci mohou spolehnout na nejlepší hovězí, telecí a jehněčí maso. Půl kusu hovězího, přední nebo zadní čtvrtina a různé technické kusy, od filet pur po americain, jsou součástí široké nabídky. V nové bourárně v Moeskroenu bylo rovněž zřízeno pracoviště pro porcování a balení hovězího, telecího, vepřového a jehněčího masa. Zde se také vyrábí mleté maso a mleté výrobky, jako jsou klobásy, hamburgery, vinky, …...
Belgie, Koekelare
Referenční maso. Čerstvé masné výrobky pro zdravé a rozmanité kvalitní menu? Gastronomicky mleté na míru pro pohostinství a občerstvení, velkokuchyně a catering, průmysl a maloobchod? Dekeyser-Ossaer: denní dodávky, silné ceny a desetiletí inovací. S úsměvem.
Belgie, Marcinelle
Boky Renmans vám zaručují maso s bezvadnou kvalitou z hlediska hygieny. Ve skutečnosti je mleté maso připravováno postupně podle objednávek zákazníků, takže mleté maso nezůstává déle než 24 hodin na pultech. Kromě toho Renmans zajišťuje maso, které nikdy neprojde mrazáky. Nakonec Renmans dává přednost masu belgického původu a upřednostňuje krátký dodavatelský řetězec.
Španělsko, Lugo
LUALCO S.L. je společnost patřící do masného sektoru, která se zabývá porážkou a obchodováním s čerstvým chlazeným a mraženým masem. Její zařízení, schválená CEE, se nachází ve Vilamoure Santiago de Saa (Lugo). Mezi její činnosti patří: porážková hala, uzeniny (galicijský chorizo, salchichón, chicharrones, zorza atd.), solení (galicijský lacón, slanina, střeva...), mleté maso, chladírenský sklad...
Francie, Quimperle
Objevte produkty, recepty a výživové rady od Bigard, číslo 1 v oblasti masa ve Francii. Objevte produkty Bigard: mleté maso, klobásy, carpaccio, plněná zelenina, merguez... Jatka BIGARD vám nabízejí hovězí a vakuově balené maso pocházející z pečlivě vybraných zvířat. Náš obchodní tým vám nabízí osobní přístup a kvalitní služby, bez ohledu na vaše potřeby. Vepřové VPF, Certifikované vepřové z...
Belgie, Zemst
... výrobky: belgické sýry, zahraniční sýry, mléko a smetana, vejce a výrobky z nich, jogurty a pudinky. Kulinářské: hotová jídla, čerstvé těstoviny, kulinářské omáčky na ohřátí, předvařené maso a drůbež. Saláty a omáčky: pomazánkové saláty, saláty k jídlu, majonézy a výrobky z nich, dresinky. Apéritifové pochoutky: olivy, tapas, listové pečivo. Ryby a mořské plody: uzené ryby, čerstvé krevety, rybí teriny. Ultra čerstvé: drůbež, omytá a nakrájená zelenina, zelenina ve velkém, zeleninové saláty, čerstvé ovocné saláty, čerstvé ovocné šťávy...
JV LA FRANÇAISE INTERNATIONAL se specializuje na distribuci speciálních strojů pro potravinářský průmysl pro: La PRÉPARATION (průmyslové kráječe, mixéry, míchací stroje s lopatkami nebo pásy nebo s škrabkami, woky na hotová jídla a omáčky, speciální linky na přípravu omáček nebo hotových jídel, zjemňovače bez nože, automatizované výrobní linky nebo linky na mleté maso, dávkovače a děliče pro...
Polsko, Warszawa
Technologie balení v MAP a stretch fólie: výběr a dodávka strojů (typ tray sealer, rolovací termoformovačky, obalovačky do fólie), instalace, záruční a pozáruční servis. Stretch a svařovací fólie. Vícekomorové a průchozí vakuovačky. Stroje na řezání a krájení masa, sýra, ryb. Stroje na mleté maso, hotová jídla, convenience food. Masné stroje (kutry, plničky, míchací stroje, šašlikovače). Olejové...
Francie, Chantrans
FORMPLAST se specializuje na výrobu obalů pro potravinářský průmysl, konkrétně na výrobu misek pro sýr, maso, ryby, mleté produkty a uzeniny.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play