Turecko, Istanbul
... sbírají po dobu dvou až tří měsíců a ukládají se do speciálně připravených jam, kde začíná jejich zpracování. Jako Avni Erel Zeytinleri nebereme olivy z každého regionu, ale po léta testujeme a vybíráme produkty z nejchutnějších oblastí, protože víme, že chuť se v jednotlivých regionech liší. Díky tomu jsme si vždy jisti kvalitou našich produktů.
... máme v regionu, a péče, kterou zemědělci věnují vývoji plodu, činí z olejů získaných z těchto oliv produkt prvotřídní kvality sám o sobě, bez úprav v zpracování, při kterém používáme nejlepší technologie na trhu, abychom neztratili žádné z jeho zvláštností podle zpracovávané odrůdy. Disponujeme technickým týmem, který radí zemědělcům během celého ročního cyklu oliv, mandlí, pistácií a obilovin, od zlepšení půdy po detekci škůdců nebo nemocí, které mohou ovlivnit plodiny.
Portfolio (1)
Řecko, Athens
... pyšní výjimečně nízkou kyselostí (0,3 %). Je to mimořádný olivový olej s vysokými organoleptickými atributy. Je lisován za studena výhradně mechanickými prostředky z nejlepších čerstvých oliv odrůdy Koroneiki. Odrůdy oliv a výroba se nacházejí v oblasti Lakonia (Sparta) na Peloponésu. Produkt je dostupný v 500ml skleněných lahvích, balených v kartonových krabicích po 6 lahvích.
Itálie, Chiaramonte Gulfi (rg)
Nacházíme se na jihovýchodní náhorní plošině Sicílie, v provincii Ragusa, na území Chiaramonte Gulfi. Specializujeme se na pěstování stolního hroznového vína, oliv na olej a v posledních letech jsme přidali také několik ovocných stromů a aromatických rostlin. Vždy čerstvé ingredience, které mají nezaměnitelnou chuť, používáme pouze místní produkty a z naší farmy. Pro péči o naše rostliny...
... na výrobu pšeničné a kaštanové mouky. Činnost mlýna, která probíhá od října do března, zahrnuje zpracování oliv pro třetí strany a výrobu oleje na prodej. V tomto období je možné volně navštívit prostory a sledovat zpracování oliv. Antico Frantoio Tavian je stále více přesvědčen, že respektování tradic a „umění dělat“ jsou základem pro výrobu vysoce kvalitního produktu. Olej, který není jen jednoduchým kořením, ale je považován za skutečnou potravinu, schopnou obohatit a zvýraznit chuť pokrmů a produktů, na které je nalit.
Španělsko, Alcala Del Valle
... olej, který je vyráběn s velkou péčí. Od těch těžkých časů až do dnešního dne jsme se vyvíjeli a v současnosti máme celkem přibližně 800 členů, kteří mají velkou chuť a odhodlání pokračovat ve výrobě jednoho z nejlepších olejů. Tato olejna funguje nepřetržitě více než 50 let a vyrábí oleje vysoké kvality, většinu času to dělala tradičním způsobem, i když v současnosti disponuje nejmodernějšími stroji...
Turecko, Akhisar
...přináší čerstvost a chuť na vaše stoly, když je připraveno s Ideální okrou. Roční kapacita výroby okry je 500 tun. Velká část produktů IDEAL Zemědělství je exportována do Dánska, Francie, Německa, Ameriky, Kanady, Austrálie, Itálie, Iráku a Íránu. Ideální zemědělství certifikovalo své procesy systémem řízení kvality ISO 9001: 2000. Kvalitu a spolehlivost v oblasti bezpečnosti potravin potvrdilo...
... dodávány v elegantních lahvích o objemu 250 ml, 500 ml a 750 ml, které díky speciální konstrukci víčka uchovávají svou jemnost až do okamžiku otevření. Anolive nemíchá olivy, naše oleje jsou vyráběny monovarietálně pro maximální chuť. Olivy, které sbírají naši místní farmáři, jsou lisovány co nejrychleji, aby se dosáhlo vynikající jemnosti. Díky tomu, že jsou lisovány a plněny přímo v našem...
... celém regionu severního Barese, a produkuje extra panenský olej, který se nádherně hodí k jemným pokrmům, obohacujíc jejich chuť, aniž by je přehlušil. Před asi 7 lety společnost znovuobjevila a vysadila starou odrůdu oliv Peranzana, která v této půdě nejlépe vyjadřuje své jemné vůně.
Řecko, Thessaloniki
SKUPINA KAPITÁN STAMATIS je producent a velkoobchodník s prémiovými, přírodními produkty, které se zaměřují na kvalitu, vynikající chuť a udržitelnost. Divize Prémiových Přírodních Potravin je průkopníkem v nabídce zlatého standardu středomořských oliv, přírodních mořských solných vloček a jejich souvisejících produktů. Zejména tato divize vede se dvěma silnými značkami: Řecké Solné Vločky a...
Španělsko, Villa Del Prado
... oliv a dalších plodů, jako je jablko. Má mírně hořkou chuť. Balení našeho extra panenského olivového oleje Oro Madrid nabízíme v různých formátech PET (1 litr, 2 litry a 5 litrů) a také ve skleněných obalech o objemu 500 ml.
... více než 4 000 let. Pouze 10 % vyrobeného oleje je extra panenský olivový olej nejvyšší kvality. BSNS Tarım si uvědomila, že organické pěstování oliv je půjčkou přírodě, a podle toho jedná tím, že vyrábí olivový olej podle nejvyšších standardů. Zpracováním sklizených oliv podle jejich odrůdy metodou studeného lisování chrání jak charakteristické rysy, tak nutriční hodnoty olivového oleje. BSNS Tarım, která nikdy nekompromituje kvalitu svých produktů a vždy usiluje o posun průmyslu vpřed, přináší olivu, přirozenost, slunce a chuť na váš stůl s výrobou olivového oleje.
... okamžitému mletí při pokojové teplotě bez jakýchkoli aditiv, použití nerezové oceli v celém procesu extrakce a přísné hygienické kontrole dosahujeme skutečného ZELENÉHO OLEJE zdravého a přírodního. Olej se extrahuje z zralých oliv, které jsou mezi šesti a osmi měsíci, přičemž se vybírá okamžik, kdy mají maximální úroveň mastných kyselin v dužnině, na konci podzimu. Olivy procházejí prvním lisováním...
Itálie, Caianello
Jedinečná chuť, omamná vůně a jasná, živá barva tohoto extra panenského olivového oleje jsou dány kombinací tří z nejcennějších odrůd oliv: Leccino, Frantoiana, Carolea. Získává se za studena a vyznačuje se téměř nulovou kyselostí, což z něj činí ideální olej pro dodání každému pokrmu nádechu delikatesy. Tato směs, která obklopuje smysly a vzrušuje, byla vyvinuta během let výzkumu a...
Španělsko, Gata-Cáceres
...jablka, získáváme olej jemný na jazyku, ale intenzivní na chuť, svěží a příjemný na patře, spojující sladkost manzanilla cacereña a hořkost picual extremeño, olej, který má všechno pro všechny chutě, proto je jedinečný ve svém druhu. ČISTÝ ŠŤÁVA Z OLIV BEZ JAKÉHOKOLI DRUHU RAFINACE...
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízká kyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.
Španělsko, Madrid
... % Arbequina, z rané sklizně a z jedné farmy. Používáme nejmodernější systémy sklizně, abychom zajistili minimální poškození oliv před jejich zpracováním. Náš olej se vyrábí do 8 hodin od sklizně. Kombinuje charakteristické chutě odrůdy Arbequina, jako jsou jablko a banán, ale v jejich maximálním rozkvětu. První zelené olivy každé sklizně vytvářejí náš nejcennější extra panenský olej. Vzhled: intenzivní zelená barva Nos: aroma čerstvého ovoce Chuť: intenzivní, vyvážená a plná...
Španělsko, Zaragoza
Vybíráme nejlepší olivy ze Španělska (Aragón a jižní Španělsko), abychom zajistili olivy té nejvyšší kvality. Široká škála nakládaných produktů doplňuje rodinu výrobků José Lou, aby se naše značka stala referencí jako dodavatel a distributor oliv a nakládaných produktů. Různé jako vždy. Děti José Lou uchovávají v komoře času chuť tradice a otevírají dveře novým gurmánským kreacím na bázi oliv: olivový pâté a olivovou marmeládu.
Turecko, Izmir
... je maximálně 0,8 %. a-V přírodních extra panenských olivových olejích musí být vždy přítomny charakteristické ovocné vlastnosti oliv, hořkost a pálivost. U některých odrůd oliv a při časné sklizni může být hořkost a pálivost výraznější. Nicméně senzoricky by neměly mít žádné vady, špatný zápach nebo chuť. Přírodní olivové oleje jsou jako čerstvě vymačkaná ovocná šťáva. Jsou velmi bohaté na vitamíny a minerály.
... perforovaných, vzdušných 20-25 kg přepravek. Ihned bez čekání jsou přepraveny do továrny a podrobeny lisování. Místo pytlů se používají přepravky, čímž se zabrání zahřívání oliv a vzniku nepříjemných chutí v oleji.
KZ Karaagac je jedním z nejstarších producentů olivového oleje v Turecku, který od roku 1989 vyrábí olivy, olivový olej a produkty pocházející z olivovníků jako butikový producent. Olivové oleje KZ Karaagac pocházejí z oblasti zálivu Ayvalık, o které legenda říká, že produkuje nejaromatičtější olivový olej na Egejských pobřežích. Úžasná chuť získaná z egejských oliv, zdravý elixír… Odrážení chuti...
Spojené království, London
... Francescoovou dcerou Enricou, která v ní pracuje dodnes. Donna Giovanna nyní zahrnuje celkem 27 hektarů a přibližně 500 olivovníků. Přibližně 700 z těchto stromů jsou Pisciottano, které jsou starobylé a velké jako duby, zbývající se skládají z odrůd Frantoiana, Leccina a Pendolino. Donna Giovanna má dlouhou historii výroby olivového oleje, která se předává z generace na generaci, a v současnosti, co kdysi byla jen malá rodinná firma, rozšiřuje svou produkci ještě více a propaguje pravou italskou chuť po celém světě.
Španělsko, Jaen
... cenami (zlaté, stříbrné a bronzové medaile) - Extra panenský olivový olej. Má velmi dobrou kvalitu, intenzivní vůni a chuť s zelenou barvou, kyselost 0,2º. Je balen pod značkou "Fuente Peña" - Panenský olivový olej. Má jemnější vůni a chuť, a zelenou barvu se žlutými odstíny (značka "Fuente Peña"). Kvalita je certifikována mezinárodními standardy ISO 9001 & ISO 22000. Pojďme konzumovat olivové oleje! Je to velmi zdravý produkt patřící do středomořské diety (Nehmotné dědictví lidstva) a zabraňuje cholesterolu a stárnutí buněk.
Itálie, Roma
Z stoletých olivovníků na polích pěstovaných bez jakéhokoli chemického ošetření se za studena extrahuje náš extra panenský olivový olej tradičními řemeslnými metodami, s respektem k tradici a nejmodernějším standardům kvality. Sklizeň oliv totiž respektuje správné časy zralosti. Poté, do dvou hodin, začíná mletí. Tímto způsobem olej zachovává všechny své výživné látky, jako jsou polyfenoly a další přírodní antioxidanty, které oleji nakonec dodávají typickou chuť čerstvě sklizené zelené olivy.
Turecko, Manisa
za studena lisovaný extra panenský olivový olej z rané sklizně. Hodnota kyselosti max. je 0,6. Proces lisování probíhá při maximální teplotě 20 °C. Je získáván z zralých oliv metodou za studena. Přípravené produkty jsou skladovány při maximální teplotě 18 °C - 20 °C ve speciálně klimatizovaném skladu. Sklizené olivy jsou lisovány do maximálně 5 hodin. Ostrá ovocná chuť, hořkost a trpkost zelených...
Španělsko, Reus
...Olej z oliv VIRGEN EXTRA nefiltrovaný pochází z katalánské oblasti REUS. TERRA CATALANA je rodinná firma, která vyrábí a prodává tento olej z oliv Virgen Extra - Nefiltrovaný - 100% přírodní. Naše olivy jsou "ARBEQUINAS", malé a jemné, známé po celém světě pro kvalitu oleje, který produkují, kombinující lehkost, jemnost a rafinovanost. Jejich chuť, ovocná vůně a velmi nízká kyselost (hodnota < 0,5%) činí náš olej z oliv VIRGEN EXTRA nesrovnatelným.
Španělsko, Barcelona
... vyznačuje. Balení je pečlivě promyšlené, aby vyjadřovalo dobrý vkus, aniž by bylo přehnané. Co se týče jeho chuti, byla pečlivě vybrána tak, aby byla dostatečně jemná, aby přilákala lidi, kteří nejsou zvyklí na silné chutě, ale zároveň ovocná a ořechová, takže má skutečně charakteristickou chuť. A aby okouzlila nováčky, kteří ještě nevědí, jak dobrý náš olej je, evropské PDO certifikuje naši kvalitu objektivním způsobem, který je snadno pochopitelný pro každého.
Řecko, Peireus
... umožňuje dosahovat vysokých standardů výroby. Naší vizí je vytvořit jedinečnou hodnotu pro naše zákazníky, stát se lídry ve výrobě extra panenského olivového oleje a šířit po celém světě výhody konzumace olivového oleje pro zdraví a dlouhověkost. Místo olivového háje: Kyparissia, na západě Peloponésu, Řecko. Odrůda oliv: Olea europaea var. Koroneiki. Organoleptické hodnocení (chuť ovoce / hořkost / pálivost): 4.5 / 1.7 / 3.3.
Řecko, Spata, Greece (gr)
... nejlepší pro olivové oleje „Stefanos“. Pro řadu produktů Stefanos preferujeme olivy odrůdy Koroneiki, které byly ručně sbírány na panenské půdě Peloponésu. Odrůda Koroneiki je považována za krále oliv a produkuje olivový olej výjimečné kvality. Kromě toho preferujeme, aby náš olivový olej byl nefiltrovaný, aby si uchoval více svých zdravých živin a autentičtější a intenzivnější chuť. Naše firma se nachází jen deset minut jízdy od mezinárodního letiště v Aténách a půl hodiny jízdy od přístavu Pireus.
Turecko, Yalova
... dostupné pro každého. Jako rodina TadımÂlâ sníme o tom, že s využitím znalostí a zkušeností z naší minulosti představíme chuť a kvalitu našich produktů zemím po celém světě, zvýšíme konkurenceschopnost naší země na mezinárodních trzích a přidáme hodnotu naší zemi tím, že budeme společně kráčet touto cestou se všemi našimi zúčastněnými stranami. Jsme hrdí na to, že vybíráme a skladujeme ty...
Portfolio (6)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play